spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Pff srácok :D Kész vagytok :icon4: :icon4: itt a piros hol a piros ;) eccervótholnemvót...hol? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Pff srácok :D Kész vagytok :icon4: :icon4: itt a piros hol a piros ;) Itt a piros! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Engem ez a belső érdekel aki tud ilyet jelezze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Engem ez a belső érdekel aki tud ilyet jelezze :icon4: Mért az nem jo ami a képen van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hahóóó! Napellenző tartó műanyagot szívesen fogadom jelképes összegért, csak 1 db kellene, és az amibe bele kell pattintani, és fel van csavarral erősítve a tetőkárpitra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Már alakul a biznisz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 eccervótholnemvót...hol? :D hol ?? :icon4: :icon4: ha már piros corsa.. ma ment előttem egy .. a bal hátsó kerék többet volt a levegő mint az úton.. mellé álltam és szóltam neki hogy baccon vele valamit .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hahóóó! Napellenző tartó műanyagot szívesen fogadom jelképes összegért, csak 1 db kellene, és az amibe bele kell pattintani, és fel van csavarral erősítve a tetőkárpitra! Ne most komoly?És azért mit kérjek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ne most komoly?És azért mit kérjek? :D 300ft az új :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kár hogy az 5 és a 3 ajtós corsának nem egyezik meg (tudomásom szerint) az ajtón lévő műanyag burkolat (ami a hangszórót takarja, a kis zsebes :icon4:). Azt pedig érdekelt volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hahóóó! Napellenző tartó műanyagot szívesen fogadom jelképes összegért, csak 1 db kellene, és az amibe bele kell pattintani, és fel van csavarral erősítve a tetőkárpitra! Jajj mennyi a posta levélként? 100ft? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kár hogy az 5 és a 3 ajtós corsának nem egyezik meg (tudomásom szerint) az ajtón lévő műanyag burkolat (ami a hangszórót takarja, a kis zsebes :icon4:). Azt pedig érdekelt volna :D Na a videó milyen volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kár hogy az 5 és a 3 ajtós corsának nem egyezik meg (tudomásom szerint) az ajtón lévő műanyag burkolat (ami a hangszórót takarja, a kis zsebes :icon4:). Azt pedig érdekelt volna :D Kisebb az ajtó :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na a videó milyen volt? Meglestem, sztem oké a dolog :D Közben kaptam választ a váltógomb kérdésre, sajna nem az :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 És irok neki erre elmegy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Meglestem, sztem oké a dolog :D Közben kaptam választ a váltógomb kérdésre, sajna nem az :icon4: Mi a bajod a váltógombbal mesélj :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ne most komoly?És azért mit kérjek? :D tényleg komoly :icon4: de még nézegetem miket raksz fel, hátha több minden kell akkor izgalmasabb lenne egyszerre egy postával :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Meglestem, sztem oké a dolog :D Közben kaptam választ a váltógomb kérdésre, sajna nem az :icon4: A kipufogó jó dolog. Az én 1.2-em is attól megy jól egyrészt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kisebb az ajtó :D Ez az én bajom :icon4: Ezért nem licitáltam a kárpitokra sem :icon4: 5ajtósnak normális kárpitot kifogni marha nehéz. Valószinű inkább csináltatok majd.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ez az én bajom :icon4: Ezért nem licitáltam a kárpitokra sem :icon4: 5ajtósnak normális kárpitot kifogni marha nehéz. Valószinű inkább csináltatok majd.. Eladod veszel 3 ajtós és ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Mi a bajod a váltógombbal mesélj :D Sajnos a régebbi fajta van, bár a nagyobb baj az h marhára szét van kopva és gondoltam megkérdezem hátha van és akkor hozzáírtam volna a listámhoz :icon4: Haka: reméltem is :icon4: meg a teljesítménynövelő matricáktól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Mivan veletek ennyien fent vagyunk és egy üzenet sem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Eladod veszel 3 ajtós és ennyi :D Nem olyan egyszerű ez, eladni nem adom mert 1. nem kapok érte semmit, inkább ott rohadjon. 2. ha cserélek akkor vmi nagyobbat veszek (motorikusan és belteret illetően is). Addig meg csinálgatom, alakítgatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na további szép estét mindenkinek!Majd holnap az adok veszek ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sajnos a régebbi fajta van, bár a nagyobb baj az h marhára szét van kopva és gondoltam megkérdezem hátha van és akkor hozzáírtam volna a listámhoz :D Haka: reméltem is :icon4: meg a teljesítménynövelő matricáktól ;) És Elmész bontóba veszel egy 96 utáni corsa astra..... váltót és kicseréled 1 stiftet kell kilőni azt csá nekem is így van jobb váltóm :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts