Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Hát javítsd a hozzászólásod, a képek elől és mögül vedd ki az %7Boption%7D mert kiverik a balhét a fiúk ;). Amúgy Alessio monza R14 én festettem fényes edzős feketére ennyi szóval :D Neked milyen van lőjél fel képet :icon4: Neked eddig még mindenki megdicsérte a felnit csak itt a fórumon fikázták, hogy gagyi. Érdekes :icon4:

nem irmscher felnid van? fúúú de égő vagy ;) ;) ;)

Megosztás:

nem irmscher felnid van? fúúú de égő vagy :icon4: ;) ;)

Hát igen elég gáz vagyok. Ma fogok megnézni 1 corsát amit lehet meg is veszek 1.4es motor Klíma elektromos alblakok elektromos tükrök és még pár nyalánkság vannak rajta lökösök ez az nem tudom még meglátom, valakit nem érdekel a klíma? ;) Ha lesz benne szervó az is vihető :D Volu te úgy is kerestél :icon4:

Megosztás:

Hát igen elég gáz vagyok. Ma fogok megnézni 1 corsát amit lehet meg is veszek 1.4es motor Klíma elektromos alblakok elektromos tükrök és még pár nyalánkság vannak rajta lökösök ez az nem tudom még meglátom, valakit nem érdekel a klíma? :icon4: Ha lesz benne szervó az is vihető :D Volu te úgy is kerestél :icon4:

engem lehet érdekelne a klíma

minek veszed ezt a corsat?

Megosztás:

engem lehet érdekelne a klíma

minek veszed ezt a corsat?

Hát legyenek alkatrészeim :D gyári elektromos ablak elektromos tükör és barátai jól jönnének mert mos ilyen után gyártott fos van. + hátha a motorháztető és a sárvédők nem rohadnak úgy mint nekem és akkor előrébb lennék :icon4:

Megosztás:

Hát legyenek alkatrészeim :D gyári elektromos ablak elektromos tükör és barátai jól jönnének mert mos ilyen után gyártott fos van. + hátha a motorháztető és a sárvédők nem rohadnak úgy mint nekem és akkor előrébb lennék :icon4:

ja én is elég sok bontott cuccot vettem eddig már egészben is vehettem volna egy corsat:) lassan!

na de a klima eladó lenne??

Megosztás:

Hát látod a klíma és szervó egybe 80ért vihető lesz külön külön is mindent adok ami a kocsiban van :D

szervo tutko nem mert van de esetleg elektromos tükör...

amúgy 3 ajtós?

mert elektromos ablakot most szereztem a sajátomba de csak pénteken tudom átvenni és ha mégis történne valami akkor esetleg fordulhatnék hozzád!!

Megosztás:

szervo tutko nem mert van de esetleg elektromos tükör...

amúgy 3 ajtós?

mert elektromos ablakot most szereztem a sajátomba de csak pénteken tudom átvenni és ha mégis történne valami akkor esetleg fordulhatnék hozzád!!

Hát az elektromos ablakot megtartom mert gyári :D az után gyártott eladó lesz belőle :icon4:

Megosztás:

Sziasztok nem tom emlékeztek e rám de én vettem meg moti-tól a GSI corsát nos nem lett semmi az ügyből és sztem a kocsi papirokat már vissza se fogom kapni ezért ahogy megbeszéltük itt mindenkivel ha szétárulom a kis GSI-t akkor szólok, irjátok meg mi kell belőle és adom nagyon alacsony áron, majd teszek fel képeket.

A kis piros Corsa GSI bontódik!! :D

Megosztás:

Sziasztok nem tom emlékeztek e rám de én vettem meg moti-tól a GSI corsát nos nem lett semmi az ügyből és sztem a kocsi papirokat már vissza se fogom kapni ezért ahogy megbeszéltük itt mindenkivel ha szétárulom a kis GSI-t akkor szólok, irjátok meg mi kell belőle és adom nagyon alacsony áron, majd teszek fel képeket.

A kis piros Corsa GSI bontódik!! ;)

Nekem a GSI belső kéne de vmi nagyon olcsó áron találd ki mennyi mert kivan szakadva az ülés, ha jól emlékszem ;):D + a hátsó csomagtérajtó elvan rohadva? szárnyal együtt :D Vzolinak meg kell az első lökös de azt majd lehet én is tudok ma majd jelzem mert veszek egy kis corsát 90% :icon4: ilyen a kárpit igaz? Ez nem a kedvencem de ha jó áron adod el lehet kell :icon4: + a vezető oldali szönyegről tegyél fel képet kérlek mert nekem is ilyen van ha jól látom de a vezető oldali full nem pontos a többi helyen hibátlan ;)

4904076_3.jpg

Megosztás:

Nekem a GSI belső kéne de vmi nagyon olcsó áron találd ki mennyi mert kivan szakadva az ülés, ha jól emlékszem ;):D + a hátsó csomagtérajtó elvan rohadva? szárnyal együtt :D Vzolinak meg kell az első lökös de azt majd lehet én is tudok ma majd jelzem mert veszek egy kis corsát 90% :icon4: ilyen a kárpit igaz? Ez nem a kedvencem de ha jó áron adod el lehet kell :icon4:

http://hasznaltauto.medija.hu/4784/4913543_4.jpg

Emlékeim szerint az első lökös már nem géesí rajta.

Megosztás:

Nekem a GSI belső kéne de vmi nagyon olcsó áron találd ki mennyi mert kivan szakadva az ülés, ha jól emlékszem ;):D + a hátsó csomagtérajtó elvan rohadva? szárnyal együtt :D Vzolinak meg kell az első lökös de azt majd lehet én is tudok ma majd jelzem mert veszek egy kis corsát 90% :icon4: ilyen a kárpit igaz? Ez nem a kedvencem de ha jó áron adod el lehet kell :icon4: + a vezető oldali szönyegről tegyél fel képet kérlek mert nekem is ilyen van ha jól látom de a vezető oldali full nem pontos a többi helyen hibátlan ;)

http://hasznaltauto.medija.hu/1781563/4904076_3.jpg

hát igen kivan szakadva a vezetőoldali ülés a ki és beszállástól ,igen ilyen a kárpit konkrétan mi érdekel belülről csak az ülések?A csomagtérajtó teljesen jó állapotban van a bal sarokban van egy kis rozsdafolt sötétített üveggel adom.

ÜDV

Megosztás:

hát igen kivan szakadva a vezetőoldali ülés a ki és beszállástól ,igen ilyen a kárpit konkrétan mi érdekel belülről csak az ülések?A csomagtérajtó teljesen jó állapotban van a bal sarokban van egy kis rozsdafolt sötétített üveggel adom.

ÜDV

Hát az első ülések legfőképpen :D de jöhet az összes ülés és az oldal kárpitok :icon4: De mivel nekem a fekete GSi belső jobban tetszik így csak olcsón kell :icon4: Ráadásul kivan szakadva is ami nem a legjobb.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.