dirty-handz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 unta a gyárit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :D Egy találkozón sosem ott állok meg nézelődni, ahol tuning van, hanem egy öregebb autónál.A gyári állapot elérése sokkal nehezebb dolog. OEM+ :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 unta a gyárit :D Főleg, hogy ez C Corsa óracsoport, kellett neki az útjeladó is a váltóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Főleg, hogy ez C Corsa óracsoport, kellett neki az útjeladó is a váltóba. Gyurinak is működik a gastra fal... :D Simán megoldható. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Gyurinak is működik a gastra fal... :D Simán megoldható. :icon4: Nem azt mondtam, hogy nem, hanem hogy egy bontósnak mire elmagyarázod mit kérsz, megőszülsz. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Küld át a gyári számát, van hozzá egy progim, amivel talán megtudom mondani a kódot! :icon4: Köszi Na, először is Car 200 van benne, annak kell a kód, és ki kell vennem, hogy megnézzem, ahhoz meg célszerszám kell. Olyan meg nincs, de megoldom vhogy. Másodszor, haver talált sufniban car 300-at, szerinte ez a konkrét nem kér kódot, akkor ez megy majd a Corsába. Mindenesetre ha már így felajánlottad.... No.: GM0300T8120671 Made in Malaysia...: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Egyébként szó nincs róla, hogy eredeti állapotba akarnám hozni anyám ütős-rúgós autóját, mindössze annyi az igény, hogy a rádió müködjön....... :D , és ha már úgyis tele a padlás gyári opel-rádiókkal, akkor minek adjak ki egyáltalán egy 5öst? Gondolom azzal is szakszervizbe kell menni, hogy kikapják a car 200ast, eszem-f*szom megáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Car 300 4-5 eFt a vaterán. :icon4: Báthory! Az a legjobb,legolcsóbb ha találsz rozsdamentes hátsó ajtót. Erre gondoltam. Hátsó sárvédő javítóív. Bárdi webshop. 4570Ft. http://shop.bardiauto.hu/Images/ProductCod...5/KK5022591.JPG Kösz, került közben egy Car 300as ingyér, csak a régit kell kivésnem... Mindig tanulok újat, aha, szóval ez a sárvédőív. A régit kiflexelik, ezt behegesztik és lekenik? Biztos jól szórakozol rajtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 olvastam itt a fórumon,hogy márkaszervizben egy 6osért megmondják a kódot,bár cáfoljatok meg ha rosszul írtam pontosan így van :D kapsz egy új carpass-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 ezt a gyári fejes témát nem vágom. Nagyon sok helyen olvasom h corsába gyári fejet vesznek az emberek , de hogy miért? Amennyibe kerül azért már vesz az ember sonyt, pio-t,kenwoodot stb... Hangja nem szebb semmivel.. szóval tényleg nem értem. vagy van vmi amit nem tudok h tudna ? :D majd megmutatom milyen a clarion :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Köszi Na, először is Car 200 van benne, annak kell a kód, és ki kell vennem, hogy megnézzem, ahhoz meg célszerszám kell. Olyan meg nincs, de megoldom vhogy. Másodszor, haver talált sufniban car 300-at, szerinte ez a konkrét nem kér kódot, akkor ez megy majd a Corsába. Mindenesetre ha már így felajánlottad.... No.: GM0300T8120671 Made in Malaysia...: :D Ha nem kér kódot, nem erölködünk! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Corsa B GSI 1.6 C16XE motorhoz keresek lambdaszondát. Nem az X16XE -hez való egy vezetékest, hanem 3 vezetékest! Vezetékek színe fekete, lila, rózsaszín (vagy kopott piros :D ) Gyári bontott, vagy gyári új érdekel. Tudja valaki hol szerezhetek? Eddig bárki akart segíteni a végén kiderült, hogy nem ilyet tud szerezni, hanem valami mást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Corsa B GSI 1.6 C16XE motorhoz keresek lambdaszondát. Nem az X16XE -hez való egy vezetékest, hanem 3 vezetékest! Vezetékek színe fekete, lila, rózsaszín (vagy kopott piros :D ) Gyári bontott, vagy gyári új érdekel. Tudja valaki hol szerezhetek? Eddig bárki akart segíteni a végén kiderült, hogy nem ilyet tud szerezni, hanem valami mást. ezt a motorkódot soha többet nem akarom hallani :icon4: miért nem jó pl bosch? attól hogy nem gm felirat hanem bosch van ráírva még ugyanaz,csak az árcédula más rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 ezt a motorkódot soha többet nem akarom hallani :D miért nem jó pl bosch? attól hogy nem gm felirat hanem bosch van ráírva még ugyanaz,csak az árcédula más rajta :icon4: Azért, mert még csatija sem volt jó. Ennek ellenére belerakatták, azt mondták kössük át a vezetéket. Most is ez van benne, de mint ha nem is lenne! Ingadozik az alapjárat, simán pörög 2000-t is. Tudsz valami cikkszámot, hogy mi való ehhez a motorhoz Bosch-ból? Mit keressek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :D Azért, mert még csatija sem volt jó. Ennek ellenére belerakatták, azt mondták kössük át a vezetéket. Most is ez van benne, de mint ha nem is lenne! Ingadozik az alapjárat, simán pörög 2000-t is. Tudsz valami cikkszámot, hogy mi való ehhez a motorhoz Bosch-ból? Mit keressek? Az alapjárat ingadozás mástól is lehet. Lambda ügyben itt érdeklődj! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Az alapjárat ingadozás mástól is lehet. Lambda ügyben itt érdeklődj! :icon4: Alapjárati motor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Ha nem kér kódot, nem erölködünk! :icon4: Hasi-tasi nem kér kódot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Az alapjárat ingadozás mástól is lehet. Lambda ügyben itt érdeklődj! :D De a hibakód is lambda problémát mond. Most nem tudom pontosan mit. Kösz a linket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 De a hibakód is lambda problémát mond. Most nem tudom pontosan mit. Kösz a linket! Mi a kocsi alvázszáma gyártási ideje? Megnézem a bosch szondát neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Alapjárati motor? :D :icon4: Bocs, de csak informatikus vagyok. Mit is jelent ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Alapjárati motor? :D Egy a sok közül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :icon4: Bocs, de csak informatikus vagyok. Mit is jelent ez? Van egy motor ami tartja az alapjáratot és ha ez elromlik felszokott ugrani a fordulat :D Meg ha elkoszolódik. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Valaki már festette le a corsának a festett lökösön és oldalt a műanyag íveken lévő műanyagot van értelme? Nem tetszik ez a csúnya színe. Van értelme lefújni? Csomó corsán láttam, hogy lejött a festék.... az úgy elég gáz.. Fújjam le valami cuccal? Vagy inkább csak kenjem be ilyen valami ápolóval azt hello?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Van egy motor ami tartja az alapjáratot és ha ez elromlik felszokott ugrani a fordulat :D Meg ha elkoszolódik. :icon4: csak egy érdekes észrevétel: gyakran csinált a kocsim olyat,hogy mikor kinyomtam a kuplungot az alapjárat leesett a mélybe,majdnem lefulladt aztán visszaállt normálisra,gondoltam alapjárati motor tisztítás nem ártana neki. De amióta volt ez a motor mizériám,és a testkábel jól kötötték vissza,mintha több energia lenne a kocsiban és azóta az alapjárat is tökéletes :icon4: bár lehet hogy semmi köze a testkábelemnek az alapjárati motorhoz,de legalább most már az is jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Nekem is pont ezt csinálta, kinyomtam a kuplungot lezuhant majd visszaállt. szerelőm azt mondta hogy a szívótorok koszos, de én gondolok valami elektromosra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts