hakapeszimaki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Na akkor miről beszélünk :D Van a merci meg még másmilyen kocsik, ahogy tartja a mondás :icon4: Viszont ha nem szakadna szét a hátam a leégéstől kitakarítanám az alapjárati motort persze, ha kitudnám tekerni a csavarokat :icon4: Ja AC pumpa bosch új 40% kedvezménnyel 30 köszönjük corsa ;) Jó hogy lehet kapni ezt a FOST komolyan felgyújtom ;) Asszem nem fog új pumpát kapni Majd kap egy új motort és annak megkapja a pumpáját azt hello. Inkább teszek még hozzá azt veszek 1 másik kocsit mellé aztán mehet az átépítés ;) Sp-nek van jó pumpája,még youtube-on is láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Sp-nek van jó pumpája,még youtube-on is láttam. Ebben az évben több mint 100 ezret költöttem már erre a fosra és nem sok a változás :icon4: így nem fogok elbaszni rá még 30at egy pumpára tényleg meg lesz a sorsa komolyan beletolom a dunába :icon4: Arról nem is beszélve, hogy 2 hét múlva kb 1000KMes út fog rám várni marha jó jó lenne így megindulni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ebben az évben több mint 100 ezret költöttem már erre a fosra és nem sok a változás :icon4: így nem fogok elbaszni rá még 30at egy pumpára tényleg meg lesz a sorsa komolyan beletolom a dunába :icon4: Arról nem is beszélve, hogy 2 hét múlva kb 1000KMes út fog rám várni marha jó jó lenne így megindulni :D Akkor nagyjából most szét kéne borítani a corsád,hogy addigra összeálljon,mármint nagyblokkal. Bár nem tudom csak gondolom,mert nem cseréltem motort én csak az x12sz-t tuningolom. (Kéne egy x12sz inside matrica) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Sp-nek van jó pumpája,még youtube-on is láttam. :D Amúgy meg akkor inkább beletolnék vmi walbrot... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :icon4: Amúgy meg akkor inkább beletolnék vmi walbrot... :icon4: Én az árokba tolnám bele a corsát legszívesebben most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Én az árokba tolnám bele a corsát legszívesebben most :D Hajrá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Én az árokba tolnám bele a corsát legszívesebben most :icon4: ;) :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :D Amúgy meg akkor inkább beletolnék vmi walbrot... :icon4: tényleg, ezek a walbrok mennyiért mennek? megsasoltam, a belső 25, a külső majd' 40 ropi Link to comment Megosztás: More sharing options...
poszti2 Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Sziasztok. Nem tudja esetleg valaki, hogy a biztosítéktáblán melyik jel mit jelent? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 tényleg, ezek a walbrok mennyiért mennek? megsasoltam, a belső 25, a külső majd' 40 ropi ócsó :icon4: Na tankoltam most elmúlt a hang remélem nem jön elő :icon4: de a mocskos alapjárati motor csavarja ismét nem jött le marha jó........ Amúgy mostanába azt csinálja a kocsi, hogy feltolja az alapjáratot 1000re és mondjuk ha 3masba elengedem a gázpedált 1 idő után beránt meg 4esbe is előfordul, de ha rá motor fékezek akkor semmi tehát nem tartóbak nem lehet, hogy valami jeladó viccelget velem nem is az alapjárati? Ja meg ha nagyobb gázzal indulok el kanyarodva jobbra balra akkor ilyen DADADADA hangot ad valami de nem olyan mitn a suzukikon a féltengelyes hang ez másféle lehet mégis csak a tartóbak? ;) áh megy az árokba 5L benzin rá azt gyufa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Hajrá Áhááá C16SE volt a rejtélyes motorkód? Hmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Áhááá C16SE volt a rejtélyes motorkód? Hmmmm Az lett az szrből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Áhh nem tudom kihajtani a kurvä csavart az alapjárati motorból egyszerűen csak forog benne nem kisebbel próbálom a nagyobb bele se megy ráadásul az 1ik fele T25 a másik T20 WTF? Kezdek nagyon begurulni most akkor hogy szedjem le? :D Miért lenne olyan, hogy valami könnyedén leszed az ember azt szevasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Sziasztok. Nem tudja esetleg valaki, hogy a biztosítéktáblán melyik jel mit jelent? Előre is köszi Esetleg ha nem töltötted még le akkor ajánlom a szervízkönyvet, ha jól tudom abban benne van. Asszem a hátuljában vhol. Tényleg vki aki tudja meg tudná mondani ,hogy milyen színű vezetékek mennek a szivargyújtóba? Amúgy sikerült bekötnöm a csomagtérvilágításomat. Köszi a hasznos segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Áhh nem tudom kihajtani a kurvä csavart az alapjárati motorból egyszerűen csak forog benne nem kisebbel próbálom a nagyobb bele se megy ráadásul az 1ik fele T25 a másik T20 WTF? Kezdek nagyon begurulni most akkor hogy szedjem le? :icon4: Miért lenne olyan, hogy valami könnyedén leszed az ember azt szevasz. Ajánlom az X14XE-t tigrában...azonnal felgyújtanád! :D Bár az enyémből sem könnyebb kiszedni. Valszeg megvan szakadva a menet az aluöntvényben (emiatt is szívhat ott falsot,máris nincs normális alapjárat), amikor tekered ki feszíts alá csavarhúzó élével és úgy tekerd kifelé. Ha kint van megkellene nézni, mennyire kopott és lötyög a tengelye. Daewoo alapjáratimocija is jó hozzá. Nekem B veci bontott AC pumpa van bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ajánlom az X14XE-t tigrában...azonnal felgyújtanád! :D Bár az enyémből sem könnyebb kiszedni. Valszeg megvan szakadva a menet az aluöntvényben (emiatt is szívhat ott falsot,máris nincs normális alapjárat), amikor tekered ki feszíts alá csavarhúzó élével és úgy tekerd kifelé. Ha kint van megkellene nézni, mennyire kopott és lötyög a tengelye. Daewoo alapjáratimocija is jó hozzá. Nekem B veci bontott AC pumpa van bent. Köszi én is erre gondoltam de annyira se tudom kitekerni h csavarhúzót tegyek alá :icon4: Csak forog benne és ennyi.... Mármint a kulcs nagyobb meg nem fér bele érdekes móka lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Köszi én is erre gondoltam de annyira se tudom kitekerni h csavarhúzót tegyek alá :icon4: Csak forog benne és ennyi.... Kés éle...legyél már igazi corsás vazee! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Kés éle...legyél már igazi corsás vazee! :D Meglazítani se tudom :/ le kell fúrni vagy bele flekszelni 1 sima csavar fejet vagy nem tudom mert ez 1 szär T25 nem fér bele a T20 meg forog :/ vagy ráhegeszteni vmi szart a csavarra de áhhh bébi dzsúzzz kokányok elegem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Meglazítani se tudom :/ le kell fúrni vagy bele flekszelni 1 sima csavar fejet vagy nem tudom mert ez 1 szär T25 nem fér bele a T20 meg forog :/ vagy ráhegeszteni vmi szart a csavarra de áhhh bébi dzsúzzz kokányok elegem van. Szerintem meg fűrészlappal segíts a t20-ason és máris lapos csavarhúzóval működik ha meg nagyon foroghatnékja van akkor ráhetelsz egy elektródát és kirántod a helyéről. Lefúrod a picsbe a fejét és tőcsavarkiszedővel kigyógyítod :D Kalapácsa próbáltad ütni a fejét befelé? az is segít néha...kis vízpumpafogóval megfogod a fejét és ha letörik nem kell lefúrni :icon4: Ha az se akkor kifúr és M8 befúr...és hatlapfejűvel megajándékozod magad Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szerintem meg fűrészlappal segíts a t20-ason és máris lapos csavarhúzóval működik ha meg nagyon foroghatnékja van akkor ráhetelsz egy elektródát és kirántod a helyéről. Lefúrod a picsbe a fejét és tőcsavarkiszedővel kigyógyítod :icon4: Kalapácsa próbáltad ütni a fejét befelé? az is segít néha...kis vízpumpafogóval megfogod a fejét és ha letörik nem kell lefúrni :icon4: Na...ez a csávó igazi corsás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szerintem meg fűrészlappal segíts a t20-ason és máris lapos csavarhúzóval működik ha meg nagyon foroghatnékja van akkor ráhetelsz egy elektródát és kirántod a helyéről. Lefúrod a picsbe a fejét és tőcsavarkiszedővel kigyógyítod :icon4: Kalapácsa próbáltad ütni a fejét befelé? az is segít néha...kis vízpumpafogóval megfogod a fejét és ha letörik nem kell lefúrni :icon4: Ha az se akkor kifúr és M8 befúr...és hatlapfejűvel megajándékozod magad Áhhh kösz az lesz :D köcsög idióta csavarokat tesznek bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Áhhh kösz az lesz :D köcsög idióta csavarokat tesznek bele. Ezek az albán mérnökök :icon4: ;) Heftet neki :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Na laccci nem kell a küszöbspoyler??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Mostmár én is kezdem unni a költségeket! Észrevettem, hogy eszegeti az olajat, nem rég töltöttem bele 1 liter castrolt, ami most el is fogyott kb. 1000 km-en! aláfeküdtem most, és láttam hogy úszik az olajba a blokk alja, de nem az olajteknőnél hanem feljebb kb. az első lökös mögött. Melyik tömítés döglött meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Mostmár én is kezdem unni a költségeket! Észrevettem, hogy eszegeti az olajat, nem rég töltöttem bele 1 liter castrolt, ami most el is fogyott kb. 1000 km-en! aláfeküdtem most, és láttam hogy úszik az olajba a blokk alja, de nem az olajteknőnél hanem feljebb kb. az első lökös mögött. Melyik tömítés döglött meg? vagy hengerfej vagy szelepdekli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts