Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Am engem sem zavar a tid kijelzője vagyis nem zavart lehet hogy ott a hőmérőnek a kábeljével van gond,nem tom.De jolenne nem elrontani az üzletet tényleg mert én valamennyi pénz azért visszaakarok hozni a gépből mert jelen állás szerint 270 et buktam és ez nem jo!!Köszi Ez teljes mértékben érthető, viszont nemhiszem ,hogy egyedül vagyok azzal, hogy ha lehet jó, működő alkatrészt akarok venni. Azért van kínálat, lehet válogatni. Amúgy ha okosan csinálod simán visszahozza a vételárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ember nem erről van szó én csak visszaakarok hozni valamit az árából és pedig nem is adom drágán a dolgokat 10 ért odaadtam volna az egész belsőt ugy hogy én viszem el neki pestre.Én nem vagyok Moti meg egy két más fazon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ember nem erről van szó én csak visszaakarok hozni valamit az árából és pedig nem is adom drágán a dolgokat 10 ért odaadtam volna az egész belsőt ugy hogy én viszem el neki pestre.Én nem vagyok Moti meg egy két más fazon!!! legyen a belső 11, és nekem csak a jobb első ülés kell meg a két ajtókárpit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ember nem erről van szó én csak visszaakarok hozni valamit az árából és pedig nem is adom drágán a dolgokat 10 ért odaadtam volna az egész belsőt ugy hogy én viszem el neki pestre.Én nem vagyok Moti meg egy két más fazon!!! Ne húz fel magad, haka az haka :D Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 legyen a belső 11, és nekem csak a jobb első ülés kell meg a két ajtókárpit :icon4: Dörti, bacod itt licitálnak!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 ne rontsd a bótot, amúgy nekem is ilyen amióta megvettem és qrvára nem zavar :D Nem akartam úgy kezdeni, hogy mi az a tid? :icon4::D mid rulz ;) tegyél hozzá még egy nullát a végére és már viheted is :icon4: Jó akkor nem mondom el mire használom a 16os olyan felnit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 És ha adok mindent 11 ért akkor müanyag elemeket is oszloptakarókra gondolok,meg hátsóülés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 És ha adok mindent 11 ért akkor müanyag elemeket is oszloptakarókra gondolok,meg hátsóülés... hát ha dört sehol akkor akár le is üthetnénk ezt az árverést 11ért voluka számára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Jó akkor nem mondom el mire használom a 16os olyan felnit :icon4: sztem most ástad ki a csatabárdot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 És ha adok mindent 11 ért akkor müanyag elemeket is oszloptakarókra gondolok,meg hátsóülés... szóval akkor kipuf + korány árat kérek. Legalább olyan vékonyan számolj mint előzőleg :icon4: (nem üzletrontás miatt mondom :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 jo akkor mondjuk mivel páratlan számu nap van az is legyen 11 igy jo?? :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Oké volu tied a belső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 sztem most ástad ki a csatabárdot :D Azt kihagytam, hogy 4csavaros :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 jo akkor mondjuk mivel páratlan számu nap van az is legyen 11 igy jo?? :D :icon4: Aukció lezárva, nyertes kihirdetve :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 technodome,volu hogy legyen az adás vétel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 technodome,volu hogy legyen az adás vétel? Nem jössz esetleg corsatalira 23-24.-én? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 haha mivel?nincs más itthon:D Fejér megye környékén mikor jársz,esetleg a kormányt meg a dobot eltom küldeni postán de a belsőségeket nem azokért jönni kell!!Vagy elvitetem valakivel passz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 technodome,volu hogy legyen az adás vétel? na lassítsunk: először is értem hogy el akarod adni a dolgokat és ha ilyen árakon adod hamar el fogod sütni mindet,DE a korrektség kedvéért egy sötét fénykép alapján nem fogok látatlanban belsőt venni úgy hogy a jobb első ülés szinte nem is látszik (hátsóról nem is beszélve),de Dörti kolléga előbb kérdezte ezeket és mivel most nincs itt így úgy gondolom hogy először őt illetné meg ez,persze ha kell neki...szóval részemről majd ha visszajön reagál erre és meglátjuk a dolgokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Dörti kollégával ugy beszéltük meg hogy ha járok pestre elviszem talán ugy jövőhét fele de még az se biztos,mert ő neki meg tul messze vagyok és ha nem kell mennem 80 kmert akkor én annak nagyon tudok örülni!De viszont ha a mostaninak sem kell mert nem tudunk találkozni akkor buktam igazad van elöbb vele beszéltem meg a dolgot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 na lassítsunk: először is értem hogy el akarod adni a dolgokat és ha ilyen árakon adod hamar el fogod sütni mindet,DE a korrektség kedvéért egy sötét fénykép alapján nem fogok látatlanban belsőt venni úgy hogy a jobb első ülés szinte nem is látszik (hátsóról nem is beszélve),de Dörti kolléga előbb kérdezte ezeket és mivel most nincs itt így úgy gondolom hogy először őt illetné meg ez,persze ha kell neki...szóval részemről majd ha visszajön reagál erre és meglátjuk a dolgokat Én azt nem értem,hogyan lesz ebből a végén a vételára (270e) kiárulva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Én azt nem értem,hogyan lesz ebből a végén a vételára (270e) kiárulva? :D Van ott azért még jópár dolog amit el lehet adni, motoralkatrészek, karosszéria,lámpák stb. Lehet h nem 1hét alatt de elmegy az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Holnap kiállok vele a garázsból a napra és teszek fel uj képeket de már nem ide hanem az adok-veszek topikba persze a kormány,kipuff,+ belsőség már nem lesz eladó,Volu és Dörti meg megegyeznek melyiknek kell jobban.Igy nincs piszkálódás!!!Remélem kielégítem a vágyaitokat :D De még töltök fel egy videót a kipuffról ahogy a vevő kérte megpróbálok legalábbis.Kicsit kehés a blokk azt ne is nézze mit köp hátul csak hegyezze a fülét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Volu viheted az ülést nyugodtan én pályázok inkább fekete vörös belsőre :D Amúgy ha rám hallgatsz tegyél fel vaterára mindent meg racingre :icon4: többet kapsz érte ami nem kell a fórumosoknak :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Pff srácok :D Kész vagytok :icon4: :icon4: itt a piros hol a piros ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Volu azt mondta dörti tied a cucc elfogadod a döntését? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts