Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ültető rugó szett hirdetés szövege: itt a tavasz,ültessetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ültető rugó szett hirdetés szövege: itt a tavasz,ültessetek :D Vicces fiú Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ültető rugó szett hirdetés szövege: itt a tavasz,ültessetek :D na megyek veszek a rúgó fát :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Johnny!!! nesze :D http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...xev_motor_elado Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ültető rugó szett hirdetés szövege: itt a tavasz,ültessetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 http://www.corsasport.co.uk/carimages/2811/Corsa_305.jpg ez a felni minden opelen jól mutat .. :D amikor én vettem akkor bezzeg nem volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 http://www.corsasport.co.uk/board/viewthread.php?tid=321176 Minden corsást elkap a hév ha egyszer lesz egy ilyen kocsija mintha magamat látnám XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 http://www.corsasport.co.uk/carimages/2811/Corsa_305.jpg Vajon mennyibe került neki az ültetés? :D A képeket elnézve, tuti beszerzek 97után első-hátsó lökösöket. Rengeteget dob egy corsán, főleg egy jel nélküli hűtőráccsal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 http://www.corsasport.co.uk/board/viewthread.php?tid=321176 Minden corsást elkap a hév ha egyszer lesz egy ilyen kocsija mintha magamat látnám XD elmebeteg...amúgy engem is elkapna a hév ha lenne ehhez megfelelő tőkém meg plusz egy autóm amivel a hétköznapokban járnék,meg egy garázs ahol tárolhatnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 elmebeteg...amúgy engem is elkapna a hév ha lenne ehhez megfelelő tőkém meg plusz egy autóm amivel a hétköznapokban járnék,meg egy garázs ahol tárolhatnám... szerintem nagyon sokan vagyunk így ezzel. Ha lenne nem kevés pénzem amit csak ilyen célra tudnék hasznosítani akkor nekem is lenne jópár ötletem :D Most is van ötletem, csak marha lassan haladok :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Vajon mennyibe került neki az ültetés? :D A képeket elnézve, tuti beszerzek 97után első-hátsó lökösöket. Rengeteget dob egy corsán, főleg egy jel nélküli hűtőráccsal Én is így kezdtem a lököst első hátsó koptató hűtőrács és nincs megállás amúgy 5 évet fiatalít legalább sztem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 elmebeteg...amúgy engem is elkapna a hév ha lenne ehhez megfelelő tőkém meg plusz egy autóm amivel a hétköznapokban járnék,meg egy garázs ahol tárolhatnám... Szerintem a tied jó így volu csak tegyél rá vmi polír felnit durva lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Szerintem a tied jó így volu csak tegyél rá vmi polír felnit durva lenne :D nem akarlak elkeseríteni,de közelről nem annyira szép a történet...egyik oldalról hiányzik a küszöb spoiler egy kis része, és az első lökös egyre kúszik lejjebb :icon4: és igazad van,ez a gyári felni feldolgozhatatlanul ronda ,de most elég sokat lapátoltam a motorba úgyhogy marad ez a kerék egyenlőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Johnny!!! nesze :icon4: http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...xev_motor_elado Kösz, nem! :icon4: Beraktam előre a 40-es rugót, ég és föld a difi. Hátul maradt az irmscher 30-as. Holnap elmegyek futóműállításra, aztán meglátjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Kösz, nem! :icon4: Beraktam előre a 40-es rugót, ég és föld a difi. Hátul maradt az irmscher 30-as. Holnap elmegyek futóműállításra, aztán meglátjuk. :D gondolom nem is dől annyira a kerék :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 gondolom nem is dől annyira a kerék :icon4: Dől az, de szarok rá! :D Az összetartás jobban idegesít, szal holnap belőjjük pontosra lézeressel. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Dől az, de szarok rá! :D Az összetartás jobban idegesít, szal holnap belőjjük pontosra lézeressel. :icon4: csak ne egye meg a gumit Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ültető rugó szett hirdetés szövege: itt a tavasz,ültessetek :D Én már láttam kívülről a kocsimat,amikor benne ült faterom meg öcsém, együtt kb. 200kg,na úgy simán megvolt a 40es ültetés. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 csak ne egye meg a gumit Annyira nem vészes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Annyira nem vészes! :D J0hnny ha megcsinálták a kereszttartóim kéne futóművet állítanom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 J0hnny ha megcsinálták a kereszttartóim kéne futóművet állítanom? Annyira szar állapotban nem lehettek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Annyira szar állapotban nem lehettek... Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Köszi a segítséget Most mit vártál? Nem értelek. Az első nyúlványok alja szokott rohadni, esztétikailag nem szép, de tartó elemként még akkor is funkcionálnak...ergo ettől nem mászhat el a futómű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Sziasztok! Imádott Corsámmal lassan csinálni kell valamit, mert rozsdásodik sajna. Az alja viszonylag OK, sajna a kasztnit kezdi enni nem egy helyen. Volt már pár kocsim, kicsit ijesztő hogy egy '99es modellen ennyi helyen kezdjen rügyezni, de elhatároztam hogy felveszem a harcot. Van: csomagtérajtó 2 cm, másik 1 cm vezető ajtó közepe, koptató alól 4 cm hátsó sárvédőív alól 4 cm-es folt Több helyen már átüt a rozsdaszín, ronda és nagyon zavar, mert a kocsi amúgy pöpec, nem kell rá költeni. Mivel soha autóm még nem rozsdált, és ha érdemes, szeretném meggyógyíttatni és lefestetni, adhatnátok esetleg egy jó szakira kontaktot, komáromi vk. + mégis mibe fájhat ez, gőzöm sincs, nem kell metálfény, csunya szilvakék a kocsi....:D Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Sziasztok! Imádott Corsámmal lassan csinálni kell valamit, mert rozsdásodik sajna. Az alja viszonylag OK, sajna a kasztnit kezdi enni nem egy helyen. Volt már pár kocsim, kicsit ijesztő hogy egy '99es modellen ennyi helyen kezdjen rügyezni, de elhatároztam hogy felveszem a harcot. Van: csomagtérajtó 2 cm, másik 1 cm vezető ajtó közepe, koptató alól 4 cm hátsó sárvédőív alól 4 cm-es folt Több helyen már átüt a rozsdaszín, ronda és nagyon zavar, mert a kocsi amúgy pöpec, nem kell rá költeni. Mivel soha autóm még nem rozsdált, és ha érdemes, szeretném meggyógyíttatni és lefestetni, adhatnátok esetleg egy jó szakira kontaktot, komáromi vk. + mégis mibe fájhat ez, gőzöm sincs, nem kell metálfény, csunya szilvakék a kocsi....:D Köszike! Helló Mr. Báthory! :icon4: A vezető ajtóm alja nekem is elkezdett barnulni,akksi tálcával együtt csináltattam meg, együtt 18eFt volt. Mivel neked nem kell metálfesték, ezért gondolom ennél olcsóbban is kijönne,munkadíjakban gondolom nincs nagy különbség,normális (nem lehúzós) helyeken. Sárvédőívet azt sajnos cserélni kell ha elkezd rozsdásodni,ha csak kittelgetik,az kb. fél évig fog tartani, viszont néhány ezer Ft-os tétel egy ilyen sárvédőív. Csomagtér ajtót viszont le kell fújni az egészet ha normális munkát akarsz, vezetőoldali ajtó esetében elég az oldalcsíkig fújni. Az egész munkára azt mondom,hogy ki kell jönnie 50eft-ból. A küszöbök alját, hátsó, első hossztartókat, tornyokat nézted már,hogy milyenek? Mert azoknak is szokása a rozsdásodás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts