lackó2425 Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 215ló, jó hogy megy. :icon4: Te jó ég mennyit pörög,kiugrik alóla a futómű!!! :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Te jó ég mennyit pörög,kiugrik alóla a futómű!!! :D :icon4: Dehogy ugrik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Hajrá Opel Hajrá Opel AZZZTT a kva. :icon4: Mindig ez jut eszembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 S.O.S Segítsetek. Van valakinek kéznél egy óracsoport b corzáshoz fordulatszámmérős, meg ha volna egy tolómérő a társaságában az óriási segítség lenne a többit priviben letudjuk csak méretekre lenne szükségem. http://gazmegfek.vateraauto.hu/wp-content/...know_640_01.jpg ez egy BMW :D ezekszerint megpróbálkozol az otthoni gyűrűkészítéssel? Majd írd meg hogy sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 ezekszerint megpróbálkozol az otthoni gyűrűkészítéssel? Majd írd meg hogy sikerült. szinte biztos vagyok benne.. rozsdamentes csőszelet polírozva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 ezekszerint megpróbálkozol az otthoni gyűrűkészítéssel? Majd írd meg hogy sikerült. Komolyan szép ez? Nekem ez se tetszik :/ Simán is jó az a KM óra nem tennék rá semmit csak elcsúnyítja homasita feeling. :D Amúgy lehet lesz TID kijelzőm kerestél érdekel még?:icon4: Nem rég volt róla szó de a műszerfalat könnyen letudom szedni és kicserélni másikra? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 szinte biztos vagyok benne.. rozsdamentes csőszelet polírozva :D Nemigazán, jászapátiba van egy cég. Ma voltunk hegesztő gépeket kalibrálni és nekik van minden cucc hozzá. Szóval ez professzionáis lesz. Csak kéne sablon, vagy legalább a méretek. Azért kérdeztem. Van cnc lézer, cnc eszti, cnc fúró és csodaszép cnc marógép :icon4: ha ezekkel nem tudják megcsinálni, akkor semmivel :icon4: szóval nem gagyi levágom flexel felpolír és "IS"-el bekucigolom.... ha meg nem lesz méret megveszem az eredetit lemérem megcsinálunk vagy két-3 garnitúrát és eladom ;) dirty-handz: Mekkora mázli hogy nem vagyunk egyformák...pedig egy kis kreativitással és igényes munkával lehetne faragni az elmúlt 16 év interior filingjén a corzának mert szerintem egészen szegényes...kis okossággal azért jobbat ki lehet hozni mint a D corsa teljes belső dizájnja. Azontúl eladni nem éri meg hiába a klíma szervo abs és az összes elektromos nyavaja...inkább beleölök némi pénzmagot és ami számomra szimpatikus a jóval magasabb árkategóriából, megpróbálom valahogy becsempészni, sajnos bérből fizetésből nem telik MÉG Skoda superb-re se.... Ám biztos észrevetted nem mindenkinek a full fekete dizájn a nyerő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Nemigazán, jászapátiba van egy cég. Ma voltunk hegesztő gépeket kalibrálni és nekik van minden cucc hozzá. Szóval ez professzionáis lesz :icon4: csak kéne sablon vagy legalább a méretek. Azért kérdeztem a méretket. Van cnc lézer, cnc eszti, cnc fúró és csodaszép cnc marógép :icon4: ha ezekkel nem tudják megcsinálni, akkor semmivel ;) szóval nem gagyi levágom flexel felpolír és "IS"-el bekucigolom.... ha meg nem lesz méret megveszem az eredetit lemérem megcsinálunk vagy két-3 garnitúrát és eladom ;) flex a francot ... fűrész ,eszterga ,elektrópolír ... :D nálunk pár hét és megjön a vízvágó .... mennyi huncutság lesz ott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 flex a francot ... fűrész ,eszterga ,elektrópolír ... :D nálunk pár hét és megjön a vízvágó .... mennyi huncutság lesz ott :icon4: elektropolírral a felnit is kilehetne vajon? alura gondolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Nemigazán, jászapátiba van egy cég. Ma voltunk hegesztő gépeket kalibrálni és nekik van minden cucc hozzá. Szóval ez professzionáis lesz. Csak kéne sablon, vagy legalább a méretek. Azért kérdeztem. Van cnc lézer, cnc eszti, cnc fúró és csodaszép cnc marógép :D ha ezekkel nem tudják megcsinálni, akkor semmivel :icon4: szóval nem gagyi levágom flexel felpolír és "IS"-el bekucigolom.... ha meg nem lesz méret megveszem az eredetit lemérem megcsinálunk vagy két-3 garnitúrát és eladom :icon4: dirty-handz: Mekkora mázli hogy nem vagyunk egyformák...pedig egy kis kreativitással és igényes munkával lehetne faragni az elmúlt 16 év interior filingjén a corzának mert szerintem egészen szegényes...kis okossággal azért jobbat ki lehet hozni mint a D corsa teljes belső dizájnja. Azontúl eladni nem éri meg hiába a klíma szervo abs és az összes elektromos nyavaja...inkább beleölök némi pénzmagot és ami számomra szimpatikus a jóval magasabb árkategóriából, megpróbálom valahogy becsempészni, sajnos bérből fizetésből nem telik MÉG Skoda superb-re se.... Ám biztos észrevetted nem mindenkinek a full fekete dizájn a nyerő. Hehe, nem is mondtam, hogy el kell adni. Csak nem látom értelmét a műszerfalon egy ilyen bóvli karikának. De ha már ennyire zavaró akkor miért nem faragsz be te is C corsa vagy D corsa műszerfalat? Amúgy a corsának semmi gondja nincs a műszerfallal szerintem vannak sokkal ocsmányabbak is még az újak között is a régieknél meg mind ocsmány kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Hehe, nem is mondtam, hogy el kell adni. Csak nem látom értelmét a műszerfalon egy ilyen bóvli karikának. De ha már ennyire zavaró akkor miért nem faragsz be te is C corsa vagy D corsa műszerfalat? Amúgy a corsának semmi gondja nincs a műszerfallal szerintem vannak sokkal ocsmányabbak is még az újak között is a régieknél meg mind ocsmány kb. Szeretném megtartani a formáját és a világát a B corsinak nekem ez fontos. Nem kókányolni akarok, hanem igényesen felépíteni, egy olyan belsőt amire, ha ránéznek egyből megmondja bárki milyen is az, DE! ugyanakkor 21. századi képet tükröz. Egyébként meg, te nem látod értelmét nekem meg boldogságot okoz :D Nekem meg a full fekete dizájn nem tetszik. Mi van ha éjszaka beléd jön egy szőke nő aztán meg ráfogja hogy nem is látta hogy jösz olyan sötét a kocsi. XD Esetleg azt mondják jééé nem is tudtam a rendszám ilyen gyorsan repül :icon4: dirty-handz:az óracsoport piros ledes csak a miheztartás végett, remélem jól látható hogy NEM GYÁRI FEKETE!!! és kedves béka zöld hátteres :icon4: Minden eladó ;) ha hozol egy komplett gsi belsőt, meg kifizeted a vajbőr kárpitozást ráfizetek kicsit az enyémre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Szeretném megtartani a formáját és a világát a B corsinak nekem ez fontos. Nem kókányolni akarok, hanem igényesen felépíteni, egy olyan belsőt amire, ha ránéznek egyből megmondja bárki milyen is az, DE! ugyanakkor 21. századi képet tükröz. Egyébként meg, te nem látod értelmét nekem meg boldogságot okoz :icon4: Nekem meg a full fekete dizájn nem tetszik. Mi van ha éjszaka beléd jön egy szőke nő aztán meg ráfogja hogy nem is látta hogy jösz olyan sötét a kocsi. XD Esetleg azt mondják jééé nem is tudtam a rendszám ilyen gyorsan repül ;) Ez elég szar kifogás lenne jót mosolyognék rajta, ezek kb olyan kifogás mint az, hogy én jöttem a szélesebb úton ezért én jöttem a fő úton, mondjuk ez a karika még elmegy :D Bőr belsőd nem adod el?:icon4: Hehee Mellesleg eléggé jól világít a síküveges lámpám nagyon profi fénye van és a hátló lámpám is eléggé látható még nagyon messziről is meg az indexes tükör ######án villog. Szóval a világításommal nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Ez elég szar kifogás lenne jót mosolyognék rajta, ezek kb olyan kifogás mint az, hogy én jöttem a szélesebb úton ezért én jöttem a fő úton, mondjuk ez a karika még elmegy :D Bőr belsőd nem adod el?:icon4: Hehee Mellesleg eléggé jól világít a síküveges lámpám nagyon profi fénye van és a hátló lámpám is eléggé látható még nagyon messziről is meg az indexes tükör ######án villog. Szóval a világításommal nincs gond. Holnap jön meg a ledes hátsó lampinyonom (L) Nem olcsó de nem érdekel :icon4: Régi vágyam, és nem homasitas lexus optikás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Komolyan szép ez? Nekem ez se tetszik :/ Simán is jó az a KM óra nem tennék rá semmit csak elcsúnyítja homasita feeling. :D Amúgy lehet lesz TID kijelzőm kerestél érdekel még?:icon4: Nem rég volt róla szó de a műszerfalat könnyen letudom szedni és kicserélni másikra? Köszi. igen, érdekel még a tid. Ha occóé adod, esetleg megvan hozzá minden (kábel,hőérzékelő, ) akkor tuti :icon4: Lacci: sztem pedig jól néz ki a krómkarika, sokat dob a belsőn. Persze el kell fogadni azt h mindenkinek nem lehet egyforma az ízlése ;) ha csináltatsz és tényleg jól sikerül akkor érdekel majd engem is egy szett. Még ha nem is a homositából van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 igen, érdekel még a tid. Ha occóé adod, esetleg megvan hozzá minden (kábel,hőérzékelő, ) akkor tuti :D Lacci: sztem pedig jól néz ki a krómkarika, sokat dob a belsőn. Persze el kell fogadni azt h mindenkinek nem lehet egyforma az ízlése :icon4: ha csináltatsz és tényleg jól sikerül akkor érdekel majd engem is egy szett. Még ha nem is a homositából van :icon4: Kéne méret. Akkor tudnék nekikezdeni. Ha nem lesz, veszek énis gyárit aztán jön az upgrade. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Holnap jön meg a ledes hátsó lampinyonom (L) Nem olcsó de nem érdekel ;) Régi vágyam, és nem homasitas lexus optikás ;) http://www.dectane.hu/components/com_virtu...t/De_RO01LB.jpg Na ez a lámpa zsír csak kva drága. Ne már látom nem gsi a bőr akkor veszek én gsit és bebőröztetem :D A lámpát is megveszem fele árba XD Bár lassan már ott tartok h elköltöttem egy audi a3 árát a corsára :/ Bár ha bent lesz aj új motorom az kárpótolni fog mindent. Most vettem még 1 corsát azzal lesz melóm lesz sok cucc eladó. Techdome gondolkodj erősen mert 2db c14se eladó lesz :icon4: Ja és nem válaszoltál, hogy a teljes műszerfalat letudom szedni? ;) Őőő a váltó gombot megtudhatom az milyen laci?:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Na ez a lámpa zsír csak kva drága. Ne már látom nem gsi a bőr akkor veszek én gsit és bebőröztetem :D A lámpát is megveszem fele árba XD Bár lassan már ott tartok h elköltöttem egy audi a3 árát a corsára :/ Bár ha bent lesz aj új motorom az kárpótolni fog mindent. Most vettem még 1 corsát azzal lesz melóm lesz sok cucc eladó. Techdome gondolkodj erősen mert 2db c14se eladó lesz :icon4: Ja és nem válaszoltál, hogy a teljes műszerfalat letudom szedni? ;) Őőő a váltó gombot megtudhatom az milyen laci?:icon4: Még jó hogy nem gsi bőr ;) nem is láttam még gsi-ből gyári bőrt. Ez CDX ;) Váltógomb, ööö felhúzós egyébként, így vettem szóval, pont olyan mint amit a képen látsz. spzoli: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Őőő a váltó gombot megtudhatom az milyen laci?:D TT Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 TT Azért mert semmi köze nincs az Opelhez :D De elég profi :icon4: áhh de miért kellett ilyen képet mutatni most én is ilyen gombot akarok :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Azért mert semmi köze nincs az Opelhez :D De elég profi :icon4: áhh de miért kellett ilyen képet mutatni most én is ilyen gombot akarok :/ Mondtam nem szarral gurítok kis barátom :icon4: 2011 van ;) Csak neked dirty csak ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Mondtam nem szarral gurítok kis barátom :icon4: 2011 van :icon4: Hát én a helyedbe a szőnyeget hajítanám ki Nora autó méret pontos 3700 és tényleg jó. Króm cuccokat venném le a beömlőkről. Meg a KM-órát vissza cserélném gyárira vagy tigra vagy GSI és nagyon szép lenne :D Amúgy már csak Fólia kéne a kocsidra és profi ;) meg valami zúzós motor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 haliho egy olyanban szeretném a szakértelmeteket kérni, hogy szeretném a kipufogóm krómozott részét (a végét) szépen kifényesíteni ill a ráégett füsttől megszabadítani! mivel lenne érdemes próbálkozni??? köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 haliho egy olyanban szeretném a szakértelmeteket kérni, hogy szeretném a kipufogóm krómozott részét (a végét) szépen kifényesíteni ill a ráégett füsttől megszabadítani! mivel lenne érdemes próbálkozni??? köszike Erre én is kíváncsi lennék mert elég ocsmány az enyém is :D De igazából lehet az lesz fogom leveszem róla a véget azt a kukába helyezem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 haliho egy olyanban szeretném a szakértelmeteket kérni, hogy szeretném a kipufogóm krómozott részét (a végét) szépen kifényesíteni ill a ráégett füsttől megszabadítani! mivel lenne érdemes próbálkozni??? köszike Cif. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Cif. ki is próbálom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts