Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mire gondolsz ?? Van elég sokminden tervben, szépen lassan haladok ;) Inkább lassan :icon4:

Központizár project időpont egyeztetésre vár,+ hibakód olvasgatás is :D (Ezúton is köszi Mc'Elek), kéne fényezni is + most találtam gyömrőn egy jó kis opel bontós srácot, vele alkudozgatok egy pár belső kiegészítőre... Nagyjából ennyi :icon4:

Tényleg Dirty neked van kondenzátor a csomagtartódban. Hogy van bekötve neked? 1 vagy 2 erőlködő van benne?

Igen van. 2 Erőlködő van rákötve:)

Elküldve
Lenne még egy kérdésem srácok.

Ma megpróbáltam kivillogni a hibakódot a kocsin, de nem ment. 16 pin-es diag csati van rajta, de az a pontban nincs semmi csatlakozó. Ötlet? Mit zárjak rövidre? A 220-at? :D

Ez már nem olyan corsa amit nem lehet kivillogtatni? :icon4:

http://www.allcorsa.co.uk/forums/showthrea...test-26191.html

itt egy kis segítség szerintem az 5-6ot kell rövidre zárni.

Elküldve

az asszonytémát inkább hagyjuk :D

de ha már mindenki kérdez, én is: tud vki vmi alap riasztót ajánlani a spal-on kívül? annyit kell h tudjon hogy nyit-zár és ha feltörik riasszon,ennyi. A vaterán láttam ilyen 7-8-9ezer forintosokat,ezekből érdemes szemezgetni?

Elküldve
Ez már nem olyan corsa amit nem lehet kivillogtatni? :icon4:

Hát nem tudom, de az a sanda gyanúm. :D Ami kivillogtatásos leírást találtam ott nincs szó x14sz motorkódról szó. Szerintem buktam a dolgot és a szerviz marad.

Elküldve
az asszonytémát inkább hagyjuk :D

de ha már mindenki kérdez, én is: tud vki vmi alap riasztót ajánlani a spal-on kívül? annyit kell h tudjon hogy nyit-zár és ha feltörik riasszon,ennyi. A vaterán láttam ilyen 7-8-9ezer forintosokat,ezekből érdemes szemezgetni?

Sztem igen :icon4: Ennyi pénzért megéri, nagyjából ugyan azt tudja az összes. Mondjuk nekem HD riasztókat ajánlottak, bár kinek mi vált be :icon4:

Elküldve

"Elindulás után a fékpedálra lépve a központi zár automatikusan lezárja az ajtókat. A gyújtás levétele után automatikusan feloldódik az ajtózár"

erre kíváncsi lennék, vhol olvastam ,hogy 3x kell rálépni és akkor zár le. Mondjuk ezeket a funkciókat szerintetek ki lehet kötni mondjuk hogyha nem szeretném h zárogassa ...

Hibakódolvasással kapcsolatban olvastam itt vhol h corsa javítási kézikönyvben le van írva az otthoni olvasás menete. Átlapoztam de nem találtam sehol :D Mondjuk furcsáltam is mert erre inkább azt szokták írni hogy "vigye el szakszervízbe " 8000ért óránként

Elküldve
"Elindulás után a fékpedálra lépve a központi zár automatikusan lezárja az ajtókat. A gyújtás levétele után automatikusan feloldódik az ajtózár"

erre kíváncsi lennék, vhol olvastam ,hogy 3x kell rálépni és akkor zár le. Mondjuk ezeket a funkciókat szerintetek ki lehet kötni mondjuk hogyha nem szeretném h zárogassa ...

Kikapcsolható funkció Köszi HAKA :D

Elküldve

Nekem Thunder típusu riasztóm van, bár van néhány idegesítő szokása, amit nem lehet kikapcsolni :D

Ha az ajtót kinyitod gyújtás alatt, bekapcsol az elakadásjelző és villog kb. fél percen át.

Ugyanez a szitu, ha felkapcsolod a belső világítást :icon4:

Valamint gyújtás ráadása után fél perccel zárja a központi zárat, kivéve akkor ha nyitva az ajtó, és gyújtás levételére nyitja.

Elküldve
Nekem ennek nem tetszik a designje, amúgy köszi

mikor beléptél és elkezdtél fórumozni,akkor tartottam én kb olyan 4-500 hozzászólásnál ha jól emlékszem...erre most?! tényleg olyan vagy mint shrekből a szamár :D

Elküldve
mikor beléptél és elkezdtél fórumozni,akkor tartottam én kb olyan 4-500 hozzászólásnál ha jól emlékszem...erre most?! tényleg olyan vagy mint shrekből a szamár :D

Hát korzás vagyok :DDDDD

Elküldve
én is de attól még nem veszem be fordítva a hashajtót :icon4::icon4:

Hát miért ne? Legalább össze vissza írok minden félét és akkor legalább pörög a fórum :D

Elküldve
pl ilyet néztem,bár ennyiért ultragagyi feelingje van :D

http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1464587842.html

ja és boldog 1000. hozzászólást dörti :icon4:

Volt munkatársam vett ilyet, egyedül a kulccsal szívott mert csináltatott hozzá saját verdájához valót és azt tette fel rá. Amúgy kb 2 éve van meg neki és tökéletesen működik. Ennek a HD típusnak van saját honlapja, onnan rendelte akkor volt 12e.

Amúgy ezek a bicskakulcsok tök gagyik sztem :icon4:

Dirty: nincs képed a csomagtartódról, kíváncsi lennék hogy helyezted el a cuccokat benne.

Elküldve
Volt munkatársam vett ilyet, egyedül a kulccsal szívott mert csináltatott hozzá saját verdájához valót és azt tette fel rá. Amúgy kb 2 éve van meg neki és tökéletesen működik. Ennek a HD típusnak van saját honlapja, onnan rendelte akkor volt 12e.

Amúgy ezek a bicskakulcsok tök gagyik sztem :icon4:

Dirty: nincs képed a csomagtartódról, kíváncsi lennék hogy helyezted el a cuccokat benne.

Itt még csak ideiglenes cucc már elrendeztem a kábeleket :D

a1qnooc6z7m8e5rih0ep.jpg

Elküldve
Itt még csak ideiglenes cucc már elrendeztem a kábeleket :D

http://www.kephost.com/images4/2011/7/1/a1...7m8e5rih0ep.jpg

Tuti. Mondjuk az tény hogy tényleg jobban szól ha külön a szetteket is erőlködő hajtja, függetlenül attól, hogy milyen fejegységed van.

A belső világításodban milyen izzó van? Gondolom nem a gyári, legalábbis nagyon erősnek néz ki.

Valószínű én smd sofita ledet teszek bele a gyári helyett mert jóval nagyobb fényt ad

Elküldve
Tuti. Mondjuk az tény hogy tényleg jobban szól ha külön a szetteket is erőlködő hajtja, függetlenül attól, hogy milyen fejegységed van.

A belső világításodban milyen izzó van? Gondolom nem a gyári, legalábbis nagyon erősnek néz ki.

Valószínű én smd sofita ledet teszek bele a gyári helyett mert jóval nagyobb fényt ad

Nem tudom így vettem de brutális fényt ad :D SMD amúgy asszem. 100x szebben szól erősítőről amúgy meg nem nagy szám 2 kábelt előre kell vinni azt ennyi. Fejegységről semmit nem kell hajtani nekem minden le van kötve :icon4:

Elküldve

Amúgy találtam 256 tárcsakat nyergek betétek és mindent ami kell szóval most már csak megérkezik felrakom és kész a fék tuning ha minden igaz. Érezni fogom a javulást amúgy? Mert minden újabb féle kocsiba beülve úgy fékezek elsőre, hogy kifejelem a szélvédőt remélem ennél is ilyesmi feeling lesz.

Elküldve
Amúgy találtam 256 tárcsakat nyergek betétek és mindent ami kell szóval most már csak megérkezik felrakom és kész a fék tuning ha minden igaz. Érezni fogom a javulást amúgy? Mert minden újabb féle kocsiba beülve úgy fékezek elsőre, hogy kifejelem a szélvédőt remélem ennél is ilyesmi feeling lesz.

Fékfolyadékot cseréltél már benne? :D Csodákra képes....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.