lackó2425 Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 megnéztem de a nívónál nem füstöl,amúgy ha elvinném szervizbe akkor is csak annyit tudnak csinálni szétszedik és vagy ez vagy az a hiba de ha szétbontom én is meglátom hogy mivan ,csak előre felakarok készülni az összegekre!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 B. dzsoni :D ezt is megkaptad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Nekem FIAT gomba van benne, igaz ehyfokozatú, de 95 foknál kapcsol. Nekem 95-97 körül mondjuk nem tudom milyen van benne de a gyárira 100at ír amúgy nem nagy tétel 1000-1500 kedvezménnyel enélkül max 3 ezer lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergő91 Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Hello! Egy imobiliseres ecu val rendelkező motort(x14xe) tettem az eredetileg nem imos (c12nz) b corsaba nincs szikra és nem megy az ac nyilván a imo miatt. a kérdésem az lenne hogyan tudom áthidalni vagy kiiktatni az indításgátlást egyébként megvan hozzá az imos kulcs gyujtáskapcsoloja és a jeladoja de nincs hozzá kábel és a kulcsban semmien chippet nem találtam akkor igy fölösleges bekötni igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Hello! Egy imobiliseres ecu val rendelkező motort(x14xe) tettem az eredetileg nem imos (c12nz) b corsaba nincs szikra és nem megy az ac nyilván a imo miatt. a kérdésem az lenne hogyan tudom áthidalni vagy kiiktatni az indításgátlást egyébként megvan hozzá az imos kulcs gyujtáskapcsoloja és a jeladoja de nincs hozzá kábel és a kulcsban semmien chippet nem találtam akkor igy fölösleges bekötni igaz? Attól még a computer letilt. Ha nincs a kulcsban chip, az gázos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Hello! Egy imobiliseres ecu val rendelkező motort(x14xe) tettem az eredetileg nem imos (c12nz) b corsaba nincs szikra és nem megy az ac nyilván a imo miatt. a kérdésem az lenne hogyan tudom áthidalni vagy kiiktatni az indításgátlást egyébként megvan hozzá az imos kulcs gyujtáskapcsoloja és a jeladoja de nincs hozzá kábel és a kulcsban semmien chippet nem találtam akkor igy fölösleges bekötni igaz? chip nélkül nem fog menni.. hallottam olyanról hogy meglehet faragni hogy ne keljen chip... de hogy hogyan ..fogalmam sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Hello! Egy imobiliseres ecu val rendelkező motort(x14xe) tettem az eredetileg nem imos (c12nz) b corsaba nincs szikra és nem megy az ac nyilván a imo miatt. a kérdésem az lenne hogyan tudom áthidalni vagy kiiktatni az indításgátlást egyébként megvan hozzá az imos kulcs gyujtáskapcsoloja és a jeladoja de nincs hozzá kábel és a kulcsban semmien chippet nem találtam akkor igy fölösleges bekötni igaz? Elvileg ha jól tudom OP-COM-mal kilehet venni belőle az imot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 chip nélkül nem fog menni.. hallottam olyanról hogy meglehet faragni hogy ne keljen chip... de hogy hogyan ..fogalmam sincs Angol ebay-ről rendelsz 4 fontért "immo-key"-t. Ki kell olvasni a gyári alvázszámát a computernek tech2-vel vagy opcommal. Az alvázszám alapján megmondják a security kódot az opel márkaszervízben. Ezután szintén tech2-vel vagy opcommal felprogramozzák neked az új immo chip-et. Másik megoldás az Immo killer v1.1 nevű eszköz, de sajnos nem tud mindent a kütyü, az én simtec 71-esemet sem tudja immotlanítani. Amit a kulcsmásolósoknál lehet venni immo chip-et szart sem ér, 4000 ft-ért adják, és nem viszi se a tech2 se az opcom. Csak olyat szabad venni amin fehér a felirat, a barna nem jó. Volt amelyiket felprogramoztam, le is zárta, de érezni már nem érezte, és volt olyan amit még csak fel sem tudott programozni annyira nem érezte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Elvileg ha jól tudom OP-COM-mal kilehet venni belőle az imot. Sajnos nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Sajnos nem. én is így tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Angol ebay-ről rendelsz 4 fontért "immo-key"-t. Ki kell olvasni a gyári ........ ááá én más módszert hallottam... valahogy áthidalták...itt elvág ott forraszt módszerrel :D nemtom hogyan de ment.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 ááá én más módszert hallottam... valahogy áthidalták...itt elvág ott forraszt módszerrel :D nemtom hogyan de ment.. Keresgélni kell a neten. Sajna az enyémre nem találtam megoldást, mert ezt már programból oldották meg az ecuban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Keresgélni kell a neten. Sajna az enyémre nem találtam megoldást, mert ezt már programból oldották meg az ecuban. egyébként ezt a faragást egy autótolvaj banda csinálta... ez úgy derült ki.. ellopták a kollégám corsa-át.. és a rendőrség megtalálta..hihetetlen de ilyen is van.. :D aztán akkor derült ki hogy faragták az autót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Sajnos nem. Akkor rosszul emléxem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 egyébként ezt a faragást egy autótolvaj banda csinálta... ez úgy derült ki.. ellopták a kollégám corsa-át.. és a rendőrség megtalálta..hihetetlen de ilyen is van.. :D aztán akkor derült ki hogy faragták az autót :D Corsát hol éri meg lopni? :) Persze ha b volt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Corsát hol éri meg lopni? :D Persze ha b volt... :D x17d :) a világból kimegy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 x17d :D a világból kimegy :D ja megéri 50 ezerért :DDDDD ha már lopásra fajul valaki nagy tételbe csinálná. Gondolom vmi sötét bőrű népcsoport volt azoknak ekkora az IQja kb. Amúgy meg lehet a világból kimegy de én saját magamnak dízel nem vennék.... max vmi brutál durva TDI-t, de a sima dízelek gagyi mind. Bár előbb kéne diesel corsa mint 1.2es :) Mondjuk egy audi TDI motort a corsába valahogy beépítve elfogadnék B):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Bár előbb kéne diesel corsa mint 1.2es :D naaaa jó az az egykettes :D másrészt tényleg jók a diesel corsa-k Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 naaaa jó az az egykettes :D másrészt tényleg jók a diesel corsa-k 3000 v6 cdti-n én is gondolkozom, hogyan lehetne beficcenteni a combo motorterébe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 ja megéri 50 ezerért :DDDDD ha már lopásra fajul valaki nagy tételbe csinálná. Gondolom vmi sötét bőrű népcsoport volt azoknak ekkora az IQja kb. Amúgy meg lehet a világból kimegy de én saját magamnak dízel nem vennék.... max vmi brutál durva TDI-t, de a sima dízelek gagyi mind. Bár előbb kéne diesel corsa mint 1.2es :) Mondjuk egy audi TDI motort a corsába valahogy beépítve elfogadnék B):D Sztem nem szabad csodálkozni azon ,hogy ellopnak egy corsát. Haverom anyjának a kispolski-ját lopták el :D Volt munkatársamnak a daewoo tico-ját törték fel, elvittek belőle egy írott michael jackson cdt :D Ezek után minőségi fejlődésnek tűnik a corsa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 3000 v6 cdti-n én is gondolkozom, hogyan lehetne beficcenteni a combo motorterébe... :D Te jó isten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Te jó isten :D Miva? Nem lehetetlen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 3000 v6 cdti-n én is gondolkozom, hogyan lehetne beficcenteni a combo motorterébe... :D Demo megoldja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Demo megoldja :D Jah, bár sztem a canbuson ő sem tud segíteni... :D De az omega jól megy keresztben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Jah, bár sztem a canbuson ő sem tud segíteni... :D De az omega jól megy keresztben... :D MV6 -ot bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts