Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Öcsém 125lovas 2.0-hoz van szokva. Aztán oltott,hogy fúúúú de szar 1.2-m van. Mostanában vittem vele, 3.-at 60-tól végig huzattam.

Idézem: "b+ ez kúrva jól húz!" Szóval ez ilyen. :D

Amúgy én mutattam már értékelhető videót 0-100-ról és 60-100ról 3.ban is,amiben a gyorsulás SI-mértékegységben mérhető addig nálad a mértékegységek a "qurvajól megytől", a "megy mint állat"-on át az otthanyna mint a szarig terjednek. :D

Amúgy te tényleg ilyen hülye vagy? Vagy csak rájátszol? Komolyan videót kell csinálnom, hogy te elhidd, hogy az 1.4 si corsám letol a fäszba? Hová kerültem istenem. Lapozzuk már ezt a témát a placebo gagyi tuningoddal istenem. Nem fogok neked videókat csinálgatni, hogy bizonygassak egy olyan dolgot amit mindenki ért rajtad kívül. Tuningbox király^^ Mellesleg mehet egy b corsa mint az állat haverom D 1.2 corsája 80 LE és úgy tolja neki, hogy halál félelmem van mellette és mivel gyári sport változat ezért a futómű is kurvä kemény úgy megy bele a kanyarba mint az álom meg a körforgalomba csak az nem egy 1.2 45 LEs kocsi. De amúgy te győztél a te corsád jobban megy :D vicc.

Megosztás:

Amúgy te tényleg ilyen hülye vagy? Vagy csak rájátszol? Komolyan videót kell csinálnom, hogy te elhidd, hogy az 1.4 si corsám letol a fäszba? Hová kerültem istenem. Lapozzuk már ezt a témát a placebo gagyi tuningoddal istenem. Nem fogok neked videókat csinálgatni, hogy bizonygassak egy olyan dolgot amit mindenki ért rajtad kívül. Tuningbox király^^ Mellesleg mehet egy b corsa mint az állat haverom D 1.2 corsája 80 LE és úgy tolja neki, hogy halál félelmem van mellette és mivel gyári sport változat ezért a futómű is kurvä kemény úgy megy bele a kanyarba mint az álom meg a körforgalomba csak az nem egy 1.2 45 LEs kocsi. De amúgy te győztél a te corsád jobban megy :P vicc.

Lehet ,hogy most vége lesz a harcnak :lol: Pedig jókat kacagtam rajta :D Tiszta óvoda, most jön az ,hogy az én apukám az erősebb című lemez :D

Dirty hidd el, az sem elég ha elismered ,hogy egy nagyon brutál-komoly 1.2-essel állsz szemben :D

Okosabb enged ....

Megosztás:

Lehet ,hogy most vége lesz a harcnak :lol: Pedig jókat kacagtam rajta :D Tiszta óvoda, most jön az ,hogy az én apukám az erősebb című lemez :D

Dirty hidd el, az sem elég ha elismered ,hogy egy nagyon brutál-komoly 1.2-essel állsz szemben :P

Okosabb enged ....

Megyünk egyet? :D

A tiéd is pont úgy megy mint az enyém.

A vesztes gyalog megy haza, hogy legyen tétje is a dolognak.

Megosztás:

Megyünk egyet? :D

A tiéd is pont úgy megy mint az enyém.

A vesztes gyalog megy haza, hogy legyen tétje is a dolognak.

Az lehet, hogy az enyém is megy úgy (bár ezt én sose állítottam, hogy hú de k**** jó megy) de kettőnk között az a különbség, hogy én nem vagyok elszállva a verdától :D

Én elhiszem ,hogy egy lóerőszörnyeteged van, nekem nem kell bizonygatnod :P

Van itt más akivel kiállhatnál, és szerintem szívesen nyomulnának veled csak ,hogy vége legyen ennek a viccnek :D

Megosztás:

Amúgy te tényleg ilyen hülye vagy? Vagy csak rájátszol? Komolyan videót kell csinálnom, hogy te elhidd, hogy az 1.4 si corsám letol a fäszba? Hová kerültem istenem. Lapozzuk már ezt a témát a placebo gagyi tuningoddal istenem. Nem fogok neked videókat csinálgatni, hogy bizonygassak egy olyan dolgot amit mindenki ért rajtad kívül. Tuningbox király^^ Mellesleg mehet egy b corsa mint az állat haverom D 1.2 corsája 80 LE és úgy tolja neki, hogy halál félelmem van mellette és mivel gyári sport változat ezért a futómű is kurvä kemény úgy megy bele a kanyarba mint az álom meg a körforgalomba csak az nem egy 1.2 45 LEs kocsi. De amúgy te győztél a te corsád jobban megy :D vicc.

Szerintem sehol nem mondtam,hogy az enyém jobban megy,csak kíváncsi vagyok,hogy a tiéd mennyire megy... :D

Megosztás:

Hali!!!

Csináltam egy videót az asszony szörnyetegével. Aszfaltszaggató 1,2-es.

Habár nincs benne power box, de a hátsó ülésen volt két kutya, ami lehet akár Power dogs. :D

Lehet hogy ez is ér annyit :D

Nincs gondom amúgy az 1.2es motorral de folyamat ezt hallgatni, hogy úgy megelőztem az audit úgy odaléptem neki kurvä unalmas és értelmetlen maszlag. Jobb esetben meglehet előzni vele egy 50es robogót azt szevasz, de nem is versenyzésre találták ki. Ha demo mesélné kit előzött meg oké de ez az 1.2 powerbox mindenkit megelőzök vicc. Mondjuk nem csak én unom már kb. mindenki. Ja és ma megelőztem egy ferrarit az 1.4 sivel, mondjuk a ferrari az út szélén parkolt vagány vagyok.

Megosztás:

Egyszer volt egy vicces eset :D

Mentem a szerb határ felé, előttem egy mustang gt, lightosan ment kb. 80-al, én meg haladni akartam, hát index ki körülnéz, felméri az utat, visszavált, előzésbe belekezdek, mellé kerültem, aztán egyszercsak kinézett maga mellé, adott egy kövéret, és szépen visszamentem a helyemre :D

Megosztás:

Lehet ,hogy most vége lesz a harcnak :P Pedig jókat kacagtam rajta :D Tiszta óvoda, most jön az ,hogy az én apukám az erősebb című lemez :D

Dirty hidd el, az sem elég ha elismered ,hogy egy nagyon brutál-komoly 1.2-essel állsz szemben :D

Okosabb enged ....

az én apukám meg sírásó :lol:

Megosztás:

az én apukám meg sírásó :D

Az én anyukám meg salakmotoros :D Kész a lakatolás.

Doblemezek javítva ebből 3 totálkár volt.

Ajtó melletti rohadás javítva, csomagtartó ajtónál 1 műanyag alatti rohadás kivágva.

1 küszöb javítás de mind2 ki lesz majd cserélve.

2 kereszttartó megcsinálva mind2 ko volt.

Rugótányér hátul megcsinálva, kritikán aluli volt.

2 emelőbak javítva.

+ még pár apróság.

Alváz-védőzve.

Összesen 40 ezer.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.