J0hnny Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 X12SZ való versenyzésre! :D Tegnap szélső elfogyó sávból hárman raktuk be a többiek elé a vasat: Elöl egy M6, utána S3 harmadiknak meg én az 1.2SZ-t. :D De az audiban szerintem halott volt a turbó,mert csak hangja volt ha nyomta neki,de nem lépett nagyot. Napi Hakapeszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Igen, mindegyikben. Tegnap először néztem meg,hogy működik a szegénységjelző. Kb. 5-6liternél kezd felvillanni jobbos kanyarokban, mikor beleraktam 40.2 litert sem világított még egyfolytában. Szerintem nálad érdemes lenne megnézni milyen helyzetben van a szivattyú és szintmérő,mert azt mondod,hogy világító kannával jöttél 30km-t,és megállt,de ilyenkor csak 35litert tudsz belenyomni,tehát ilyenkor van még benne 10liter,ami azért 150km-re elég akár városban is. Hát első kattanásra 35-36 liter ment bele, utána még menne szerintem... Egyszer tankoltam én 42 litert is, igaz akkor már 4. kattanás volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Mellesleg, mikor ugye csontszáraz tankra öntöttem bele 4 litert, akkor már be-be villant, kb. 4 km megtétele után meg már világított folyamatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Napi Hakapeszi :D Gondolkodok is a corsa motor cserén x12szre ilyen kurvä jól megy kidobom belőle ezt a hulladék hengerenkénti 1.4es motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Gondolkodok is a corsa motor cserén x12szre ilyen kurvä jól megy kidobom belőle ezt a hulladék hengerenkénti 1.4es motort. Öcsém 125lovas 2.0-hoz van szokva. Aztán oltott,hogy fúúúú de szar 1.2-m van. Mostanában vittem vele, 3.-at 60-tól végig huzattam. Idézem: "b+ ez kúrva jól húz!" Szóval ez ilyen. :D Amúgy én mutattam már értékelhető videót 0-100-ról és 60-100ról 3.ban is,amiben a gyorsulás SI-mértékegységben mérhető addig nálad a mértékegységek a "qurvajól megytől", a "megy mint állat"-on át az otthanyna mint a szarig terjednek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Amúgy én mutattam már értékelhető videót 0-100-ról és 60-100ról 3.ban is,amiben a gyorsulás SI-mértékegységben mérhető addig nálad a mértékegységek a "qurvajól megytől", a "megy mint állat"-on át az otthanyna mint a szarig terjednek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Napi Hakapeszi :D :D :P :lol: még szerencse h minden napra jut egy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Öcsém 125lovas 2.0-hoz van szokva. Aztán oltott,hogy fúúúú de szar 1.2-m van. Mostanában vittem vele, 3.-at 60-tól végig huzattam. Idézem: "b+ ez kúrva jól húz!" Szóval ez ilyen. :D Amúgy én mutattam már értékelhető videót 0-100-ról és 60-100ról 3.ban is,amiben a gyorsulás SI-mértékegységben mérhető addig nálad a mértékegységek a "qurvajól megytől", a "megy mint állat"-on át az otthanyna mint a szarig terjednek. :D de komolyan, egy 1,2 motor hogy húzhat jól? na most már egyszer én is csinálok vmi videót, csak kell szereznem majd egy harmadik kezet ami tartja a kamerát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 és a napi jaj :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/escor...d_style-4664690 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 de komolyan, egy 1,2 motor hogy húzhat jól? na most már egyszer én is csinálok vmi videót, csak kell szereznem majd egy harmadik kezet ami tartja a kamerát :D Úgy,hogy van benne 2700-nál 111Nm. :D És a nyomaték,teljesítménygörbe alakja sem olyan mint a Mount Everest. Gondolom te is észrevetted,hogy az NE sokkal jobban húz,mint a 16XE pedig papíron van köztük vagy 5LE meg 20Nm különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Úgy,hogy van benne 2700-nál 111Nm. :D És a nyomaték,teljesítménygörbe alakja sem olyan mint a Mount Everest. Gondolom te is észrevetted,hogy az NE sokkal jobban húz,mint a 16XE pedig papíron van köztük vagy 5LE meg 20Nm különbség. Tényleg pályanapon voltál? Vagy akkor nem volt még tuning? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Tényleg pályanapon voltál? Vagy akkor nem volt még tuning? Pályanapra minek? Ringet nem fizeti ki, kakucsra meg nem jön r8 amit tudna alázni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Pályanapra minek? Ringet nem fizeti ki, kakucsra meg nem jön r8 amit tudna alázni... :D Csak mert akkor mindenki látná mit tud, így hogy bizonygatja, aztán senki nem hiszi el már uncsi.. van pár corsa össze lehet ereszteni velük...mittodomén Fater? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Csak mert akkor mindenki látná mit tud, így hogy bizonygatja, aztán senki nem hiszi el már uncsi.. van pár corsa össze lehet ereszteni velük...mittodomén Fater? :D Én is mondtam neki, hogy menjünk egyet, de nem lelkesedett. :D De bővül az ajánlat, csinálhatunk 0-100-0 tesztet is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Én is mondtam neki, hogy menjünk egyet, de nem lelkesedett. :D De bővül az ajánlat, csinálhatunk 0-100-0 tesztet is. :D Ja ez olyan mintha bizonygatnám, hogy egyszer szétütöm azarcotokat, a Blitzen meg...á fáj a fejem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 egy két kis részletet leszámítva azért kellene :D http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list és nevetséges amennyiért ezeket kint árulják Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 egy két kis részletet leszámítva azért kellene :D http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list és nevetséges amennyiért ezeket kint árulják és természetesen mindegyik hivatalos... :D vagyis kint inkább jellemző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Pályanapra minek? Ringet nem fizeti ki, kakucsra meg nem jön r8 amit tudna alázni... :D Pályanap ,ja -1garnitúra fékbetét, meg semmilyen alkatrész nem köszöni meg amit ott kap. Inkább kihagyom,ez nem erre való. Szimulátorozom az ócsó, meg Mihelisz és Kispál Tomi is azt tekergette még 2-3 évvel ezelőtt, csak lehet azért tanulni belőle valamit. Szegeden lehet kimegyek a Blitz-re,de csak ha kiheverem a júl. 8-ai diplomaosztómat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Pályanap ,ja -1garnitúra fékbetét, meg semmilyen alkatrész nem köszöni meg amit ott kap. Inkább kihagyom,ez nem erre való. Szimulátorozom az ócsó, meg Mihelisz és Kispál Tomi is azt tekergette még 2-3 évvel ezelőtt, csak lehet azért tanulni belőle valamit. Szegeden lehet kimegyek a Blitz-re,de csak ha kiheverem a júl. 8-ai diplomaosztómat. :D ennyi ésszel diplomát kapni?! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Pályanap ,ja -1garnitúra fékbetét, meg semmilyen alkatrész nem köszöni meg amit ott kap. Inkább kihagyom,ez nem erre való. Szimulátorozom az ócsó, meg Mihelisz és Kispál Tomi is azt tekergette még 2-3 évvel ezelőtt, csak lehet azért tanulni belőle valamit. Szegeden lehet kimegyek a Blitz-re,de csak ha kiheverem a júl. 8-ai diplomaosztómat. :D Fékbetét is van vagy 4000ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 azért ezt is lávolnám :D http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 ennyi ésszel diplomát kapni?! :D :D :P Bezonyám, ráadásul MSC. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 de komolyan, egy 1,2 motor hogy húzhat jól? Hát egy robogóhoz képest akár még káprázatos is lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Pályanap ,ja -1garnitúra fékbetét, meg semmilyen alkatrész nem köszöni meg amit ott kap. Inkább kihagyom,ez nem erre való. Mert elfogyó sávokban M6-tal meg S3-mal versenyezni kifejezetten autó- és alkatrészkímélő, nomeg gazdaságos is. Nem inkább az van hogy ezeket nem látja senki innen a fórumról és nem lehet vele beégni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Mert elfogyó sávokban M6-tal meg S3-mal versenyezni kifejezetten autó- és alkatrészkímélő, nomeg gazdaságos is. Nem inkább az van hogy ezeket nem látja senki innen a fórumról és nem lehet vele beégni? Erre szokták mondani, hogy amelyik kutya ugat az nem harap :D Messziről jött ember azt mond amit akar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts