dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Látod, ezen jó az ablaktörlő... van vagy 55-60as rajta :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! X12XE motorom. Tudjátok esetleg mekkora torx kell az olajleeresztő csavarhoz? T25, T30? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! X12XE motorom. Tudjátok esetleg mekkora torx kell az olajleeresztő csavarhoz? T25, T30? Köszi! Nagyobb az szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Nagyobb az szerintem... Erre emlékszem, hogy kb ekkora volt. (ellopták a szerszámaimat és most vennem kell másikat ):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 J0hnny szavait idézve egy kicsit beszereztem pár cuccot, hogy tudjak gondolatba tuningolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 J0hnny szavait idézve egy kicsit beszereztem pár cuccot, hogy tudjak gondolatba tuningolni :D http://www.kephost.com/images4/2011/7/6/qj...w13nq5aqnv7.jpg Az játékfék? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Az játékfék? :icon4: Gyári 256 calibra fék játék? Én kérek elnézést nem a hungaroringre vettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Gyári 256 calibra fék játék? Én kérek elnézést nem a hungaroringre vettem :D Nem kell hozzáírni, hogy calibra...256 az sok mindenen volt. Há ja, nem egy eszeveszett fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Gyári 256 calibra fék játék? Én kérek elnézést nem a hungaroringre vettem :D Neked a téligumik is 14"-ak vagy nem használsz télit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 J0hnny szavait idézve egy kicsit beszereztem pár cuccot, hogy tudjak gondolatba tuningolni :D http://www.kephost.com/images4/2011/7/6/qj...w13nq5aqnv7.jpg ez már félsiker amikor megvannak az alkatrészek, már csak idő kell és lehet bepakolni a vasba :icon4: tényleg az miért van h a vezető oldali első ajtóm nyitója sokkal könnyebben nyílik, úgymond majdnem a feléig fel tudom húzni a kallantyút és csak utána nyit. Olyan mintha vmi ki lenne kopva vagy nem lenne benne semmi rugószerűség (nem tudom van e benne ,még nem szedtem szét ilyet) ami visszahúzná. A többinél teljesen jó, de a vezetőoldali szaraxik:p Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Neked a téligumik is 14"-ak vagy nem használsz télit? 13mas de majd eladom és veszek 14est :D bár a sima 14 lemez lehet fel se fog menni, erről van vkinek tapasztalat?:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 ez már félsiker amikor megvannak az alkatrészek, már csak idő kell és lehet bepakolni a vasba :D tényleg az miért van h a vezető oldali első ajtóm nyitója sokkal könnyebben nyílik, úgymond majdnem a feléig fel tudom húzni a kallantyút és csak utána nyit. Olyan mintha vmi ki lenne kopva vagy nem lenne benne semmi rugószerűség (nem tudom van e benne ,még nem szedtem szét ilyet) ami visszahúzná. A többinél teljesen jó, de a vezetőoldali szaraxik:p Cseréld ki bontóba azt szevasz. amúgy a HD bicskakulcsos cucc 8700 volt és az új desgines kulcsos egész jó anyag. Ez a szolidabb kinézetű nem olyan csúnya mint a többi :icon4: asszem múltkor te érdeklődtél és riasztós ütésérzékelős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 13mas de majd eladom és veszek 14est :D bár a sima 14 lemez lehet fel se fog menni, erről van vkinek tapasztalat?:icon4: De, a lemez az felmegy. Némelyik alufelni nem megy fel, hiába 14"-es (pl. az A Corsa GSi gyári felnije, de ez téged nem valószínű hogy érintene), de ez kialakításfüggő. Próba szerencse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Nem kell hozzáírni, hogy calibra...256 az sok mindenen volt. Há ja, nem egy eszeveszett fék. Ha rárúgok a 236 tömörre 120nál is tudja blokkolni a tök új semperiteket is és ugye blokkolás határán a legnagyobb a fékerő. Felraknék 256-ot feleakkora erővel is blokkolna. Valaki elmagyarázhatná mért jó ez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Ha rárúgok a 236 tömörre 120nál is tudja blokkolni a tök új semperiteket is és ugye blokkolás határán a legnagyobb a fékerő. Felraknék 256-ot feleakkora erővel is blokkolna. Valaki elmagyarázhatná mért jó ez. :D Azért nem mind1 milyen hamar fárad el a fék. Az pedig nem üzemszerű, ha állóra fékezve teszi a dolgát. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 De, a lemez az felmegy. Némelyik alufelni nem megy fel, hiába 14"-es (pl. az A Corsa GSi gyári felnije, de ez téged nem valószínű hogy érintene), de ez kialakításfüggő. Próba szerencse. Ja köszönöm szépen akkor nekem ET 35 a felni olyan mintha egy pogácsa is lenne rajta gyárilag szóval eléggé kint van az alun. Téli meg GM ET 49 lemezfelnit gondoltam majd eladom valakinek a 13mas szettem GM, bár már most is vihető Elől 1 éves gumik hátul michelin téli az nem tudom hány éves de még alig kopottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 13mas de majd eladom és veszek 14est :D bár a sima 14 lemez lehet fel se fog menni, erről van vkinek tapasztalat?:icon4: Én annak idején azért nem tettem fel 256-os tárcsákat mert vennem kellett volna 4 felnit meg téligumit is másikat és nekem annyit már nem ért a mutatvány. Úgy tudom felmegy a 14-es lemezfelni is rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Ha rárúgok a 236 tömörre 120nál is tudja blokkolni a tök új semperiteket is és ugye blokkolás határán a legnagyobb a fékerő. Felraknék 256-ot feleakkora erővel is blokkolna. Valaki elmagyarázhatná mért jó ez. :D Pl azért jó, mert a corsa után bármilyen új kocsiba átülök első fékezésnél kifejelem az ablakot magyarul elég gyengusz ez a 236os fék nem kell folyamat taposni a féket mint 1 ######. Mondjuk én nem szoktam de nagyobb fékerő mindig jól jön :icon4: Amúgy meg miért kéne a féket blokkolóra satuzni? Szerinted ez jót tesz a féknek? :icon4: Mellesleg mivel szeretnék majd nagyobb motort úgy is nagyobb féket kell majd feltennem vagyis megkönnyítem a saját dolgom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Cseréld ki bontóba azt szevasz. amúgy a HD bicskakulcsos cucc 8700 volt és az új desgines kulcsos egész jó anyag. http://n1.vatera.hu/photos/07/b8/1175_1_big.jpg Ez a szolidabb kinézetű nem olyan csúnya mint a többi :D asszem múltkor te érdeklődtél és riasztós ütésérzékelős. nem rossz, nekem is ajánlották a hd termékeket. Nem is olyan drága és elég jó minőség. Én is rendeltem központizárat, remélem jól fog szuperálni. Ezt a kilincs dolgot nem is feszegetem, a mostani kuka és beszerzek egy másikat. Nemhiszem h hatalmas összeg.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 nem rossz, nekem is ajánlották a hd termékeket. Nem is olyan drága és elég jó minőség. Én is rendeltem központizárat, remélem jól fog szuperálni. Ezt a kilincs dolgot nem is feszegetem, a mostani kuka és beszerzek egy másikat. Nemhiszem h hatalmas összeg.. 1000-1200 dolog vaterán 1500ért vettem bontóba. Nem volt kedvem előre utalgatni meg várni postást:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Pl azért jó, mert a corsa után bármilyen új kocsiba átülök első fékezésnél kifejelem az ablakot magyarul elég gyengusz ez a 236os fék nem kell folyamat taposni a féket mint 1 ######. Mondjuk én nem szoktam de nagyobb fékerő mindig jól jön :D Amúgy meg miért kéne a féket blokkolóra satuzni? Szerinted ez jót tesz a féknek? :icon4: Mellesleg mivel szeretnék majd nagyobb motort úgy is nagyobb féket kell majd feltennem vagyis megkönnyítem a saját dolgom. Fékerő a kerekeknél gyárilag megfelelő volt a 236 tömörrel, a rásegítés mértéke más dolog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Fékerő a kerekeknél gyárilag megfelelő volt a 236 tömörrel... Várjál, de a hakapeszinek már mocskosul megy az autója (hiszen Audik elé vág be megszűnő sávból meg hasonlók...), neki már kezd kevés lenni az a 236-os tömör tárcsa az X12SZ-hez, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 nem rossz, nekem is ajánlották a hd termékeket. Nem is olyan drága és elég jó minőség. Én is rendeltem központizárat, remélem jól fog szuperálni. Ezt a kilincs dolgot nem is feszegetem, a mostani kuka és beszerzek egy másikat. Nemhiszem h hatalmas összeg.. mivel én leszedem a vezetőoldalit megveheted ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! Akadt egy olyan gondom, egyidejűleg két autón is, hogy menet közben fullad a kocsi. Ha sebességet váltok és adom a gázt, akkor torpan meg, mintha fulladna. Mi lehet vele a probléma? Benzinszűrőt rendszeresen cserélem, eddig is így cseréltem, és soha nem volt ilyen gondom, most meg mind a két kocsimon egyszerre. Mind2 X14SZ motoros. Előre is köszi! G. Helló! Tud valaki segíteni, mert nagyon idegesítő így járni a géppel. Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Azért nem mind1 milyen hamar fárad el a fék. Az pedig nem üzemszerű, ha állóra fékezve teszi a dolgát. :icon4: Nem hát,mivel blokkoló kerékkel sokszorozódik a fékút,én is tudom. Hegyről lefelé tényleg később fáradhat el,de ilyen necces helyeken eszemben sincs rövid féktávokat venni. Pl azért jó, mert a corsa után bármilyen új kocsiba átülök első fékezésnél kifejelem az ablakot magyarul elég gyengusz ez a 236os fék nem kell folyamat taposni a féket mint 1 ######. Mondjuk én nem szoktam de nagyobb fékerő mindig jól jön :D Amúgy meg miért kéne a féket blokkolóra satuzni? Szerinted ez jót tesz a féknek? :icon4: Mellesleg mivel szeretnék majd nagyobb motort úgy is nagyobb féket kell majd feltennem vagyis megkönnyítem a saját dolgom. Pl. 2006-os Polo-n ugyanúgy 236 van elöl,hátul meg dob, a corsa 49m alatt áll meg 100-ról a tíz évvel fiatalabb Polo meg 37m alatt. Gyári adatok szerint. Mindkettőn gyári méret a 165 gumi. Szerintem ebből is látszik,hogy a féktávolság nem gumi szélességén és a tárcsa átmérőjén múlik. Máshol van a kutya elásva. Ha tudnám,hogyan lehet rövidíteni a féktávokon és milyen dolgokon múlik pontosan,akkor nagyon örülnék neki és jól élnék belőle az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts