dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 na de ha már így összejöttünk, mondja meg nekem vki hogy milyen kerékőrt érdemes venni (márka) illetve ha tud vki egy jó helyet akkor ossza meg velem de azonnal :D MCGard az elég jó :icon4: Nekem amúgy homasitás van van wheel okosság opelre nem találtam sehol semmilyent kb de nem tépem halálra remélem jó lesz egy ideig :icon4: Ja és én fel le szerelgetem a felnit elég sokszor remélem még sokáig bírja majd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Attól függ, hogy szeretsz vezetni 1.0-1.2 semmit se megy kb de még az 1.4 60LE is gyenge. 1.2 16V ami 65LE vagy 1.4 16V ami 90LE vagy a C14SE ami 1.4 8V hengerenkénti 82LE ebbe nincs annyi lófäsz elektronika mint a 16Vbe. Ha szeretnél előzni semmi képp ne vegyél 82LEnél kevesebbet ha nem érdekel ez a dolog akkor lényegébe tök mindegy milyen választasz :D Igazából én olyat keresek ami keveset fogyaszt, és olcsón fenntartható. (válság van... :icon4: Nagy fogyasztású autóm van/volt (daewoo lanos, 8-9L/100km). Hibái mik szoktak lenni? Mit nézzek meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Persze csak ott sokkal kisebb a hely. A ködös kapcsolóban meg úgy rémlik ráadásul kettő izzó van. Elektromos ablakemelő kapcsolót még nem szedtem szét, de abban nem led van alapból? ja a ködösben 2 van... háát nemtudom a gyakorlatban mennyire tudom majd megvalósítani??? pontosan milyen tipusu led kell azt még megmondanád??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Igazából én olyat keresek ami keveset fogyaszt, és olcsón fenntartható. (válság van... :icon4: Nagy fogyasztású autóm van/volt (daewoo lanos, 8-9L/100km). Hibái mik szoktak lenni? Mit nézzek meg? Hát ami kevest fogyaszt szarul is megy én a corsával eljárok 7L OMW 100al viszont 82LE és 860KG. Amúgy a daewoo elég sokat fogyaszt ki kell cserélni valami rugókat opelre és nem fog ennyit enni ha jól rémlik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ja a ködösben 2 van... háát nemtudom a gyakorlatban mennyire tudom majd megvalósítani??? pontosan milyen tipusu led kell azt még megmondanád??? Hát kiszeded elviszed a boltba és keresel bele való viszont ha sokáig akarod őket használni ellenállás kéne elé tenni, amúgy meg vmi SMD led kéne neked mert az lapos :D Mert ha be van indítva a kocsi már nem 12V van belül :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Igazából én olyat keresek ami keveset fogyaszt, és olcsón fenntartható. (válság van... :D Nagy fogyasztású autóm van/volt (daewoo lanos, 8-9L/100km). Hibái mik szoktak lenni? Mit nézzek meg? én szintén x12xe ajánlanám... vagy ha találsz jó állapotú c14se-t :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Hát ami kevest fogyaszt szarul is megy én a corsával eljárok 7L OMW 100al viszont 82LE és 860KG. Amúgy a daewoo elég sokat fogyaszt ki kell cserélni valami rugókat opelre és nem fog ennyit enni ha jól rémlik :D Hát azért ez csak részben igaz. (stift :icon4:) Mindenképp jól körül kell néznem a piacon, 1,2 65 lovasból akad egy pár, de túlnyomórészt az összes 1,2 45 LE(mondjuk ezt abszolút elvetettem) és 1.0-es és sima 1.4 60 pacis. (ebben az árkategóriában) Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 én szintén x12xe ajánlanám... vagy ha találsz jó állapotú c14se-t :icon4: én 1.2 X12XE se vennék gyengusz.... C14SE alatt semmit nem vennék :D Légtömegmérő EGR szelep és lehet szopni vele keményen :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Hát azért ez csak részben igaz. (stift :D) Mindenképp jól körül kell néznem a piacon, 1,2 65 lovasból akad egy pár, de túlnyomórészt az összes 1,2 45 LE(mondjuk ezt abszolút elvetettem) és 1.0-es és sima 1.4 60 pacis. (ebben az árkategóriában) Köszi a válaszokat! a literes se rossz .. csak meg kell szokni a varrógép járású motort (3 henger) meg azt hogy úgy gyorsul mint a fenyőfa :icon4: de cserebe keveset eszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Igazából én olyat keresek ami keveset fogyaszt, és olcsón fenntartható. (válság van... :D Nagy fogyasztású autóm van/volt (daewoo lanos, 8-9L/100km). Hibái mik szoktak lenni? Mit nézzek meg? C12NZ X10XE esetleg 1.5D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 én 1.2 X12XE se vennék gyengusz.... C14SE alatt semmit nem vennék :D Légtömegmérő EGR szelep és lehet szopni vele keményen :icon4: ahogy érzed ... én meg tudom hogy az jó motor :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 a literes se rossz .. csak meg kell szokni a varrógép járású motort (3 henger) meg azt hogy úgy gyorsul mint a fenyőfa :icon4: de cserebe keveset eszik Ki kell próbálnom, aztán kiderül tetszik-e. :D De tény hogy viszonylag nehéz a kaszni ezekhez a motorokhoz. :S Köszi, szerintem fogok még jelentkezni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Hát azért ez csak részben igaz. (stift :icon4:) Mindenképp jól körül kell néznem a piacon, 1,2 65 lovasból akad egy pár, de túlnyomórészt az összes 1,2 45 LE(mondjuk ezt abszolút elvetettem) és 1.0-es és sima 1.4 60 pacis. (ebben az árkategóriában) Köszi a válaszokat! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa..._vizsga-4923383 Tessék itt egy jó szervó is van klíma is 82LE hibátlan :D ha még elakarod adni többet fog érni mint 1 fapad :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ki kell próbálnom, aztán kiderül tetszik-e. :D De tény hogy viszonylag nehéz a kaszni ezekhez a motorokhoz. :S Köszi, szerintem fogok még jelentkezni. :icon4: ez egyértelmű próbálgatni kell... én városba simán bevállalnék egy x10xe-t :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ez egyértelmű próbálgatni kell... én városba simán bevállalnék egy x10xe-t :D Ja főleg, hogy az árából itt a linken amit tettem 100x jobbat veszel^^ nagyon drága az 1.0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Amúgy a daewoo elég sokat fogyaszt ki kell cserélni valami rugókat opelre és nem fog ennyit enni ha jól rémlik :icon4: Na erre kiváncsi lennék, miféle rugót...gázpedálét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa..._vizsga-4923383 Tessék itt egy jó szervó is van klíma is 82LE hibátlan :D ha még elakarod adni többet fog érni mint 1 fapad :icon4: danubiás keret :icon4: egyébként rendben van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ja főleg, hogy az árából itt a linken amit tettem 100x jobbat veszel^^ nagyon drága az 1.0 és kb 6-7 évvel fiatalabbat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Na erre kiváncsi lennék, miféle rugót...gázpedálét? :D Szelep emelő rúgok fáradnak el talán? Valami ilyesmit meséltek a szerelők gondom csak értenek hozzá :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 és kb 6-7 évvel fiatalabbat ;) Ugyan olyan szar mind2 teljesen mindegy mennyivel fiatalabb inkább legyen öregebb, csak nem minden féle XE meg X legyenek a neve előtt :D Sima motor sokkal megbízhatóbb és kevesebb is a költség ha nem hozzá kell nyúlni mint a 16 szelepesnél ugye bár :icon4:, amúgy attól, meg hogy újabb valami nem jobb :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ugyan olyan szar mind2 teljesen mindegy mennyivel fiatalabb inkább legyen öregebb, csak nem minden féle XE meg X legyenek a neve előtt :D Sima motor sokkal megbízhatóbb és kevesebb is a költség ha nem hozzá kell nyúlni mint a 16 szelepesnél ugye bár :icon4: Te most belerúgsz dzsoniba ? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Te most belerúgsz dzsoniba ? :icon4: Nem tudom mi köze van ennek j0hnnyhoz :D a lényeg, hogy min tud több minden elromlani C14NZ C14SE vagy X14XE?:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ja és úgy kezdeném a corsa vásárlást, hogy lehet megemelni és megnézi a keresztartókat az alját a rugótányérokat meg mindent ha nem szeretne az ember azonnal elkölteni 40-100 ezer forintokat :D Aztán nézném csak motort :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nem tudom mi köze van ennek j0hnnyhoz :D a lényeg, hogy min tud több minden elromlani C14NZ C14SE vagy X14XE?:icon4: "inkább legyen öregebb, csak nem minden féle XE meg X legyenek a neve előtt" Morzsa is tele x-es autó :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 "inkább legyen öregebb, csak nem minden féle XE meg X legyenek a neve előtt" Morzsa is tele x-es autó :D Hát mindenki maga dönti el mit vesz :icon4: J0hnny látott már opel tehát ha baj lesz valamivel megfogja találni de nem belőle kell kiindulni :icon4: Akinek nincs kedve szenvedni a légtömegmérővel az EGR-el és minden féle okossággal az szerintem hanyagolja ;) Én is ezért választottam a C14SE-t és az a 8LE nem hinném, hogy huh de jobban megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts