hakapeszimaki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 XE-vel lenne olyan 7 és 8 között, de sofőr és gumifüggő. NE észrevehetően lustább, de főleg 60-80 felett lesz észrevehető. Ha összeáll egy 20xe A veki meg egy 20xe Corsa akkor 1/4-en elképzelhető,hogy az a +200kg ledolgozható jobb starttal, jobb sofőrrel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Ha összeáll egy 20xe A veki meg egy 20xe Corsa akkor 1/4-en elképzelhető,hogy az a +200kg ledolgozható jobb starttal, jobb sofőrrel? Hát ha egy bal###### a sofőr akkor igen :D de szerintem legalább 1/2-1 kocsihosszal veri a corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Nekem is van egy tavaly novemberi mérésem, akkor már elég jól ment a Corsa, de ez messze nem a legjobb időm, amit versenyen futottam. 0-100km/h -> 4,800s 80-120km/h -> 2,07s 0-150km/h -> 7,94s A 80-120 elég brutál, közben még váltok is egyet :D Nem lesz semmi erősebb? :D 3.94 végáttétel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 gondolkodom már pár hónapja,hogy irok Neked egy pü-t a "mi lenne ha vennék egy V6 omegát és össze hoznánk a corsával" kezdetű sorokkal ,de úgy érzem ha megírom az egyenes út a leejtőn,szóval ez egyenlőre még várat magára :D Egy XE-n azért elgondolkoznék a helyedben, sokkal agilisebb, mint a 8V, elvileg simán ehet kevesebbet is és 60-80e között már lehet venni. Nem mellesleg csak be kell lógatni és kicsit vágni a tűzfalon. V6-nál meg jön még a többi mókolás, motortartó építés, leömlő faragás, lehet akkor nem ártana nagyobb féltengely is és a fordszámmérőd se menne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Ha összeáll egy 20xe A veki meg egy 20xe Corsa akkor 1/4-en elképzelhető,hogy az a +200kg ledolgozható jobb starttal, jobb sofőrrel? Ha a Corsás megtalálja a gázpedált, akkor kizárt, hogy a Vectra nyerjen, közel 2mp a különbség 402m-en a két autó között. 3.94 végáttétel? F28, 3,72-es difivel. 96 körül váltok 2-ből 3-ba, így a 0-100-as időnél kettőször váltok közben, 80-120-nál egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Nekem pont most fosta el magát a csodás fk futómű. :D Kap helyette kayabat bilstein rugóval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Ha a Corsás megtalálja a gázpedált, akkor kizárt, hogy a Vectra nyerjen, közel 2mp a különbség 402m-en a két autó között. F28, 3,72-es difivel. 96 körül váltok 2-ből 3-ba, így a 0-100-as időnél kettőször váltok közben, 80-120-nál egyszer. Meg a tapadást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Hát ha egy bal###### a sofőr akkor igen :D de szerintem legalább 1/2-1 kocsihosszal veri a corsa :D Meg gyárilag csak 150ló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Egy XE-n azért elgondolkoznék a helyedben, sokkal agilisebb, mint a 8V, elvileg simán ehet kevesebbet is és 60-80e között már lehet venni. Nem mellesleg csak be kell lógatni és kicsit vágni a tűzfalon. V6-nál meg jön még a többi mókolás, motortartó építés, leömlő faragás, lehet akkor nem ártana nagyobb féltengely is és a fordszámmérőd se menne.... ha V6ra adnám a fejemet akkor már csak hobbi autónak maradna, nem minden napi használatra, XE-t már nem szeretnék :D ...és nagyjából tisztában vagyok az anyagi vonzatával is, úgyhogy ezért is várat még a dolog magára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 :D Meg gyárilag csak 150ló. Szívós kocsit összehasonlítani turbóssal? :D Nem sok értelme van Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 ha V6ra adnám a fejemet akkor már csak hobbi autónak maradna, nem minden napi használatra, XE-t már nem szeretnék :D ...és nagyjából tisztában vagyok az anyagi vonzatával is, úgyhogy ezért is várat még a dolog magára :D Miért nem szeretnél XE-t amúgy erre kíváncsi lennék a pénztárca megkímélésén kívül milyen indok van még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 :D Meg gyárilag csak 150ló. Ez egy olyan elrontott rajt a corsás részéről, mint a pitsa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Szívós kocsit összehasonlítani turbóssal? :D Nem sok értelme van A korzás mégis odaállt mellé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Ez egy olyan elrontott rajt a corsás részéről, mint a pitsa.... Tényleg kb a suzukis nyugdíjasok gyorsabban elindulnak a lámpánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 A korzás mégis odaállt mellé. :D Van aki tudja is kezelni a vasat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 A korzás mégis odaállt mellé. :D Te is sok gyorsuláson jártál ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Van aki tudja is kezelni a vasat.... :D Köszi! :lol: A régi szép idők! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Van aki tudja is kezelni a vasat.... :D Ezért élmény autó ez a kis corsa. Elég gáz lehet amikor így otthagynak ezért nem kéne nekem drága kocsi..... bőven jó egy kis corsa NAGY motorral :D És az 50 kilós csajom is elfér elől hátulra meg nem ül senki ez nem taxi. Lassan 2 éve van meg a corsa kb 7 alaklomnál többször nem ültek hátul szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Te is sok gyorsuláson jártál ugye? :D Csakis elkerülőkön aláz a fadugóssal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Csakis elkerülőkön aláz a fadugóssal. :D tuningboxal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Köszi! :lol: A régi szép idők! :lol: :D :D Emlkéxel amikor Losié még béta állpotban volt és bejöttél az XE-vel? Cseréltünk és mentem vele full esőben egyet hetény felé, full kopott nyárival. Mókás volt, amikor a buszt előztük és a kopott nyári megúszott a vizen a busz mellett már. :D Időm sem volt megijedni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Emlkéxel amikor Losié még béta állpotban volt és bejöttél az XE-vel? Cseréltünk és mentem vele full esőben egyet hetény felé, full kopott nyárival. Mókás volt, amikor a buszt előztük és a kopott nyári megúszott a vizen a busz mellett már. :D Időm sem volt megijedni. :D Nekem is van egy ilyen csodálatos emlékem a céges 1.9 incaval kb slicre kopott gumi, leesett az eső kis fék nagy csúszás akkor neki mentem egy audinak életembe elsőre. Az audinak semmi baja nem lett csak letörölte a csávó 1 ronggyal a fehér foltot nekem meg szarrá tört a sárvédő + a lámpafülek :D és ha a spúr főnököm vesz gumit a kocsira akkor nem én ittam volna meg ennek is a levét de hát ez egy ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Te is sok gyorsuláson jártál ugye? :D Egyen sem. Pénzem nincs ilyen autót építeni és szervizelni, akkor minek nézzem hogyan játszanak akiknek van rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Egyen sem. Pénzem nincs ilyen autót építeni és szervizelni, akkor minek nézzem hogyan játszanak akiknek van rá... Akkor azt sem tudod, hogy miért állt az audi mellé a korzás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Emlkéxel amikor Losié még béta állpotban volt és bejöttél az XE-vel? Cseréltünk és mentem vele full esőben egyet hetény felé, full kopott nyárival. Mókás volt, amikor a buszt előztük és a kopott nyári megúszott a vizen a busz mellett már. :D Időm sem volt megijedni. :D Én ismét egyre gyakrabban agyalok azon, hogy csak kellene egy jó kis sleeper A Corsa, XE-vel. :D Minden full gyári fapad kívül-belül, csak az XE, egy emberesebb futómű, de nem mély, 256-os fék és egy szett 14-es, vagy 15-ös lemezfelni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts