Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Na szétkaptam a csomagtér műanyag burkolatát. Csomagtér világítást akarom beszerelni. Adott ugye a a barna-fehér vezeték ami a csomagtérkapcsolóból jön, viszont honnan szedjek neki 12V-t ? Esetleg ha kábel színt is tudna vki akkor azt megköszönném. Sajna ami nekem van kapcsolási rajzokon nincs rajta, h melyik kábel milyen színű :D a barna-fehér az maga a 12V+ ,neked csak egy negatív szál kell valahonnan ,pl lámpából.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 a barna-fehér az maga a 12V+ ,neked csak egy negatív szál kell valahonnan ,pl lámpából.. Ááá, mégjobb. Köszi a gyors választ. A testet azt megoldom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Ezek után mennyit kérnél a te mostani mocidért? Mert ha tényleg ennyibe lehet venni ekkora motorokat (fogalmam sincs amúgy nem nézelődtem) akkor a mostani 1.4-est mennyibe adnád ? Tényleg kíváncsi lennék rá, nem kötözködésből mondom :D lehet el se adom megtartom ha vissza kéne építeni, csak azt elfelejted h ezt le lehet papírozni mert gyártották vele a corsát, amúgy 50et ér mindennel együtt. Ezért se adtam el a kocsit mert ha elrohad a kertbe is többet ér mint eladva. Ha szét bontom és eladom NZ-SI átalakításra még többet ér :icon4: Amúgy most számoltam ki, ha bent lesz az NE-XE és kap új fényezést majd egyszer akkor lesz majd kb 1millió 1,2 milla körül. Magyarul egy új fos Swift 3x annyiba kerül :icon4: és semmivel nem lesz jobb. Ugyanis valószínűleg veszek egy másik corsát alkatrésznek, amiből lesz klímám elektromos gyári ablak mert mos csak után gyártott és elektromos gyári tükör, napfény tető is lesz eladó belőle és ABS is van benne, szervóm van. Ja és 115-150LE szép festéssel igényesen megcsinálva a kasztni, ami lép is lesz benne extra is. Meg legalább nem suzuki swiftbe ülök ennyi. Nekem bejön ez a kis corsa nekem több nem kell még egyenlőre. Csak brutálisan menjen ;) Ha már nagyobb lesz elvárás akkor majd veszek mellé valami oldtimer mercit mondjuk 124es E500at, áhh nem valami jó TD-t ami keveset eszik ;):D a corsa meg marad bohóckodni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Ááá, mégjobb. Köszi a gyors választ. A testet azt megoldom.. Testnek lecsavarod a hátsó lámpa 1ik csavarját azt csá alá teszed a kábelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Testnek lecsavarod a hátsó lámpa 1ik csavarját azt csá alá teszed a kábelt :D Persze a mocival kapcsolatban igazad van, tényleg nem vágom mi mennyi mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Ha most lenne pénzem tuti átvenném tőled még mielőtt meggonolod magad :icon4: Amúgy most meglestem a barna-fehér vezetéket és az nekem nem 12v hanem egyszerű test :icon4: márcsak 12v-t kell szereznem de nem vágom melyik vezeték melyik. Elvinni nem fogom villanyászhoz mert azért skót vagyok azért kiadni akár pár ezret is hogy bekössön egy vezetéket. Esetleg nincs vkinek meg h melyik micsoda? (legjobb lenne ha színek is rajta lennének) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Persze a mocival kapcsolatban igazad van, tényleg nem vágom mi mennyi mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Ha most lenne pénzem tuti átvenném tőled még mielőtt meggonolod magad :icon4: Amúgy most meglestem a barna-fehér vezetéket és az nekem nem 12v hanem egyszerű test :D márcsak 12v-t kell szereznem de nem vágom melyik vezeték melyik. Elvinni nem fogom villanyászhoz mert azért skót vagyok azért kiadni akár pár ezret is hogy bekössön egy vezetéket. Esetleg nincs vkinek meg h melyik micsoda? (legjobb lenne ha színek is rajta lennének) Piros nincs? Nekem asszem az ha jól rémlik piros barna a test :icon4: Amúgy a C14SE bőven elég B corsába sokan össze tennék a kezüket, ha így menne a gépük ;) Csak hát túl maximalista vagyok így kell a sok ló, hogy tudjam neki még taposni még fiatal vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Piros nincs? Nekem asszem az ha jól rémlik piros barna a test :icon4: Amúgy a C14SE bőven elég B corsába sokan össze tennék a kezüket, ha így menne a gépük :icon4: Csak hát túl maximalista vagyok így kell a sok ló, hogy tudjam neki még taposni még fiatal vagyok ;) http://n1.vatera.hu/photos/2f/7f/b075_1_big.jpg nincs pirosam, ezért kérdezem h esetleg vkinek vmi tipp hogy honnan kéne elővarázsolni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 nincs pirosam, ezért kérdezem h esetleg vkinek vmi tipp hogy honnan kéne elővarázsolni ? :D Lebontottad már oldalról a műanyagot úgy könnyebb lenne keresgélni a kábelek között :icon4:, 3 pattent és pár torx. Ja bazz neked 5 ajtós mindig elfelejtem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Lebontottad már oldalról a műanyagot úgy könnyebb lenne keresgélni a kábelek között :D, 3 pattent és pár torx. Ja bazz neked 5 ajtós mindig elfelejtem :icon4: kb ugyan annyi leszedni, ami megtörtént :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 kb ugyan annyi leszedni, ami megtörtént :D Húzz be 1 szálát a bizti táblából tolj bele 1 biztit azt csáó ne szenvedj :icon4: küszöböt feltéped és ott elvezeted :icon4: vagy csapold meg valaminek a kábelét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Persze a mocival kapcsolatban igazad van, tényleg nem vágom mi mennyi mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Ha most lenne pénzem tuti átvenném tőled még mielőtt meggonolod magad :icon4: Amúgy most meglestem a barna-fehér vezetéket és az nekem nem 12v hanem egyszerű test :icon4: márcsak 12v-t kell szereznem de nem vágom melyik vezeték melyik. Elvinni nem fogom villanyászhoz mert azért skót vagyok azért kiadni akár pár ezret is hogy bekössön egy vezetéket. Esetleg nincs vkinek meg h melyik micsoda? (legjobb lenne ha színek is rajta lennének) valóban negatív :D a barna fehér ,a piros a pozitív.. a 30 ágról vegyél tápot. eredetileg az F1es 20A biztosítékon van rajta. pl az utastér világítás.. hátul nem lesz 30as ág ,tehát a legegyszerűbb az utastér világítástól vinni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Piros nincs? Nekem asszem az ha jól rémlik piros barna a test :D Amúgy a C14SE bőven elég B corsába sokan össze tennék a kezüket, ha így menne a gépük :icon4: Csak hát túl maximalista vagyok így kell a sok ló, hogy tudjam neki még taposni még fiatal vagyok :icon4: http://n1.vatera.hu/photos/2f/7f/b075_1_big.jpg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hát engem nem izgat ha fiatalon meghalok nem akarok öreg lenni :icon4: akkor már nem olyan izgi az élet egy szerencsém van, hogy még nincs GSXR 1000em mert akkor már olyan lennék mint a ghostrider csapat :icon4: Mindig küldeném a bringának mint az állat :D De kedvencem az aprillia RX 125 volt 140ig jó voltam vele nem előzött meg senki se vele ;) lámpánál mindenkit aláztam iszonyat brutál feeling volt minden kocsi felett átláttam olyan magason ültem a kátyúkat meg se éreztem ekkora kerékkel ilyen jó futóművel elől hátul tárcsa 7 sebesség poweszelep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 valóban negatív :D a barna fehér ,a piros a pozitív.. a 30 ágról vegyél tápot. eredetileg az F1es 20A biztosítékon van rajta. pl az utastér világítás.. hátul nem lesz 30as ág ,tehát a legegyszerűbb az utastér világítástól vinni pl a tetőkárpítban lévő világítás pozitívját akkor elméletileg hátra tudom húzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 pl a tetőkárpítban lévő világítás pozitívját akkor elméletileg hátra tudom húzni? Igen az jó 5let a negatívra meg meg kell oldani az ajtó kapcsolást és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Hát nem tudom ha ilyen csíkot akar az ember vegyen audit amúgy eléggé tesco és homasita tuning hatású :icon4: Amúgy meg addig lesz amíg nem találkozol olyan rendőrrel aki meg nem bäsz érte. Szeretik az ilyen minden világítós szarokat büntetni. Ezt élvezik, amúgy attól, hogy boltba és neten lehet venni attól még nem szabályos meg, hogy fehér nem lehet mindent ráaggatni csak úgy mert hát de szép. Amúgy meg rá is írják, hogy kizárólag belső térben használható :D Ez direkt külső nappali világítás, és megfelel a magyar szabványoknak, magyarul nem fog érte "megbászni" semmilyen rendőr. Nem igazán tuningra gondoltam, nekem csak szimplán tetszik, mivelhogy láttam már több corsán és szerintem nagyon is jól mutatott rajtuk. Főleg a feketéken. Hogy hova lehet felszerelni? 96-os B corsán pl a lökös alsó részén van egy bemélyedés, ott pl baromi jól néz ki, és a fényét is szépen be lehet lőni, hogy ne csak díszként funkcionáljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Ez direkt külső nappali világítás, és megfelel a magyar szabványoknak, magyarul nem fog érte "megbászni" semmilyen rendőr. Nem igazán tuningra gondoltam, nekem csak szimplán tetszik, mivelhogy láttam már több corsán és szerintem nagyon is jól mutatott rajtuk. Főleg a feketéken. Hogy hova lehet felszerelni? 96-os B corsán pl a lökös alsó részén van egy bemélyedés, ott pl baromi jól néz ki, és a fényét is szépen be lehet lőni, hogy ne csak díszként funkcionáljon. Amit használni lehet azon E4 jel van az a nappali fény, hogy mit mondanak a boltba azt meg kit izgat ők elakarnak adni valamit és ez amit írtam ez 10ezres tétel nem az 1500FTos szar csík. :D Ja és full felesleges 1 corsára és szépnek se mondanám. Pont úgy felesleges mint a ködlámpa. Bírom az ilyen bal######okat akik mindig ködlámpával járnak meg ezekkel az ócska csíkokkal mindegy egyszer úgy is mind meglesz büntetve. :icon4: Ami szép az esetleg a dectane lámpa a csíkkal benne :icon4: 50 ezer ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 pl a tetőkárpítban lévő világítás pozitívját akkor elméletileg hátra tudom húzni? pontosan arra gondolok.. gyárilag is azon az ágon van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 hmmm :D így kell ezt csinálni :icon4: Ez meg az én verdám elég gáznak érzem, hogy nekem is nincs rajta csík így elég szarul néz ki. De most, hogy így mondjátok lehet beugrok a homasitába és lehet felteszek pár LEDET és neont ide oda mert elég unalmas így a gép :icon4: De elsőre feltolok az oldalára valami sárkányos matricát mert így túl szép ;) utána meg egy audi ledsort jobb oldaltól a bal oldalig a lökösre, hogy lássák, hogy én jövök ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Megnyugtatlak rajta van az E4 jelzés, hatóságilag engedélyezett. Mint már mondtam nem tuning miatt rakom rá, nem itt fogom elmesélni az okát, mert úgy gondolom, hogy ez csak rám tartozik. Ennyire meg nem kell túldramatizálni egy ledsort. Én sem szeretem az ilyen városi "paraszttuningot", tele világítással mint egy karácsonyfa, meg mindenféle ragaccsal. Szerintem is ocsmány, mint az utolsó képed is mutatja. Amúgy én is az egyszerű, de szép kocsikat (corsákat) szeretem. A tiéd pl nagyon teszik. (kicsit nyalok :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Megnyugtatlak rajta van az E4 jelzés, hatóságilag engedélyezett. Mint már mondtam nem tuning miatt rakom rá, nem itt fogom elmesélni az okát, mert úgy gondolom, hogy ez csak rám tartozik. Ennyire meg nem kell túldramatizálni egy ledsort. Én sem szeretem az ilyen városi "paraszttuningot", tele világítással mint egy karácsonyfa, meg mindenféle ragaccsal. Szerintem is ocsmány, mint az utolsó képed is mutatja. Amúgy én is az egyszerű, de szép kocsikat (corsákat) szeretem. A tiéd pl nagyon teszik. (kicsit nyalok :icon4:) Na akkor legalább nem olcsó szar :D kivételes de szerintem akkor se tedd rá szépek ezek így ahogy vannak add el :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Ahogy mondod, nem 1500 Ft-os tesco gizdaságos :D. Tudom hogy így szépek ezek a gépek, de nekem valahogy kell rá, meg le szeretném idővel majd cserélni a hűtőrácsot, mert láttam krómozott rácsokat és baromi jól néz ki a fekete gépen. Volt felénk tuning találkozó és ott láttam egy-két ötlete, amit szeretnék megvalósítani. Kis optika, semmi más. Sajnos a motor részéhez ne nagyon értek, csak néhány apróbb dolgot tudok megcsinálni, de az elég kevés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Na akkor legalább nem olcsó szar :D kivételes de szerintem akkor se tedd rá szépek ezek így ahogy vannak add el :icon4: Én vateráztam 1000Ft volt :icon4: és a rendőr már állított meg és!!! megdicsérte hogy passzol az angel eyes lámához ;) szóval szvsz nem szólnak azok. Ám a rajok előszeretettel bogarásznak a kocsi elejénél...amiért a riasztó egyből bebőg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Sziasztok! C12nz 1994 tuning ötlet valakitől? Hogy lehetne kicsit több lovat kicsikarni belőle? Hiszen a 45 már elkopott ennyi év alatt. Köszi a válaszokat! (már ha egyáltalán valaki ír!) Gyuri Tuning egy 1,2-nek? Minek? Hakapeszit kérdezd, és rájössz nem kell oda semmi tuning :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Tuning egy 1,2-nek? Minek? Hakapeszit kérdezd, és rájössz nem kell oda semmi tuning :D Nem bizony! Csak ügyesen kell kezelni a kuplungot,enyém is attól megy jól. Meg pattogni kell az ülésben,mint egy gokartban. Ha többen utaztok,akkor jól össze kell hangolni a mozgásotokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts