Technodome Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Ajánlom Demó figyelmébe :D Már Jerry is tudta mi a jó :icon4: http://www.youtube.com/watch?v=ZFx_Sya9YvU Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacq Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Valaki már festette le a corsának a festett lökösön és oldalt a műanyag íveken lévő műanyagot van értelme? Nem tetszik ez a csúnya színe. Van értelme lefújni? Csomó corsán láttam, hogy lejött a festék.... az úgy elég gáz.. Fújjam le valami cuccal? Vagy inkább csak kenjem be ilyen valami ápolóval azt hello?! Én is festeni akarom. Csomó corsan azért jön le a festék mert nem olyan festékkel festették ami oda kell vagy az előkezelés volt problémás. Ez alatt arra gondolok le szokták fújni műanyag ápolóval stb..... Egy ilyen felületen nem tapad meg a festék és leveri. Én festettem lököst. Én úgy csináltam hogy a hibákat kijavítottam "gitt-el" persze ezt autófesték boltba szereztem be konkrétan műanyaghoz. Kelelt venne hozzá olyan festéket ami lezárja a gittet és nem szívja fel a festéket. 150 es szivacsos papírral csiszoltam aztán 400 as és a végén ilyen csiszolószivacsal. Akkor vennem kellet hozzá egy tisztító szert ami kiviszi belőle a sok koszt illetve "olajos" ápolókat. És a végén persze festéket. Jó is lett nem verte le csak volt egy nagy gond. Sérülékeny a festékréteg és ha kavicsot kapott látni lehetett a festéken és persze kapott pár karcot de nem dobta le neki télen se. Ha festeni akarod az nem lesz szerintem olyan mint a gyári lökös de vannak egész jó műanyagápolók is. Ezekből a csodaszerekből csomót próbáltam de igazából csak azok voltak hatásosak amibe volt valami "festék" pontosabban színező adalék. Utoljába a tecsóba vettem kb 600ft volt. Adott egy 4 árnyalattal sötétebb színt kb 3-4 hétig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 csak egy érdekes észrevétel: gyakran csinált a kocsim olyat,hogy mikor kinyomtam a kuplungot az alapjárat leesett a mélybe,majdnem lefulladt aztán visszaállt normálisra,gondoltam alapjárati motor tisztítás nem ártana neki. De amióta volt ez a motor mizériám,és a testkábel jól kötötték vissza,mintha több energia lenne a kocsiban és azóta az alapjárat is tökéletes :D bár lehet hogy semmi köze a testkábelemnek az alapjárati motorhoz,de legalább most már az is jó :icon4: Izzítsd a bontós haverod, hozzon neked pár légtömegmérőt. :icon4: Mert 10ből 8szar ennyi idősen. NE betegség. Amúgy a rugó szokott benne megnyúlni,azt elég erősebbre cserélni vagy megmókolni a régit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Valaki már festette le a corsának a festett lökösön és oldalt a műanyag íveken lévő műanyagot van értelme? Nem tetszik ez a csúnya színe. Van értelme lefújni? Csomó corsán láttam, hogy lejött a festék.... az úgy elég gáz.. Fújjam le valami cuccal? Vagy inkább csak kenjem be ilyen valami ápolóval azt hello?! Dáwid az Astra F topikban hőlégfúvóval újította fel az övét. Vagy tudom ajánlani Turtle Wax black crome-ot. Nagyon bevált,szürke volt a kerék fölötti ív,amikor megvettem az autót,lekentem ezzel egyszer,olyan f*szán megfestette,hogy az a kopott szín akkor sem jönne vissza ha 5évig nem kenném le újra. Fél évente szoktam átkenni ezzel a műanyagokat, addig úgy néznek ki,minta újak lennének. Gumik oldalfalát is átkenheted vele,az is fél évég tartja az új színét. Kb. 1500Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csipii Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Izzítsd a bontós haverod, hozzon neked pár légtömegmérőt. :D Mert 10ből 8szar ennyi idősen. NE betegség. Amúgy a rugó szokott benne megnyúlni,azt elég erősebbre cserélni vagy megmókolni a régit. :icon4: Nekem ugyanezt játszotta az asconám. Én járó motornál lehuztam a légtömegmérő csatiját, leállt. Levettem a gyujtást, visszatoltam a csatit, inditottam, és azóta nem játszott ilyet. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Dáwid az Astra F topikban hőlégfúvóval újította fel az övét. Vagy tudom ajánlani Turtle Wax black crome-ot. Nagyon bevált,szürke volt a kerék fölötti ív,amikor megvettem az autót,lekentem ezzel egyszer,olyan f*szán megfestette,hogy az a kopott szín akkor sem jönne vissza ha 5évig nem kenném le újra. Fél évente szoktam átkenni ezzel a műanyagokat, addig úgy néznek ki,minta újak lennének. Gumik oldalfalát is átkenheted vele,az is fél évég tartja az új színét. Kb. 1500Ft Áhh akkor nem bäszakszok a festéssel tudom, hogy nem lenne jó...Nekem is van ilyen ápolom valami fekete dobozos lökhárítós cucc tényleg jót tett a réginek. Csak én most kicseréltem a íveket nem rég de gyárilag ilyen világos fos gondoltam nem barmolom össze mert le kéne fújni de akkor már a lökösnél is áhh. Nekem is ugrál az alapjárat nekem akkor ha benyomom a féket akkor megemeli kicsit meg néha 1 minimálisat nem tudom mi lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Még egyszer megkérdem, hátha valaki olyan is elolvassa akinek van épkézláb ötlete, illetve hajlandó azt velem megosztani. Hát továbbra sincs semmi javulás a kocsival. Ugyanúgy kattanás (mint egy relé) minden szervizlámpa villanásnál a kesztyűtartó tájékáról. Ilyenkor rángat a kocsi, alapjáraton lefullad. Zárlatosnak tuti nem zárlatos, mert ezt csak akkor csinálja mikor eléri a90 fokot. Ötlet? Még mindig AC pumpa? Csere? Kivillogtatni nem tudom, valamiért csak folyamatosan villog. X14SZ B corsa 1996 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Még egyszer megkérdem, hátha valaki olyan is elolvassa akinek van épkézláb ötlete, illetve hajlandó azt velem megosztani. Hát továbbra sincs semmi javulás a kocsival. Ugyanúgy kattanás (mint egy relé) minden szervizlámpa villanásnál a kesztyűtartó tájékáról. Ilyenkor rángat a kocsi, alapjáraton lefullad. Zárlatosnak tuti nem zárlatos, mert ezt csak akkor csinálja mikor eléri a90 fokot. Ötlet? Még mindig AC pumpa? Csere? Kivillogtatni nem tudom, valamiért csak folyamatosan villog. X14SZ B corsa 1996 Mikor érted már meg, hogy ha beírod még 8x nem fog senki se válaszolni rá ugyan úgy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Mikor érted már meg, hogy ha beírod még 8x nem fog senki se válaszolni rá ugyan úgy? :D Tukkó vagy dirty az a baj, ezért nem tudsz válaszolni :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Mikor érted már meg, hogy ha beírod még 8x nem fog senki se válaszolni rá ugyan úgy? :D Csak abban reménykedtem, hogy itt olyan emberek vannak akik értenek az opelokhoz, nem csak vezetik azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Tukkó vagy dirty az a baj, ezért nem tudsz válaszolni :D :icon4: Öcsém ma találtam 1 fórumos srácnál féktárcsákat megindultam értem már ki is fizettem vectra nyereggel de valami gyanús volt szereztem egy centit lemértem 236 vissza a művelet 5 rongy lett volna 2 tárcsával betétettek nyereggel. Azt hitte a srác 256os de hát nem :/ Valakinek nincs elfekvőbe nyerge? Vagy komplett szette nem horror árért? 7ért tudnék 2 nyerget 2 tárcsát szar betéttel de sokallom érte mert a srác nem tudta megmondani milyen a tárcsa, mert ennyi erővel veszek 2 nyereget 6ért brembo tárcsát és 6ért textár betétet újba és az a tuti. Sokkalom érte a 7et ha még legalább betéteket tudnám idén használni már megérné. De ha már 7et elbaszok rá akkor inkább veszek 12ért új tárcsát + új betét... Megsegíthetne valami fórum társ valami szettel vagy valami jó olcsó nyereggel :icon4::D Itt a közeli bontóba féknyeregre 5őt mondtak darabjára hogyne, mondom. Hát most erről nem igen látom ha egyáltalán igazi a kép, hogy mennyire kopott a tárcsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Csak abban reménykedtem, hogy itt olyan emberek vannak akik értenek az opelokhoz, nem csak vezetik azt. Keress inkább valami hozzáértő szerelőt biztos megtudja neked csinálni itt, hogy kérdezgetsz látatlanba elég nehéz segíteniük neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Keress inkább valami hozzáértő szerelőt biztos megtudja neked csinálni itt, hogy kérdezgetsz látatlanba elég nehéz segíteniük neked Mindegy, hétfőn megyek szervizbe, feldobják techII-re aztán kiderül. csak az a baj, hogy a múltkor is ez volt, jött a tech2, központi vezérlőegység csere aztán semmi egy darabig, majd újrakezdte. Már kezd nagyon tele lenni vele a hócipőm. bocs ha bunkó voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Mindegy, hétfőn megyek szervizbe, feldobják techII-re aztán kiderül. csak az a baj, hogy a múltkor is ez volt, jött a tech2, központi vezérlőegység csere aztán semmi egy darabig, majd újrakezdte. Már kezd nagyon tele lenni vele a hócipőm. bocs ha bunkó voltam. Nem voltál bunkó próbálj szerezni vmi opeles szerelőt, hogy ne szervizbe babrálják mindenkit szétbäsz az ideg ha ilyen a hiba. Ha meg az a hiba vegyél bontóba ott adnak 3 nap próba cuccot. Uhuhu itt a fórumon opeles szervizes kérdezz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Mindegy, hétfőn megyek szervizbe, feldobják techII-re aztán kiderül. csak az a baj, hogy a múltkor is ez volt, jött a tech2, központi vezérlőegység csere aztán semmi egy darabig, majd újrakezdte. Már kezd nagyon tele lenni vele a hócipőm. bocs ha bunkó voltam. ha nem jársz sikerrel hétfőn,adok egy autóvillamossági szerelő elérhetőségét, ha elektromos baja van az autónak ő rájön és megoldja Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 ha nem jársz sikerrel hétfőn,adok egy autóvillamossági szerelő elérhetőségét, ha elektromos baja van az autónak ő rájön és megoldja Ok. köszi. Mindenképpen beszámolok mi volt a szervizben Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Másfél órája nem volt hozzászólás?? Kihalt a fórúm, mindenki készül a dizsibe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Techdome, hogy áll a tuning projekt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Másfél órája nem volt hozzászólás?? Kihalt a fórúm, mindenki készül a dizsibe :D mentem egy kicsit az M0-on,még bejáratós a moci de már nagyon nem bírtam ki, 2000ről 3000-re gyorsítottam 5ösbe, ez olyan 110-140km/h, elég meggyőzően kúszott fel a mutató,csak asszony elkezdett sipákolni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 mentem egy kicsit az M0-on,még bejáratós a moci de már nagyon nem bírtam ki, 2000ről 3000-re gyorsítottam 5ösbe, ez olyan 110-140km/h, elég meggyőzően kúszott fel a mutató,csak asszony elkezdett sipákolni :D ilyenkor meg kell rajta nyomni a mute gombot vazze :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 ilyenkor meg kell rajta nyomni a mute gombot vazze :D az a baj hogy őt úgy szerelték hogy gyárilag kihagyták belőle :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 az a baj hogy őt úgy szerelték hogy gyárilag kihagyták belőle :D akkor valami másik gombot....ne kelljen má megmutatnom :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 ilyenkor meg kell rajta nyomni a mute gombot vazze :icon4: Azt nem nyomni kell hanem tekerni :D Amúgy ilyenkor azt kell mondani, hogy ki lehet szállni ha nem tetszik :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Lenne még egy kérdésem srácok. Ma megpróbáltam kivillogni a hibakódot a kocsin, de nem ment. 16 pin-es diag csati van rajta, de az a pontban nincs semmi csatlakozó. Ötlet? Mit zárjak rövidre? A 220-at? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Techdome, hogy áll a tuning projekt? :icon4: Mire gondolsz ?? Van elég sokminden tervben, szépen lassan haladok ;) Inkább lassan ;) Központizár project időpont egyeztetésre vár,+ hibakód olvasgatás is :D (Ezúton is köszi Mc'Elek), kéne fényezni is + most találtam gyömrőn egy jó kis opel bontós srácot, vele alkudozgatok egy pár belső kiegészítőre... Nagyjából ennyi :icon4: Tényleg Dirty neked van kondenzátor a csomagtartódban. Hogy van bekötve neked? 1 vagy 2 erőlködő van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts