Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Am engem sem zavar a tid kijelzője vagyis nem zavart lehet hogy ott a hőmérőnek a kábeljével van gond,nem tom.De jolenne nem elrontani az üzletet tényleg mert én valamennyi pénz azért visszaakarok hozni a gépből mert jelen állás szerint 270 et buktam és ez nem jo!!Köszi

Ez teljes mértékben érthető, viszont nemhiszem ,hogy egyedül vagyok azzal, hogy ha lehet jó, működő alkatrészt akarok venni. Azért van kínálat, lehet válogatni. Amúgy ha okosan csinálod simán visszahozza a vételárat.

Megosztás:

Ember nem erről van szó én csak visszaakarok hozni valamit az árából és pedig nem is adom drágán a dolgokat 10 ért odaadtam volna az egész belsőt ugy hogy én viszem el neki pestre.Én nem vagyok Moti meg egy két más fazon!!!

legyen a belső 11, és nekem csak a jobb első ülés kell meg a két ajtókárpit :D

Megosztás:

ne rontsd a bótot, amúgy nekem is ilyen amióta megvettem és qrvára nem zavar :D

Nem akartam úgy kezdeni, hogy mi az a tid? :icon4::D mid rulz ;)

tegyél hozzá még egy nullát a végére és már viheted is :icon4:

Jó akkor nem mondom el mire használom a 16os olyan felnit ;)

Megosztás:

technodome,volu hogy legyen az adás vétel?

na lassítsunk: először is értem hogy el akarod adni a dolgokat és ha ilyen árakon adod hamar el fogod sütni mindet,DE a korrektség kedvéért egy sötét fénykép alapján nem fogok látatlanban belsőt venni úgy hogy a jobb első ülés szinte nem is látszik (hátsóról nem is beszélve),de Dörti kolléga előbb kérdezte ezeket és mivel most nincs itt így úgy gondolom hogy először őt illetné meg ez,persze ha kell neki...szóval részemről majd ha visszajön reagál erre és meglátjuk a dolgokat

Megosztás:

Dörti kollégával ugy beszéltük meg hogy ha járok pestre elviszem talán ugy jövőhét fele de még az se biztos,mert ő neki meg tul messze vagyok és ha nem kell mennem 80 kmert akkor én annak nagyon tudok örülni!De viszont ha a mostaninak sem kell mert nem tudunk találkozni akkor buktam igazad van elöbb vele beszéltem meg a dolgot!

Megosztás:

na lassítsunk: először is értem hogy el akarod adni a dolgokat és ha ilyen árakon adod hamar el fogod sütni mindet,DE a korrektség kedvéért egy sötét fénykép alapján nem fogok látatlanban belsőt venni úgy hogy a jobb első ülés szinte nem is látszik (hátsóról nem is beszélve),de Dörti kolléga előbb kérdezte ezeket és mivel most nincs itt így úgy gondolom hogy először őt illetné meg ez,persze ha kell neki...szóval részemről majd ha visszajön reagál erre és meglátjuk a dolgokat

Én azt nem értem,hogyan lesz ebből a végén a vételára (270e) kiárulva? :D

Megosztás:

Holnap kiállok vele a garázsból a napra és teszek fel uj képeket de már nem ide hanem az adok-veszek topikba persze a kormány,kipuff,+ belsőség már nem lesz eladó,Volu és Dörti meg megegyeznek melyiknek kell jobban.Igy nincs piszkálódás!!!Remélem kielégítem a vágyaitokat :D De még töltök fel egy videót a kipuffról ahogy a vevő kérte megpróbálok legalábbis.Kicsit kehés a blokk azt ne is nézze mit köp hátul csak hegyezze a fülét.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.