Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Sziasztok!

Elég extrém problémám van egy B corsával. Valami módon (-gondolom az ablak alatt, a pollenszűrőnél, de még nem szedtem szét,) esővíz került a szellőzőrendszerbe. Az egész autó belsejének az alja elázott a lábnál lévő légbefúvón keresztül. Ezzel önmagában még nem lenne baj, mert kiszárítom, de a szellőzőrendszerben is maradt víz bőven. Ha bekapcsolom a ventilátort, vizet szivattyúz. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám ezt a vizet eltávolítani?

Előre is köszönöm a segítséget! Szombaton esnék neki, ha van ötlet, írjatok s.o.s.!

Megosztás:

Sziasztok!

Elég extrém problémám van egy B corsával. Valami módon (-gondolom az ablak alatt, a pollenszűrőnél, de még nem szedtem szét,) esővíz került a szellőzőrendszerbe. Az egész autó belsejének az alja elázott a lábnál lévő légbefúvón keresztül. Ezzel önmagában még nem lenne baj, mert kiszárítom, de a szellőzőrendszerben is maradt víz bőven. Ha bekapcsolom a ventilátort, vizet szivattyúz. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám ezt a vizet eltávolítani?

Előre is köszönöm a segítséget! Szombaton esnék neki, ha van ötlet, írjatok s.o.s.!

Lehet az is, hogy lyukas a radiátorod.

Megosztás:

mostanában van egy újabb perverzióm,remélem hamar elmúlik...mégpedig ez a kadett cabrio

pl egy ilyenért a farp*námat is odatartanám ;)

http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list

Hát nem tudom ebbe mi tetszik nektek, nekem max az ülések kellenének egy 2.0 motorral b Corsa 100x szebb :D Régi ósdi formaterv :icon4: amikor ez még menő volt nekem már akkor se tetszett ;) Ha már cabrio esetleg a G bertone astra :icon4: de cabriónak eleve nincs értelme szóval mindegy, főleg nem ide magyarországra valaki a tenger part mellett használja jólvan az érthető. A kocsi meg legyen zárt ha nyitott tetővel akarnék menni arra ott a gokart ;):D Vagy motorra ülnék valahogy nem élvezem, h süvít a húzat :lol: Ha meg meleged van klíma ;)

Megosztás:

Hát nem tudom ebbe mi tetszik nektek, nekem max az ülések kellenének egy 2.0 motorral b Corsa 100x szebb :D Régi ósdi formaterv :icon4: amikor ez még menő volt nekem már akkor se tetszett ;) Ha már cabrio esetleg a G bertone astra :icon4: de cabriónak eleve nincs értelme szóval mindegy, főleg nem ide magyarországra valaki a tenger part mellett használja jólvan az érthető. A kocsi meg legyen zárt ha nyitott tetővel akarnék menni arra ott a gokart ;):D Vagy motorra ülnék valahogy nem élvezem, h süvít a húzat ;) Ha meg meleged van klíma ;)

Ültél már cabrióban?

Megosztás:

Nincs, az adagoló szívj a fel magának.

Mi a problem?

Reggel elmentem melózni pöcc röff, utána hazafele is pöcc röff, azután leállítottam a ház előtt, fél óra múlva kimegyek és csak teker tekeri.

Izzítás feszt kap, gyertyák nem szakadtak.

Ötlet?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.