dirty-handz Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Mert kanyarban kevés a 185-ös gumi már. Hát szerintem nagyobb felnivel se sokkal jobb max 1 fokkal 1 új futóművet is kéne alá tenni akkor hibátlan lenne :D Én is örülnék ha olyan futómű lenne alatta mint a D corsa sporté + 16os felni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Van valakinek úgy, hogy gyári első sárfogó mögé felfért a 195/50 15 kerék? Nekem ilyen van fent, gyári tigra felni et49 és nem ér bele a sárfogóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hát szerintem nagyobb felnivel se sokkal jobb max 1 fokkal 1 új futóművet is kéne alá tenni akkor hibátlan lenne :D Én is örülnék ha olyan futómű lenne alatta mint a D corsa sporté + 16os felni :icon4: Sok dologból tevődik össze, de azt hiszem én érzem jobban, hogy most kevés vagy jó a gumik tapadása, ezt csak nem fogod nekem elmagyarázni. ;) Van még pár sarokpont, ahol lehet feszesíteni a futóművet, ezt én is tudom, ehhez az első lépés az ültetés volt. Hátra és előre lehet még betenni plusz merevítést(hátsó plusz strabrúd, toronymerevítők), új gátlók, sport szilentek. Meglesz minden, csak sorban haladunk. :icon4: Az ültető már lassan 2 éve pihent a garázsban, most végre volt rá időm és most elégedett vagyok. Jobban is néz ki és lehet vele közlekedni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hiába a koni gátlók eibach rugók és stabik, 195-üs toyo proxes T1R, a kocsi tud csúszni a kanyarban. A másik nagy baj, hogy 1-esben minden gázra elforognak a kerekek. Ezért nem használom soha az 1-est, inkább 2-ből indulok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hiába a koni gátlók eibach rugók és stabik, 195-üs toyo proxes T1R, a kocsi tud csúszni a kanyarban. Had kérdezzek rá...1.2? :D Persze a B Corsa futóműve sosem lesz korszerű, de javítani lehet a gyári állapothoz képest. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hiába a koni gátlók eibach rugók és stabik, 195-üs toyo proxes T1R, a kocsi tud csúszni a kanyarban. A másik nagy baj, hogy 1-esben minden gázra elforognak a kerekek. Ezért nem használom soha az 1-est, inkább 2-ből indulok. :D Csíííííp üzemel már? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Aktuális felni téma: ma elhoztam az irmscher kerekeket, 195/50 -es ET49, lehet találgatni,befér e a 6centis ültetéshhozhezhö alá?! Holnap hajnalban megyek gumishoz,és lesz válasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hiányzik még egy fontos alkatrész, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy 4x 8ccm-el több van a hengerfej sűritési térfogatában mint ami nekem kéne. 1.5 hónapja az asztalom alatt van, de sajna sosem üres egyik marógép sem mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Aktuális felni téma: ma elhoztam az irmscher kerekeket, 195/50 -es ET49, lehet találgatni,befér e a 6centis ültetéshhozhezhö alá?! Holnap hajnalban megyek gumishoz,és lesz válasz :D Be! Képet szúrjál róla ,mert megöllek! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Aktuális felni téma: ma elhoztam az irmscher kerekeket, 195/50 -es ET49, lehet találgatni,befér e a 6centis ültetéshhozhezhö alá?! Holnap hajnalban megyek gumishoz,és lesz válasz :D Hogy tudsz majd közlekedni nap mint nap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Aktuális felni téma: ma elhoztam az irmscher kerekeket, 195/50 -es ET49, lehet találgatni,befér e a 6centis ültetéshhozhezhö alá?! Holnap hajnalban megyek gumishoz,és lesz válasz :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hogy tudsz majd közlekedni nap mint nap? Lábujjhegyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Be! Képet szúrjál róla ,mert megöllek! :icon4: Van kép,de a kerekek enyhén pókhálósak, picit földesek,csávókámat nagyon nem érdekelte hogy mit ad el...ki volt hogy mindenki cserélni akarta mindenféle fölösleges müszaki kütyüre, és annyira megörült hogy készpénzzel fizetek hogy amikor mondtam neki hogy ha nem fér be alá visszahozom másnap,abba is bele ment :D De ha befér alá még egy darabig nem lesz fent, megy fényezőhöz rendbe rakják le lesz fújva hibák kijavítva és kap utána egy teli polírt is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Lábujjhegyen! :icon4: úgyúgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Aktuális felni téma: ma elhoztam az irmscher kerekeket, 195/50 -es ET49, lehet találgatni,befér e a 6centis ültetéshhozhezhö alá?! Holnap hajnalban megyek gumishoz,és lesz válasz :D Na látom még is csak lett másik felni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Van kép,de a kerekek enyhén pókhálósak, picit földesek,csávókámat nagyon nem érdekelte hogy mit ad el...ki volt hogy mindenki cserélni akarta mindenféle fölösleges müszaki kütyüre, és annyira megörült hogy készpénzzel fizetek hogy amikor mondtam neki hogy ha nem fér be alá visszahozom másnap,abba is bele ment :D De ha befér alá még egy darabig nem lesz fent, megy fényezőhöz rendbe rakják le lesz fújva hibák kijavítva és kap utána egy teli polírt is :icon4: Dobjál már egy képet na, ne kelljen könyörgni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Van kép,de a kerekek enyhén pókhálósak, picit földesek,csávókámat nagyon nem érdekelte hogy mit ad el...ki volt hogy mindenki cserélni akarta mindenféle fölösleges müszaki kütyüre, és annyira megörült hogy készpénzzel fizetek hogy amikor mondtam neki hogy ha nem fér be alá visszahozom másnap,abba is bele ment :D De ha befér alá még egy darabig nem lesz fent, megy fényezőhöz rendbe rakják le lesz fújva hibák kijavítva és kap utána egy teli polírt is :icon4: És az első kátyúnál agyf@szt kapsz :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Van kép,de a kerekek enyhén pókhálósak, picit földesek,csávókámat nagyon nem érdekelte hogy mit ad el...ki volt hogy mindenki cserélni akarta mindenféle fölösleges müszaki kütyüre, és annyira megörült hogy készpénzzel fizetek hogy amikor mondtam neki hogy ha nem fér be alá visszahozom másnap,abba is bele ment :D De ha befér alá még egy darabig nem lesz fent, megy fényezőhöz rendbe rakják le lesz fújva hibák kijavítva és kap utána egy teli polírt is :icon4: Én csak színtereztetnem :icon4: vagy házilag fújnám le jó minőségű edzős fényes festékszóróval ;) Fényezésre pénzt kiadni szerintem pazarlás nem tartós színtereztetés jobban megéri ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 És az első kátyúnál agyf@szt kapsz :D Ez az én dumám rohagyáki! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 http://hasznaltauto.medija.hu/728982/4849127_1.jpg ez az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Ez az én dumám rohagyáki! :D Mi? Az agyf@sz? Elég régóta benn van a kincstárban, vagy szótárban.. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 http://hasznaltauto.medija.hu/728982/4849127_1.jpg ez az :D Szép lesz :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Én csak színtereztetnem :D vagy házilag fújnám le jó minőségű edzős fényes festékszóróval :icon4: Fényezésre pénzt kiadni szerintem pazarlás nem tartós színtereztetés jobban megéri :icon4: van egy nagyon profi fényező barátom,ő ajánlotta fel hogy ingyen és bérmentve csodát varázsol a felnikből Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 http://hasznaltauto.medija.hu/728982/4849127_1.jpg ez az :D No para! 195/50-nel elfog az férni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Dobjál már egy képet na, ne kelljen könyörgni. :D pedig úgy szeretem magamat kéretni :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts