Technodome Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 M3-as visszapillantóimat szeretném lecserélni indexes verzióra. Bekötéséhez kell vmi plusz vagy elég az index kábelt elvinni a tükörig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 M3-as visszapillantóimat szeretném lecserélni indexes verzióra. Bekötéséhez kell vmi plusz vagy elég az index kábelt elvinni a tükörig? elvileg nem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 elvileg nem.. Értem. Nem vágom az elektronikát azért kérdeztem, hátha vmi ellenállást v vmit kell hozzá cserélni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Értem. Nem vágom az elektronikát azért kérdeztem, hátha vmi ellenállást v vmit kell hozzá cserélni.. így hirtelen nem rémlik van e valami plusz az oldalvillogósnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nem bírtam magammal: :D Bent az új kiegyenlítő/kupak(Febi 4E) és hűtő(Valeo 13E). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nem bírtam magammal: Bent az új kiegyenlítő/kupak(Febi 4E) és hűtő(Valeo 13E). azért látszik hogy rendes gazdája van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nem bírtam magammal: http://kepfeltoltes.hu/110608/645615898_j_...ltoltes.hu_.jpg :D Bent az új kiegyenlítő/kupak(Febi 4E) és hűtő(Valeo 13E). mi a kiegyenlítő tartály febis száma? nekem is kellene egy ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 mi a kiegyenlítő tartály febis száma? nekem is kellene egy ilyen Hát most le nem megyek megnézni már, de ez angliából van, itthon 7E az új ára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 azért látszik hogy rendes gazdája van :D Rohadt koszos, de ezt nem merem agybafőbe mosni, mint a dízelt. :D Egyébként nekem ez az etalon: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Hát most le nem megyek megnézni már, de ez angliából van, itthon 7E az új ára. :D ne má... csergőbe 4035... a teljes ár Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 ne má... csergőbe 4035... a teljes ár Nekem kecsón a boltomban ennyit mondtak, én kupakkal együtt kaptam, postával annyiért, amit mondasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nekem kecsón a boltomban ennyit mondtak, én kupakkal együtt kaptam, postával annyiért, amit mondasz. hát már mindegy... de csini lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 hát már mindegy... de csini lett Nem vagyok még elégedett, de a hűtő rendszer tiszta és most már bízom benne, neki merek indulni hosszabb útnak is vele. :D Amúgy nem szenvedtem a gyári hűtőfolyadékkal, megint AGIP-ot kapott, 35°-ra belőve. Nem fogom a rózsaszín lötty miatt 4x kimosni a rendszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nem vagyok még elégedett, de a hűtő rendszer tiszta és most már bízom benne, neki merek indulni hosszabb útnak is vele. :D Amúgy nem szenvedtem a gyári hűtőfolyadékkal, megint AGIP-ot kapott, 35°-ra belőve. Nem fogom a rózsaszín lötty miatt 4x kimosni a rendszert. jah.. azt láttam szép zöld... mennyit mentél vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nekem kecsón a boltomban ennyit mondtak, én kupakkal együtt kaptam, postával annyiért, amit mondasz. Ezt ebay-ről szerezted? Elnézve, tőled biztos vennék autót látszik ,hogy nem keveset foglalkozol vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 jah.. azt láttam szép zöld... mennyit mentél vele? 70E-t, nagybetűvel rajta, hogy foszfát, nitrit és amin mentes. Cégnél is ezt használjuk (onnan van :D ), szal én nyugodt vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 tőled biztos vennék autót látszik ,hogy nem keveset foglalkozol vele Ezért nem is adom el egyiket sem vagy elbontom vagy tyúkól lesz belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 70E-t, nagybetűvel rajta, hogy foszfát, nitrit és amin mentes. Cégnél is ezt használjuk (onnan van :D ), szal én nyugodt vagyok. :D jaj... nem arra gondoltam.. hogy amióta összeraktad mennyit mentél vele.. nem kételkedtem benne hogy normális lét raktál bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 jaj... nem arra gondoltam.. hogy amióta összeraktad mennyit mentél vele.. nem kételkedtem benne hogy normális lét raktál bele :D Aszem 30E van benne azóta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Aszem 30E van benne azóta... mi van :D 30e most nem rég raktad bele a tartályt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 mi van :D 30e most nem rég raktad bele a tartályt.. Bazeee....jól elbeszélünk egymás mellett... :D Azt hittem a motorra érted, mióta generált kapott. :D Nem mentem vele, beindítottam és hagytam egyszer átfordulni a vizet. Pénteken megyek balatonfüredre a GSi/coupe talira, majd viszek desztvizet, ha netán kellene még utántölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Bazeee....jól elbeszélünk egymás mellett... :D Azt hittem a motorra érted, mióta generált kapott. :D Nem mentem vele, beindítottam és hagytam egyszer átfordulni a vizet. Pénteken megyek balatonfüredre a GSi/coupe talira, majd viszek desztvizet, ha netán kellene még utántölteni. rájöttem én is :D nem is értettem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 rájöttem én is :D nem is értettem :D Amúgy jót vigyorogtam magamban: annyira ecotec ez a mocitér... kiegyenlítő cseréhez MAP szenzor le és fékrásegítő vákumcsöve le... :D Csak 3 másik dolgot kell szétszedni hozzá, hogy odaférj. :P Néha úgyérzem valami olasz tervezte ezt a motorteret. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Néha úgyérzem valami olasz tervezte ezt a motorteret. :D valaki mondta... hogy x10xe olasz fejlesztésű motor.. tudom neked x14xe van :D csak úgy eszembe jutott Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 valaki mondta... hogy x10xe olasz fejlesztésű motor.. Azért hiányzik egy népi hangszer akkor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts