dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Makikban ne bízzál meg. :D Jujjjj ez csúnya volt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Makikban ne bízzál meg. :D Összeraktad már rendesen? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na megjöttem most mindenki figyeljen mert képeket töltök fel jo sokat hogy tudjatok mérlegelni kis türelmet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 ne mán hogy lehet feltölteni ide képet részletesen irjátok köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 ne mán hogy lehet feltölteni ide képet részletesen irjátok köszi Feltöltöd a képeket mondjuk a kepfeltöltes.hu-ra vagy amelyik szimpatikus, ott kimásolod a direkt linket (ez van írva,nem nehéz észrevenni ) aztán hozzászólásnál a második kis ablakra (kép beszúrása) rákatt, oda a link beilleszt és kész. Így egymás után a többit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Makikban ne bízzál meg. :D Ez nagyon dúrva, vmelyik nap küldte át haverom. Mondjuk vártam, hogy mikor puffantják le a makit vagy ő vkit :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na töltöm őket Amint látjátok a képen a csomagtérajtó egy helyen rozsdásodik,az ülés szakadt ,14 colos felnik gumik nem jók.Stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na megjöttem most mindenki figyeljen mert képeket töltök fel jo sokat hogy tudjatok mérlegelni kis türelmet!! figyelünk maestro figyelünk :icon4: de lesz ebből ma még vmi? :D ...és mire ezt leírtam már meg is érkeztek a képek :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Itt van már nyugi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Itt van már nyugi!! Kormány,tid,kipufogó. Ment a pm ! Milyen sokan vagyunk, most nézem a jelenlévőket ! A bolhapiac kezdetét vette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 figyelünk maestro figyelünk ;) de lesz ebből ma még vmi? :D ...és mire ezt leírtam már meg is érkeztek a képek :icon4: Hiénák :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hiénák :D szétraboljuk ami csak van :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 szétraboljuk ami csak van :D irmscher felni van 10é? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kormány,tid,kipufogó. Ment a mp ! Milyen sokan vagyunk, most nézem a jelenlévőket ! A bolhapiac kezdetét vette :D A tid hőmérője nincs a helyzet magaslatán. Lehet a jeladó,lehet nem... Fordulatszámmérőd van már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A tid hőmérője nincs a helyzet magaslatán. Lehet a jeladó,lehet nem... Fordulatszámmérőd van már? Engem jobban zavarna, hgoy feljött az a keret rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A tid hőmérője nincs a helyzet magaslatán. Lehet a jeladó,lehet nem... Fordulatszámmérőd van már? Igen azt már beszereztem. Még annó Moti is mondta h bontja aztán olyan árat mondott rá hogy anyád, pedig mondtam neki h nem az egész kocsi kell :D Aztán végül sikerült szerezni egyet máshonnan, ő meg eladta a gépet :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Engem jobban zavarna, hgoy feljött az a keret rajta... ne rontsd a bótot, amúgy nekem is ilyen amióta megvettem és qrvára nem zavar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 irmscher felni van 10é? :D tegyél hozzá még egy nullát a végére és már viheted is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Engem jobban zavarna, hgoy feljött az a keret rajta... Meggyőztetek :icon4: Tid kilőve :icon4: Amúgy szerintetek első ránézésre milyen kipufogó van rajta, nekem Paraginak tűnik :D (akkor viszont kispénz ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A kipuff tipusa : Ta Technix ,Opel corsa GSI igy ird be . Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Jo a fordulatszámmérőm,km/h is!!!Minden mükszik a gépen!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A kipuff tipusa : Ta Technix ,Opel corsa GSI igy ird be . oké, utánanéztem. az egy dolog h mi volt az új ára annó viszont a kérdés h mit kérsz érte ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Am engem sem zavar a tid kijelzője vagyis nem zavart lehet hogy ott a hőmérőnek a kábeljével van gond,nem tom.De jolenne nem elrontani az üzletet tényleg mert én valamennyi pénz azért visszaakarok hozni a gépből mert jelen állás szerint 270 et buktam és ez nem jo!!Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sztem egy 10 et megér a kipuff szép mély hangja van semmi baja a dobnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Am engem sem zavar a tid kijelzője vagyis nem zavart lehet hogy ott a hőmérőnek a kábeljével van gond,nem tom.De jolenne nem elrontani az üzletet tényleg mert én valamennyi pénz azért visszaakarok hozni a gépből mert jelen állás szerint 270 et buktam és ez nem jo!!Köszi Miért? Te is át akarod ****** a vevőt,mint Moti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts