hakapeszimaki Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 tudom eretnekség lesz amit most írok,de nekem ez tetszik :D http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list Az első Rönyó amit nem bottal piszkálnék. De ennyiért inkább ilyen. Milyen jól elálmodozunk így vasárnap délután. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 tudom eretnekség lesz amit most írok,de nekem ez tetszik :D http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list Ha 2-3évente lecserélném az autómat, pont nem érdekelne, hogy francia. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Amúgy a kormánynak érzékelő stb be van kötve vagy csak levetted ezt a gyönyörű 3ágút és az ment a helyére? Amúgy melyik opel típusnak lehet betenni a kormányát a corsába. Nekem a g astra kormányai is tetszenek amúgy. Egy lufis kormányt én is kifoghatnék annyiért, főleg ha jó állapotú :D Olyan kormányt teszel fel amilyen jól esik én utálom a 3 ágú kormányt... Nekem GSI volt de azt is hajítottam ki mert ocsmány csúnya. Ja és most ne gyertek avval a dumával, hogy GSI a legszebb mert ocsmány. Fogása jó kinézete ósdi. Simán felraktam azt csá 1x majd ha lesz időm kedvem csinálok rá 1 agyat, hogy az indexet is visszacsapja mert így nem működik meg a duda se de nem izgat mert dudálni se dudálok. Amúgy a duda részhez való és az indexhez való cucc már megvan már csak valahogy rá kéne tenni a kormányra a dudát meg berelézni. Ha nem lenne 3 ágú ilyet tennék fel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ha 2-3évente lecserélném az autómat, pont nem érdekelne, hogy francia. :D én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ... És 5L klímával :D Az nem rossz csak hát franciát sose vennék :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ... Én is ámultam bámultam hogy az 1.9d 50e kmnél eltörte a veztengelyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ... Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 És 5L klímával :icon4: Az nem rossz csak hát franciát sose vennék :icon4: ááá még az ötöt se éri el 4.2-4.5 körül... hát van ilyen is.. sok rönyös néz ki a fejéből hogy még megy az a szekér... meg a szervizbe is... a hátsó féktárcsa 4 mm volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :D Kalap szart nem ér a motor jól fogyaszt, de amúgy minden baja van én kapásból 2 darab 1.5DCI emberkét ismerek akiknek széthullott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :D hát ezt mondom én is... nem is értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Én is ámultam bámultam hogy az 1.9d 50e kmnél eltörte a veztengelyt :icon4: most mééé :icon4: z14xep nek is tört el már el ... az is jó egynek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 hát ezt mondom én is... nem is értem... A hátsó kerékcsapágyak 1000Km eltéréssel mentek tönkre, pedig alig jár vele szar utakon, szinte végig autópálya Bp-Szeged... :D A motorrol ne is beszéljünk, 300E után 2 mocigenerálon van túl... Biztos van olyan, amit jól raktak össze és jó, de a szerelője szerint a konstrukció maga elfuserált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ha 2-3évente lecserélném az autómat, pont nem érdekelne, hogy francia. :D amióta vezettem azt a 250pacis sárga megane-t azóta már vennék rönót,de csak olyat :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 A hátsó kerékcsapágyak 1000Km eltéréssel mentek tönkre, pedig alig jár vele szar utakon, szinte végig autópálya Bp-Szeged... :D A motorrol ne is beszéljünk, 300E után 2 mocigenerálon van túl... Biztos van olyan, amit jól raktak össze és jó, de a szerelője szerint a konstrukció maga elfuserált. kíváncsi vagyok neki mikor sz@r be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 amióta vezettem azt a 250pacis sárga megane-t azóta már vennék rönót,de csak olyat :D Nekem bezzeg nem adtátok oda... :icon4: Mondjuk valszeg én nem vennék utána sem. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
enjoy Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. Még mehetsz vele legalább ennyit. :D Összesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. 10Ekm vagy 1év a csere, szal én cserélném. 10w40-es TDi-hez való olajat önts bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Még mehetsz vele legalább ennyit. :icon4: Összesen. Még pár ilyen okos hozzászólás és nem kell többször az okoskodásod hallgatniuk a többieknek...kezdem unni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. 8-10 ezer km. Attól függ mennyire rúgod ha nagyon 8 ezer :D 10w-40 diesel hibátlan ahogy j0hnny írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ma dumáltam egy szerelővel, egyik ismerősömnél, ő azt mondta adjak a benzinhez valami tisztító adalékot, meg nézessem meg azt a relét ami kattog, meg benzinszűrő. Hát majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ma dumáltam egy szerelővel, egyik ismerősömnél, ő azt mondta adjak a benzinhez valami tisztító adalékot, meg nézessem meg azt a relét ami kattog, meg benzinszűrő. Hát majd meglátjuk. Hol lax? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Hol lax? Budapest XI ker Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. javítási kézikönyv szerint, diesel motoros corsáknak 7500 km a csereperiódus, de évente nem árt legalább, ha nem érted el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :icon4: Pedig a Renault 1.5 dCi-je elpusztíthatatlannak hírlik.... bár ez viszonylagos, ugyanezt mondják a C20NE-ről is (t.i. csak víz meg olaj legyen benne és kimegy a világból), mégis van aki azt is képes gallyra vágni... Akárhogy is, egy-két tapasztalatból nem lehet egy motort megítélni. Ha majd hirtelen 10-20 ilyen motorról lehet majd hallani a környezetedben hogy megkotlottak, na akkor az tényleg egy hulladék, de addig... Pl. az én céges trágyaszállító OFF Fiat-om ON 2.3 Multijet dízele (F1AE0481D motorkód) túl van a félmilliomodik kilométerén bontatlan gyári állapotban és még egész szépen muzsikál (bár a turbo már kicsit szórja az olajat), kollegámnak meg ugyanez a motor 1000km után(!) gyűrűtöréses lett, de úgy hogy megszorult a főtengely -> motor kuka. :D Most akkor ez egy jó motor vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts