spzoli Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Én pl az összes LIDL cuccot imádom szóval így minőséginek tartom :icon4: Amúgy a hullaszállító style látszik az a lényeg :D Bebukott és kiégett az egész kép :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Bebukott és kiégett az egész kép ;) Ilyen unalmas egy gyári corsa ;) ezért tettem előre a lámpát szebb lett :D holnap felteszem az új ablaktörlő lapátokat az is javít majd :icon4: meg ugye nyáron alufelni :icon4: 18 ezer éves ütött kopott vágott csúnya fémkeretes ablaktörlő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ilyen unalmas egy gyári corsa ;) ezért tettem előre a lámpát szebb lett ;) holnap felteszem az új ablaktörlő lapátokat az is javít majd ;) meg ugye nyáron alufelni ;) ...nagy zene, szigorúan tucc-tucc és máris kamázzák a csajok az ovi előtt! :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 ...nagy zene, szigorúan tucc-tucc és máris kamázzák a csajok az ovi előtt! :D :icon4: :icon4: Inkább nagy zene amúgy meg nem hallgatok tuc-tuct.... hiphopot hallgatok szerencsére. De inkább mint nagy homasitás matricák meg minden féle idióta hátsó szárnyak meg bóvli tuningok most akarom lelőni a hátsó lexus lámpát is elrontja a szép összképet olyasmit szeretnék mint a tied hasonló mint a gyári de szebb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 olyasmit szeretnék mint a tied hasonló mint a gyári de szebb :D ebay :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 ebay :D Igen csak az a gondom, hogy mire hazahozzák postával ugyan annyi mintha itt megvenném a boltba szóval fuck this. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Igen csak az a gondom, hogy mire hazahozzák postával ugyan annyi mintha itt megvenném a boltba szóval fuck this. Jól kell lőni ebayen és akkor megéri. Ja meg kell egy haver, aki bécsben dolgozik és sűrűn jön haza! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Jól kell lőni ebayen és akkor megéri. Ja meg kell egy haver, aki bécsben dolgozik és sűrűn jön haza! :D Megnéztem már ha postával kérem haza annyi mintha boltba megvenném 20ért. Itthon meg 18450 az RS-en. Nekem amúgy használtan is jó lenne csak sehol se találok :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Megnéztem már ha postával kérem haza annyi mintha boltba megvenném 20ért. Itthon meg 18450 az RS-en. Nekem amúgy használtan is jó lenne csak sehol se találok :/ Ha elmondom én mennyiért vettem postával együtt megölsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Hát azért B corsába már 115LE elég jó :icon4: főleg ekkora nyomatékkal :D szerintem a C20NE a C16SE-t oda alázza pedig majdnem hasonló LE. A nagyobb cm3 mindig jobb szívó motor esetében. Kivétel az én 1.2-em,mert abban annyi Le és nyomaték van,mint egy 1.6-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Hát azért B corsába már 115LE elég jó :lol: főleg ekkora nyomatékkal ;) szerintem a C20NE a C16SE-t oda alázza pedig majdnem hasonló LE. De majd meglátom mit hoz a sors de akkor se leszek szomorú ha csak C20NE motort sikerül bepasszírozni ;) bár a lelkemet igazából egy C20XE nyugtatná meg többre már nem vágyok ;) Bár már feljebb is írtam, hogy nem vagyok 16V párti és a C20XE 2x annyiba kerül nehéz a döntés :lol: XE sokal jobban megy, 35LE-vel és 30Nm-el erősebb, mint egy NE és soha nem veri a 8V még 100-ig sem. :lol: Ráadásul ugyanaz az átalakítás mind a két motort beépíteni. http://i228.photobucket.com/albums/ee127/s...87/a76bb45a.jpg :D Jó lenne, ha megcsinálnám végre én is így, még mindig csak a Faudi-szemes verzió van. :lol: A nagyobb cm3 mindig jobb szívó motor esetében. Kivétel az én 1.2-em,mert abban annyi Le és nyomaték van,mint egy 1.6-ban. :icon4: :icon4: ;) Ugyan mitől lenne az 1.2-ben 140-150Nm a gyári 88 helyett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ha elmondom én mennyiért vettem postával együtt megölsz! :D Ne inkább ne mondd el :icon4: de amúgy nem véletlen nem akarok kiadni 18500at érte 2 szar búra de lehet ráveszem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 XE sokal jobban megy, 35LE-vel és 30Nm-el erősebb, mint egy NE és soha nem veri a 8V még 100-ig sem. :D Ráadásul ugyanaz az átalakítás mind a két motort beépíteni. Áháá köszönöm szépen a segítséget így már jobban képbe vagyok, és ha veszek egy GSI astrát akkor mindenhez lesz alkatrészem? Vagy attól még vennem kell külön tartó bakkot + csukló meg ilyenek? + Nekem van szervó a kocsiba azt is vissza lehet tenni? Marad hely neki? Köszi Demó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Áháá köszönöm szépen a segítséget így már jobban képbe vagyok, és ha veszek egy GSI astrát akkor mindenhez lesz alkatrészem? Vagy attól még vennem kell külön tartó bakkot + csukló meg ilyenek? + Nekem van szervó a kocsiba azt is vissza lehet tenni? Marad hely neki? Köszi Demó. kell külön motortartó, kell külön féltengely, kell powercap.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 kell külön motortartó, kell külön féltengely, kell powercap.... Ok köszi :D most már legalább pontosan tudom mi kell. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4739880 és ha megvenném ezt akkor ehhez is kéne powecap? láttam nem drága 10 ezer duenen csak nem tudom mire való :icon4: Közbe megtaláltam mi az powercap nem muszáj csak egy tuning . http://calibra.blog.hu/2011/05/08/breking_...ing_gyujtotrafo motortartó van ebayen vagy demónál meg féltengely is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 kell külön motortartó, kell külön féltengely, kell powercap.... nem lesz egyszerű mulatság az biztos :D de kárpótol majd a teljesítmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 nem lesz egyszerű mulatság az biztos :D de kárpótol majd a teljesítmény Hát majd próbálok valami olyan kocsit venni amiből áttudom tenni a GSI üléseket + kitudok árulni alkatrészeket az is csökkenti a keretet :icon4: tegyél már fel egy olyan képet amin látszik milyen lett a morcid :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Hát majd próbálok valami olyan kocsit venni amiből áttudom tenni a GSI üléseket + kitudok árulni alkatrészeket az is csökkenti a keretet :D tegyél már fel egy olyan képet amin látszik milyen lett a morcid :icon4: szegényke még festésre vár :icon4: elég ramaty most de majd kap szép fekete fényezést és akkor már jó lesz ;) az első lámpáidat így, fekete belsővel vetted vagy te csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 szegényke még festésre vár :D elég ramaty most de majd kap szép fekete fényezést és akkor már jó lesz :icon4: az első lámpáidat így, fekete belsővel vetted vagy te csináltad? Én csináltam 5 rongyért vettem 2 fül törött tuning depo lámpát ami ilyen síküveges volt, nekem ugyan ilyen 2 depo lámpám volt újba szétszedtem átraktam a cuccot a teljes belsejét, a kristály részt a fekete keretet + a síküveget felragasztottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Én csináltam 5 rongyért vettem 2 fül törött tuning depo lámpát ami ilyen síküveges volt, nekem ugyan ilyen 2 depo lámpám volt újba szétszedtem átraktam a cuccot a teljes belsejét, a kristály részt a fekete keretet + a síküveget felragasztottam. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1463271890.html Csak ez szerintem elektromos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 kell külön motortartó, kell külön féltengely, kell powercap.... persze meg a powercup,mindig csak a tyuning :icon4: hülye sztríítrészörboy :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 XE sokal jobban megy, 35LE-vel és 30Nm-el erősebb, mint egy NE és soha nem veri a 8V még 100-ig sem. :icon4: Ráadásul ugyanaz az átalakítás mind a két motort beépíteni. Peti Te mindig az xe-t favorizálod,egyszer mondanád hogy igen jóó az az NE :D Amúgy dörty van jó kis motortartó bakom ha érdekel :icon4: Ja és egy kérdés: A v6 hoz jó ugyanez a motortartó megoldás mint ami az NE/XE-nél a corsába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 persze meg a powercup,mindig csak a tyuning :icon4: hülye sztríítrészörboy :icon4: :D Ha nem akarja nagyon szétflexelni a szűzfalat, akkor kell, mert az sfi nem nagyon fér el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ha nem akarja nagyon szétflexelni a szűzfalat, akkor kell, mert az sfi nem nagyon fér el. :D na erre pl nem is gondoltam...lehet ekkora sörényt kellene nekem is növesztenem hátha több ész szorul majd alá :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 na erre pl nem is gondoltam...lehet ekkora sörényt kellene nekem is növesztenem hátha több ész szorul majd alá ;) Mivel rossz helyre növesztetted, ezért csak a pofád nagy :D :icon4: :icon4: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts