Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A szavazásnak ezennel vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Volu viheted az ülést nyugodtan én pályázok inkább fekete vörös belsőre :D Amúgy ha rám hallgatsz tegyél fel vaterára mindent meg racingre :icon4: többet kapsz érte ami nem kell a fórumosoknak :icon4: nekem pont ilyen a belsőm,ezért kellene ;) a későbbi gsi-kben illetve "sport" felszereltségűekben van olyan kárpit amilyet te szeretnél, pl itt van egy http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...i_sport-4929020 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 ennyi techdome Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 És Elmész bontóba veszel egy 96 utáni corsa astra..... váltót és kicseréled 1 stiftet kell kilőni azt csá nekem is így van jobb váltóm :D Persze, tervbe van viszont gondoltam rákérdezek, meg amúgyis meg kéne lesnem h mi lehet vele mert marhára hátrafele álla kar üresben. Olyan mintha 3ban lenne. Vki már írta h ezt is tök egyszerűen meg lehet csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nekem pont ilyen a belsőm,ezért kellene :D a későbbi gsi-kben illetve "sport" felszereltségűekben van olyan kárpit amilyet te szeretnél, pl itt van egy http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...i_sport-4929020 Tudom de ennyi pénzért új motort veszek nem egy TKra tört corsát :icon4: + még alkatrészeket :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Persze, tervbe van viszont gondoltam rákérdezek, meg amúgyis meg kéne lesnem h mi lehet vele mert marhára hátrafele álla kar üresben. Olyan mintha 3ban lenne. Vki már írta h ezt is tök egyszerűen meg lehet csinálni Nekem is így áll minden corsába így áll kit érdekel nekem tetszik így egyedi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/7/13/4...s259ukji6xf.jpg ennyi techdome na igen, pont ilyen váltógombot keresek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nekem pont ilyen a belsőm,ezért kellene :D a későbbi gsi-kben illetve "sport" felszereltségűekben van olyan kárpit amilyet te szeretnél, pl itt van egy http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...i_sport-4929020 A corsa jó kanyarban,mint az a belinkelt autón is látszik. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 na igen, pont ilyen váltógombot keresek.... Váltó kart kell cserélni nem váltó gombot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A corsa jó kanyarban,mint az a belinkelt autón is látszik. :icon4: :icon4: ;) Ez a mondat mehet a Napi Haka gyűjteménybe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Váltó kart kell cserélni nem váltó gombot :D Jöhet egybe és nem kell bíbelődni a leszedésével :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Vki már írta h ezt is tök egyszerűen meg lehet csinálni A F astra topik GYiK-ban megtalálod a beállítás mikéntjét, nem túl bonyolult. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Jöhet egybe és nem kell bíbelődni a leszedésével :D 3 ezerért vettem nálunk még áll a bontóba, szerintem nálad is van a bontóba a 17be számozott utcás bontóba :icon4: A kart meg ne állítsd sehova így jobban kézre esik, hogy ilyen ferde meg styleosabb is :icon4: Ráadásul ha beül valami nagymenő sose tud váltani XDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 3 ezerért vettem nálunk még áll a bontóba, szerintem nálad is van a bontóba a 17be számozott utcás bontóba :D A kart meg ne állítsd sehova így jobban kézre esik, hogy ilyen ferde meg styleosabb is :icon4: Lehetséges, bár régen voltam náluk, utoljára kérdezősködtem pár dolog iránt, de enyhén el voltak szállva az árakkal :icon4: Azóta nem nagyon jártam feléjük.. Köszi Johnny az útbaigazítást, utánaolvasok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Lehetséges, bár régen voltam náluk, utoljára kérdezősködtem pár dolog iránt, de enyhén el voltak szállva az árakkal :icon4: Azóta nem nagyon jártam feléjük.. Akkor a mi bontónkba még nem jártál, itt még jobban elvannak szállva maguktól és ráadásul még parasztok is nem szeretek itt vásárolni csak közel van. De ha tehetem kerülöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 3 ezerért vettem nálunk még áll a bontóba, szerintem nálad is van a bontóba a 17be számozott utcás bontóba :D A kart meg ne állítsd sehova így jobban kézre esik, hogy ilyen ferde meg styleosabb is :icon4: Ráadásul ha beül valami nagymenő sose tud váltani XDDD Az itt van nem messze. Már ismernek mint a rossz pénzt. Lebasz a csávó, hgoy sose veszek semmit. De azért a bvectra irmscher dobot levadásztam egy 10esért :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Az itt van nem messze. Már ismernek mint a rossz pénzt. Lebasz a csávó, hgoy sose veszek semmit. De azért a bvectra irmscher dobot levadásztam egy 10esért ;) ;) Szerintem az jó fej csávó nekem mindig áron alul adott mindent és teljesen korrektül beszélt velem inkább úgy fogalmaznék, hogy haverkodott :D szerintem teljesen rendben van a hely :icon4: Én onnan vettem a szervót a kormányt az indexkaromat meg még ezt azt. Ja és az a légzsákos kormányt amit ott vettem 5 rongy volt szép állapotban, nálunk 20 a bontóba :icon4: nálunk vannak elszállva inkább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A kipuff tipusa : Ta Technix ,Opel corsa GSI igy ird be . hali elvileg pénteken hozzájutok elektromos ablak szetthez DE HA NEM akkor vinném a tiédet kapcsolóstól, kábelestől, fogantyústól.. várom a válaszod és az irányárat :D bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Szerintem az jó fej csávó nekem mindig áron alul adott mindent és teljesen korrektül beszélt velem inkább úgy fogalmaznék, hogy haverkodott :D szerintem teljesen rendben van a hely :icon4: Én onnan vettem a szervót a kormányt az indexkaromat meg még ezt azt. Ja és az a légzsákos kormányt amit ott vettem 5 rongy volt szép állapotban, nálunk 20 a bontóba :icon4: nálunk vannak elszállva inkább ;) Én amiket kérdeztem az nem nagyon volt. Amúgy onnan nem messze lakom. Az irmscher dobot meg az akkori csajomnak vettem, de nyilván nem mondtam h i betüs....így lett fél áron ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Én amiket kérdeztem az nem nagyon volt. Amúgy onnan nem messze lakom. Az irmscher dobot meg az akkori csajomnak vettem, de nyilván nem mondtam h i betüs....így lett fél áron :icon4: Hát sejtem te miket kérdezhettél :icon4: Hello C20LET turbo van? ;) 288as féknyereg? meg ilyenek meg az összes ritkaságot megtaláltad gondolom ;) Nem vagy te egyszerű eset :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hát sejtem te miket kérdezhettél :icon4: Hello C20LET turbo van? ;) 288as féknyereg? meg ilyenek meg az összes ritkaságot megtaláltad gondolom ;) Nem vagy te egyszerű eset :icon4: Hogy is volt az a ponyvaregényben, amit Mr Wolf mondott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hát sejtem te miket kérdezhettél :icon4: Hello C20LET turbo van? ;) 288as féknyereg? meg ilyenek meg az összes ritkaságot megtaláltad gondolom ;) Nem vagy te egyszerű eset :icon4: A nagyblokkos b1, és az összes b2 vectran ilyen van...nem mondanám ritkának. Igaz, már 308as fékem van... ;) Hogy is volt az a ponyvaregényben, amit Mr Wolf mondott? :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A nagyblokkos b1, és az összes b2 vectran ilyen van...nem mondanám ritkának. Igaz, már 308as fékem van... :icon4: ;) ;) ÉS a blokk az mit tud? :D Ha a fék már ekkora?:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Hát sejtem te miket kérdezhettél :icon4: Hello C20LET turbo van? ;) 288as féknyereg? meg ilyenek meg az összes ritkaságot megtaláltad gondolom ;) Nem vagy te egyszerű eset :icon4: pl ezt: "Hello, sörénnyírást vállaltok?" mire a bontós srác ránéz Sp-re: "Hülye vagy,ezt semmivel nem tudjuk leműteni" ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 ÉS a blokk az mit tud? :icon4: Ha a fék már ekkora?:icon4: Tudja amit tudnia kell ;) pl ezt: "Hello, sörénnyírást vállaltok?" mire a bontós srác ránéz Sp-re: "Hülye vagy,ezt semmivel nem tudjuk leműteni" ;) :D ;) Kicsi bagoly ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts