dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 De akkor írjátok össze mindenki hogy mi kell és akkor egyben viszek fel mindent! Esetleg jövőhéten! Igen ez jó 5let:) Hozd fel az egész kocsit és én eladok cserébe mindent belőle a belsőért :D:D:D csak kinél támasszuk le? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Igen ez jó 5let:) Hozd fel az egész kocsit és én eladok cserébe mindent belőle a belsőért :D:D:D csak kinél támasszuk le? :icon4: Kerékpártartóra ott ugysem kell parkolást fizetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kerékpártartóra ott ugysem kell parkolást fizetni! Van benne klíma? Milyen felni van rajta nem véletlen 14es? :icon4: Kellene majd télire vennem 14es lemezfelniket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Van benne klíma? Nincs,sajnos,de van új hűtőm,első fékbetéteim,új hosszú levegőszívó csövem!! :DAz egész kocsi rendelkezésetekre áll 93 as évjáratú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Van benne klíma? Milyen felni van rajta nem véletlen 14es? :icon4: Kellene majd télire vennem 14es lemezfelniket :D Jah de igen 14 es felni van rajta 2 pár téligumival nem jók de egy telet még elmennek,az is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na mennem kell majd este leszek viszont írjátok privibe ami kell úgy könnyebb követnem köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...4_swing-4888147 Aki 1.4es corsa :D:D 115LEvel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Komplett e34 ötös bimmer bőrbelső szakadásmentes 30e pénz volt. Csak segítek belőni az árakat. :D Ezzel szvsz nem sokat segítesz. Az árak leginkább a kínálat/kereslet arányától függnek, szóval hiába komplett és szakadásmentes az a bőrbelső, ha tele van vele a piac és a kutya sem keresi. Calibra bőrbelsőből pl. jó állapotút nem kapsz 100e alatt... egyszerűen azért mert ritka mint a fehér holló de sok embernek kéne. GSi Corsa belső árát úgy tudod a legjobban belőni, hogy megnézed mennyiért mennek a GSi Corsa belsők. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ezzel szvsz nem sokat segítesz. Az árak leginkább a kínálat/kereslet arányától függnek, szóval hiába komplett és szakadásmentes az a bőrbelső, ha tele van vele a piac és a kutya sem keresi. Calibra bőrbelsőből pl. jó állapotút nem kapsz 100e alatt... egyszerűen azért mert ritka mint a fehér holló de sok embernek kéne. GSi Corsa belső árát úgy tudod a legjobban belőni, hogy megnézed mennyiért mennek a GSi Corsa belsők. ;) Erre van egy csodálatosan szép mondás: Mindent annyiért lehet eladni amennyiért megveszik kutyát se érdekli mi mennyit ér :D Calibra meg akkor se kéne ha ajándékba kapnám :icon4: Bizonyos sötét bőrű réteg kedveli :icon4: Nekem tetszenek az opelek de a calibra kimondottan nem ****** ferrari ;) Viszont az Astra bertone le a kalappal ;) az már kocsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Erre van egy csodálatosan szép mondás: Mindent annyiért lehet eladni amennyiért megveszik kutyát se érdekli mi mennyit ér :D Ha már a mondásoknál tartunk, van egy másik is ami ide illik, miszerint "amíg lósz@r van, veréb is van". Azaz ha elég sokáig vársz, előbb-utóbb jön valaki aki többet is ad érte. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ha már a mondásoknál tartunk, van egy másik is ami ide illik, miszerint "amíg lósz@r van, veréb is van". Azaz ha elég sokáig vársz, előbb-utóbb jön valaki aki többet is ad érte. ;) Hát én ha árulok valamit akkor az a célom, hogy gyorsan pörögjön, ugyanis sokszor kisebb haszon sokkal több mint majd sokára egy kicsit nagyobb haszon, de biztos én vagyok balfäsz :D AZ IDŐ PÉNZ! A bontók is irreális nagy haszonnal dolgoznak nem véletlen ábrándultak ki az emberek mostanában :icon4: amikor fele annyiért megveszed neten :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Látom megindult a corsa-bolhapiac :D Ha tényleg ilyen fillérekért adja el akkor egy-két ember jól jár. (Akár ő is, bár ezt csak az eladó tudja eldönteni) Amúgy felrakhatnál 1-2 képet a kocsiról (mondjuk az eladó topicba mielőtt leharapják a fejed a modik :icon4: ) könnyebben tudna az ember csemegézni :icon4: Tényleg amúgy műanyag alkatrészek pl ajtóbehúzók megeggyeznek méretileg a 3 és 5 ajtóséval? Engem is érdekelne pár apróság: kormány(ha nem a 2ágú alap), tid kijelző kábellel érzékelővel, szivargyújtó, ha nem viszik el akkor első lökös (ha jól emléxem akkor az már az újabb kiadású) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Oké, szóval nálad lehet olcsón venni aranyat. :D Viccet félretéve, nekem azzal volt bajom hogy hakapeszi miért szól bele az árak alakulásába ha nem ő az eladó és megvenni sem akarja a cuccot. Ezzel csak rontja mások üzletét. Ez két emberen múlik, a vevőn és az eladón, senki máson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Látom megindult a corsa-bolhapiac :D Ha tényleg ilyen fillérekért adja el akkor egy-két ember jól jár. (Akár ő is, bár ezt csak az eladó tudja eldönteni) Amúgy felrakhatnál 1-2 képet a kocsiról (mondjuk az eladó topicba mielőtt leharapják a fejed a modik :icon4: ) könnyebben tudna az ember csemegézni :icon4: Tényleg amúgy műanyag alkatrészek pl ajtóbehúzók megeggyeznek méretileg a 3 és 5 ajtóséval? Engem is érdekelne pár apróság: kormány(ha nem a 2ágú alap), tid kijelző kábellel érzékelővel, szivargyújtó, ha nem viszik el akkor első lökös (ha jól emléxem akkor az már az újabb kiadású) Filléreknek nem mondanám, ugyanis már komplett kocsikat lehet venni 60ért. Amúgy meg ha ezeket a filléreket összeszámolod egybe akkor elég sokat ki lehet hozni, én már egyszer vettem a fáradtságot és kiszámoltam ezt azt ha elemeire bontva jó áron elég sokat ki lehet hozni ;) Én is árultam elég sok corsa alkatrészt ami már nem kellett minden eltudtam adni ;) Corsából iszonyat sok van és sokan keresnek hozzá cuccot elérhető áron van így mindig is fog pörögni még egy ideig, ha nem ilyen csöves lenne az ország már nem a corsával szutykolnánk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Oké, szóval nálad lehet olcsón venni aranyat. :D Viccet félretéve, nekem azzal volt bajom hogy hakapeszi miért szól bele az árak alakulásába ha nem ő az eladó és megvenni sem akarja a cuccot. Ezzel csak rontja mások üzletét. Ez két emberen múlik, a vevőn és az eladón, senki máson. Na ezért a mondatért most megoszt 1-2 új adatot, mért időd, lehagyott autómárkákat :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na ezért a mondatért most megoszt 1-2 új adatot, mért időd, lehagyott autómárkákat :icon4: A legnagyobb vicc ebbe a hakapeszis sztoriba, hogy tényleg jól megy a kocsija :D De majd egyszer rájön mindenki XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Filléreknek nem mondanám, ugyanis már komplett kocsikat lehet venni 60ért. Amúgy meg ha ezeket a filléreket összeszámolod egybe akkor elég sokat ki lehet hozni, én már egyszer vettem a fáradtságot és kiszámoltam ezt azt ha elemeire bontva jó áron elég sokat ki lehet hozni :D Én is árultam elég sok corsa alkatrészt ami már nem kellett minden eltudtam adni :icon4: Corsából iszonyat sok van és sokan keresnek hozzá cuccot elérhető áron van így mindig is fog pörögni még egy ideig :icon4: Az tény ,hogy mindent el lehet adni, viszont sokan úgy vannak vele, hogy olyan árat kérnek amiért a kutya se viszi el, majd pár hónap múlva fillérekért odaadja mint inkább kidobja. Corsa alkatrészeknek van kereslete és kínálata rendesen, ezért van az ,hogy elég olcsón lehet adni-venni cuccokat. ( Persze nem a fehér hollós cumókra gondolok ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A legnagyobb vicc ebbe a hakapeszis sztoriba, hogy tényleg jól megy a kocsija :D Na csak nem találkoztatok vhol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na csak nem találkoztatok vhol ? Ez már legyen a mi titkunk :D annyi legyen elég, hogy lehet hogy még az én corsán is megveri :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ez már legyen a mi titkunk :icon4: annyi legyen elég, hogy lehet hogy még az én corsán is megveri ;) Na most tényleg megkeveredtem egy kicsit ;) Akkor titkolózzatok :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Na most tényleg megkeveredtem egy kicsit ;) Akkor titkolózzatok :D :icon4: Jól lép az az 1.2 :DDDDDDD Lehet ma lesz egy 1.4 motor nem érdekel? Klímás szervós ha minden igaz akkor már lehet X14XE :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Oké, szóval nálad lehet olcsón venni aranyat. :icon4: Viccet félretéve, nekem azzal volt bajom hogy hakapeszi miért szól bele az árak alakulásába ha nem ő az eladó és megvenni sem akarja a cuccot. Ezzel csak rontja mások üzletét. Ez két emberen múlik, a vevőn és az eladón, senki máson. Ez szerintem nem adok-veszek topik. :D Beszélgetünk. Nem mondta senki,hogy az a mérvadó amit írok,felnőtt emberek vagyunk. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ez már legyen a mi titkunk :D annyi legyen elég, hogy lehet hogy még az én corsán is megveri :icon4: Ne titkolozzatok, annyi ideig hallgattuk x12sz-s sztorikat hogy ennyit már csak megérdemelünk. Vagy rosszul gondolom? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ez szerintem nem adok-veszek topik. :D Beszélgetünk. Nem mondta senki,hogy az a mérvadó amit írok,felnőtt emberek vagyunk. :icon4: így van kussolj :icon4::D és mérj gyorsulást az 1.2 GT-n XDD Majd haka megosztja ha akarja ;):D De mi a poén abba ha elmondja, hogy lehet megtuningolni az 1.2? Akkor mindenki lekoppintja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ne titkolozzatok, annyi ideig hallgattuk x12sz-s sztorikat hogy ennyit már csak megérdemelünk. Vagy rosszul gondolom? :D Makikban ne bízzál meg. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts