Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

szóval az van,hogy jártam ma Őrbottyánban de olyat láttam hogy hmmm,persze lefotózni nem volt pofim mert benne ült a tulaj. Képeken már láttam csak mintha más lett volna a színe. Egy !f astra coupéról! beszélek, polírozott ronal turbo felnikkel, vauxhallos ráccsal és vmi nagyon szép barnás fényezéssel... egyszóval :D

Megosztás:

Üdv!

Lehet elég hülye kérdés, de 2 órás szenvedés után már meg kell kérdeznem:

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattuna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/110716/Kasattuna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

Ezt a rohadt csavart melyik irányba kell kilazítani?

Illetve valószínű szükségem lesz egy új vízpumpára, mert elfolyt az összes hűtővíz és valószínű, hogy azzal van valami, csak ugye, hogy hozzáférjünk le kell szedni azt a görgőt, amit ez a csavar nem enged...

Köszi a válaszokat

Megosztás:

Próbáltam vllogtatni ma egy X12XE-et, de semmit nem villant a sárga lámpa. 16-os csati van benne, bal középen van egymás alatt 3 láb, de bárhogyan kötöttem össze nem villogott. llyen van? :icon4: Amúgy 3 hengerezik, és menet közben fel-felvillan a tengeralattjáró. Volt szalonban ahol rádugták a kompúterre és közölték, hogy semmi baja. De az egyik gyertya olajos-koszos, és úgy bubog, mint az enyém 3 hengerrel. Ha mechanikai okból nem menne egy henger akkor azt jelezné a motorkontrol lámpával? :D

Megosztás:

szóval az van,hogy jártam ma Őrbottyánban de olyat láttam hogy hmmm,persze lefotózni nem volt pofim mert benne ült a tulaj. Képeken már láttam csak mintha más lett volna a színe. Egy !f astra coupéról! beszélek, polírozott ronal turbo felnikkel, vauxhallos ráccsal és vmi nagyon szép barnás fényezéssel... egyszóval :D

Gyuri barátom autója. :icon4: Nem sok közöm van ám hozzá :icon4:

Megosztás:

Próbáltam vllogtatni ma egy X12XE-et, de semmit nem villant a sárga lámpa. 16-os csati van benne, bal középen van egymás alatt 3 láb, de bárhogyan kötöttem össze nem villogott. llyen van? :icon4: Amúgy 3 hengerezik, és menet közben fel-felvillan a tengeralattjáró. Volt szalonban ahol rádugták a kompúterre és közölték, hogy semmi baja. De az egyik gyertya olajos-koszos, és úgy bubog, mint az enyém 3 hengerrel. Ha mechanikai okból nem menne egy henger akkor azt jelezné a motorkontrol lámpával? :D

bizony ám hogy nem lehet... nem mindegyik obd2 lehet ,haldokló trafósorra gondolnák..

de ha volt gépen akkor lehet legalább a hiba kódot meg mondhatták volna :icon4:

Megosztás:

Ja amúgy én tegnap voltam arra, igaz egy faluval tovább mentem. :icon4:

Megosztás:

tudom az előbbi astra coupéhpz képest elenyészö dolog,de visszakaptam a felniket a gumistól,görgő meg minden,ma levittem kedves fényező barátomhoz,ízekre szedik és csak annyit mondott h csodát tesznek vele...jöv hét végére készen lesznek,majd teszek fel képeket és akkor majd Johnnynak bekínálom majd egy kilóért :D:D:D

Megosztás:

tudom az előbbi astra coupéhpz képest elenyészö dolog,de visszakaptam a felniket a gumistól,görgő meg minden,ma levittem kedves fényező barátomhoz,ízekre szedik és csak annyit mondott h csodát tesznek vele...jöv hét végére készen lesznek,majd teszek fel képeket és akkor majd Johnnynak bekínálom majd egy kilóért :D:D:D

Egyrészes felnit hogy szednek ízekre? :icon4:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.