J0hnny Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Miért XEV, vagy NE? Még mindig a C20XE a messze legjobb korabeli motor, ráadásul igen olcsó lett már. Minden alkatrészt fillérekért dobálnak utánad, és sokkal kevesebb a hibalehetőség is, mint az X20XEV-nél. Nem akarlak meggyőzni, de nem értem, hogy miért pont a legjobb, legésszerűbb verziótól határolódsz el. :D Miért kéne azt csinálom ami logikus? :D Nekem tetszik ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Miért kéne azt csinálom ami logikus? :D Nekem tetszik ez: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0...lclub-10867.jpg 1 - Te perverz vagy :D 2 - az ott nem kék fagyálló? nekem az "opelbe szilikátmentes fagyi" olyan mint vmi szent dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 1 - Te perverz vagy :D 2 - az ott nem kék fagyálló? nekem az "opelbe szilikátmentes fagyi" olyan mint vmi szent dolog :D Kékből is van szilikátmentes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Miért kéne azt csinálom ami logikus? :D Nekem tetszik ez: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0...lclub-10867.jpg Nem fojtja be a max. 1.4hez való légszűrőház a nagyblokkot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Nem fojtja be a max. 1.4hez való légszűrőház a nagyblokkot? Kilehet azt jól herélni...nekem is kivan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 az ott nem kék fagyálló? nekem az "opelbe szilikátmentes fagyi" olyan mint vmi szent dolog :D Ne kezd te is ezt a hülyeséget... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Kilehet azt jól herélni...nekem is kivan. :D Megosztanád ezt h is kell?:D Ugyanis direkt szűrőt sose akarok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Megosztanád ezt h is kell?:D Ugyanis direkt szűrőt sose akarok Szerintem ha szétszeded egyértelmű, hogyan kell a levegő útját megkönnyíteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Szerintem ha szétszeded egyértelmű, hogyan kell a levegő útját megkönnyíteni. :D Okés köszi majd ránézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Szerintem ha szétszeded egyértelmű, hogyan kell a levegő útját megkönnyíteni. :D nagy lyuk a géptetőn a fojtó felett vagy olyan galambdúc mint a nagy amerikai 8e-res motorokon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 nagy lyuk a géptetőn a fojtó felett vagy olyan galambdúc mint a nagy amerikai 8e-res motorokon :D Jaaa sose tennék ilyen beömlőket a kocsimra irtózok még a látványától is, ez olyan mint a nagy vasalódeszka hátravagy mint a a küszöbre a légbeömlő a keréknél...... egyedül a transporteres beömlő tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 nagy lyuk a géptetőn a fojtó felett vagy olyan galambdúc mint a nagy amerikai 8e-res motorokon :D ... hátul LPG dugesszel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 ... hátul LPG dugesszel. :D hagy szóljon a lángcsóva :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 hagy szóljon a lángcsóva :D :D Meg a röhögés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 minden sértegetés nélkül az utolsó pár írásod hakapeszi arra enged következtetni hogy egy igazi s*gg vagy...aki így gondolkodik mint te az inkább autóba se üljön Ugyan ezt gondoltam én is erről, csak nem akartam leírni mert akkor megint én balhézok meg én vagyok bunkó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sziasztok! Kellene egy kis technikai támogatás. A motor c12nz, és nagyon melegszik. Most a nagy melegben még az autópályán is 97°C-ra. A ventillátor bekapcsol, de hosszú távon nem egészséges a motornak. Kérdés: hogy lehet fényt deríteni a hiba pontos okára? Ha a termosztát lehet-e házilag javítani, vagy csak a csre a megoldás. Ja egyébként a tágulási tartályban folyamatosan bugyog, ha túlmelegedett. Az olajba nem keveredik a hűtővíz. Azt is megköszömöm, ha csak a linket adjátok meg! Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Nekem ugyanezzel a motorral folyamtosan melegedett, és még a ventillátor se kapcsolt be. termosztátot kár javítani, cserélni kell, nem egy drága mulatság, csak meg kell bontani hozzá a vezérlést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Nekem ugyanezzel a motorral folyamtosan melegedett, és még a ventillátor se kapcsolt be. termosztátot kár javítani, cserélni kell, nem egy drága mulatság, csak meg kell bontani hozzá a vezérlést. A vezérmű szíjjat is le kell venni, vagy elég csak a burkolatát lekapni? Csak most néztem, hogy szegedi vagy. Június 15-e után egy hétre le kell költöznöm a munkám miatt, összejöhetnénk eszmecserére. Csak fél éve használom az autót, és elkél a tapasztaltabb ember tanácsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 A vezérmű szíjjat is le kell venni, vagy elég csak a burkolatát lekapni? ! le kell venni a szíjat .. javítani nem lehet csak herélni vagy cserélni wahler márkájúra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 le kell venni a szíjat .. javítani nem lehet csak herélni vagy cserélni wahler márkájúra :D Köszönöm a segítséget! Rákeresek a márkára, holnap kéne vennem, mert hétfőtől napi sok száz kilómétert kell autóznom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Köszönöm a segítséget! Rákeresek a márkára, holnap kéne vennem, mert hétfőtől napi sok száz kilómétert kell autóznom! olyan 3e körül van 1338052 a GM katalógus száma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 A vezérmű szíjjat is le kell venni, vagy elég csak a burkolatát lekapni? Csak most néztem, hogy szegedi vagy. Június 15-e után egy hétre le kell költöznöm a munkám miatt, összejöhetnénk eszmecserére. Csak fél éve használom az autót, és elkél a tapasztaltabb ember tanácsa! Szia. Le kell szedni a vezérműszíjat ahoz hogy termosztátot cserélj. Ha nem értesz hozzá akkor inkább csináltasd szerelővel mint utána nagyobb geb@sz legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Szia. Le kell szedni a vezérműszíjat ahoz hogy termosztátot cserélj. Ha nem értesz hozzá akkor inkább csináltasd szerelővel mint utána nagyobb geb@sz legyen. Apám autószerelő, igaz, hogy nyugdíjas, de rá merem bízni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Apám autószerelő, igaz, hogy nyugdíjas, de rá merem bízni. Akkor jó kezekben lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ma megint érdekesen viselkedett a corsám. Hazafelé indultam, kb 20km után kocsit leállítom csomagok ki, eltelt 15perc vissza a kocsiba indít és... nem indul :D Hogy miért azt nem tudom. Eltelt 10 perc utána indult, mondom jól van :D Jövök lefele vidékre 90es tempóban egyszercsak felvillan a check lámpa, fordulat leesik, majdnem megáll a moci aztán életre kel és irány tovább. Kb 8mp-volt az egész. Aztán megint megcsinálja, 60as tempóban épp lassítottam és akkor ugyanez ? :D Mi lehet vele azt nem tudom :P Vki bp-en belül tudna segíteni hibakód kiolvasásában? Hátha kiderül vmi amin el lehetne indulni. Melegedni nem melegedett, normál tempóban mentem szóval egyszercsak előjött és úgy is ment.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts