dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Hello! Amit igértem, lesz csemege mindenkinek ha érdekli Budapesten lesznek átvehetőek a cuccok egy komplett C14SE motor de lehet 2 darab lesz, Egy szervó szett mindennel együtt, elektromos tükör, Zárható kesztyűtartó, kilincs kárpit szőnyeg, Lesz egy szürke motorháztető egy szürke sárvédő 2 darab ajtó KM óra zöld hátlapos eladó lesz egy tetőablak akár az egész tetőt levághatja akinek kell. 2 db első valeo lámpa első lökös régi style hátsó lökös új style, GSI kormány. Meg még elég sok cucc egyenlőre ennyi jutott eszembe. De még lehet a klímát is eladom meglátom még, hogy megtartom e :D lesznek lemezfelni asszem TID is utángyártott ablakemlők de működnek van és mindenféle finomság :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Nincs más csatlakozó amit ki kéne szedned, spirál ki és simán kiforgatod az egészet a helyéről. A jeleket az aljánál kapja, de azt majd látni fogod úgyis. Nekifogtam kiszedni a muszerfalat, de elakadtam mar az elejen! Kicsavartam a 3 csavart es gondoltam, h akkor vehetem is le a boritast, de nem akar kijonni. Alul a fulek akasztjak, feszegetni meg nem nagyon mertem. Ezutan probaltam levenni a felso kormanyboritast. Ott is kicsavarom a 2+1 csavart, fel is engedi, de a muszerfal boritasatol az sem jon fel, mert olyan kucifantosan egymasba fonodnak, egyik se engedi a masikat. Tokoltem vagy 15 percet, de semmire nem jutottam. Kerlek segitsetek, hogy csinaljam? Szerk. Kozben sikerult kiszedni a muszerfalat, persze le kellett szedni az also kormanyboritast is es csak ugy jott le a felso, majd pedig a muszerfal boritasa. Most azon agyalok, hogy mindenkepp jo lenne leszedni a sebessegvaltorol a sebesseg vezeteket, mert alig fert be a ket ujjam, hogy le tudjam csatolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Láttatok már élőben ilyen króm karikát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Láttatok már élőben ilyen króm karikát? http://tuning-shop.co.uk/images/images/RIN...B_4_rings_3.jpg Igen. Egyik ismerősöm vette olyan 7e ft körül. Öntapadós volt asszem :D Amúgy sztem tök mutatós dolog, viszont nem olcsó :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Igen. Egyik ismerősöm vette olyan 7e ft körül. Öntapadós volt asszem :D Amúgy sztem tök mutatós dolog, viszont nem olcsó ;) Azon gondolkoztam hogy ha a méret passzolna akkor esztergálni lehetne savállóból aztán kipolírozni :icon4: csövünk van annyi mint a rojt ráadásul nekem fehér számlapom van piros háttérvilágítással Kedvet kaptam egy kis fóliázásra...a fólia vagy 2000Ft és olyan amilyet én akarok. Ám nem fogok 16.000-et kiadni érte...sztem kicsit sok...főleg hogy a neten van, aki 47 másodperc alatt teszi fel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Azon gondolkoztam hogy ha a méret passzolna akkor esztergálni lehetne savállóból aztán kipolírozni :D csövünk van annyi mint a rojt ráadásul nekem fehér számlapom van piros háttérvilágítással Kedvet kaptam egy kis fóliázásra...a fólia vagy 2000Ft és olyan amilyet én akarok. Ám nem fogok 16.000-et kiadni érte...sztem kicsit sok...főleg hogy a neten van, aki 47 másodperc alatt teszi fel :icon4: Meg kell próbálni :icon4: Ha nem akkor még mindig marad a gyári verzsión meg a fóliás műhely ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Azon gondolkoztam hogy ha a méret passzolna akkor esztergálni lehetne savállóból aztán kipolírozni :icon4: csövünk van annyi mint a rojt ráadásul nekem fehér számlapom van piros háttérvilágítással Kedvet kaptam egy kis fóliázásra...a fólia vagy 2000Ft és olyan amilyet én akarok. Ám nem fogok 16.000-et kiadni érte...sztem kicsit sok...főleg hogy a neten van, aki 47 másodperc alatt teszi fel :icon4: Ja csak a homasitás fólia szart sem ér :D Ráadásul engedélyed sincs rá. Feltenni se olyan huh de könnyű hőlégfúvó kell meg minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 azért ez a fóliázás egy külön szakma, sok gyakorlás kell amíg így fel tudja tenni az ember,meg megvan ennek a technikája is...mi céges kocsikra próbáltunk kisebb nagyobb matricákat feltenni, hát úgy is sikerültek :D azért hogy eláztatta a gyerek az ajtó belsőket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 azért ez a fóliázás egy külön szakma, sok gyakorlás kell amíg így fel tudja tenni az ember,meg megvan ennek a technikája is...mi céges kocsikra próbáltunk kisebb nagyobb matricákat feltenni, hát úgy is sikerültek :icon4: azért hogy eláztatta a gyerek az ajtó belsőket... Majd rájön akkor amikor felrakja és olyan lesz mint amikor lehányták és csomó pénzt elköltött a semmire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 azért ez a fóliázás egy külön szakma, sok gyakorlás kell amíg így fel tudja tenni az ember,meg megvan ennek a technikája is...mi céges kocsikra próbáltunk kisebb nagyobb matricákat feltenni, hát úgy is sikerültek :D azért hogy eláztatta a gyerek az ajtó belsőket... hát, nem tudom veszek először gagyi fóliát aztán megpróbálom rácirógatni valamire :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 hát, nem tudom veszek először gagyi fóliát aztán megpróbálom rácirógatni valamire :icon4: Szerintem vagy vidd el egy jó fóliás műhelybe vagy felejtsd el. Kár lenne ezért a szép kocsiért és pénzkidobás is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 azért hogy eláztatta a gyerek az ajtó belsőket... egyedül az nem tetszett.. egyébként ügyes :icon4: na meg fiat ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 egyedül az nem tetszett.. egyébként ügyes :icon4: na meg fiat ... :D Ja szerintem is bűn ronda az a kocsi áhh szerintem a b corsa szebb kb :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 egyedül az nem tetszett.. egyébként ügyes :icon4: na meg fiat ... :D Azért a tető karbon fóliázásnál bőven volt hiba, még messzíről nézve is. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 akinek van még 8 perce végig nézni...nekem tetszett,bár eléggé babra munka lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Azért a tető karbon fóliázásnál bőven volt hiba, még messzíről nézve is. :icon4: hát jah ,kecsó nem itt van :icon4: nem néztem végig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Azért a tető karbon fóliázásnál bőven volt hiba, még messzíről nézve is. :icon4: Nem gyengén voltak rajta rojtok én is azt néztem érdekes és szerintem ez a carbon marha csúnya de hát kinek mi szép. :D Nekem homasita feelinget kelt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Nem gyengén voltak rajta rojtok én is azt néztem érdekes és szerintem ez a carbon marha csúnya de hát kinek mi szép. :icon4: Nekem homasita feelinget kelt :icon4: akkor a karbonos fóliát ünnepélyesen leszavaztuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ez biztos gyári :D (ennek ellenére még mindig utálom ezt a motorkódot :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ez biztos gyári :D (ennek ellenére még mindig utálom ezt a motorkódot :icon4: ) 215ló, jó hogy megy. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 215ló, jó hogy megy. :icon4: na ja...lehet így már azért elfogadnám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 ez biztos gyári :D (ennek ellenére még mindig utálom ezt a motorkódot :icon4: ) 8000-nél dobott egy sárgát. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 8000-nél dobott egy sárgát. :D Gondolom be van kötve shiftlight-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Gondolom be van kötve shiftlight-nak. Ne kavard őket össze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 S.O.S Segítsetek. Van valakinek kéznél egy óracsoport b corzáshoz fordulatszámmérős, meg ha volna egy tolómérő a társaságában az óriási segítség lenne a többit priviben letudjuk csak méretekre lenne szükségem. ez egy BMW :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts