J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 csiszolópapír + fekete festék és máris gyárinak tűnik. Asszem még vizsgán is átmegy így. Hát nem lesz ilyesmi! :D Megyek le és rakom össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Hát nem lesz ilyesmi! :D Megyek le és rakom össze.:D Haveromnak ültetve van a verdája most 3x úgy oda baszta rossz időbe a föld úton, hogy én tuti nem fogom leültetni :D Főleg nem ezen a csöves pesti utakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ez a nem semmi :D élt 377 km-t :D Pezsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 :D Haveromnak ültetve van a verdája most 3x úgy oda baszta rossz időbe a föld úton, hogy én tuti nem fogom leültetni :D Főleg nem ezen a csöves pesti utakon. A 40-es csücs nem olyan vészes,szemnek jót tesz! :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 A 40-es csücs nem olyan vészes,szemnek jót tesz! :-D Gyári 40es csücs mondjuk D corsa de leér itt ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Üdv mindenkinek. Látom nem sok mindenkit hatott meg a problémám, vagy csak nincs most itt olyan ember aki értene hozzá? Máskor 5 perc alatt jönnek az ötletek. Azért leírom mégegyszer a gondomat. hátha valaki megsajnál :D Lenne némi problémám a corsámmal (1,4 benzines, X14SZ, 1996). Egy ideje produkálja azt a hibát hogy kigyullad a sárga szervizlámpa, utána kialszik, majd néha néha felvillan, ezt egy kattanás kíséri (olyan mint amikor egy relé kapcsol) a kesztyűtartó felől, ekkor ránt egyet a motor(ezt többször is megcsinálja, és vagy megy tovább, vagy nem). ha alapjáraton vagyok akkor le is fullad. A megfigyelésem az hogy kb mikor eléri a 90 fokot akkor kezdi el. Az első szervizben azt mondták központi vezérlőegység, ez 40 000-be került. Egy darabig jó is volt, aztán megint rákezdett. Utána többektől hallottam hogy EGR, ekkor kiszereltem, kipucoltam. Itt is ugyanez, darabig ok, aztán megint. Most megint hallgattam egy "szakemberre", lezártam az EGR-t. Mondanom sem kell, ugyanaz volt mint eddig. Valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlet? Én már kifogytam. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Üdv mindenkinek. Látom nem sok mindenkit hatott meg a problémám, vagy csak nincs most itt olyan ember aki értene hozzá? Máskor 5 perc alatt jönnek az ötletek. Azért leírom mégegyszer a gondomat. hátha valaki megsajnál :D Lenne némi problémám a corsámmal (1,4 benzines, X14SZ, 1996). Egy ideje produkálja azt a hibát hogy kigyullad a sárga szervizlámpa, utána kialszik, majd néha néha felvillan, ezt egy kattanás kíséri (olyan mint amikor egy relé kapcsol) a kesztyűtartó felől, ekkor ránt egyet a motor(ezt többször is megcsinálja, és vagy megy tovább, vagy nem). ha alapjáraton vagyok akkor le is fullad. A megfigyelésem az hogy kb mikor eléri a 90 fokot akkor kezdi el. Az első szervizben azt mondták központi vezérlőegység, ez 40 000-be került. Egy darabig jó is volt, aztán megint rákezdett. Utána többektől hallottam hogy EGR, ekkor kiszereltem, kipucoltam. Itt is ugyanez, darabig ok, aztán megint. Most megint hallgattam egy "szakemberre", lezártam az EGR-t. Mondanom sem kell, ugyanaz volt mint eddig. Valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlet? Én már kifogytam. Előre is köszi a segítséget. Igazából ettől, h sokszor beírod jobb nem lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Üdv mindenkinek. Látom nem sok mindenkit hatott meg a problémám, vagy csak nincs most itt olyan ember aki értene hozzá? Máskor 5 perc alatt jönnek az ötletek. Azért leírom mégegyszer a gondomat. hátha valaki megsajnál :D Lenne némi problémám a corsámmal (1,4 benzines, X14SZ, 1996). Egy ideje produkálja azt a hibát hogy kigyullad a sárga szervizlámpa, utána kialszik, majd néha néha felvillan, ezt egy kattanás kíséri (olyan mint amikor egy relé kapcsol) a kesztyűtartó felől, ekkor ránt egyet a motor(ezt többször is megcsinálja, és vagy megy tovább, vagy nem). ha alapjáraton vagyok akkor le is fullad. A megfigyelésem az hogy kb mikor eléri a 90 fokot akkor kezdi el. Az első szervizben azt mondták központi vezérlőegység, ez 40 000-be került. Egy darabig jó is volt, aztán megint rákezdett. Utána többektől hallottam hogy EGR, ekkor kiszereltem, kipucoltam. Itt is ugyanez, darabig ok, aztán megint. Most megint hallgattam egy "szakemberre", lezártam az EGR-t. Mondanom sem kell, ugyanaz volt mint eddig. Valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlet? Én már kifogytam. Előre is köszi a segítséget. Ha van sárgalámpa ki lehet villogtatni valszeg a hibakódot is.Erről bővebben az astra f topik,Gyik részében találsz leírást, remélem nem kell szájbarágni mindent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110625/244_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110625/245_www.kepfeltoltes.hu_.jpg jó lett a cucc csak az ócska sport feliratot damillal levághatnád mert nagyon csúnya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 jó lett a cucc csak az ócska sport feliratot damillal levághatnád mert nagyon csúnya. Gyári és marad. :D Szerintem meg a fekete felni csúnya! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Gyári és marad. :D Szerintem meg a fekete felni csúnya! :P Az lehet csak ez a sima felni minden sarkon veled szembe jön. A fekete viszont nem :D Ahogy ez a corsára is igaz ami full alap. Enyém halottas fekete de legalább nem mindenkinek van ilyen hála isten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 neked tisztább nyertél :D mondjuk az első lámpánk hasonló de az enyém már sík lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Az lehet csak ez a sima felni minden sarkon veled szembe jön. A fekete viszont nem :D Ahogy ez a corsára is igaz ami full alap. Enyém halottas fekete de legalább nem mindenkinek van ilyen hála isten :D Enyém meg gyári, és nem jön szembe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Az lehet csak ez a sima felni minden sarkon veled szembe jön. A fekete viszont nem :D Ahogy ez a corsára is igaz ami full alap. Enyém halottas fekete de legalább nem mindenkinek van ilyen hála isten :D Szerválok még ilyen felniket és elégedett leszek. Nem állok le vitatkozni izlésről, de az biztos, hogy a bojrészer külsőt nem csipázom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Szerválok még ilyen felniket és elégedett leszek. http://jon44w.com/images/vauxhall/andrewconnorcorsa.JPG Nem állok le vitatkozni izlésről, de az biztos, hogy a bojrészer külsőt nem csipázom. :D Szarpofozót is szerezz rá... :D Meg hurkatöltős kipuffot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Szarpofozót is szerezz rá... :D Meg hurkatöltős kipuffot. :D A felnit kell nézni dinnyésfiú! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Szerválok még ilyen felniket és elégedett leszek. http://jon44w.com/images/vauxhall/andrewconnorcorsa.JPG Nem állok le vitatkozni izlésről, de az biztos, hogy a bojrészer külsőt nem csipázom. :D szóval boyracer lett a corsám?:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 A felnit kell nézni dinnyésfiú! :D Akkor sem szép ez a speedline :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 szóval boyracer lett a corsám?:/ Én ezt nem mondtam, de most nincs energiám vitatkozni arról kinek mi tetszik és mi nem. :D Őszintén: LESZAROM! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Akkor sem szép ez a speedline :D A scania malomkerék se szép! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110625/244_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Puffos volt,hogy ekkora hézag van a lökös és a sárvédő között? Az enyémnek is ilyen jobb oldalt, másik oldalon kisebb a hézag. Olyan lett az 1.2 ,hogy egyesben alapjáratról padlógázra kipörögnek kerekek sima aszfalton és 5000 felett kormol ,mint egy dízel annyi plusz anyagot kap. :D x12sz the best!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Puffos volt,hogy ekkora hézag van a lökös és a sárvédő között? Az enyémnek is ilyen jobb oldalt, másik oldalon kisebb a hézag. Olyan lett az 1.2 ,hogy egyesben alapjáratról padlógázra kipörögnek kerekek sima aszfalton és 5000 felett kormol ,mint egy dízel annyi plusz anyagot kap. :D x12sz the best!!!! Napi haka! :D Igen volt csörrentve a jobb eleje, majd ha lesz kedvem megigazítom a lököst! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 . arculat. Már csak C20XE kell meg egy donor fekete corsa a szar elemeket átpakolni meg gsi küszöb és ülés kellene :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Én ezt nem mondtam, de most nincs energiám vitatkozni arról kinek mi tetszik és mi nem. :D Őszintén: LESZAROM! :P :D Ejj, pedig épp írni akartam hogy kicsit ballonos a gumi így az ültetéshez, de egyébként hibátlan. Nekem nincs bajom se a gyári felnikkel, se a sport felirattal, de még a csálén álló lökös is előfordul jobb helyeken is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts