Volu Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Kicsi bagoly :icon4: sztem jó volt,csak kár hogy aki nem látott még téged az nem érti a poént :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 sztem jó volt,csak kár hogy aki nem látott még téged az nem érti a poént :D Mondjuk azért tőled is viccesen hangzik :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Mondjuk azért tőled is viccesen hangzik :icon4: hömhöm...olyan felnim lesz hogy magától le fog esni az a gólyafészek a fejedről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 hömhöm...olyan felnim lesz hogy magától le fog esni az a gólyafészek a fejedről :D Akkora mint a télim :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Akkora mint a télim :D mégis jobban áll a 15ös az enyémnek mint a tiédnek 22es saab felni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 mégis jobban áll a 15ös az enyémnek mint a tiédnek 22es saab felni :D Ja csak 15ös, akkor kisebb, mint a télim. Fel se tudom tenni azt a játékkereket :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 mostanában van egy újabb perverzióm,remélem hamar elmúlik...mégpedig ez a kadett cabrio pl egy ilyenért a farp*námat is odatartanám :D http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Sziasztok az adok vezsek forumon leszek mostmár volu majd küldöm a képeket még lekell kapnom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Sziasztok az adok vezsek forumon leszek mostmár volu majd küldöm a képeket még lekell kapnom! :icon4: Virtuális autóbontás megy itt. :icon4: Küldjél képet,érdekel!....ááá bocs mégsem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cosebastian Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Sziasztok! Elég extrém problémám van egy B corsával. Valami módon (-gondolom az ablak alatt, a pollenszűrőnél, de még nem szedtem szét,) esővíz került a szellőzőrendszerbe. Az egész autó belsejének az alja elázott a lábnál lévő légbefúvón keresztül. Ezzel önmagában még nem lenne baj, mert kiszárítom, de a szellőzőrendszerben is maradt víz bőven. Ha bekapcsolom a ventilátort, vizet szivattyúz. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám ezt a vizet eltávolítani? Előre is köszönöm a segítséget! Szombaton esnék neki, ha van ötlet, írjatok s.o.s.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Sziasztok! Elég extrém problémám van egy B corsával. Valami módon (-gondolom az ablak alatt, a pollenszűrőnél, de még nem szedtem szét,) esővíz került a szellőzőrendszerbe. Az egész autó belsejének az alja elázott a lábnál lévő légbefúvón keresztül. Ezzel önmagában még nem lenne baj, mert kiszárítom, de a szellőzőrendszerben is maradt víz bőven. Ha bekapcsolom a ventilátort, vizet szivattyúz. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám ezt a vizet eltávolítani? Előre is köszönöm a segítséget! Szombaton esnék neki, ha van ötlet, írjatok s.o.s.! Lehet az is, hogy lyukas a radiátorod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Lehet az is, hogy lyukas a radiátorod. Mármint a fűtőradiátora! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 mostanában van egy újabb perverzióm,remélem hamar elmúlik...mégpedig ez a kadett cabrio pl egy ilyenért a farp*námat is odatartanám ;) http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list Hát nem tudom ebbe mi tetszik nektek, nekem max az ülések kellenének egy 2.0 motorral b Corsa 100x szebb :D Régi ósdi formaterv :icon4: amikor ez még menő volt nekem már akkor se tetszett ;) Ha már cabrio esetleg a G bertone astra :icon4: de cabriónak eleve nincs értelme szóval mindegy, főleg nem ide magyarországra valaki a tenger part mellett használja jólvan az érthető. A kocsi meg legyen zárt ha nyitott tetővel akarnék menni arra ott a gokart ;):D Vagy motorra ülnék valahogy nem élvezem, h süvít a húzat :lol: Ha meg meleged van klíma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Sziasztok Corsa 1,5 td -be üzemanyagszivattyú van? ha igen hol. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Sziasztok Corsa 1,5 td -be üzemanyagszivattyú van? ha igen hol. köszi AC pumpa? Hátsó ülés alatt de az csak benyásba van ha jól tom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Sziasztok Corsa 1,5 td -be üzemanyagszivattyú van? ha igen hol. köszi Nincs, az adagoló szívj a fel magának. Mi a problem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Hát nem tudom ebbe mi tetszik nektek, nekem max az ülések kellenének egy 2.0 motorral b Corsa 100x szebb :D Régi ósdi formaterv :icon4: amikor ez még menő volt nekem már akkor se tetszett ;) Ha már cabrio esetleg a G bertone astra :icon4: de cabriónak eleve nincs értelme szóval mindegy, főleg nem ide magyarországra valaki a tenger part mellett használja jólvan az érthető. A kocsi meg legyen zárt ha nyitott tetővel akarnék menni arra ott a gokart ;):D Vagy motorra ülnék valahogy nem élvezem, h süvít a húzat ;) Ha meg meleged van klíma ;) Ültél már cabrióban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Néztétek mostanában a használtautót mennyi gsi van eladó :D nekem ha papiros lenne nem adnám el jo kis gép! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Néztétek mostanában a használtautót mennyi gsi van eladó :D nekem ha papiros lenne nem adnám el jo kis gép! :icon4: Venni kell egy töröttet papírokkal és mehet a legózás. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Nincs, az adagoló szívj a fel magának. Mi a problem? Reggel elmentem melózni pöcc röff, utána hazafele is pöcc röff, azután leállítottam a ház előtt, fél óra múlva kimegyek és csak teker tekeri. Izzítás feszt kap, gyertyák nem szakadtak. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Venni kell egy töröttet papírokkal és mehet a legózás. :icon4: Én nem vagyok olyan merész,sokan ajánlották igazatok van de neeeem.!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Reggel elmentem melózni pöcc röff, utána hazafele is pöcc röff, azután leállítottam a ház előtt, fél óra múlva kimegyek és csak teker tekeri. Izzítás feszt kap, gyertyák nem szakadtak. Ötlet? Eltűntek a pacik! :D passz esetleg pumpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Eltűntek a pacik! :D passz esetleg pumpa Legelsőnek én is arra gondoltam, de johny írta, hogy nincs benne elektromas ac, így az kilőve Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Legelsőnek én is arra gondoltam, de johny írta, hogy nincs benne elektromas ac, így az kilőve Próbáld meg majd hidegen is izzíts majd indícs !!ha ugyse akk nézd át mégegyszer az üzemanyag csöveket Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Vagy elromlott a szintjelződ és mivel kevés benne az anyag nem tudja felkapni! Nem tom ennyi ha van izzítás akkor csak gázolajellátás hiány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts