dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ja azt tudom :D Itt most a pénz a lényeg, mert a műszaki sokat kivesz a zsebből :D Miért nem vágod ki középről az emblémás részt? Szebb lenne a kis corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nem tetszik az 5 ajtós corsa ilyen kis kocsira rányomorítani ezt a sok ajtót..... http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=62286 1.2 tunesz yeahhh értelmetlenség ne tovább-ja igazából az a része h kinek mi tetszik azt nagyívbe le... Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó :D amúgy is ha rajtad múlna minden corsa hullaszállító style lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 igazából az a része h kinek mi tetszik azt nagyívbe le... Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó :D amúgy is ha rajtad múlna minden corsa hullaszállító style lenne :P Nem nem azért nem :D De saját kocsinak fekete kéne csak viszont szeretek más színeket is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nem nem azért nem :D De saját kocsinak fekete kéne csak viszont szeretek más színeket is :D ennek őszintén örülök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Morcosítva lesz? Nekem az nem tetszik :D Nem illik a kerek formához a szögletes motorháztető :D Nekem meg a fekete felni nem jön be...na és? Amúgy meglehet a morcit szépen is csinálni, csak kell egy ügyes lakatos, aki nem csak köpködni tud a CO-val. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nekem meg a fekete felni nem jön be...na és? Amúgy meglehet a morcit szépen is csinálni, csak kell egy ügyes lakatos, aki nem csak köpködni tud a CO-val. :D Nyilván láttam már szépen kivitelezett moci tetőket, csak az ilyen 50/1es arányba van mert általában csal lehúzzák szögletesre és ennyi és az szerintem nem szép :D De amint látom neked se tetszik mert már megcsináltad volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 A fehér Corsa viszont ok, eltalált tuning, semmi giccs. Amint lesz időm nekem is fehér lesz a teteje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 A fehér Corsa viszont ok, eltalált tuning, semmi giccs. Amint lesz időm nekem is fehér lesz a teteje... :D Nekem is ezért jön be :D mondjuk nekem csak az m3mas tükör giccs :D viszont jobban látok benne kisebb a holttér és indexes. Meg a hátsó lámpa talán. Szerintem inkább bőröztesd be a tetőt az menőbb :P + tankajtót XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Elviselném én is ezt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Szép,szép,de otthonra nem kéne...facom takarítaná. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Szép,szép,de otthonra nem kéne...facom takarítaná. :D Valamit valamiért Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 29 fokban futotta. 56LE és 111Nm. Megkérdeztem a gyereket,hogy korrigálják-e a páratartalom, hőmérséklet függvényében a DIN 70020 szabvány szerint és számolja-e a gép a görgők slipjét (fordulatszám-különbség a kerék és a pad között,ami égett gumiszag formájában realizálódik.) Azt sem tudta miről beszélek.... :D Így gyanítom,hogy ezekkel nem számol a gépük és mondjuk 15fokban 60Le körül lett volna,de azért így is örülünk Vincent. 45Le és 88Nm gyári értékekből ha csak ennyi az sem rossz eredmény 38eFt befektetésével. (+25% egyébként) A jelleggörbe alakja meg olyan,mint egy TDI-é. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110607/20110607588_...ltoltes.hu_.jpg 29 fokban futotta. 56LE és 111Nm. Megkérdeztem a gyereket,hogy korrigálják-e a páratartalom, hőmérséklet függvényében a DIN 70020 szabvány szerint és számolja-e a gép a görgők slipjét (fordulatszám-különbség a kerék és a pad között,ami égett gumiszag formájában realizálódik.) Azt sem tudta miről beszélek.... :D Így gyanítom,hogy ezekkel nem számol a gépük és mondjuk 15fokban 60Le felett lett volna,de azért így is örülünk Vincent. 45Le és 88Nm gyári értékekből ha csak ennyi az sem rossz eredmény 38eFt befektetésével. A jelleggörbe alakja meg olyan,mint egy TDI-é. :D Versenygép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 aki nem csak köpködni tud a CO-val. :P mi az a CO?? :D :D Még Antinak is a kaput AWI-val hegesztettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/32..._1218024966.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/32..._1237750311.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/32..._1218025172.jpg Elviselném én is ezt :D gicccccsparádé...bár ez is ízlés dolga Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 gicccccsparádé...bár ez is ízlés dolga Sok minden giccs de egy szép bőrözést elfogadnék de a csiribiri kiegészítők nem kellenének :D A kormány váltó és a sok gagyiság... szép gsi ülések és a gyári cuccok bebőrözve jó lenne :D Persze fekete kivitelbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 29 fokban futotta. 56LE és 111Nm. Megkérdeztem a gyereket,hogy korrigálják-e a páratartalom, hőmérséklet függvényében a DIN 70020 szabvány szerint és számolja-e a gép a görgők slipjét (fordulatszám-különbség a kerék és a pad között,ami égett gumiszag formájában realizálódik.) Azt sem tudta miről beszélek.... :D Így gyanítom,hogy ezekkel nem számol a gépük és mondjuk 15fokban 60Le körül lett volna,de azért így is örülünk Vincent. 45Le és 88Nm gyári értékekből ha csak ennyi az sem rossz eredmény 38eFt befektetésével. (+25% egyébként) A jelleggörbe alakja meg olyan,mint egy TDI-é. :D Ez még mindig nincs fele annyi sem mint az enyém. :D A visszaszámolt teljesítmény nem jó semmire. Az a lényeg mennyit tesz le keréken, a többi csak illúzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Miért nem vágod ki középről az emblémás részt? Szebb lenne a kis corsa amúgy nekem tetszik az a rész, szerintem egyáltalán nem gáz ha ott van a jel. Ami úgymond érdekelne és ha lesz pénz szánnék rá: színrefújt lökösök, egy kis sötétítés hátra, meg a lámpák cseréje + küszöb+gsi szárny+egy szép alufelni :D kb. ennyi elég is lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! Hamarosan lambda szondat szeretnek cserelni. Kerdesem az lenne, hogy szerintetek milyen gyartmanyut illetve tipusut szerezzek be, melyik a jobb NGK vagy Bosch? Sajnos a regin nem lehet leolvasni a modell szamot, a motor tipusa C14SE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ez még mindig nincs fele annyi sem mint az enyém. :D A visszaszámolt teljesítmény nem jó semmire. Az a lényeg mennyit tesz le keréken, a többi csak illúzió. Kulcsszavak: miből? mennyi pénzért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! Hamarosan lambda szondat szeretnek cserelni. Kerdesem az lenne, hogy szerintetek milyen gyartmanyut illetve tipusut szerezzek be, melyik a jobb NGK vagy Bosch? Sajnos a regin nem lehet leolvasni a modell szamot, a motor tipusa C14SE. Csakis Bosch, 12E körül van az új ára, esetleg 1Báró-ker, ott van gyári is jóárasítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 mai agybaj http://agyarok.postr.hu/42-forint-0-csepp-benzinert Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 amúgy nekem tetszik az a rész, szerintem egyáltalán nem gáz ha ott van a jel. Ami úgymond érdekelne és ha lesz pénz szánnék rá: színrefújt lökösök, egy kis sötétítés hátra, meg a lámpák cseréje + küszöb+gsi szárny+egy szép alufelni :D kb. ennyi elég is lenne :D És máris 300 ezres számla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 ezért lesz ez a távoli jelző, elsősorban inkább legyen rajta minden rendben, szeretem a gyári állapotot! Jól esik mikor megdicsérik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 ezért lesz ez a távoli jelző, elsősorban inkább legyen rajta minden rendben, szeretem a gyári állapotot! Jól esik mikor megdicsérik :D vagy veszel egy alkatrész autót hozzá és ami nem kell eladod. Úgy megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts