dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Asszem már lassan tényleg kidobom a Corsából azt a fos LET-et és berakok én is egy 1.2-t, mert jó lenne végre igazi gyorsulást érezni. :D De ha már belekezdek, akkor inkább kidobom az Omegából a V6-ot is, abban is bőven elég lesz egy ilyen racce 1.2-es varrógépmotor. :lol: A Corsám még könnyebb is, mint a tiéd, lehet akkor már 6 sec alatt lennék 100-on! :D szakadok :lol: hát ez kész :D így van tuning boxal még leviheted 3MPre :P Demó ezért nem érted még ezt mert nem sokat jársz ide a corsa b topicba látod miket lehet itt tanulni emberünk lenyom 1.2vel 2000 köbcentiig kocsikat :lol::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 az 1.2 motorral lenne 6sec. De ha beraksz egy tunying boxot akkor még faraghatsz egy kicsit az időből és megtudnád mi az amikor egy autó k@@va jól megy :D Nagyon meggondolandó! :D Már kezdek rádöbbenni, hogy nagy hiba volt annó az 1.6 után C20XE-t rakni a Corsába, majd utána ezt cserélni egy LET-re. Sokkal ésszerűbb lett volna egyből belefaragni egy ilyen tunyingbokszos 1.2-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nagyon meggondolandó! :D Már kezdek rádöbbenni, hogy nagy hiba volt annó az 1.6 után C20XE-t rakni a Corsába, majd utána ezt cserélni egy LET-re. Sokkal ésszerűbb lett volna egyből belefaragni egy ilyen tunyingbokszos 1.2-t :D Akkor tényleg 1.2 GT lett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Napi - Haka :D Amúgy már azon is gondolkodtam ,hogy csak poénból írkálja ezeket az elképesztő :D adatokat és jókat virul ahogy egynéhányan kiakadnak rajta :D Legalábbis ez még érthető indok lenne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Napi - Haka :D Amúgy már azon is gondolkodtam ,hogy csak poénból írkálja ezeket az elképesztő :D adatokat és jókat virul ahogy egynéhányan kiakadnak rajta :D Legalábbis ez még érthető indok lenne :lol: Ezeket Ő sem gondolhatja komolyan! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ezeket Ő sem gondolhatja komolyan! :D Majd mindjárt megmondja ,hogy mit gondol :D (plusz még egy-két adat is jön :D ) Viszont ,hogy egy kicsit mellé álljak biztos nem lehet rossz ,hogy az ember elér egy kis teljesítménynövekedést a maga szintjén. Kíváncsi lennék mi is az a tuningbox pontosan. Haka ha tudod oszd már meg a pontos leírását vagy legalábbis a típusás, komolyan beszerzek egyet kipróbálom. Lehet ,hogy tényleg jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ezeket Ő sem gondolhatja komolyan! :D De sajnos komolyan gondolja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ezeket Ő sem gondolhatja komolyan! :D Komolyan gondolom. :D Nem tudom mitől megy így az enyém,de tényleg 12sz,az van beleírva a forgalmiba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Komolyan gondolom. :D Nem tudom mitől megy így az enyém,de tényleg 12sz,az van beleírva a forgalmiba is. Amúgy ültél már valaha gyors autóban? :D Ha az 1.2-től így kivagy, nem tudom mit csinálnál egy valóban jó menetteljesítményekkel bíró autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Amúgy ültél már valaha gyors autóban? :D Ha az 1.2-től így kivagy, nem tudom mit csinálnál egy valóban jó menetteljesítményekkel bíró autóban. Ne kezd demó mert mindjárt jön a 125 LE sierrával, hogy a corsája jobban megy, meg múltkor a TDI audi se ment jól :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ne kezd demó mert mindjárt jön a 125 LE sierrával, hogy a corsája jobban megy, meg múltkor a TDI audi se ment jól :D:D:D Sokminden lehetséges, de a fizika határait akkor sem tudja átlépni. :D Az akkor is csak egy 8-szelepes, központi befecsis 1.2, aminek eléggé korlátozottak a lehetőségei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Sokminden lehetséges, de a fizika határait akkor sem tudja átlépni. :D Az akkor is csak egy 8-szelepes, központi befecsis 1.2, aminek eléggé korlátozottak a lehetőségei. 45LE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Amúgy ültél már valaha gyors autóban? :D Ha az 1.2-től így kivagy, nem tudom mit csinálnál egy valóban jó menetteljesítményekkel bíró autóban. A6 2.4 is van a családban, az valamivel jobban megy,az 1.2 jelenleg óra szerint 10mp körül futja a 0-100at,ódi tudja ezt 9mp körül. Saját fejlesztésem is benne van az 1.2-ben,de arról sajnos többet nem mondhatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 A6 2.4 is van a családban, az valamivel jobban megy,az 1.2 jelenleg óra szerint 10mp körül futja a 0-100at,ódi tudja ezt 9mp körül. Saját fejlesztésem is benne van az 1.2-ben,de arról sajnos többet nem mondhatok. LMAO 10MP alatt futja a 0-100 ne vicceljünk már ember :DD:D:D:D Úristen hova kerültem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 LMAO 10MP alatt futja a 0-100 ne vicceljünk már ember :DD:D:D:D Úristen hova kerültem. Ami 6.5 mp alatt 3.ban 60-100 rugalmassággal rendelkezik,attól szerintem nem hihetetlen a 10mp körüli 0-100. (óra szerint) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 A6 2.4 is van a családban, az valamivel jobban megy,az 1.2 jelenleg óra szerint 10mp körül futja a 0-100at,ódi tudja ezt 9mp körül. Saját fejlesztésem is benne van az 1.2-ben,de arról sajnos többet nem mondhatok. Ezek az óra szerinti mérések nem érnek túl sokat. Bele kell rakni egy gyorsulásmérőt és akkor kiderül mit tud. Nekem az Omega 8,6 alatt tudja a 100-as sprintet, stopperrel 1 másodperccel még gyorsabb volt :D A Corsa meg műszer nélkül lemérhetetlen, mert 100-nál még vígan kapar 3-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ezek az óra szerinti mérések nem érnek túl sokat. Bele kell rakni egy gyorsulásmérőt és akkor kiderül mit tud. Nekem az Omega 8,6 alatt tudja a 100-as sprintet, stopperrel 1 másodperccel még gyorsabb volt :D A Corsa meg műszer nélkül lemérhetetlen, mert 100-nál még vígan kapar 3-ban. Hakapeszinek is kapar 3ba XDDDDD istenem én csak nevetek ezeken 1.2 corsa 10MP alatt hogyne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 A6 2.4 is van a családban, az valamivel jobban megy,az 1.2 jelenleg óra szerint 10mp körül futja a 0-100at,ódi tudja ezt 9mp körül. Saját fejlesztésem is benne van az 1.2-ben,de arról sajnos többet nem mondhatok. Ez nagyon sejtelmes :D Erről azért mondhatnál vmit, hogy mit sikerült alkotni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ami 6.5 mp alatt 3.ban 60-100 rugalmassággal rendelkezik,attól szerintem nem hihetetlen a 10mp körüli 0-100. (óra szerint) Elég valószínűtlen, hogy 0-60-ra 3,5sec alatt gyorsulsz. 3,5 és 4 sec között pl. az 1.3 16VSwift GTI-k, a VTI-k és az Astra GSI-k gyorsulnak, amik mind 8 körüli 100-as sprintet tudnak és 15sec körüli 1/4 mérföldet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Elég valószínűtlen, hogy 0-60-ra 3,5sec alatt gyorsulsz. De másodikat végighuzatva sem 6.5 a 60-100,szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Elég valószínűtlen, hogy 0-60-ra 3,5sec alatt gyorsulsz. Hitetlen vagy.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 De másodikat végighuzatva sem 6.5 a 60-100,szvsz. Egy 115LE-s Vectra tud 5,5-ös 60-100-at és talán 10-es 0-100-at. De hogy Te nem éred el a 100-at 2-ben, az is tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sam90 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 De ez a poén, hogy motormosást nem kértem :icon4: És nem is csináltak, mert végig ott voltam. Csak úgy nem hagyom ott akárhol a kocsit kulcsostól ;) Az alvázmosát meg a védelem előtt meg kellett csinálni. Valahogy akkor ment bele. Szóval azt mondjátok, hogy a kifúvatás megoldja a gondomat? Akkor elgurulok vele valahova kedden ahol csinálnak ilyet. Hamarabb már úgyse menne a hétfő miatt. Jó lenne, ha már megoldódna. A válaszokat pedig köszönöm szépen :icon4: Sziasztok! Még mindig gondban vagyok azóta is. Kifújattam, az elosztófedelet is kicseréltem, mentem vele több mint 400 km-t országúton gond nélkül. Már nem ugrál mint a kecskebéka, de városban ugyanúgy leáll. Ráadásul csökkenő fordulatnál üresben/megszakított kuplunggal be is remeg. Most hoztam el autóvillamosságitól, bemérték az összes gyújtás alkatrészt, minden jó. Szét lett szedve a központi vezérlő is, nem-e oda ment pára, de azzal sincs semmi gond. Viszont most, hogy hoztam volna el, először be se akart indulni. (állítólag a dúsítás miatt, járatni kell), és azóta is elég lagymatag az indítása, hiába ment már. Olyan mintha nem lenne fordulata/alapjárat mikor beindítom, és csak nagyon nehezen tér magához. De ugyanúgy egyenetlen a fordulat, és néha kihagy, bár már nem olyan sűrűn. A hab a tortán az, hogy nem tudtak kivillogtatni semmilyen hibakódot, még a 12-t sem, ami szerint semmi baja. Pedig volt már rákötve számítógépre, igaz nem villogtatósra. Lehet csak bénák voltak? ;) Szerintük elektronikailag nincs vele gond, viszont mivel így indul, talán a folytószelep van már elkopva. Csak sajnos már nemtudom kinek és mit hihetek el. Kezd telelenni a hócipőm az egésszel. Szerintetek a folytószelep lehet hibás, ezelapján, amit leírtam? Bocsi, ha nem teljesen pontos a hibaleírás, nem vagyok autószerelő. :D Tutok esetleg ajánlani Egerben vagy környékén olyan autószerelőt, aki elektromos és mechanikai szempontból is tud autót javítani? Kifejezetten valami Opeles szerelőt. Nemigaz, hogy mindenki csak találgat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Egy 115LE-s Vectra tud 5,5-ös 60-100-at és talán 10-es 0-100-at. De hogy Te nem éred el a 100-at 2-ben, az is tuti. Gondolom másodikat végighuzatva 5.5 60-100 az NE vectrának. Nem érem el,mert óra szerint 85-ig tart a 2. Itt még nem volt az igazi,mert az 1-es henger egyik vezérműbütykéből hiányzott a fele,tehát nem nyitotta a szelepet csak félig kb. 60-100 negyedikben majd harmadikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Gondolom másodikat végighuzatva 5.5 60-100 az NE vectrának. Nem érem el,mert óra szerint 85-ig tart a 2. Itt még nem volt az igazi,mert az 1-es henger egyik vezérműbütykéből hiányzott a fele,tehát nem nyitotta a szelepet csak félig kb. 60-100 negyedikben majd harmadikban Még valami mese? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts