J0hnny Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 egyet értünk ;) én se ismerem x25xe-t :icon4: de legalább értem mire gondolsz ;) xe vs se :icon4: Legalább te fogod az adást... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ebben biztos x12sz van :icon4: 45le+ tuningbox :D hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Mindjárt teszek fel a gagyi 256os tárcsámról képeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 45le+ tuningbox :D hehe na de hányszor :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 na de hányszor :icon4: 600 LE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Mindjárt teszek fel a gagyi 256os tárcsámról képeket :D Izgatottan várjuk. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Izgatottan várjuk. :icon4: Annyira nem sietek csak játékfék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Annyira nem sietek csak játékfék :D 236 tömör mindent ver. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 236 tömör mindent ver. :D friss olajjal, légtelenítve XD Corsa Vs Skyline Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 jáccós autó : Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/7/12/6...yzfb60004ob.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/7/12/b...9xnb7c4lam6.jpg ezek prémium fékek ügye ?? :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ezek prémium fékek ügye ?? :icon4: :icon4: Prémium fékek?;) 256os hűtött tárcsák :D Majdnem leveri a súlyokat a felniről bár haverom clioján még ennél is durvább neki 1-2mm re van a súly Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Prémium fékek?:icon4: 256os hűtött tárcsák :D jaj lehet hogy Te nem ismered a prémiumos időszakot ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 jaj lehet hogy Te nem ismered a prémiumos időszakot ?? Hát olvasgattam, ha úgy vesszük prémium ++++ fék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Pár kép a vasról :D zárakat száműztem örökre ;) ablaktörlő lapot vissza kelett cserélnem a régire, mert nem működik az ablakmosó motorom, rá köttem 12V meg se nyikkan, a kábelre rátettem égőt nem világít szóval érdekes móka lesz a biztosítékokat megláttam nem láttam kiégve ;) Ja nem cseréltem vissza a hátsó lámpát mert amikor teszteltük a féket apám elment vasalni meg ilyenek elment irreálisan messze és végig láttam a féklámpát így marad ez nagyon durván messziről lehet látni :icon4: Még azon agyalok, hogy úgy van a féklámpa, hogy az alsó de ez ugye a helyzet jelző is ezért ha benyomod akkor erősebben világít 2 szálas és ez a FÉK. Ezért arra gondoltam bekötöm a féklámpát a felső körre ami a ködlámpa ;) Úgy se tudják egy ilyen lámpánál mi mi ködlámpát meg úgy se nézik sehol :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/7/12/d...vwzbveosj1z.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/7/12/2...pmn2a0ptvjs.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/7/12/p...dqnneqjwcux.jpg Pár kép a vasról :D zárakat száműztem örökre :icon4: ablaktörlő lapot vissza kelett cserélnem a régire, mert nem működik az ablakmosó motorom, rá köttem 12V meg se nyikkan, a kábelre rátettem égőt nem világít szóval érdekes móka lesz a biztosítékokat megláttam nem láttam kiégve :icon4: tetszenek ezek a felnik! jól mutatnának az enyémen is bár az enyémekre sincs panasz:) milyen tipusu felnik amugy ezek meg mekkorák?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 tetszenek ezek a felnik! jól mutatnának az enyémen is bár az enyémekre sincs panasz:) milyen tipusu felnik amugy ezek meg mekkorák?? Hát javítsd a hozzászólásod, a képek elől és mögül vedd ki az mert kiverik a balhét a fiúk ;). Amúgy Alessio monza R14 én festettem fényes edzős feketére ennyi szóval :D Neked milyen van lőjél fel képet :icon4: Neked eddig még mindenki megdicsérte a felnit csak itt a fórumon fikázták, hogy gagyi. Érdekes :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 szerintem is rendben van a kocsid dirty, szép, nagyjából ennyit képzelek el az enyémre is majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 szerintem is rendben van a kocsid dirty, szép, nagyjából ennyit képzelek el az enyémre is majd :D Köszi szépen hát annyira nincs rendbe lesz még mit csinálgatni :icon4: Mondjuk a kocsi amilyen volt, hát mint 1 lovaskocsi:) De majd mindent idővel. 2.0 blokkot kéne még találni és beletenni :icon4: Viszont ha ez megtörténik akkor kap 1 rendes fekete fényezést rozsdás elemeket kicserélem és hibátlan lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Hát javítsd a hozzászólásod, a képek elől és mögül vedd ki az mert kiverik a balhét a fiúk ;). Amúgy Alessio monza R14 én festettem fényes edzős feketére ennyi szóval :D Neked milyen van lőjél fel képet :icon4: Neked eddig még mindenki megdicsérte a felnit csak itt a fórumon fikázták, hogy gagyi. Érdekes :icon4: és hogy tudok itt képet beszúrni? ez most kifogott rajtam:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 és hogy tudok itt képet beszúrni? ez most kifogott rajtam:( feltöltöd valami oldalra kephost.com kephost.hu kepfeltoltes.hu és itt amikor írsz rányomsz a balról 2sodik kis képes inkonra és bemásolod a linket. csak az előző hozzászólásodnál javítsd vedd ki az Amikor kérdeztél tőlem a felniről mert újra betette a képeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 remélem jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 remélem jó lesz Majdnem rakd nagyba a képet és másold ki a kép linkjét és azt szúrd be és akkor jó lesz :D de így is átugrik rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Na így jó lesz amúgy tudod javítani a hozzászólásaid oldalt és akkor nem kell újakat csinálni :D Amúgy még ezt a típusú lökhárítókat sehol se láttam :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts