Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Volu viheted az ülést nyugodtan én pályázok inkább fekete vörös belsőre :D Amúgy ha rám hallgatsz tegyél fel vaterára mindent meg racingre :icon4: többet kapsz érte ami nem kell a fórumosoknak :icon4:

nekem pont ilyen a belsőm,ezért kellene ;) a későbbi gsi-kben illetve "sport" felszereltségűekben van olyan kárpit amilyet te szeretnél, pl itt van egy

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...i_sport-4929020

Megosztás:

És Elmész bontóba veszel egy 96 utáni corsa astra..... váltót és kicseréled 1 stiftet kell kilőni azt csá nekem is így van jobb váltóm :D

Persze, tervbe van viszont gondoltam rákérdezek, meg amúgyis meg kéne lesnem h mi lehet vele mert marhára hátrafele álla kar üresben. Olyan mintha 3ban lenne. Vki már írta h ezt is tök egyszerűen meg lehet csinálni

Megosztás:

Persze, tervbe van viszont gondoltam rákérdezek, meg amúgyis meg kéne lesnem h mi lehet vele mert marhára hátrafele álla kar üresben. Olyan mintha 3ban lenne. Vki már írta h ezt is tök egyszerűen meg lehet csinálni

Nekem is így áll minden corsába így áll kit érdekel nekem tetszik így egyedi :D

Megosztás:

Jöhet egybe és nem kell bíbelődni a leszedésével :D

3 ezerért vettem nálunk még áll a bontóba, szerintem nálad is van a bontóba a 17be számozott utcás bontóba :icon4: A kart meg ne állítsd sehova így jobban kézre esik, hogy ilyen ferde meg styleosabb is :icon4: Ráadásul ha beül valami nagymenő sose tud váltani XDDD

Megosztás:

3 ezerért vettem nálunk még áll a bontóba, szerintem nálad is van a bontóba a 17be számozott utcás bontóba :D A kart meg ne állítsd sehova így jobban kézre esik, hogy ilyen ferde meg styleosabb is :icon4:

Lehetséges, bár régen voltam náluk, utoljára kérdezősködtem pár dolog iránt, de enyhén el voltak szállva az árakkal :icon4:

Azóta nem nagyon jártam feléjük..

Köszi Johnny az útbaigazítást, utánaolvasok.

Megosztás:

Lehetséges, bár régen voltam náluk, utoljára kérdezősködtem pár dolog iránt, de enyhén el voltak szállva az árakkal :icon4:

Azóta nem nagyon jártam feléjük..

Akkor a mi bontónkba még nem jártál, itt még jobban elvannak szállva maguktól és ráadásul még parasztok is nem szeretek itt vásárolni csak közel van. De ha tehetem kerülöm :D

Megosztás:

3 ezerért vettem nálunk még áll a bontóba, szerintem nálad is van a bontóba a 17be számozott utcás bontóba :D A kart meg ne állítsd sehova így jobban kézre esik, hogy ilyen ferde meg styleosabb is :icon4: Ráadásul ha beül valami nagymenő sose tud váltani XDDD

Az itt van nem messze. Már ismernek mint a rossz pénzt. Lebasz a csávó, hgoy sose veszek semmit. De azért a bvectra irmscher dobot levadásztam egy 10esért :icon4: ;)

Megosztás:

Az itt van nem messze. Már ismernek mint a rossz pénzt. Lebasz a csávó, hgoy sose veszek semmit. De azért a bvectra irmscher dobot levadásztam egy 10esért ;) ;)

Szerintem az jó fej csávó nekem mindig áron alul adott mindent és teljesen korrektül beszélt velem inkább úgy fogalmaznék, hogy haverkodott :D szerintem teljesen rendben van a hely :icon4: Én onnan vettem a szervót a kormányt az indexkaromat meg még ezt azt. Ja és az a légzsákos kormányt amit ott vettem 5 rongy volt szép állapotban, nálunk 20 a bontóba :icon4: nálunk vannak elszállva inkább ;)

Megosztás:

Szerintem az jó fej csávó nekem mindig áron alul adott mindent és teljesen korrektül beszélt velem inkább úgy fogalmaznék, hogy haverkodott :D szerintem teljesen rendben van a hely :icon4: Én onnan vettem a szervót a kormányt az indexkaromat meg még ezt azt. Ja és az a légzsákos kormányt amit ott vettem 5 rongy volt szép állapotban, nálunk 20 a bontóba :icon4: nálunk vannak elszállva inkább ;)

Én amiket kérdeztem az nem nagyon volt. Amúgy onnan nem messze lakom. Az irmscher dobot meg az akkori csajomnak vettem, de nyilván nem mondtam h i betüs....így lett fél áron ;)

Megosztás:

Én amiket kérdeztem az nem nagyon volt. Amúgy onnan nem messze lakom. Az irmscher dobot meg az akkori csajomnak vettem, de nyilván nem mondtam h i betüs....így lett fél áron :icon4:

Hát sejtem te miket kérdezhettél :icon4: Hello C20LET turbo van? ;) 288as féknyereg? meg ilyenek meg az összes ritkaságot megtaláltad gondolom ;) Nem vagy te egyszerű eset :D

Megosztás:

Hát sejtem te miket kérdezhettél :icon4: Hello C20LET turbo van? ;) 288as féknyereg? meg ilyenek meg az összes ritkaságot megtaláltad gondolom ;) Nem vagy te egyszerű eset :icon4:

A nagyblokkos b1, és az összes b2 vectran ilyen van...nem mondanám ritkának. Igaz, már 308as fékem van... ;)

Hogy is volt az a ponyvaregényben, amit Mr Wolf mondott? :D

;) :lol:

Megosztás:

Hát sejtem te miket kérdezhettél :icon4: Hello C20LET turbo van? ;) 288as féknyereg? meg ilyenek meg az összes ritkaságot megtaláltad gondolom ;) Nem vagy te egyszerű eset :icon4:

pl ezt: "Hello, sörénnyírást vállaltok?" mire a bontós srác ránéz Sp-re: "Hülye vagy,ezt semmivel nem tudjuk leműteni" ;) :D ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.