Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Sajna alánézve nekem sem jobb az alja :D Bár mondjuk nem eszi az olajat (vhol csodálkozom is rajta). Nekem szelepfedéltömítést mondtak, aztán ha szétszedik akkor jön a többi. (mint általában) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 javítva :icon4: Hát elég érdekes :icon4::D enyém is hasonló ;) Csak nekem az olajteknőnél ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Mondjuk, ha az olajszűrő felett nem olajos, alatta meg igen...akkor nem a szelepfedéltömítést okolnám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hát mostmár én se, hogy megint jobban megnéztem, de akkor vajon mi? :D felül nincs olajfolt, semmi! Most belemásztam rendesen egyedül ott ezen a helyen, talán ha nem lennék ekkora segg meg is mondanám melyik része ez :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Mondjuk, ha az olajszűrő felett nem olajos, alatta meg igen...akkor nem a szelepfedéltömítést okolnám... :D én simán a szűrőre gondolnák... nem is értem miért nem gyári van rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 én simán a szűrőre gondolnák... nem is értem miért nem gyári van rajta Nem értem miért kell erről egy oldalt fejben szerelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Pedig jó az online szerelés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Pedig jó az online szerelés :icon4: Mondjuk azt költségkímélő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Istenem! Tessék már azt a szűrőt rendesen meghúzni... Szelepfedél tömítés kb 600Ft, cseréje 5 perc. Karter tömítés 1500Ft, cseréje olajcserével egybekötve kb félóra. Piros paszta esetleg Victor Reinz paszta használata kötelező! Alaptörvény: ha a kartertömítésnél (olajteknő) nem folyik annyira az olaj, hogy hátra az alvázra szórja vagy a földre csöpög állás közben NEM NYÚLUNK HOZZÁ!!! Egyébként egyik cseréjéhez sem kell akna. Nem DIS gyújtásos felhasználóknak: az elosztó alatti tömítést is nézzék meg, 800Ft az "O" gyűrű alá, cseréje 1 perc se. Másfelöl: Dörti cartárshoz szólnék: légyszives a helyesírásra figyelni kicsit, mert jókat lehet vigyorogni azon, amilyen általános iskolás hibákat leírsz és elkövetsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Istenem! Mondjad fiam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Tényleg amúgy mivel érdemes leszedni az olajat a mociról? Mivel tisztítsam le? Akkor kiderülne ,hogy jön e vhonnan egyáltalán, mert több napos állás után sem lehet foltot látni a földön Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Tényleg amúgy mivel érdemes leszedni az olajat a mociról? Mivel tisztítsam le? Akkor kiderülne ,hogy jön e vhonnan egyáltalán, mert több napos állás után sem lehet foltot látni a földön Brigéciol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 A műszerfal kiszedéséhez a kormányt le kell szerelni, mert mintha ugy olvastam volna a szervizkonyvben? Masik, hogy a sebessegmero vezeteket hol tudom lecsavarni ahhoz, hogy kenyelmesen ki tudjam szedni a muszerfalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 A műszerfal kiszedéséhez a kormányt le kell szerelni, mert mintha ugy olvastam volna a szervizkonyvben? Masik, hogy a sebessegmero vezeteket hol tudom lecsavarni ahhoz, hogy kenyelmesen ki tudjam szedni a muszerfalat? ha én a nagy lapát kezemmel kitudtam szedni akkor Te is.. vagy a váltóról lecsavarod vagy kiszeded az órából Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 A műszerfal kiszedéséhez a kormányt le kell szerelni, mert mintha ugy olvastam volna a szervizkonyvben? Masik, hogy a sebessegmero vezeteket hol tudom lecsavarni ahhoz, hogy kenyelmesen ki tudjam szedni a muszerfalat? A műszerfalat simán ki tudod forgatni, nem kell leszedni a kormányt. Én elsőnek bíbelődtem vele vagy 10 percet, utána már simán ment :D Amúgy milyen a km órád? Spirálos? Ha igen akkor kicsavarod a csavarokat amik az órádat fogják (2 oldalt vannak) majd egy kicsit meg tudod dönteni magad fele , alányúlsz és ki tudod akasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 A műszerfalat simán ki tudod forgatni, nem kell leszedni a kormányt. Én elsőnek bíbelődtem vele vagy 10 percet, utána már simán ment :D Amúgy milyen a km órád? Spirálos? Ha igen akkor kicsavarod a csavarokat majd egy kicsit meg tudod dönteni , alányúlsz és ki tudod akasztani. Hu... ez jo kerdes, annyit tudok, h w=vmi ir rajta es nincs fordulatszammero ora. Es csak ezt a sebesseg vezeteket kell kiakasztani vagy meg van mas is? Amugy a sebessegvaltonal hol keressem, nem igazan lattam semmi olyat amit konnyen ki lehetne csavarni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hu... ez jo kerdes, annyit tudok, h w=vmi ir rajta es nincs fordulatszammero ora. Es csak ezt a sebesseg vezeteket kell kiakasztani vagy meg van mas is? Amugy a sebessegvaltonal hol keressem, nem igazan lattam semmi olyat amit konnyen ki lehetne csavarni? mi neked a motor kódod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 mi neked a motor kódod ? C14SE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hu... ez jo kerdes, annyit tudok, h w=vmi ir rajta es nincs fordulatszammero ora. Es csak ezt a sebesseg vezeteket kell kiakasztani vagy meg van mas is? Amugy a sebessegvaltonal hol keressem, nem igazan lattam semmi olyat amit konnyen ki lehetne csavarni? A hátulján csak az az egy vezeték (spirál) van amit ki kell akasztani (természetesen ha spirálos óráról beszélünk, de motorkód alapján tuti tudni fogja vki h elektromos vagy spirálos), utána nyugodtan ki tudod szedni. Kb a közepén van az óraegységnek. (ami a képen van az fordulatsz.mérős azért vn a szélén) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hopp máris ugrott egy 10-20 a semmire :D Ráadásul ha hengerfejig meglesz bontva akkor illik körbenézni :icon4: és az ember úgy is fog találni valamit szóval lehet készíteni a pénztárcát vagy te is tervezheted a C20NE beszerzését :icon4::D Egy 20éves bontásra szánt autóból hááát nem hiszem,hogy tökéletes motort sikerül kiszedni. http://kepfeltoltes.hu/110718/257153586201...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110718/20110718095_...ltoltes.hu_.jpg Ha 1000km/liter olaj elfogy,ahhoz olajban kellene úsznia az egész motortérnek,alváznak,csapná szét, folyna mindenről kb.. ha csak kifelé engedné. Én mentem vagy 600km-t csöpögő főtengelyszimmeringgel, eresztő kartertömítéssel,úgy hogy foltot hagyott a motor alatt,de nívópálcán kb. semmit nem látszott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Nekem mikor anno csöpögött, akkor meglátszott a nivópálcán is, hogy fogy bőven, és mikor ki lett cserélve, utána nem kellett hozzányúlni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 C14SE akkor valszeg spirálos Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Egy 20éves bontásra szánt autóból hááát nem hiszem,hogy tökéletes motort sikerül kiszedni. Ritka, de akadhat ilyen. Ami nekem volt ne az is hibátlan volt, valós 160e kmmel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 akkor valszeg spirálos Én úgytudom az elektromosnak K-val kezdődik az azonosítószáma . De lehet ,hogy nem :D Amúgy valószinű így néz ki a hátulja : A közepén lévő kis kallantyút (fém, az szorítja rá a vezetéket )magad felé nyomod és úgy tudod leakasztani a spirált Amúg nem egyszerű de nem is lehetetlen. Jó szórakozást :icon4: Amúgy miért akarod kiszedni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 A hátulján csak az az egy vezeték (spirál) van amit ki kell akasztani (természetesen ha spirálos óráról beszélünk, de motorkód alapján tuti tudni fogja vki h elektromos vagy spirálos), utána nyugodtan ki tudod szedni. Kb a közepén van az óraegységnek. (ami a képen van az fordulatsz.mérős azért vn a szélén) http://kep.ivpicture.hu/216998.jpg/quote] Koszi, holnap megprobalom kiszedni. Gondolom a spiralon kivul van vmi csatlakozo az elektronikanak es azt siman le lehet huzni. Az akku toltesjelzo kiegett es ki szeretnem cserelni az egot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts