J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ejj, pedig épp írni akartam hogy kicsit ballonos a gumi így az ültetéshez, de egyébként hibátlan. Nekem nincs bajom se a gyári felnikkel, se a sport felirattal, de még a csálén álló lökös is előfordul jobb helyeken is... :D Agyalok már az új felni projecten, de még nincs végleges verzió. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Ejj, pedig épp írni akartam hogy kicsit ballonos a gumi így az ültetéshez, de egyébként hibátlan. Nekem nincs bajom se a gyári felnikkel, se a sport felirattal, de még a csálén álló lökös is előfordul jobb helyeken is... :D Persze h előfordul mit vár az ember 17 éves kocsiktól :D újak már sose lesznek. Nekem sincs bajom a felnivel szép nem is erről volt szó hanem, hogy a fekete egyedibb. De a sport felírat full felesleges és kopott régi. Felniről jut eszembe nem érdekel valakit 15" piros felni peremvédő? Le kell engedni a gumit ráütni és ennyi. itt meg ferrarin van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 létezik vmi leírás vagy rajz elektromos ablak bekötéséhez? Ha esetleg vkinek van akkor ossza már meg velem. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Ha van sárgalámpa ki lehet villogtatni valszeg a hibakódot is.Erről bővebben az astra f topik,Gyik részében találsz leírást, remélem nem kell szájbarágni mindent. :D Ezzel csak egy gondom van, mikor elkezdte ezt az egészet játszani a kocsi, akkor ezzel kezdtem rögtön, de nem villogott ki hibakódot, csak egyenletesen villogott. Vagy rosszul csináltam volna? Nem hiszem. Egy német leírást találtam és az alapján csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110625/244_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110625/245_www.kepfeltoltes.hu_.jpg nagyon zsír lett :D (az én lökhárítóm is pont így áll háhá :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Persze h előfordul mit vár az ember 17 éves kocsiktól :D újak már sose lesznek. Nekem sincs bajom a felnivel szép nem is erről volt szó hanem, hogy a fekete egyedibb. De a sport felírat full felesleges és kopott régi. Leírod még párszor? Mer kezdesz olyan unalmas lenni, mint haka. :D Mielőtt azt mondod a felniről, hogy hétköznapi, kicsit nézz már utána, hány autón látsz ilyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Enyém is idén lesz 17 éves, azt bevallom, hogy korosztályában számomra tetszetős kocsinak számít, de azért lenne más perspektívám :D Ami nagyon zavaró, hogy azért bőven előfordulnak az apró hibák, meg rohad alattunk szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 létezik vmi leírás vagy rajz elektromos ablak bekötéséhez? Ha esetleg vkinek van akkor ossza már meg velem. Köszi :D Hali!!! Tegyél neki relét mert különben a kapcsoló hamar megdöglik. Valahogy így: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Leírod még párszor? Mer kezdesz olyan unalmas lenni, mint haka. :D Mielőtt azt mondod a felniről, hogy hétköznapi, kicsit nézz már utána, hány autón látsz ilyet. :P Nem a felnire írtam a sztorit eddig se hanem erre az átlag felni színre minden alufelninek ilyen színe van és szerintem unalmas. Akkor már inkább polírozott vagy fekete 100x egyedibb. Na mindegy én úgy se értek ehhez :D:D csak opel felnit lehet és csak ez a szokásos mert a többi szar tudom én meg csúnya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 A 40-es csücs nem olyan vészes,szemnek jót tesz! :-D Gátlókat cserélted hozzá, vagy ezt még elbírja a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Gátlókat cserélted hozzá, vagy ezt még elbírja a gyári? Egyelőre maradt, ami benne volt, de nem tervezem keményebbre cserélni, nem szeretném, ha szétverné a vesém! :D Majd kap 4 Sach gázost... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Egyelőre maradt, ami benne volt, de nem tervezem keményebbre cserélni, nem szeretném, ha szétverné a vesém! :D Majd kap 4 Sach gázost... én imádom ahogy pattog a kocsi a kemény futómű miatt...legalább nem lesz vesekövem :D Amúgy az okosok azt mondják hogy a 4centis ültetést még pont bírják az átlagos gátlók Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 én imádom ahogy pattog a kocsi a kemény futómű miatt...legalább nem lesz vesekövem :D Amúgy az okosok azt mondják hogy a 4centis ültetést még pont bírják az átlagos gátlók A corsában még csak csak oké a pattogás(bár az útfekvésnek nem tesz jót), de astrában nem maradhat, mivel a család azt használja hosszabb utakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacq Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Hali!!! Tegyél neki relét mert különben a kapcsoló hamar megdöglik. Valahogy így Nem akarok beszólni de ez a kapcsolás rossz! 1, Nem lehet látni melyik no, c és nc 2, ha jól látom a relék folyamatosan meg vannak húzva :D 3, Így a kapcsolón megy az áram ugyan úgy! 4, a kapcsolók annyit bírnak amennyi A van rájuk írva ha a motor nem vesz fel többet jó lesz de ha igen akkor relé de relék nagy hibája az ha dc feszkót kapcsolgatsz akkor soha ne a negatív ágat kapcsolgassad! 5, a kapcsolók nagy része azért hal meg meg a motor indítási árama mindig nagy u.i: a zárszerkezet nélküli ajtók jók! Ha az akksi off akkor is van megoldás! Hidd el én pl biztonsági rácsokat is javítok ha ott gond va azt is fel lehet húzni :D Bár a megoldás 7 pecsétes titok ugyan úgy mint a záraknál a mesterkulcs és stb...... Így kéne bekötni :D kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nem akarok beszólni de ez a kapcsolás rossz! 1, Nem lehet látni melyik no, c és nc 2, ha jól látom a relék folyamatosan meg vannak húzva :D 3, Így a kapcsolón megy az áram ugyan úgy! 4, a kapcsolók annyit bírnak amennyi A van rájuk írva ha a motor nem vesz fel többet jó lesz de ha igen akkor relé de relék nagy hibája az ha dc feszkót kapcsolgatsz akkor soha ne a negatív ágat kapcsolgassad! 5, a kapcsolók nagy része azért hal meg meg a motor indítási árama mindig nagy u.i: a zárszerkezet nélküli ajtók jók! Ha az akksi off akkor is van megoldás! Hidd el én pl biztonsági rácsokat is javítok ha ott gond va azt is fel lehet húzni :D Bár a megoldás 7 pecsétes titok ugyan úgy mint a záraknál a mesterkulcs és stb...... Így kéne bekötni :P Köszi szépen a segítséget :D Más : amikor színezik (pl pirosra fújják, festik) a fékpofákat elöl vagy hátul a fékdobot akkor azt le kell venni vagy csak simán rákenik és kész (persze letisztítják stb..). Soha nem szedtem még szét fékeket ezért nem vágom Más 2: b corsához lehet még kapni gyári ablakmosó fúvókákat előre? Ha nem akkor kénytelen leszek vmi unverzálisat beszerezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Köszi szépen a segítséget :D Más : amikor színezik (pl pirosra fújják, festik) a fékpofákat elöl vagy hátul a fékdobot akkor azt le kell venni vagy csak simán rákenik és kész (persze letisztítják stb..). Soha nem szedtem még szét fékeket ezért nem vágom Én azt hittem,hogy a fásztendfúriósz 2 óta ez már nem divat. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Köszönjük a borzasztóan hasznos válaszod :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Köszi szépen a segítséget :D Más : amikor színezik (pl pirosra fújják, festik) a fékpofákat elöl vagy hátul a fékdobot akkor azt le kell venni vagy csak simán rákenik és kész (persze letisztítják stb..). Soha nem szedtem még szét fékeket ezért nem vágom Más 2: b corsához lehet még kapni gyári ablakmosó fúvókákat előre? Ha nem akkor kénytelen leszek vmi unverzálisat beszerezni... A hátsó dobot lefújod simán azt szevasz, elől haverom lefújta úgy, hogy lese szerelte még a tárcsára is ment kicsi de első fékezés után lejött neki, mondjuk ezt a módszert nem ajánlom mert nem tudom milyen :D én az elsőket nem piszkáltam mert feketék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 A hátsó dobot lefújod simán azt szevasz, elől haverom lefújta úgy, hogy lese szerelte még a tárcsára is ment kicsi de első fékezés után lejött neki, mondjuk ezt a módszert nem ajánlom mert nem tudom milyen :D én az elsőket nem piszkáltam mert feketék :D Értem, elsőnek én is a hátsókat akarom lefújni mert elég gányul néznek ki. Viszont az jó ,hogy nem kell leszedni őket, így könyebben megvan. Amúgy fújták vagy festették őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Én azt hittem,hogy a fásztendfúriósz 2 óta ez már nem divat. :D :D sztem ha ízlésesen van lefestve vmi nem olyan hivalkodó színre akkor jól mutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Értem, elsőnek én is a hátsókat akarom lefújni mert elég gányul néznek ki. Viszont az jó ,hogy nem kell leszedni őket, így könyebben megvan. Amúgy fújták vagy festették őket? Fújd de lehet ecsettel is :D nekem most hőálló fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 sztem ha ízlésesen van lefestve vmi nem olyan hivalkodó színre akkor jól mutat Kell az a 236 tömörhöz szerintem is. :D Szét van már borítva a blokkod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 sztem ha ízlésesen van lefestve vmi nem olyan hivalkodó színre akkor jól mutat Vagy ha dolgozó lány nagy a fék, és hivalkodó a színe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Kell az a 236 tömörhöz szerintem is. :D Szét van már borítva a blokkod? Kell az 1.2 45lebe tuningbox ugye? XD ezen az értelmi szinted mostanában. Az nem fászt end fúriósz 2 mi? Bagoly mondja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Kell az 1.2 45lebe tuningbox ugye? XD ezen az értelmi szinted mostanában. Figy, 17mp kellett 4.ben 60-100hoz,most 9mp elég erre. c20xe calibrában 9,7 mp kell erre a mutatványra. Ugyanez kadett-ban 8.4 mp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts