Jean Trevor Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Ma át lett nézve a kicsike műszaki előtt, hát azért van mit csinálni, de hálistennek egyik sem vészes! Jó magyar utak miatt 2 gömbcsukló cserés lesz Sajnos nálam is muszáj lesz egy kis lakatos munka, mert az egyik nyúlvány végét eléggé elkezdte zabálni + egy kiadós alvázvédőzés sem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Ma át lett nézve a kicsike műszaki előtt, hát azért van mit csinálni, de hálistennek egyik sem vészes! Jó magyar utak miatt 2 gömbcsukló cserés lesz Sajnos nálam is muszáj lesz egy kis lakatos munka, mert az egyik nyúlvány végét eléggé elkezdte zabálni + egy kiadós alvázvédőzés sem árt.é Üdv a klubba nekem holnap megy a lakatoshoz már szét is borítottam. Amúgy minden b corsán ilyen szar szóval tökmindegy. Én amúgy nem szenvednék még mindig ezen a szar piros gsi témán, moti gyereknek a kezét lábát eltörném. Minimum addig ütném még a felét kinem fizeti aztán 120ért elhoznám a fekete gsi-t ami fent van a hahun budaörsön van. Aztán kettőből 1et épít azt hello, de a tulajjal befáradnék az okmányirodába mert ellopták a rendszámát annak is szóval gyanús........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Hálistennek, csak kis gond van! Szerencsére könnyen orvosolható 10-15 ezerből meglesz a kasztnis munka Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor76 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 A legutóbbi olajcsere alkalmával hallottam olyan zajt a motorháztető alól, mint amit ma reggel, és meg vagyok szeppenve... Nyiszitelő zaj, mintha acéllemezt fúrnál kenés nélkül egy oszlopos fúrón. Eddig nem hallottam, de most rémlik, hogy durván egy hónapja is ez lehetett, csak kevésbé intenzíven; akkor azt hittem, az ékszíj nem elég feszes. Most viszont arra tippelnék, hogy az olajkenés kevés vagy szorul valami, ami az olajfilm felépülése után már nem nyikorog. Szelepfedéltömítést cseréltem a kocsin az olajcsere óta, más beavatkozás nem volt, és a tömítéscsere alkalmával illetve utána nem jelentkezett még a jelenség. Olajszintet néztem, rendben van. A zaj indítás után kb. 5-10 mp-ig hallatszik, utána elhalkul. 4 napig egy helyben állt az autó és akkor csinálta most is, a múltkor is. Egyébként naponta hajtom, nincs vele gond. Valami rémlik, miszerint ha az olajszűrő döglött (eltömődött), akkor viszonylag gyorsan leesik az olajszint üzem után...? Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 A legutóbbi olajcsere alkalmával hallottam olyan zajt a motorháztető alól, mint amit ma reggel, és meg vagyok szeppenve... Nyiszitelő zaj, mintha acéllemezt fúrnál kenés nélkül egy oszlopos fúrón. Eddig nem hallottam, de most rémlik, hogy durván egy hónapja is ez lehetett, csak kevésbé intenzíven; akkor azt hittem, az ékszíj nem elég feszes. Most viszont arra tippelnék, hogy az olajkenés kevés vagy szorul valami, ami az olajfilm felépülése után már nem nyikorog. Szelepfedéltömítést cseréltem a kocsin az olajcsere óta, más beavatkozás nem volt, és a tömítéscsere alkalmával illetve utána nem jelentkezett még a jelenség. Olajszintet néztem, rendben van. A zaj indítás után kb. 5-10 mp-ig hallatszik, utána elhalkul. 4 napig egy helyben állt az autó és akkor csinálta most is, a múltkor is. Egyébként naponta hajtom, nincs vele gond. Valami rémlik, miszerint ha az olajszűrő döglött (eltömődött), akkor viszonylag gyorsan leesik az olajszint üzem után...? Szerintetek? sza! az én tippen talán vízpumpa vagy generátorcsapágy,mindenesetre valami olyan ami a végét járja, egy kis ideig jár majd abba hagyja mivel valamennyire bejáródik talán kenési hiba.....hátha valaki ír még valami okosat Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsapeti Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy voltam ma szervízbe a Corsammal mivel nem akart izzítani.A szervízben azt mondták erre,hogy Izzítás vezérlő elektronikával van a probléma.Megkérdeztem tudatlanul,hogy mégis mennyibe fáj. Dobtam egy hátast mivel közel 3 deák az ára. Keresgéltem neten hátha lesz valahol de ilyen alkatrészt nem is találok.Voltam már 4 bontóba hazafele jövet de semmi.Lehet,hogy más a neve ennek a szerkezetnek? Most manuálisan izzítok.Össze kell érintenem a relét kézzel pár másodpercig és így beröffen a kocsi.Amúgy egy 1.5TD Isuzu motorosról van szó. közel 60at nem akarok rákölteni mert már lassan nem ér annyit az ótó:D A kommenteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sikerült ma csúnyán járni :D Jöttem melóból 2 benzinkút mellett is elmentem, úgy voltam vele, hogy majd tankolok 1 km-rel később, ezután felmentem itt Szegeden az Izabella hídra, hát felfele menet megkezdődtek a rángatások, majd a csúcson megköszönte a részvételt, annyi tartalék volt még, hogy le tudjak gurulni a hídról. :D Mehettem kannáért meg benzinért vissza arra a kútra ami mellett elmentem:D Mindegy mostmár tudom nagyjából mennyit megy el mikor világít a szegénységjelző + azt is, hogy itt nem villog, mielőtt kifogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sikerült ma csúnyán járni :D ... és talán nem sikerült meg gyilkolni az ac-t :D nem szereti a száraz üzemet Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy voltam ma szervízbe a Corsammal mivel nem akart izzítani.A szervízben azt mondták erre,hogy Izzítás vezérlő elektronikával van a probléma.Megkérdeztem tudatlanul,hogy mégis mennyibe fáj. Dobtam egy hátast mivel közel 3 deák az ára. Keresgéltem neten hátha lesz valahol de ilyen alkatrészt nem is találok.Voltam már 4 bontóba hazafele jövet de semmi.Lehet,hogy más a neve ennek a szerkezetnek? Most manuálisan izzítok.Össze kell érintenem a relét kézzel pár másodpercig és így beröffen a kocsi.Amúgy egy 1.5TD Isuzu motorosról van szó. közel 60at nem akarok rákölteni mert már lassan nem ér annyit az ótó:D A kommenteket előre is köszönöm! Egy időzítő relé is megteszi, de én inkább F astra isuzu cuccok között is kotornék, mert tuti megegyezik vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 és talán nem sikerült meg gyilkolni az ac-t :D nem szereti a száraz üzemet Hát mikor végül leálltam még beindult egyébként, csak kb. utána le is állt, egy kettőt köhögve, így séta volt a kútra vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Hát mikor végül leálltam még beindult egyébként, csak kb. utána le is állt, egy kettőt köhögve, így séta volt a kútra vissza :D Mennyit mentél el a világító lámpicsekkel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Mennyit mentél el a világító lámpicsekkel? :D Hát olyan 30 km-t ment el, nálam akkor villan ki mikor kifekszik már szinte a mutató! Minden corsában 46 literes tank van? Mert általában 35 litert tudok utánatankolni, mikor már ég a lámpa ( ez az első kattanás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
noliver Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy 98-as B corsám X10XE. Második tulaja vagyok 1 éve vettem és jelenleg 80.000 km van benne (tényleg ennyi, látszik rajta kívül, belül). Vezérműláncot mennyinél kell cserélni, azaz a lánccserével együtt miket kell még cserélni? Tudnátok vmit mondani, hogy hol érdemes megvenni egy ilyen szettet? Köszi előre is! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 jaj de jó,hengerfejes lett a kicsikém...előző hónapban kicseréltem a moci alkatrészeinek egyik felét,most a másik fele jön (Johnny a kiegyenlítő tartályt is cserélem :D ) és biztos az lesz hogy mikor patent a verda,eladásra kerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 jaj de jó,hengerfejes lett a kicsikém...előző hónapban kicseréltem a moci alkatrészeinek egyik felét,most a másik fele jön (Johnny a kiegyenlítő tartályt is cserélem :D ) és biztos az lesz hogy mikor patent a verda,eladásra kerül... Utánozós! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Hálistennek, csak kis gond van! Szerencsére könnyen orvosolható 10-15 ezerből meglesz a kasztnis munka Aha, hát én jól megnézném helyedbe mivel még 96 előtti doblemezt is le műanyagok alatt szönyeg fel érhetnek még meglepetések ha valahol rohad nem csak 1 ponton fog. :D Nekem a hossztartók kiflexelve úgy néztek ki mint 1 rozsdás szénaboglya aki teheti nézzen rá mert veszélyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Vannak az alvázon pöttyök, de egyik sem vészesen csúnya, de azé az idő megmutatta magát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibarna Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 aztabetryár... ez hogy sikerült?? mennyi volt abban a motorban? a motorban 104.000 van és nem tudom hogyan sikerült a komának igy vettem a kocsit. amugy már rájöttem a dologra, h mi hogy kell h álljon. de ez a láncos motor ..... remélem itt nem kell ecsetelnem h ahhoz h vmit csinálj benne ahhoz le kell bontani több mint a fél motort. a hengerfejen igazitanom kell de ahhoz blokkig le kell bontani mindent. az oldal deklit mindent :S elég gázos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 a motorban 104.000 van és nem tudom hogyan sikerült a komának igy vettem a kocsit. amugy már rájöttem a dologra, h mi hogy kell h álljon. de ez a láncos motor ..... remélem itt nem kell ecsetelnem h ahhoz h vmit csinálj benne ahhoz le kell bontani több mint a fél motort. a hengerfejen igazitanom kell de ahhoz blokkig le kell bontani mindent. az oldal deklit mindent :S elég gázos. hát nem olyan mint egy szíj csere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibarna Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 hát nem olyan mint egy szíj csere :D mondom szó szerint a fél motort szétboritottam. ma jött meg az alaktrész... no comment akinek sok ideje van, és élvezi annak jo szórakozás :D én imádom de kevés az időm XD jótanács X10XE-s barátaimnak!!!!! ne rúgjátok neki, nem bírja :D nekem elvitt két szelepet és a főtengely lánkerekét széttépte. gratulálok az előző tulajnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 mondom szó szerint a fél motort szétboritottam. ma jött meg az alaktrész... no comment akinek sok ideje van, és élvezi annak jo szórakozás :D én imádom de kevés az időm XD jótanács X10XE-s barátaimnak!!!!! ne rúgjátok neki, nem bírja :D nekem elvitt két szelepet és a főtengely lánkerekét széttépte. gratulálok az előző tulajnak! hát akkor volt feladat gazdagon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Sziasztok. Tegnap lekapcsoltak a rendorok egy b corsat. Ellenorzes volt es kertek a papirjaim, mikor suvit felenk egy corsa. A rendorok is eszrevettek, h "furcsa" hangja van az autonak. Megallitottak, felnyitottak a motorhaztetot es egy szep nagy turbo volt beepitve. Nekem mondtak h mehetek ugyh a tovabbi fejlemenyekrol lemaradtam:D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor76 Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 sza! az én tippen talán vízpumpa vagy generátorcsapágy,mindenesetre valami olyan ami a végét járja, egy kis ideig jár majd abba hagyja mivel valamennyire bejáródik talán kenési hiba.....hátha valaki ír még valami okosat Állítólag az olajpumpa vagy valami lánc nyikorog és amíg meleg állapotban nem nyikorog, addig nem érdemes cserélni. Elérhető a neten anyag a gép felépítéséről? Olyasmi, amiből lehet okosodni anélkül, hogy szétbombázom a kisautót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 mondom szó szerint a fél motort szétboritottam. ma jött meg az alaktrész... no comment akinek sok ideje van, és élvezi annak jo szórakozás :D én imádom de kevés az időm XD jótanács X10XE-s barátaimnak!!!!! ne rúgjátok neki, nem bírja :D nekem elvitt két szelepet és a főtengely lánkerekét széttépte. gratulálok az előző tulajnak! X12SZ való versenyzésre! :P Tegnap szélső elfogyó sávból hárman raktuk be a többiek elé a vasat: Elöl egy M6, utána S3 harmadiknak meg én az 1.2SZ-t. :D De az audiban szerintem halott volt a turbó,mert csak hangja volt ha nyomta neki,de nem lépett nagyot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Hát olyan 30 km-t ment el, nálam akkor villan ki mikor kifekszik már szinte a mutató! Minden corsában 46 literes tank van? Mert általában 35 litert tudok utánatankolni, mikor már ég a lámpa ( ez az első kattanás) Igen, mindegyikben. Tegnap először néztem meg,hogy működik a szegénységjelző. Kb. 5-6liternél kezd felvillanni jobbos kanyarokban, mikor beleraktam 40.2 litert sem világított még egyfolytában. Szerintem nálad érdemes lenne megnézni milyen helyzetben van a szivattyú és szintmérő,mert azt mondod,hogy világító kannával jöttél 30km-t,és megállt,de ilyenkor csak 35litert tudsz belenyomni,tehát ilyenkor van még benne 10liter,ami azért 150km-re elég akár városban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts