Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Ne sérts meg, legyen 25! :icon4: :icon4: ;) Láttad a Brain életét? Vágod azt a részt, ahol a szakálra alkudnak a piacon? ;) jó,legyen 25 ;) és meg fogsz kövezni de nem láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hát igen, én már nem bízok így senkibe :D amúgy nem hinném, hogy görgőztetni kell minek viszed gumishoz? Én otthon szoktam cserélgetni és így még vigyázok is a fényezésrE:) Bár ott gépre tudják rakni de igazából ha felrakja az ember és nem üt ráz akkor gond nem lehet :icon4: Ezekbe a gumisokba se bízok mondom a csávónak, hogy ne kompresszorral húzza meg a kerékőrt asszonya ez alap erre nézem még is avval akarja. Mondom neki azt kéne ja tényleg kulcsal PFFFFFFFFFFFFFFFf. mire jó ha az ember autós berkekben dolgozik és vannak megbízható gumis ismerősei is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 mire jó ha az ember autós berkekben dolgozik és vannak megbízható gumis ismerősei is :icon4: Hát ahogy olvastam már téged is bäsztak át a motoroddal vagy mi :D sok köcsög. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 mire jó ha az ember autós berkekben dolgozik és vannak megbízható gumis ismerősei is :D Egy idő után kialakulnak a megszokott helyek és emberek és úgysem viszed máshová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Egy idő után kialakulnak a megszokott helyek és emberek és úgysem viszed máshová. ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 tötötötööööm,közhírrré tétetik, a felnik a 6os ültetést is szeretik :icon4: 2felnit görgőztetni kell, a másik kettő tökéletes,de a gumis cég önköltségi áron megcsinálja :icon4: i luv this game :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 tötötötööööm,közhírrré tétetik, a felnik a 6os ültetést is szeretik :icon4: 2felnit görgőztetni kell, a másik kettő tökéletes,de a gumis cég önköltségi áron megcsinálja ;) i luv this game :icon4: akkor az tuti :D amúgy mennyit merészelnek elkérni a gumisok a gőrgőztetésért? Elvinném megnézetni a felniket, 2éve nálam vannak nemártana már rálesni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 tötötötööööm,közhírrré tétetik, a felnik a 6os ültetést is szeretik :icon4: 2felnit görgőztetni kell, a másik kettő tökéletes,de a gumis cég önköltségi áron megcsinálja ;) i luv this game :icon4: Jesszz ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 akkor az tuti :D amúgy mennyit merészelnek elkérni a gumisok a gőrgőztetésért? Elvinném megnézetni a felniket, 2éve nálam vannak nemártana már rálesni... azt mondta a tulaj hogy 6ezerért szokták csinálni utcára darabját, de ebből az önköltségi áruk 3ezer/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Jesszz ;) :icon4: együtt sírunk együtt nevetünk :D :icon4: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 együtt sírunk együtt nevetünk :D :icon4: ;) ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 :D jó lenne ha meg tudnám nyitni de itt bent le van korlátozva ez is Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 jó lenne ha meg tudnám nyitni de itt bent le van korlátozva ez is "Ponyvaregény-Ne kezdjük egymás ######át szopni" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 "Ponyvaregény-Ne kezdjük egymás ######át szopni" :D pedig néha azt is kell :icon4: persze csak a jó diplomáciai kapcsolatok megőrzése végett :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 "Ponyvaregény-Ne kezdjük egymás ######át szopni" :D Egyetértek. De én linkeltem ezt először. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 pedig néha azt is kell :D persze csak a jó diplomáciai kapcsolatok megőrzése végett ;) Maradjunk a pacsinál :icon4: Egyetértek. De én linkeltem ezt először. ;) Meg lehet, hogy előbb láttad, mint a készítők. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Maradjunk a pacsinál :D zacsipacsi :icon4: volt egy ismeretterjesztő film,és ott az őslakosok férfi tagjai úgy köszöntek egymásnak,hogy a másik zacsiját lájtosat megpaskolták...szóval létezik a zacsipacsi :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 zacsipacsi :D volt egy ismeretterjesztő film,és ott az őslakosok férfi tagjai úgy köszöntek egymásnak,hogy a másik zacsiját lájtosat megpaskolták...szóval létezik a zacsipacsi :icon4: Vazz :icon4: Ismeretterjesztő mi? ;) Miket nézel... ;) Ja és még mindig szkippelném ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Vazz :D Ismeretterjesztő mi? :icon4: Miket nézel... :icon4: Ja és még mindig szkippelném ;) szkippelnéd,mi?! ;) (ez gondolom nálad nem a szó szoros éretlmében kell venni ;) ) amúgy lassan lehet hogy egy aberrált állatnak fogtok gondolni,de ez tényleg egy ismeretterjesztő film volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 szkippelnéd,mi?! :D (ez gondolom nálad nem a szó szoros éretlmében kell venni :icon4: ) amúgy lassan lehet hogy egy aberrált állatnak fogtok gondolni,de ez tényleg egy ismeretterjesztő film volt :icon4: Lassan.. ;) mint nyergesvontató a szakadékba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Hiába a koni gátlók eibach rugók és stabik, 195-üs toyo proxes T1R, a kocsi tud csúszni a kanyarban. A másik nagy baj, hogy 1-esben minden gázra elforognak a kerekek. Ezért nem használom soha az 1-est, inkább 2-ből indulok. :icon4: Ha nincs speer,akkor kerék,egyes számban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ha nincs speer,akkor kerék,egyes számban. :D Akarod mondani sperr. Amúgy az f18+ sem sperres, csak feszesebb a történet. Szóval azzal is lehet két csíkot húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Akarod mondani sperr. Amúgy az f18+ sem sperres, csak feszesebb a történet. Szóval azzal is lehet két csíkot húzni. egy jó mexikói chillis babbal tudom ezt produkálni,igaz ott csak egy csíkot húzok de az szép vastag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 egy jó mexikói chillis babbal tudom ezt produkálni,igaz ott csak egy csíkot húzok de az szép vastag :D Levágtad a bajszod, és megnőtt az önbizalmad, vagy mi van veled? :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Haka kint voltál az 1.2i Sportal. a BW-n?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts