Volu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Amúgy találtam 256 tárcsakat nyergek betétek és mindent ami kell szóval most már csak megérkezik felrakom és kész a fék tuning ha minden igaz. Érezni fogom a javulást amúgy? Mert minden újabb féle kocsiba beülve úgy fékezek elsőre, hogy kifejelem a szélvédőt remélem ennél is ilyesmi feeling lesz. nekem gyárilag 256os van,most ki lettek cserélve a hátsó munkahenger is, de semmi különbséget nem éreztem amig azt a negyed liter fékfolyadék is le nem cserélték...na most olyan fékhatásom van hogy én kérek elnézést :icon4: szóval biztos fogsz különbséget érezni, csak a fékfolyadékot is cseréld le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Fékfolyadékot cseréltél már benne? :icon4: Csodákra képes.... lol,egyszerre gondoltunk egyre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 nekem gyárilag 256os van,most ki lettek cserélve a hátsó munkahenger is, de semmi különbséget nem éreztem amig azt a negyed liter fékfolyadék is le nem cserélték...na most olyan fékhatásom van hogy én kérek elnézést ;) szóval biztos fogsz különbséget érezni, csak a fékfolyadékot is cseréld le :D Így van mivel új lesz a tárcsa és a betét is csak a nyereg rész ezért a folyadékot is lecserélem az már nem pénz :icon4: Majd apám segít :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Így van mivel új lesz a tárcsa és a betét is csak a nyereg rész ezért a folyadékot is lecserélem az már nem pénz :D Majd apám segít :icon4: No de az egészet cseréljétek le, nem ám csak rátöltünk, és légtelenítünk... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Hát nem tudom, de az a sanda gyanúm. :D Ami kivillogtatásos leírást találtam ott nincs szó x14sz motorkódról szó. Szerintem buktam a dolgot és a szerviz marad. Ehune Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 No de az egészet cseréljétek le, nem ám csak rátöltünk, és légtelenítünk... :D Igen kiszeretném engedni az egészet és tök újat bele önteni. Ha már lúd legyen kövér :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 jaj,V6 meg turbo,persze.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 jaj,V6 meg turbo,persze.. :D Utcai használatra tök felesleges dolgok ezek, verseny az más tészta persze :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Na megvolt a kivillogtatás. Két dolog lenne. Az egyik, mikor elkezdte kivillogni a dolgokat, nem volt előte a 12 -es kód hogy diag módban lenne. Amit kivillogott a 1640-es kód. Kopogásgátló? Hát nem tudom. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Knock control unit or quad drive module Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Na megvolt a kivillogtatás. Két dolog lenne. Az egyik, mikor elkezdte kivillogni a dolgokat, nem volt előte a 12 -es kód hogy diag módban lenne. Amit kivillogott a 1640-es kód. Kopogásgátló? Hát nem tudom. Ötlet? hogy villogtattátok ki? Tech készűlékkel vagy otthoni módszerrel összekötve a kapcsolási pontokat? Amúgy olvasgatom a javítási könyvet és itt is írja h az a-b pontot összekötve, gyújtást ráadva kell kivillogtatni. Ugye a leolvasás a 12es számú kóddal kezdődik. Nos ez azt jelenti h elsőnek villog 12t utána meg annyit amennyi éppen a hibakódnak megfelel? Minden meghibásodási kódot 3x ismétel meg, ezek között mennyi idő telik el? A könyvben a 16os kód a kopogásérzékelő, meghibásodás oka: nincs jel Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 hogy villogtattátok ki? Tech készűlékkel vagy otthoni módszerrel összekötve a kapcsolási pontokat? Amúgy olvasgatom a javítási könyvet és itt is írja h az a-b pontot összekötve, gyújtást ráadva kell kivillogtatni. Ugye a leolvasás a 12es számú kóddal kezdődik. Nos ez azt jelenti h elsőnek villog 12t utána meg annyit amennyi éppen a hibakódnak megfelel? Minden meghibásodási kódot 3x ismétel meg, ezek között mennyi idő telik el? A könyvben a 16os kód a kopogásérzékelő, meghibásodás oka: nincs jel Nekem 16 pines a csatlakozó úgyhogy az 5-ös és 6-os lyukat kell összekötni. Nekem nem volt 12-es villogás. nem tudom miért. nem 12-t villog hanem 1 szünet aztán 2. Eléggé észrevehető hogy mikor melyik szünet akar lenni. Akkor most ki kellene cserélni a kopogásérzékelőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Knock control unit or quad drive module szervízköny szerint : 16. kopogásérzékelő 18.kopogásszabályozó rendszer. Amúgy köszi az infót. Esetleg ezek után miért nem próbálod meg a kábeles módszert és ha akkor is ezeket dobja ki akkor valószinű ott a baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Nekem 16 pines a csatlakozó úgyhogy az 5-ös és 6-os lyukat kell összekötni. Nekem nem volt 12-es villogás. nem tudom miért. nem 12-t villog hanem 1 szünet aztán 2. Eléggé észrevehető hogy mikor melyik szünet akar lenni. Akkor most ki kellene cserélni a kopogásérzékelőt? 12 rongy 40% kedvezménnyel nem lesz vmi olcsó móka bontóba nézz inkább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 12 rongy 40% kedvezménnyel nem lesz vmi olcsó móka bontóba nézz inkább :D nem is ez az idegesítő mert ha szar akkor úgyis ki kell cserélni, viszont ha kicseréli az ember, kiad egy csomó pénzt érte (alkatrész+munkadíj ha olyan) és utána jelentkezik a hiba újból na az a gáz :icon4: nekem is ki kéne cserélnh a hengerfejtömítést, ennél is drágább a szerelés mint maga az anyag. Tényleg sok különbség van a gyári és az utángyártott tömítések között? Árban azt tudom hogy 7e a gyári és 2.5e az utángyártott (alkatrészbeszerzőm szerint :icon4: )de melyiket érdemes megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 én úgy tudom, hogy a 12-t ugy villogtatja, hogy 1-et aztán 2-t egymás után, tehát akkor csak azzal kezdte nálad, na utána indulhatott, a tényleges hiba kód Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 nem is ez az idegesítő mert ha szar akkor úgyis ki kell cserélni, viszont ha kicseréli az ember, kiad egy csomó pénzt érte (alkatrész+munkadíj ha olyan) és utána jelentkezik a hiba újból na az a gáz ;) nekem is ki kéne cserélnh a hengerfejtömítést, ennél is drágább a szerelés mint maga az anyag. Tényleg sok különbség van a gyári és az utángyártott tömítések között? Árban azt tudom hogy 7e a gyári és 2.5e az utángyártott (alkatrészbeszerzőm szerint :D )de melyiket érdemes megvenni? Hengerfejnél nem lehet bepasztázni? Mert akkor tökmindegy szerintem hogy gyári vagy után gyártott :icon4: Amúgy tudok msot egy C16NZ blokkot pár dolog hiányzik belőle de jó amúgy nem érdekel? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Hengerfejnél nem lehet bepasztázni? Mert akkor tökmindegy szerintem hogy gyári vagy után gyártott :D Amúgy tudok msot egy C16NZ blokkot pár dolog hiányzik belőle de jó amúgy nem érdekel? :icon4: sajna most nem. Amúgy sztem nem lehet pasztával helyettesíteni a hengerfejtömítést. Ha nem így van akkor rosszul tudom :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 sajna most nem. Amúgy sztem nem lehet pasztával helyettesíteni a hengerfejtömítést. Ha nem így van akkor rosszul tudom :D Nem helyettesíteni hanem felrakni egy nem gyári tömítést és pasztát rá.. Csak tippelek nem vagyok autó szerelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Nem helyettesíteni hanem felrakni egy nem gyári tömítést és pasztát rá.. Csak tippelek nem vagyok autó szerelő. sztem azt simán lehet, legalábbi vmelyik éjjel pont azt néztem a discovery-n az autókereskedőkben úgy csinálta a szerelő srác :D mondjuk ezt elég legalábbis jó ha a szerelőm tudja :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Nem helyettesíteni hanem felrakni egy nem gyári tömítést és pasztát rá.. Csak tippelek nem vagyok autó szerelő. Jó nagy baromság lenne a fémtömítés alá pasztát rakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Jó nagy baromság lenne a fémtömítés alá pasztát rakni. :D Hehe nekem úgy rémlett nem fém, de szerintem a gyári nem sokkal jobb :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Jó nagy baromság lenne a fémtömítés alá pasztát rakni. :D Neked amúgy, az ültetés sokat javított a billegésen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Neked amúgy, az ültetés sokat javított a billegésen? Jaja, mostmár inkább a gumim fogy el kanyarban! :icon4: Jó lett, tegnap 3E-ért összelőtték a kerékösszetartásom és mostmár merek vele menni. A 40-es rugó nem annyira bológatós és a hátsó 30-assal jóféle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Jaja, mostmár inkább a gumim fogy el kanyarban! :icon4: Jó lett, tegnap 3E-ért összelőtték a kerékösszetartásom és mostmár merek vele menni. A 40-es rugó nem annyira bológatós és a hátsó 30-assal jóféle. :D Lehet benevezek én is mert iszonyat billeg a bódé, kanyarokba meg hát full vicc főleg a mecsekbe :icon4: Ha úgy akarnám bevenni a körforgalmat mint haverom D corsájával lehet, akkor igen csak kiszállnék a szántóföldre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts