hajdugabords Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nekem is így van bekötve egyáltalán nem gond. Akkor most már nem tudom. Tökön szúrom magam. Holnap elviszem szervizbe. remélem nem rohadok le útközben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ma beszéltem szervizessel, de sajnos eljutni még nem tudtam hozz De viszont tett fel egy érdekes kérdést. Hogy volt e mostanában rádió cserélve benne. Istenigazából nem volt, mert mikor megvettem már volt benne egy pioneer, úgyhogy nem vacakoltam ezzel, de viszont kb abban az időtájba mikor kezdte a hülyeségeit a kocsi, volt bütykölve a rádióval, mert folyton elfelejtet mindent, úgyhogy egy villanyszerelő tanácsára direktbe kötöttünk rá 12 V-ot. Most úgy működik, hogy folyamatosan megy a rádió, hacsak le nem kapcsolod. Lehet ettől? Már mindennel próbálkozom. nem hinném h attól csinálná mert direktbe van kötve. Nekem kb majdnem 1 éve van ügy bekötve és még nem jelentkeztek ilyen problémák. Mondjuk azt sem értem mi köze lehet egymáshoz a két dolognak. Mióta bekötötték neked azóta nem volt gond a rádióval? Megjegyez mindent ? Nekem akkor felejtett amikor akksiról leszedtem a sarut. De gondolom ez érthető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Hát postával a vaterán lámpa 20 legjobb esetbe tudsz spórolni 5 ezret ami nem valami sok. Srácok valamiért nem jó az ablakmosóm, húzom a kart de már hangot sem ad meghalt a motor vagy, hogy tudnám én ezt ellenőrizni? Biztosíték lehet? Mérjem ki kap e áramot? köszi nemrég nézelődtem neten, újpesten a főnix tuningnál volt 1db síküveges 5ezerét. Asszem fekete belsejű volt de csak az az egy volt :D (bal v jobb azt nem vágom). Csak érdekességként :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 nem hinném h attól csinálná mert direktbe van kötve. Nekem kb majdnem 1 éve van ügy bekötve és még nem jelentkeztek ilyen problémák. Mondjuk azt sem értem mi köze lehet egymáshoz a két dolognak. Mióta bekötötték neked azóta nem volt gond a rádióval? Megjegyez mindent ? Nekem akkor felejtett amikor akksiról leszedtem a sarut. De gondolom ez érthető :D Mivel nem kap áramot persze, hogy elfelejt mindent :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Az ígért képek :icon4: van benne 1 rakat zene csak ezen nem látszik. Tükör letör. matricák mínusz + első rács fújva feketére szárny letör nem lenne rossz :D hátul full zene :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Rohadt ocsmány! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Rohadt ocsmány! :D Ja csak többet ér mint a mi 2 corsánk egybe :icon4: amúgy 100x jobb mint a gyári csak ez a sok bazári ######ság nem kéne rá szolid fényezéssel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Rohadt ocsmány! :D ...arról nem beszélve hogy pont a tükör az egyetlen ami jól néz ki rajta (merthogy az Manta-tükör), dirty meg le akarja törni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Áháá köszönöm szépen a segítséget így már jobban képbe vagyok, és ha veszek egy GSI astrát akkor mindenhez lesz alkatrészem? Vagy attól még vennem kell külön tartó bakkot + csukló meg ilyenek? + Nekem van szervó a kocsiba azt is vissza lehet tenni? Marad hely neki? Köszi Demó. Astra féltengelyt be lehet faragni, de nem biztos, hogy a legolcsóbb verzió, bár B Corsánál nem vészes. Tartót és gumibakot venned kell másikat. Azért arra figyelj, hogy ha lehet, akkor ne hosszbordásat vegyél, hanem ékszíjasat. Peti Te mindig az xe-t favorizálod,egyszer mondanád hogy igen jóó az az NE :D Amúgy dörty van jó kis motortartó bakom ha érdekel :icon4: Ja és egy kérdés: A v6 hoz jó ugyanez a motortartó megoldás mint ami az NE/XE-nél a corsába? Nem rossz motor az NE, de ha a C20XE-vel hasonlítjuk össze, akkor sajnos minden tekintetben alul marad nálam. :icon4: V6 tartó egész más, oda az maradhat, ami a nyúlványon van, a gumibakkal együtt és a másikat egyedileg kell gyártani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Astra féltengelyt be lehet faragni, de nem biztos, hogy a legolcsóbb verzió, bár B Corsánál nem vészes. Tartót és gumibakot venned kell másikat. Azért arra figyelj, hogy ha lehet, akkor ne hosszbordásat vegyél, hanem ékszíjasat. Nem rossz motor az NE, de ha a C20XE-vel hasonlítjuk össze, akkor sajnos minden tekintetben alul marad nálam. :D V6 tartó egész más, oda az maradhat, ami a nyúlványon van, a gumibakkal együtt és a másikat egyedileg kell gyártani. még egy hülye kérdés, az f astrának a motortartói sem passzolnak egy v6 behelyezésénél?? ha jól tudom gyárilag jött ki f astra v6-os mocival Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 még egy hülye kérdés, az f astrának a motortartói sem passzolnak egy v6 behelyezésénél?? ha jól tudom gyárilag jött ki f astra v6-os mocival Mindkettőt rosszul tudod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 nesze munkáskombi, ezt a belsőt mintha már láttam volna vhol :D http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Astra féltengelyt be lehet faragni, de nem biztos, hogy a legolcsóbb verzió, bár B Corsánál nem vészes. Tartót és gumibakot venned kell másikat. Azért arra figyelj, hogy ha lehet, akkor ne hosszbordásat vegyél, hanem ékszíjasat. Nem rossz motor az NE, de ha a C20XE-vel hasonlítjuk össze, akkor sajnos minden tekintetben alul marad nálam. :D V6 tartó egész más, oda az maradhat, ami a nyúlványon van, a gumibakkal együtt és a másikat egyedileg kell gyártani. Áhh köszönöm szépen a korrekt segítséget, mi a gond a hosszbordással amúgy? Most is az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 első ránézésre olyan mintha coupe lenne...lájk :D http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Hogy kell bekötni csomagtérvilágitást ? Nyitás érzékelő van, fekete és barna kábel megy bele, viszont a gyári pilács helyén csak egy műanyag takaró db van. Egyszerű vagy mindenféleképpen kell villamosságis hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Hogy kell bekötni csomagtérvilágitást ? Nyitás érzékelő van, fekete és barna kábel megy bele, viszont a gyári pilács helyén csak egy műanyag takaró db van. Egyszerű vagy mindenféleképpen kell villamosságis hozzá? A nyitásérzékelő testet szakít meg (barna) az izzó egyik felére, a másikra pedig 12V állandó, biztin keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 De jó, hogy nem rég viccelődtünk a riasztón. Ma este 10 óra előtt még elloptak 2 kocsival előttem álló fehér suzuki ignist, úgy, hogy 20 méterre lehet a kocsim és semmit nem hallottam. Szóval most egyenlőre riasztót veszek + zár nélküli kilincset okosítok be ez 1 vicc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 sziasztok ablaktörlő lapát típusban ki milyet ajánlana b corsahoz? egyenlőre elegem lett a noname lapátokból, szeretnék vmi jót tenni rá. bosch aerotwint nézegettem, esetleg vkinek tapasztalata vagy konkrét ajánlata?? Köszönettel: Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 sziasztok ablaktörlő lapát típusban ki milyet ajánlana b corsahoz? egyenlőre elegem lett a noname lapátokból, szeretnék vmi jót tenni rá. bosch aerotwint nézegettem, esetleg vkinek tapasztalata vagy konkrét ajánlata?? Köszönettel: Gábor Szart se ér a bosch és valeo társai drágák de már nem jók tömegtermelés. Én a media marktos flat blade keret nélkülit küldtem fel 1000FT/db és teszi a dolgát. Pedig van 40% kedvezményem minden lapátra csak pénzkidobásnak tartom mert voltak valeo lapátjaim hát nem nagy számok A gyári ami jó :D Gyárilag amivel kijönnek a kocsik 3-4 évig bírja. Arról nem is beszélve, ha véletlenül rátöröl az ember valami jégre vagy bármire bárkivel megeshet akkor lehet bármilyen lapátod KO :)Ja meg a brazil barátok akik előszeretettel szeretik leszedni a 8-10 ezres ablaktörlőket :icon4: a nagy parkolókba :icon4: Én már voltam olyan parkolóba ahol hiányoztak a lapátok és mindig a jobb kocsikról ;) és az ócskák fent voltak nem értem miért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 A nyitásérzékelő testet szakít meg (barna) az izzó egyik felére, a másikra pedig 12V állandó, biztin keresztül. Köszönöm a választ. Gyors és hasznos mint mindig :D Utánanézek szervízkönyvben h hova van gyárilag bekötve a biztosíték Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Köszönöm a választ. Gyors és hasznos mint mindig :D Utánanézek szervízkönyvben h hova van gyárilag bekötve a biztosíték Hali!!! Ha leveszed azt a kis műanyag takarót nézz jól szét, mert nekem is ott volt a gyári kábelcsatija. Ugyanígy volt a kesztyűtartó lámpánál is. A bizti meg szerintem a belső világításé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Szart se ér a bosch és valeo társai drágák de már nem jók tömegtermelés. Én a media marktos flat blade keret nélkülit küldtem fel 1000FT/db és teszi a dolgát. Pedig van 40% kedvezményem minden lapátra csak pénzkidobásnak tartom mert voltak valeo lapátjaim hát nem nagy számok A gyári ami jó :D Gyárilag amivel kijönnek a kocsik 3-4 évig bírja. Arról nem is beszélve, ha véletlenül rátöröl az ember valami jégre vagy bármire bárkivel megeshet akkor lehet bármilyen lapátod KO :)Ja meg a brazil barátok akik előszeretettel szeretik leszedni a 8-10 ezres ablaktörlőket :icon4: a nagy parkolókba :icon4: Én már voltam olyan parkolóba ahol hiányoztak a lapátok és mindig a jobb kocsikról ;) és az ócskák fent voltak nem értem miért ;) és gyárilag milyen lapát van fent amúgy? tudnál esetleg vmi konkrét típust adni? köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Nekem volt már valeo is, most bosch van fent. Nem aeroblade, metro áruházban vettem 1500-2000/pár és hibátlanul működik már legalább 1 éve. Ez jobbnak tűnik mint a valeo. De nonamet szerintem pénzkidobás venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Hali!!! Ha leveszed azt a kis műanyag takarót nézz jól szét, mert nekem is ott volt a gyári kábelcsatija. Ugyanígy volt a kesztyűtartó lámpánál is. A bizti meg szerintem a belső világításé. Kíváncsi leszek, leszedem és szétnézek hátha vhova elcsusszant :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 még egy hülye kérdés, az f astrának a motortartói sem passzolnak egy v6 behelyezésénél?? ha jól tudom gyárilag jött ki f astra v6-os mocival Astra, Vectra, Calibra motortartók megegyeznek. Talán lehet valamit kezdeni azzal a részével, ami a blokkra lesz felfogatva, de onnan mindenképp egyeligeg kell építeni valamit a gumibakig. Csak Calibra és A Vectra létezett gyárilag C25XE-vel. Áhh köszönöm szépen a korrekt segítséget, mi a gond a hosszbordással amúgy? Most is az van. Motortartó és helyproblémák lehetnek a hosszbordással, mert már az ékszíjtárcsa is nagyon közel van a nyúlványhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts