Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mondjuk azért tőled is viccesen hangzik :icon4:

hömhöm...olyan felnim lesz hogy magától le fog esni az a gólyafészek a fejedről :D

Elküldve
mégis jobban áll a 15ös az enyémnek mint a tiédnek 22es saab felni :D

Ja csak 15ös, akkor kisebb, mint a télim. Fel se tudom tenni azt a játékkereket :icon4:

Elküldve
Sziasztok az adok vezsek forumon leszek mostmár volu majd küldöm a képeket még lekell kapnom! :icon4:

Virtuális autóbontás megy itt. :icon4:

Küldjél képet,érdekel!....ááá bocs mégsem. :D

Elküldve

Sziasztok!

Elég extrém problémám van egy B corsával. Valami módon (-gondolom az ablak alatt, a pollenszűrőnél, de még nem szedtem szét,) esővíz került a szellőzőrendszerbe. Az egész autó belsejének az alja elázott a lábnál lévő légbefúvón keresztül. Ezzel önmagában még nem lenne baj, mert kiszárítom, de a szellőzőrendszerben is maradt víz bőven. Ha bekapcsolom a ventilátort, vizet szivattyúz. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám ezt a vizet eltávolítani?

Előre is köszönöm a segítséget! Szombaton esnék neki, ha van ötlet, írjatok s.o.s.!

Elküldve
Sziasztok!

Elég extrém problémám van egy B corsával. Valami módon (-gondolom az ablak alatt, a pollenszűrőnél, de még nem szedtem szét,) esővíz került a szellőzőrendszerbe. Az egész autó belsejének az alja elázott a lábnál lévő légbefúvón keresztül. Ezzel önmagában még nem lenne baj, mert kiszárítom, de a szellőzőrendszerben is maradt víz bőven. Ha bekapcsolom a ventilátort, vizet szivattyúz. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám ezt a vizet eltávolítani?

Előre is köszönöm a segítséget! Szombaton esnék neki, ha van ötlet, írjatok s.o.s.!

Lehet az is, hogy lyukas a radiátorod.

Elküldve
mostanában van egy újabb perverzióm,remélem hamar elmúlik...mégpedig ez a kadett cabrio

pl egy ilyenért a farp*námat is odatartanám ;)

http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list

Hát nem tudom ebbe mi tetszik nektek, nekem max az ülések kellenének egy 2.0 motorral b Corsa 100x szebb :D Régi ósdi formaterv :icon4: amikor ez még menő volt nekem már akkor se tetszett ;) Ha már cabrio esetleg a G bertone astra :icon4: de cabriónak eleve nincs értelme szóval mindegy, főleg nem ide magyarországra valaki a tenger part mellett használja jólvan az érthető. A kocsi meg legyen zárt ha nyitott tetővel akarnék menni arra ott a gokart ;):D Vagy motorra ülnék valahogy nem élvezem, h süvít a húzat :lol: Ha meg meleged van klíma ;)

Elküldve
Hát nem tudom ebbe mi tetszik nektek, nekem max az ülések kellenének egy 2.0 motorral b Corsa 100x szebb :D Régi ósdi formaterv :icon4: amikor ez még menő volt nekem már akkor se tetszett ;) Ha már cabrio esetleg a G bertone astra :icon4: de cabriónak eleve nincs értelme szóval mindegy, főleg nem ide magyarországra valaki a tenger part mellett használja jólvan az érthető. A kocsi meg legyen zárt ha nyitott tetővel akarnék menni arra ott a gokart ;):D Vagy motorra ülnék valahogy nem élvezem, h süvít a húzat ;) Ha meg meleged van klíma ;)

Ültél már cabrióban?

Elküldve
Néztétek mostanában a használtautót mennyi gsi van eladó :D nekem ha papiros lenne nem adnám el jo kis gép! :icon4:

Venni kell egy töröttet papírokkal és mehet a legózás. :icon4:

Elküldve
Nincs, az adagoló szívj a fel magának.

Mi a problem?

Reggel elmentem melózni pöcc röff, utána hazafele is pöcc röff, azután leállítottam a ház előtt, fél óra múlva kimegyek és csak teker tekeri.

Izzítás feszt kap, gyertyák nem szakadtak.

Ötlet?

Elküldve
Reggel elmentem melózni pöcc röff, utána hazafele is pöcc röff, azután leállítottam a ház előtt, fél óra múlva kimegyek és csak teker tekeri.

Izzítás feszt kap, gyertyák nem szakadtak.

Ötlet?

Eltűntek a pacik! :D passz esetleg pumpa

Elküldve
Legelsőnek én is arra gondoltam, de johny írta, hogy nincs benne elektromas ac, így az kilőve

Próbáld meg majd hidegen is izzíts majd indícs !!ha ugyse akk nézd át mégegyszer az üzemanyag csöveket

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.