dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 vagy hengerfej vagy szelepdekli Hopp máris ugrott egy 10-20 a semmire :D Ráadásul ha hengerfejig meglesz bontva akkor illik körbenézni :icon4: és az ember úgy is fog találni valamit szóval lehet készíteni a pénztárcát vagy te is tervezheted a C20NE beszerzését :icon4::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hopp máris ugrott egy 10-20 a semmire :D mimimi ?? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 mimimi ?? :D alkatrész munkadíj soroljam még?:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 alkatrész munkadíj soroljam még?:D jah értem :icon4: ,ne sorold... kijött már a csavar vagy mi :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hopp máris ugrott egy 10-20 a semmire :D Ráadásul ha hengerfejig meglesz bontva akkor illik körbenézni :icon4: és az ember úgy is fog találni valamit szóval lehet készíteni a pénztárcát vagy te is tervezheted a C20NE beszerzését :icon4::D Írj már egy napig úgy, hogy nincs benne c20ne, c20xe, 115ló, motortartó, féltengely csere...és hasonló dolgok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 jah értem :D ,ne sorold... kijött már a csavar vagy mi :icon4: Nem inkább most nem erőltetem mert az ideg szétvet :icon4: majd ha nyugodt leszek neki esek. Magamat ismerve ha ideges vagy az lesz a vége, hogy feleslegesen tönkre teszek csak valamit vagy szétverem az egészet ;) kezdem már unni ;) Szerintem fűrészelek bele egy sima csavar fejet és megpróbálom kitekerni aztán ha kijött jó messzire eldobom a csavart ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Írj már egy napig úgy, hogy nincs benne c20ne, c20xe, 115ló, motortartó, féltengely csere...és hasonló dolgok... Szabd már meg, hogy írlak kérlek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szabd már meg, hogy írlak kérlek :icon4: Pont azt tettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Pont azt tettem :icon4: fight! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 fight! :D Milyen fight? Ne, hogy már ő szabja meg mit írhatok meg mit nem ki ő nekem? Apám? Nevetek csak az egészen. Huh ki leszek tiltva komoly. 1. Nem muszáj elolvasni amit a másik leír 2. Semmit különöset nem csináltam csak le mertem írni pár szót. Arról nem is beszélve ha én ennyire zavarok másokat, akkor magába nézhet ugyanis bagoly mondja verébnek :icon4: Saját maga is szét offolja a topicot :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Írj már egy napig úgy, hogy nincs benne c20ne, c20xe, 115ló, motortartó, féltengely csere...és hasonló dolgok... kemény vagy csoki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :D :icon4: :icon4: Na igen pont erről beszéltem, mindig olyan emberek verik magukat aki ugyan azt csinálják mint a másik kellett 3 smile ez másokat nem zavar aha ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ne má srácok :icon4: pííísz van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 kemény vagy csoki :icon4: Tudod, hisz mááá ittunk :icon4: ;) Na igen pont erről beszéltem, mindig olyan emberek verik magukat aki ugyan azt csinálják mint a másik kellett 3 smile ez másokat nem zavar aha :D Majd átnevezem a topikot dörti vágyai topikra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szerintetek nem basz szét idegileg?:D Jövőhéten megy a szerelőhöz, meg műszakira, így se tudom már miből vizsgáztatom le, aztán még itt könnyezi ki magából az olajat. Szelepdeklire gondolok, aztán majd kiderül, az olajszűrő alatt látszik a folt a blokkon. Kurvára kellenek ezek az apró hibák mindig :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szerintetek nem basz szét idegileg?:icon4: Jövőhéten megy a szerelőhöz, meg műszakira, így se tudom már miből vizsgáztatom le, aztán még itt könnyezi ki magából az olajat. Szelepdeklire gondolok, aztán majd kiderül, az olajszűrő alatt látszik a folt a blokkon. Kurvára kellenek ezek az apró hibák mindig :icon4: Nekem ugyan ez van :D 1etlen szerencséje az az egész kocsinak, hogy nem hagyja ott az embert bár még kitudja meddig. Cserélj alapjárati motort cserélj AC pumpát cserélj ablaktörlő motort cserélj vészjelző kapcsolót cserélj index kart cserélj kereszttartót cserélj küszöböt ;) mindig lehet venni valami szart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hengerfejre utaló jel, láthatóan nincs, mert a hűtővíz stagnál, nem forr a motor, viz nincs az olajban, meg fordítva se, (lassan olaj sincs ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hengerfejre utaló jel, láthatóan nincs, mert a hűtővíz stagnál, nem forr a motor, viz nincs az olajban, meg fordítva se, (lassan olaj sincs ) :D valahol csak elfogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Csinálok képet hátha okosabbak leszünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Csinálok képet hátha okosabbak leszünk :D Nekem is vagy 3 helyen folyik az olaj :DDDDDDD olajteknő és szelepfedélnél fixen :icon4: csak megmondom őszintén most nincs kedvem elverni feleslegesen a cserére a pénzt úgy is lesz utódja :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Most olvasgattam visszafele egy pár oldalt. Különben tök jókat lehet virulni azon,hogy kóstolgatjátok egymást ;) Különben ez már sztem megszokott dolog :D Legalább van élet a fórumon, mitől lenne jobb ha napokig semmit nem lehetne olvasgatni :icon4: Elhiszem, hogy alapjábavéve ez egy segítő kézségű fórum de elfér benne mindenkinek a kis saját hóbortja :icon4: A modik úgy is mindig rendet tesznek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Kicsik a képek :icon4: cseperedik csep csep. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 javítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts