Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Először is!

Zoli klubtag.

Elég sokat letett már a klub és mások asztalára.

Másrészt:

Ő is, én is elég sok átalakítást, bontást, kendácsolást csináltunk végig, olyanokat is, amik előtt most te állsz. Tudjuk mekkora szívás és milyen későbbi szopások származnak a home made kendácsolásból.

Zolit (és nem csak őt) az zavarja, hogy úgy osztasz bölcs tanácsokat a folyamatokról, hogy még nem tapasztaltad meg.

Ha egy szaros alapjárati vagy egy tömítés csere, egy ingadozó alapjárat miatt már így kikészülsz, majd meglátjuk mi lesz a kendácsolás során.

Nem akarok neked rosszt, ne érts félre, de tudom micsoda fejfájást, szívást és pénzmagot igényel egy ilyen folyamat. :D

Szóval értem én a fiatalos hévet és a gőgöt is, csak itt inkább viccesé vállik vele az ember. :icon4:

Nem érdekel, hogy ő milyen klubtag neki ugyan úgy meg kell adnia a másik felé a tisztelet. Sőt pont neki kéne példát mutatni ami nem igen megy neki ahogy látom. Ezt az egész kamu feszültséget ő generálta és nem értem ő mivel nagyobb ember itt a fórumon bárki másnál akár nálam is? Ő a köztársasági elnök? Golyóálló? Hagyjuk már ezeket mindenki megütheti a bokáját bár mondjuk amíg nem történik meg addig úgy se értik meg az emberek. Részemről ez a téma lezárva. Nem érdekel ez a nagyképűsködő stílus nincs mire. Mindenkinek jó éjszakát.

Megosztás:

Nem érdekel, hogy ő milyen klubtag neki ugyan úgy meg kell adnia a másik felé a tisztelet. Sőt pont neki kéne példát mutatni ami nem igen megy neki ahogy látom. Ezt az egész kamu feszültséget ő generálta és nem értem ő mivel nagyobb ember itt a fórumon bárki másnál akár nálam is? Ő a köztársasági elnök? Golyóálló? Hagyjuk már ezeket mindenki megütheti a bokáját bár mondjuk amíg nem történik meg addig úgy se értik meg az emberek. Részemről ez a téma lezárva. Nem érdekel ez a nagyképűsködő stílus nincs mire. Mindenkinek jó éjszakát.

Látom hiába próbálom nyugodt hangnemben magyarázni...

Megosztás:

Nincs nagyképű stílus. Szóltam, hogy ne írd bele minden hszedbe, hogy milyen motort szeretnél, és hogy előtte beletolod az árokba és/vagy felgyújtod...te meg felkaptad a vizet, mert nem érted a dolgokat :D

Megosztás:

"ha te nem lennél OPEL nem is létezne."

Ezt én inkább fordítva gondolnám, ha az Opel nem lenne akkor itt nem alakult volna ki egy ilyen fantasztikus társaság amit ha eljössz BW-re vagy kecskeméti pályanapra akkor te magad is megtapasztalhatsz.

"Ha te akkora ember lennél mint aminek hiszed magad akkor nem F astrával járnál és nem a fórumon keménykednél."

Az emberek ilyen jellegű megítélése, hogy ki mekkora, nem azon múlik hogy mivel jár. Zoli f astrája szerintem nem így nézett ki amikor megvette és abban is biztos vagyok hogy nem tolta be egy márkaszrvízbe hogy ezt meg azt tegyenek rá. Lehet hogy megtehetné hogy ML mergával vagy X5tel mászkáljon de ő mégis az astrát választotta mert szereti, ezért klubtag és ezért van itt.

Zoli, ha tévednék cáfolj meg nyugodtan. :D

Megosztás:

Ezt én inkább fordítva gondolnám, ha az Opel nem lenne akkor itt nem alakult volna ki egy ilyen fantasztikus társaság amit ha eljössz BW-re vagy kecskeméti pályanapra akkor te magad is megtapasztalhatsz.

"Ha te akkora ember lennél mint aminek hiszed magad akkor nem F astrával járnál és nem a fórumon keménykednél."

Az emberek ilyen jellegű megítélése, hogy ki mekkora, nem azon múlik hogy mivel jár. Zoli f astrája szerintem nem így nézett ki amikor megvette és abban is biztos vagyok hogy nem tolta be egy márkaszrvízbe hogy ezt meg azt tegyenek rá. Lehet hogy megtehetné hogy ML mergával vagy X5tel mászkáljon de ő mégis az astrát választotta mert szereti, ezért klubtag és ezért van itt.

Zoli, ha tévednék cáfolj meg nyugodtan. :icon4:

Nem tehetném meg a nagy autót. Azért van eff, mert ezt tetszik...minden másra ott a többi :D

Megosztás:

Zoli, ha tévednék cáfolj meg nyugodtan. :D

Lapozzuk már a témát, az egész fórumon senkivel nem volt problémám érdekes. Az utóbbi időbe folyamat betalálgatnak 2en érdekes senki más nem szólt. Mondjuk azóta már ez is lecsökkent 1re kicsit unalmas szerintem ha normálisan szól hozzám és nem találgat be még utána folyamat, hogy idegesítsen akkor nyilván nem ilyen stílusban írtam volna vissza. Ez igen csak 2 emberen múlik és ez tök független attól, hogy ki klub tag és ki nem. Ha nem ebbe a lekezelő stílusba kaptam volna a kérést nyilván nem ez lett volna. Arról nem is beszélve, hogy privibe is lehet írni nem mások előtt megpróbálni lejáratni. Ennyi.

Megosztás:

Nem tehetném meg a nagy autót. Azért van eff, mert ezt tetszik...minden másra ott a többi :D

Mellesleg egy olyan f astrával én is szívesen járnék, hmm csodaszép. Bár nekem a steinmetz felnik jobban bejöttek de ez már egyéni szoc. problem. :icon4:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.