hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 hát igen kivan szakadva a vezetőoldali ülés a ki és beszállástól ,igen ilyen a kárpit konkrétan mi érdekel belülről csak az ülések?A csomagtérajtó teljesen jó állapotban van a bal sarokban van egy kis rozsdafolt sötétített üveggel adom. ÜDV Ha ki van szakadva azért nem illik pénzt kérni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ha ki van szakadva azért nem illik pénzt kérni. :icon4: Ezért írom, hogy csak olcsón veszem át :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ezért írom, hogy csak olcsón veszem át :D Komplett e34 ötös bimmer bőrbelső szakadásmentes 30e pénz volt. Csak segítek belőni az árakat. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Komplett e34 ötös bimmer bőrbelső szakadásmentes 30e pénz volt. Csak segítek belőni az árakat. :icon4: Hát én 10re gondoltam mindennel együtt :D szakadtan ;) remélem nem voltam bunkó ;) Tetőkárpit, 3 ülés + az oldal kárpitok :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hát én 10re gondoltam mindennel együtt :D szakadtan :icon4: Ablakemelőkkel együtt jön ki az egész cucc,nem érdemes mozgatni,mert szakad minden. Azzal együtt jó a 10ropi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ezért írom, hogy csak olcsón veszem át :D Hát az van hogy jobb oldalon elől elvan törve a müanyag kéztámasztó müanyag azt nem adom ha nem kell akkor nézzük át. Első ülések,hátsó ülések,bal oldali kárpit első ,hátsó jobb és bal oldali kárpit müanyaggal együtt nem tom kell e az A és a B oszlop takarók!? Ja és felkéne rájuk ragasztani a kárpitot,sztem lógnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ablakemelőkkel együtt jön ki az egész cucc,nem érdemes mozgatni,mert szakad minden. Azzal együtt jó a 10ropi. Haka eléggé naprakész vagyok mi hogy jön ki :D most cseréltem ki a kilincset is szerinted? :icon4: amúgy ügyesen kell csinálni és nem szakad semmi :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hát igen elég gáz vagyok. Ma fogok megnézni 1 corsát amit lehet meg is veszek 1.4es motor Klíma elektromos alblakok elektromos tükrök és még pár nyalánkság vannak rajta lökösök ez az nem tudom még meglátom, valakit nem érdekel a klíma? :icon4: Ha lesz benne szervó az is vihető :D Volu te úgy is kerestél :icon4: nekem csak szervószivattyú kell,abból is csak az ékszíjas, és ha nem ingyen adod akkor nem kell mert tudok ingyen csak idő...és ha egy évig nem volt szervóm,most már nem izgat hogy mikor lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hát az van hogy jobb oldalon elől elvan törve a müanyag kéztámasztó müanyag azt nem adom ha nem kell akkor nézzük át. Első ülések,hátsó ülések,bal oldali kárpit első ,hátsó jobb és bal oldali kárpit müanyaggal együtt nem tom kell e az A és a B oszlop takarók!? Ja és felkéne rájuk ragasztani a kárpitot,sztem lógnak! Hát sajna így hogy törve van sokat nem érek vele így csak az ülések érdekelnek kb. Meg a mennyezet kárpit meg esetleg a bal A oszlop takaró Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hát sajna így hogy törve van sokat nem érek vele így csak az ülések érdekelnek kb. Meg a mennyezet kárpit meg esetleg a bal A oszlop takaró Tetőkárpit ablakos voolt benne ki is dobtam mer lógott,akkor tudod mit adok mindent belülről üléseket,oszloptakarókat,oldalsókárpitokat,10 ért vihetsz mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nekem csak szervószivattyú kell,abból is csak az ékszíjas, és ha nem ingyen adod akkor nem kell mert tudok ingyen csak idő...és ha egy évig nem volt szervóm,most már nem izgat hogy mikor lesz :D Miért a C20NE mellé se fér be a hosszbordás? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Tetőkárpit ablakos voolt benne ki is dobtam mer lógott,akkor tudod mit adok mindent belülről üléseket,oszloptakarókat,oldalsókárpitokat,10 ért vihetsz mindent. Okés merre laksz privibe írd meg kérlek! Ja és ne izgulj a szervó 40-50et ér egybe a motor is 40-50 és ha van klíma az még többet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Okés merre laksz?:D Fejér megye ,Nagykarácsony! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Fejér megye ,Nagykarácsony! Oké az nem vészes! Velencére úgy is járok onnan még messze van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Fejér megye ,Nagykarácsony! nabazz, dörti akkor szervezünk egy bontós járatot és lemegyünk egy páran :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nabazz, dörti akkor szervezünk egy bontós járatot és lemegyünk egy páran :icon4: Akkor aztán tényleg nagykarácsony lesz :D ha közelebb laknál amúgy segítenék eladni mindent kb :icon4::D nagy bizniszező vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Oké az nem vészes! Velencére úgy is járok onnan még messze van? :D vhol kiskarácsony mellett lehet :icon4: (jó ez szar poén volt :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Oké az nem vészes! Velencére úgy is járok onnan még messze van? :D Kb 50 km re van onnan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 vhol kiskarácsony mellett lehet :D (jó ez szar poén volt :icon4: ) Télleg kiskarácsony melett van! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kb 50 km re van onnan! Uhh az úgy elég necces :D lehet akkor elmarad a vásárlás :icon4: Elég drága nem jársz pestre? :icon4: Az mindjárt 200KM oda vissza ;) ami igen csak sok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Télleg kiskarácsony melett van! :icon4: nebazzz :D akkor nem lesz személyes körbenyalás ha csak nem pesten Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Kb 50 km re van onnan! Jó lesz az 70-nek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Uhh az úgy elég necces :D lehet akkor elmarad a vásárlás :icon4: Elég drága nem jársz pestre? :icon4: Nem sűrűn most voltam de próbálok intézni valamit majd arra azt irok hamarba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Nem sűrűn most voltam de próbálok intézni valamit majd arra azt irok hamarba! Okés :D Mert drágább lemenni mint a cucc majdnem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Uhh az úgy elég necces :D lehet akkor elmarad a vásárlás :icon4: Elég drága nem jársz pestre? :icon4: Az mindjárt 200KM oda vissza ;) ami igen csak sok ;) De akkor írjátok össze mindenki hogy mi kell és akkor egyben viszek fel mindent! Esetleg jövőhéten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts