huggybear Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Akadt egy olyan gondom, egyidejűleg két autón is, hogy menet közben fullad a kocsi. Ha sebességet váltok és adom a gázt, akkor torpan meg, mintha fulladna. Mi lehet vele a probléma? Benzinszűrőt rendszeresen cserélem, eddig is így cseréltem, és soha nem volt ilyen gondom, most meg mind a két kocsimon egyszerre. Mind2 X14SZ motoros. Előre is köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Hy! Én saját tapasztalatot írok le, a Bosch, Valeo egy hatalmas gagyi, a méregdrága lapátjaikat nem próbáltam, de aki 4000-ért sem ad jót, az szerintem 12.000-ért sem fog. A noname kategória szintén kimaradt a próbából, a divatos ívelt, egybegumis szarokat felejtheted is. Ami nekem (egyedüliként) bevált, az a Champion. A gyári mérettől egy számmal nagyobbak, Omega A 480 mm helyett 510. Nattyon jó. :icon4: Championról én is jókat halottam, nekem nincs gondom a divatos gumival még egyenlőre de majd kiderül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Akadt egy olyan gondom, egyidejűleg két autón is, hogy menet közben fullad a kocsi. Ha sebességet váltok és adom a gázt, akkor torpan meg, mintha fulladna. Mi lehet vele a probléma? Benzinszűrőt rendszeresen cserélem, eddig is így cseréltem, és soha nem volt ilyen gondom, most meg mind a két kocsimon egyszerre. Mind2 X14SZ motoros. Előre is köszi! G. Gyertyák mikor voltak cserélve? Nem tankoltál be valami "jó" minőségű benzint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor76 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Mondok én is műszaki problémát: Indításkor nagyon erőtlen a motor, pörgetni kell, hogy elinduljon, pláne emelkedőn. 5 perc menet után „bemelegszik”, úgy húz, ahogy kell. Amennyire meg tudom ítélni, benzinszagú a kipufogógáz, de semmi színváltozás vagy egyéb árulkodó jel nincs. Mi okozhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Mondok én is műszaki problémát: Indításkor nagyon erőtlen a motor, pörgetni kell, hogy elinduljon, pláne emelkedőn. 5 perc menet után ?bemelegszik?, úgy húz, ahogy kell. Amennyire meg tudom ítélni, benzinszagú a kipufogógáz, de semmi színváltozás vagy egyéb árulkodó jel nincs. Mi okozhatja? motorkód?:D áháh C12NZ hát érdekes majd okosabbak :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Jaj volu ma beszereztem a zár nélküli kilincseket hát most keményen lemásoltak :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Ablaktörlő???? :D Így kell tolni!! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Ablaktörlő???? :D Így kell tolni!! :icon4: Ennyi szakadok :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Gyertyák mikor voltak cserélve? Nem tankoltál be valami "jó" minőségű benzint? Gyertya kb 20e km-rel ezelőtt volt cserélve, 30e-ként szoktam. Tankolni mindig s MOL-ra járok. Nem lehet a karburátor koszos? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Gyertya kb 20e km-rel ezelőtt volt cserélve, 30e-ként szoktam. Tankolni mindig s MOL-ra járok. Nem lehet a karburátor koszos? Köszi! G. Nem mivel injektoros :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Volunak van ültető 60/40 fk megvan még a gyári gsi rugó szettem is gátlókkal,de ezt nem szívesen adnám el, majd ha egyszer a kocsi eladásra kerül hozzá adom ajándékba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Jaj volu ma beszereztem a zár nélküli kilincseket hát most keményen lemásoltak :/ mimimi? érthetőbben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Hy! Én saját tapasztalatot írok le, a Bosch, Valeo egy hatalmas gagyi, a méregdrága lapátjaikat nem próbáltam, de aki 4000-ért sem ad jót, az szerintem 12.000-ért sem fog. A noname kategória szintén kimaradt a próbából, a divatos ívelt, egybegumis szarokat felejtheted is. Ami nekem (egyedüliként) bevált, az a Champion. A gyári mérettől egy számmal nagyobbak, Omega A 480 mm helyett 510. Nattyon jó. :icon4: boschnak van ez a legolcsóbb 3000forintos kategóriája,na ez nagyjából olyan mint a leggagyibb kínai, a 10e forint környékén lévő boschok jók,valeoval nem volt eddig semmi gondom,annyi hogy a régebbi autók maradjanak a fém keretesnél, az újabbakra jobb a teligumis,championt nem próbáltam (azt nem forgalmazunk :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 mimimi? érthetőbben? :D ASTRA F hátsó kilincs ennyit mondok :)ma szereztem be megy a corsára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Hova alszotok ti ennyit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 boschnak van ez a legolcsóbb 3000forintos kategóriája,na ez nagyjából olyan mint a leggagyibb kínai, a 10e forint környékén lévő boschok jók,valeoval nem volt eddig semmi gondom,annyi hogy a régebbi autók maradjanak a fém keretesnél, az újabbakra jobb a teligumis,championt nem próbáltam (azt nem forgalmazunk :D ) Ez valami aranyszabály hogy a régi autók maradjak keretesnél? :icon4: Szerintem a corsának pont olyan idiótán van domború ablaka, hogy sokkal jobb rá a blade törlő. Nekem pl a jobb oldali régi lapát 1 része fel se feküdt értelmesen ;) Amúgy meg tök lényegtelen mert mindenkinek az a jó amit ő használ, mindenki olyan tegyen fel amit tetszik azt ennyi. Elmondták sokan a véleményüket majd a kérdező levonja a következtetést ;) Amúgy nálunk anno 10 ezres bosch lapátokat is hoztak vissza, sajnos tömegtermelés van már a minőség már nem számít inkább a mennyiség. Ha nem gyártanák szarra akkor csak 3-4 évente cserélné az ember. Magyarul nem vennénk évente kamura újat. Nem véletlen szarok az új autók se :icon4: Ha olyan lenne mint a 190D merci 1 millió KM nem lenne értelme új kocsit venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 ha ablaktörlő lapát akkor csak gyári.. sok mindent próbáltam már de ez tűnik a legjobbnak :icon4: igen az ára is megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 ha ablaktörlő lapát akkor csak gyári.. sok mindent próbáltam már de ez tűnik a legjobbnak :icon4: igen az ára is megvan :D osztom a véleményed ! csakis gyári, ha valamiért be kell menni az opel szalonba az csak ablaktörlő lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 ha valamiért be kell menni az opel szalonba az csak ablaktörlő lehet... Na itt az igazság kérem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Hova alszotok ti ennyit? :icon4: Vannak, akik dolgoznak is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 osztom a véleményed ! csakis gyári, ha valamiért be kell menni az opel szalonba az csak ablaktörlő lehet... ...vagy bratyizás.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Vannak, akik dolgoznak is! :D Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 ha ablaktörlő lapát akkor csak gyári.. sok mindent próbáltam már de ez tűnik a legjobbnak :icon4: igen az ára is megvan :D Ezt már előrébb írtam a gyári cuccok amikor kijön a kocsi 3-4 évet bírnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/02..._1300168663.jpg Látod, ezen jó az ablaktörlő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts