Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 szóval az van,hogy jártam ma Őrbottyánban de olyat láttam hogy hmmm,persze lefotózni nem volt pofim mert benne ült a tulaj. Képeken már láttam csak mintha más lett volna a színe. Egy !f astra coupéról! beszélek, polírozott ronal turbo felnikkel, vauxhallos ráccsal és vmi nagyon szép barnás fényezéssel... egyszóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 háhá,meg is találtam a szépséget http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_39149.jpg itt a teljes http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39149 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ajombo Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Üdv! Lehet elég hülye kérdés, de 2 órás szenvedés után már meg kell kérdeznem: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattuna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattuna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] Ezt a rohadt csavart melyik irányba kell kilazítani? Illetve valószínű szükségem lesz egy új vízpumpára, mert elfolyt az összes hűtővíz és valószínű, hogy azzal van valami, csak ugye, hogy hozzáférjünk le kell szedni azt a görgőt, amit ez a csavar nem enged... Köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hmm, jó sok pénzt beleölhetett ebbe a coupe-ba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hmm, jó sok pénzt beleölhetett ebbe a coupe-ba :D hát igen,ez nem a mi kategóriánk függetlenül hogy opel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattuna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattuna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] valami működő linket léccci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Próbáltam vllogtatni ma egy X12XE-et, de semmit nem villant a sárga lámpa. 16-os csati van benne, bal középen van egymás alatt 3 láb, de bárhogyan kötöttem össze nem villogott. llyen van? :icon4: Amúgy 3 hengerezik, és menet közben fel-felvillan a tengeralattjáró. Volt szalonban ahol rádugták a kompúterre és közölték, hogy semmi baja. De az egyik gyertya olajos-koszos, és úgy bubog, mint az enyém 3 hengerrel. Ha mechanikai okból nem menne egy henger akkor azt jelezné a motorkontrol lámpával? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 szóval az van,hogy jártam ma Őrbottyánban de olyat láttam hogy hmmm,persze lefotózni nem volt pofim mert benne ült a tulaj. Képeken már láttam csak mintha más lett volna a színe. Egy !f astra coupéról! beszélek, polírozott ronal turbo felnikkel, vauxhallos ráccsal és vmi nagyon szép barnás fényezéssel... egyszóval :D Gyuri barátom autója. :icon4: Nem sok közöm van ám hozzá :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ajombo Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 valami működő linket léccci :D Hát ez nem az én napom...:icon4: Nah remélem már jó lesz, szóval a kérdés, hogy melyik irányba kell kilazítani?? 2 órás szenvedés után se jobbra se balra nem mozdult 1mm-t se szóval már semmiben se vagyok biztos http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattu...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Próbáltam vllogtatni ma egy X12XE-et, de semmit nem villant a sárga lámpa. 16-os csati van benne, bal középen van egymás alatt 3 láb, de bárhogyan kötöttem össze nem villogott. llyen van? :icon4: Amúgy 3 hengerezik, és menet közben fel-felvillan a tengeralattjáró. Volt szalonban ahol rádugták a kompúterre és közölték, hogy semmi baja. De az egyik gyertya olajos-koszos, és úgy bubog, mint az enyém 3 hengerrel. Ha mechanikai okból nem menne egy henger akkor azt jelezné a motorkontrol lámpával? :D bizony ám hogy nem lehet... nem mindegyik obd2 lehet ,haldokló trafósorra gondolnák.. de ha volt gépen akkor lehet legalább a hiba kódot meg mondhatták volna :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Gyuri barátom autója. :D Nem sok közöm van ám hozzá :icon4: Neked melyik f astrához nincs közöd,he?! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Neked melyik f astrához nincs közöd,he?! :D Biztos van olyan... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Biztos van olyan... :D na jó tudom azt akarod hogy megkérdezzem: szóval melyik részében segítkeztél ennek az f coupénak? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hát ez nem az én napom...:D Nah remélem már jó lesz, szóval a kérdés, hogy melyik irányba kell kilazítani?? 2 órás szenvedés után se jobbra se balra nem mozdult 1mm-t se szóval már semmiben se vagyok biztos http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattu...ltoltes.hu_.jpg szerintem normál menet irányú Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 na jó tudom azt akarod hogy megkérdezzem: szóval melyik részében segítkeztél ennek az f coupénak? :D Sokban :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Nálam az optikai tuning kimerül a mosásban,waxolásban, a belteret meg porszívóval szoktam feloptikázni. :D Ha nagyon bedúrvulok akkor ablakot mosok belülről is. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 szóval az van,hogy jártam ma Őrbottyánban de olyat láttam hogy hmmm,persze lefotózni nem volt pofim mert benne ült a tulaj. Képeken már láttam csak mintha más lett volna a színe. Egy !f astra coupéról! beszélek, polírozott ronal turbo felnikkel, vauxhallos ráccsal és vmi nagyon szép barnás fényezéssel... egyszóval :D Ja amúgy én tegnap voltam arra, igaz egy faluval tovább mentem. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ajombo Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 szerintem normál menet irányú Köszi a választ! Az Istenér se akart megmozdulni, de holnap folyt. köv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Ja amúgy én tegnap voltam arra, igaz egy faluval tovább mentem. :D biztos lehet akkor arra vmi ha arra mentek :icon4: talán ingyen osztják a ronal felniket? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 biztos lehet akkor arra vmi ha arra mentek :D talán ingyen osztják a ronal felniket? :icon4: Én konkrétan a villanyórához engedtem oda a leolvasós embert.. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Én konkrétan a villanyórához engedtem oda a leolvasós embert.. :D na ezt akkor sem találtam volna ki ha a karomat csavarták volna :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 tudom az előbbi astra coupéhpz képest elenyészö dolog,de visszakaptam a felniket a gumistól,görgő meg minden,ma levittem kedves fényező barátomhoz,ízekre szedik és csak annyit mondott h csodát tesznek vele...jöv hét végére készen lesznek,majd teszek fel képeket és akkor majd Johnnynak bekínálom majd egy kilóért :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 tudom az előbbi astra coupéhpz képest elenyészö dolog,de visszakaptam a felniket a gumistól,görgő meg minden,ma levittem kedves fényező barátomhoz,ízekre szedik és csak annyit mondott h csodát tesznek vele...jöv hét végére készen lesznek,majd teszek fel képeket és akkor majd Johnnynak bekínálom majd egy kilóért :D:D:D Egyrészes felnit hogy szednek ízekre? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Egyrészes felnit hogy szednek ízekre? :D milyen egyrészes? És a szelepsapka az már semmi? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 milyen egyrészes? És a szelepsapka az már semmi? :D Azt nem számolják bele a felni részeibe :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts