LököttZsiráf Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 ha az alapján ítélnek hogy milyen kocsiból szállok ki,akkor mindenki keresztbe bő nyállal...amúgy meg a B corsa egy olyan autó hogy akár hogy is nézzen ki, nem leszel menőbb tőle :D Khm. Azt hiszem az emberek megnézik, hogy miből száll ki a másik. Ilyenek vagyunk. Sokfélék. Hogy ki mit ítél, az intelligencia kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sosem értettem, hogy a leírásban szereplő megkímélt állapot és a női tulaj (mintha az garancia lenne bármire is) jelző hogy fér össze az alumínium pedálokkal, illetve azokkal a kifejezetten megkímélt, sosem használt autókra jellemző felniktől, amiket a képen látni :D :D Felni? :D Az dísztárcsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Felni? :D Az dísztárcsa... Íííjjaj, nem néztem meg a képeket közelről, bevallom. Persze, hogy dísztárcsa... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nem erre gondoltam, hanem ha valaki rendben tartja szerintem jobb kiszállni belőle mint 1 lelakott szarból. Ha egy lelakott szarod van arra a legjobb megoldás a körbe fólia,mivel nem látnak az ismerősök,hogy mivel közlekedsz. A "meglátnak,hogy miből szállsz ki...arra is van megoldás: A céltól jó messze kell megállni és ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Akinek van fóliája - mennyibe fájt kb. re a corsára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Akinek van fóliája - mennyibe fájt kb. re a corsára? szia Én most kértem árajánlatot egy bp-i fóliás műhelytől. 5ajtós corsának a 2hátsó ablakát, a 2 kicsit + a csomagtérajtót 14ezerért fóliáznák le. Függetlenül a fólia színétől. 7év garival, műbizonylattal. Kb 3óra alatt csinálják meg, állításuk szerint nem bontják meg az ajtókárpítot. Ha kell átküldöm a címet pm-be , és ott tudsz árajánlatot kérni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Akinek van fóliája - mennyibe fájt kb. re a corsára? Békés megye- rendőr megye. Így nagyon fog fájni ha olyat teszel,ami ér is valamit. A műbizonylatról meg nem fogják tudni,hogy mi az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Békés megye- rendőr megye. Így nagyon fog fájni ha olyat teszel,ami ér is valamit. A műbizonylatról meg nem fogják tudni,hogy mi az. :D A hátsó ablakot be is vakolhatod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 A hátsó ablakot be is vakolhatod... dryvit-ot neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Békés megye- rendőr megye. Így nagyon fog fájni ha olyat teszel,ami ér is valamit. A műbizonylatról meg nem fogják tudni,hogy mi az. :D Addig amíg az első ablakokat nem fóliázza le addig nem nagyon szólhatnak semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Varrógépolaj rulez! :D Kicsit p.csöltem a kulccsal, meg kapott varrógépolajat a gyújtáskapcsoló, így már jó lett. A kérdés, hogy mennyire lesz tartós? Nem szeretnék úgy járni, hogy menet közben véletlenül beálljon a kormányzár. Szerintetek ez már csereérett vagy elmegy? Mondjuk az is egy érdekes műsor lenne, hogy le kell kapni a légzsákos kormányt. Ennek nem mertem nekiállni, nehogy a képembe durranjon a légzsák. (Még sose szereltem légzsákos cumót, így jobb az elővigyázatosság). Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 szia Én most kértem árajánlatot egy bp-i fóliás műhelytől. 5ajtós corsának a 2hátsó ablakát, a 2 kicsit + a csomagtérajtót 14ezerért fóliáznák le. Függetlenül a fólia színétől. 7év garival, műbizonylattal. Kb 3óra alatt csinálják meg, állításuk szerint nem bontják meg az ajtókárpítot. Ha kell átküldöm a címet pm-be , és ott tudsz árajánlatot kérni Ha a hátsó 3mat fóliáztatod le a rendőrök bekaphatják a fäszt keményem mert az vizsgán is átmegy műbizonylattal. 7 év garival csinálták nekem is gondolom a szlovák útira gondolsz. Asszem 20-24 volt az egész nekem körbe fólia de lehet több már nem vágom. Viszont a szlovák fólia világosabb a full sötét mint a többi ezért nem ajánlom inkább 3M fóliát válasszatok vagy LUMART :D nincs gond a fóliával csak világosabb nekem az az izom sötét kellet volna de hát ez van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Én 1 éve kértem itt Szegeden árajánlatot, és 24-et mondtak 3 ajtós corsára csak hátulra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Én 1 éve kértem itt Szegeden árajánlatot, és 24-et mondtak 3 ajtós corsára csak hátulra..... Ha jó minőségű fólia megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 LLUMAR fólia lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 plusz az ablaktörlő karokat is :D amúgy tényleg nem hülyeség kicserélni a pára miatt ...de kis bénák vagytok... :D sosem veszem a le akarokat, csak középső csavart ki és nőgyógyászkezekkel tépem ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 LLUMAR fólia lenne Az jó féle szerintem nem drága. Ha 30ból megvan a komplett kocsi megéri. Nehezebb betörni az ablakot kevésbé van meleg bent a nap nem éget szét. UV védős. Nem látnak be kívülről a tolvajok. Jól is néz ki. És ha beverik vagy betörik nem hullik be az ablak. De a sok okos meg a rendőr nem érti meg ezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Tervbe van véve hátulra egy, de egyelőre most jön a műszaki! Jövőhetén megy vizitre a kicsike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Tervbe van véve hátulra egy, de egyelőre most jön a műszaki! Jövőhetén megy vizitre a kicsike. Ha csak a hátsó 3mat akarod akkor műbizonylattal átmegy a műszakin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ja azt tudom :D Itt most a pénz a lényeg, mert a műszaki sokat kivesz a zsebből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 szia Én most kértem árajánlatot egy bp-i fóliás műhelytől. 5ajtós corsának a 2hátsó ablakát, a 2 kicsit + a csomagtérajtót 14ezerért fóliáznák le. Függetlenül a fólia színétől. 7év garival, műbizonylattal. Kb 3óra alatt csinálják meg, állításuk szerint nem bontják meg az ajtókárpítot. Ha kell átküldöm a címet pm-be , és ott tudsz árajánlatot kérni Jó az ára csak az a gáz hogy bp -től túl messze vagyok, itt békés megyében meg tipikusan tuti többe kerül :D a nyakam már szénné van égve és még nagyon nyár sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 hali. Szerintetek b corsa motorházteteje beférne a csomagtartóba? (5ajtósba, persze hátsó üléseket ledöntve gondolom :D ) el kéne vinnem egy mocitetőt de nincs jelenleg nincs itt a kocsim ezért kérdezem, mert amúgy lemérném. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 hali. Szerintetek b corsa motorházteteje beférne a csomagtartóba? (5ajtósba, persze hátsó üléseket ledöntve gondolom :D ) el kéne vinnem egy mocitetőt de nincs jelenleg nincs itt a kocsim ezért kérdezem, mert amúgy lemérném. Köszi Morcosítva lesz? Nekem az nem tetszik :D Nem illik a kerek formához a szögletes motorháztető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Morcosítva lesz? Nekem az nem tetszik :D Nem illik a kerek formához a szögletes motorháztető :D mondjuk úgy h lesz egy morcosított motorháztetőm is, csak el kéne hoznom. Viszont nem tudom h beférne e vagy szerezzek nagyobb kocsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 mondjuk úgy h lesz egy morcosított motorháztetőm is, csak el kéne hoznom. Viszont nem tudom h beférne e vagy szerezzek nagyobb kocsit :D Nem tetszik az 5 ajtós corsa ilyen kis kocsira rányomorítani ezt a sok ajtót..... http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=62286 1.2 tunesz yeahhh értelmetlenség ne tovább-ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts