Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hahóóó!

Napellenző tartó műanyagot szívesen fogadom jelképes összegért, csak 1 db kellene, és az amibe bele kell pattintani, és fel van csavarral erősítve a tetőkárpitra!

Elküldve
eccervótholnemvót...hol? :D

hol ?? :icon4: :icon4:

ha már piros corsa..

ma ment előttem egy .. a bal hátsó kerék többet volt a levegő mint az úton..

mellé álltam és szóltam neki hogy baccon vele valamit ..

Elküldve
Hahóóó!

Napellenző tartó műanyagot szívesen fogadom jelképes összegért, csak 1 db kellene, és az amibe bele kell pattintani, és fel van csavarral erősítve a tetőkárpitra!

Ne most komoly?És azért mit kérjek? :D

Elküldve

Kár hogy az 5 és a 3 ajtós corsának nem egyezik meg (tudomásom szerint) az ajtón lévő műanyag burkolat (ami a hangszórót takarja, a kis zsebes :icon4:). Azt pedig érdekelt volna :D

Elküldve
Hahóóó!

Jajj mennyi a posta levélként? 100ft?

Elküldve
Kár hogy az 5 és a 3 ajtós corsának nem egyezik meg (tudomásom szerint) az ajtón lévő műanyag burkolat (ami a hangszórót takarja, a kis zsebes :icon4:). Azt pedig érdekelt volna :D

Na a videó milyen volt?

Elküldve

Kisebb az ajtó :icon4:

Elküldve
Ne most komoly?És azért mit kérjek? :D

tényleg komoly :icon4:

de még nézegetem miket raksz fel, hátha több minden kell akkor izgalmasabb lenne egyszerre egy postával

:icon4:

Elküldve
Kisebb az ajtó :D

Ez az én bajom :icon4: Ezért nem licitáltam a kárpitokra sem :icon4: 5ajtósnak normális kárpitot kifogni marha nehéz. Valószinű inkább csináltatok majd..

Elküldve
Ez az én bajom :icon4: Ezért nem licitáltam a kárpitokra sem :icon4: 5ajtósnak normális kárpitot kifogni marha nehéz. Valószinű inkább csináltatok majd..

Eladod veszel 3 ajtós és ennyi :D

Elküldve
Mi a bajod a váltógombbal mesélj :D

Sajnos a régebbi fajta van, bár a nagyobb baj az h marhára szét van kopva és gondoltam megkérdezem hátha van és akkor hozzáírtam volna a listámhoz :icon4:

Haka: reméltem is :icon4: meg a teljesítménynövelő matricáktól ;)

Elküldve
Eladod veszel 3 ajtós és ennyi :D

Nem olyan egyszerű ez, eladni nem adom mert 1. nem kapok érte semmit, inkább ott rohadjon. 2. ha cserélek akkor vmi nagyobbat veszek (motorikusan és belteret illetően is). Addig meg csinálgatom, alakítgatom

Elküldve
Sajnos a régebbi fajta van, bár a nagyobb baj az h marhára szét van kopva és gondoltam megkérdezem hátha van és akkor hozzáírtam volna a listámhoz :D

Haka: reméltem is :icon4: meg a teljesítménynövelő matricáktól ;)

És Elmész bontóba veszel egy 96 utáni corsa astra..... váltót és kicseréled 1 stiftet kell kilőni azt csá nekem is így van jobb váltóm :icon4:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.