Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

hát igen kivan szakadva a vezetőoldali ülés a ki és beszállástól ,igen ilyen a kárpit konkrétan mi érdekel belülről csak az ülések?A csomagtérajtó teljesen jó állapotban van a bal sarokban van egy kis rozsdafolt sötétített üveggel adom.

ÜDV

Ha ki van szakadva azért nem illik pénzt kérni. :D

Megosztás:

Ezért írom, hogy csak olcsón veszem át :D

Hát az van hogy jobb oldalon elől elvan törve a müanyag kéztámasztó müanyag azt nem adom ha nem kell akkor nézzük át.

Első ülések,hátsó ülések,bal oldali kárpit első ,hátsó jobb és bal oldali kárpit müanyaggal együtt nem tom kell e az A és a B oszlop takarók!?

Ja és felkéne rájuk ragasztani a kárpitot,sztem lógnak!

Megosztás:

Hát igen elég gáz vagyok. Ma fogok megnézni 1 corsát amit lehet meg is veszek 1.4es motor Klíma elektromos alblakok elektromos tükrök és még pár nyalánkság vannak rajta lökösök ez az nem tudom még meglátom, valakit nem érdekel a klíma? :icon4: Ha lesz benne szervó az is vihető :D Volu te úgy is kerestél :icon4:

nekem csak szervószivattyú kell,abból is csak az ékszíjas, és ha nem ingyen adod akkor nem kell mert tudok ingyen csak idő...és ha egy évig nem volt szervóm,most már nem izgat hogy mikor lesz ;)

Megosztás:

Hát az van hogy jobb oldalon elől elvan törve a müanyag kéztámasztó müanyag azt nem adom ha nem kell akkor nézzük át.

Első ülések,hátsó ülések,bal oldali kárpit első ,hátsó jobb és bal oldali kárpit müanyaggal együtt nem tom kell e az A és a B oszlop takarók!?

Ja és felkéne rájuk ragasztani a kárpitot,sztem lógnak!

Hát sajna így hogy törve van sokat nem érek vele így csak az ülések érdekelnek kb. Meg a mennyezet kárpit meg esetleg a bal A oszlop takaró

Megosztás:

Hát sajna így hogy törve van sokat nem érek vele így csak az ülések érdekelnek kb. Meg a mennyezet kárpit meg esetleg a bal A oszlop takaró

Tetőkárpit ablakos voolt benne ki is dobtam mer lógott,akkor tudod mit adok mindent belülről üléseket,oszloptakarókat,oldalsókárpitokat,10 ért vihetsz mindent.

Megosztás:

Tetőkárpit ablakos voolt benne ki is dobtam mer lógott,akkor tudod mit adok mindent belülről üléseket,oszloptakarókat,oldalsókárpitokat,10 ért vihetsz mindent.

Okés merre laksz privibe írd meg kérlek! Ja és ne izgulj a szervó 40-50et ér egybe a motor is 40-50 és ha van klíma az még többet is :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.