dirty-handz Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Az AC fedelének tömítését nézzétek meg. Jó de miért benzinszűrő csere után jön elő a szag? Eddig nem volt. Én szerintem amikor lekaptam kilőtt azt még benne van a kocsiba a szag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Tankolják tele,akkor kiderül, hogy jó-e a tömítés. :D Sokat kérsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Tankolják tele,akkor kiderül, hogy jó-e a tömítés. :D És a kocsi árát is megduplázzák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 És a kocsi árát is megduplázzák :D kb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 whááháá,megkergettem ma egy dízel x6-ost...100-120ig fogtam utána elfogyott az út...végeredmény: szombati egész nap tartó fülig érő mosoly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Az AC fedelének tömítését nézzétek meg. nálam ue a problem, mit nézzek a tömítésen... ? inkább vegyek egy újat azt csé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 nálam ue a problem, mit nézzek a tömítésen... ? inkább vegyek egy újat azt csé? Hogy helyén van-e és betölti-e a funkcióját! Légyszi írj teljes szavakat!Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 nálam ue a problem, mit nézzek a tömítésen... ? inkább vegyek egy újat azt csé? Egyszerű. Ha nincs a helyén,akkor teletankolás közben folyik az autó alól a benzin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Sziasztok! A sofőr biztonsági övet kellene megjavítanom, kicserélnem. Nem húzza vissza. Mennyire bonyolult a művelet? 3 ajtós a kocsi. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Akit esetleg érdekel annak egy kis infó: V. Országos Corsa Találkozó Budapest júli 23-24. További infó: google :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Renaissance Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Szevasztok fórumlakók. Keresnék egy Corsa villamosságához nagyon értő szakit. Az autó egy 1998-as Corsa X10XE-s motorral. A jelenség olyan 2 éve kezdődött...a motor menet közben magától felbőg 3,5-4 ezer környékére, majd egyszer csak abbahagyja a bőgést, az alapjárati motor nem dolgozik tovább ("nincs jelen"), és természetesen világít a check engine lámpa. Menet közben ilyenkor az autó erőteljesen rángat, álló helyzetben pedig hörög. Majd egyszer csak szintén magától "meggyógyul", és nyugi van egy ideig, ilyenkor nem rángat, és nem hörög. Van, hogy több óra, van, hogy csak 20 perc erejéig. Az op-com, és gyári tech műszer szerint is az alapjárati motor nincs jelen. Drága-drága, de nincs mit tenni egyértelműen csere. Meg is vettem a Bosch gyárit, kicseréltem, örültem...fél évig, mert megint ugyanez a bőgés, majd hörgéses "alapjáratimotortalanság". Oké, szart vettem, no para irány csere, garilevél előkeres. Kicserélték gariba, én is kicseréltem, vissza az opeloshoz alapbeállítások stb. Mindenki örült...ismét fél évig, megint ugyanaz a para. Garis csere, majd új alapjárati motor (közben annyit megcsináltam, hogy pillangószelep torkot is kitisztítottam) megint félév, és megint ugyanaz...Van Solymáron egy cég, a péceli verdák ott dolgozik egy srác, bizonyos Balázs, nagyon penge Pest szerte a rejtett villamossági hibákban, ugyanezt mondta: alapjárati motor csere. De mondom neki már 3-at cseréltem, ez a 4. ami szar...azt mondja más pedig nem lehet, az a rossz. Az Opelos, és Balázs szerint sincs ami elrontsa az alapjárati motort a kocsiban, de mégis...a 4. alapjárati motor után azt gondolom, vagy az ördög szállta meg ezt a kocsit, vagy valami mégis képes elrontani, hiába csak a vezérlő komputerrel áll közvetlen kapcsolatban. Közben kifogtam egy szerencsére nagyon rendes villamossági szerelőt aki szétszedte, szénkefét cseszegette, motort megpucolgatta, na akkor 5 napig jó volt az autó, majd megint beszart, tehát jófele keresgélünk, ez tuti. Még annyira rájöttem egy ilyen felbőgés közben, hogyha sikerül jól eltalálnom egy nagyon pici gázfröccsel, akkor egyszerűen visszamegy a fordulat, és nem csinálja, illetve, ha leállítom akkor 50%, de talán jó lesz. Egy ilyen alkalommal készült ez a videó is: http://www.youtube.com/watch?v=31VXMOenhy4 Valakinek valami használható ötlete van ? Elöre is köszönöm a segítséget. üdv: K-roy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 miért mész 40 nel??? volt-e tanult értékek nullázva?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 néztem fb-n a 20éves opelos találkozóról a képeket, le a kalappal a szervezés előtt, nagyon színes programok,rengeteg fellépő és sok ember volt a képek alapján,sajnálom hogy kihagytam...kivéve sp-t meg ádok zolit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 néztem fb-n a 20éves opelos találkozóról a képeket, le a kalappal a szervezés előtt, nagyon színes programok,rengeteg fellépő és sok ember volt a képek alapján,sajnálom hogy kihagytam...kivéve sp-t meg ádok zolit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 :D na ki vele mi tetszik ennyire...itt elsősorban arra gondoltam hogy sok fellépő+sok program a kicsiktől a nagyokig -nak (ezt de szépen fogalmaztam meg...ja és beleszerettem vmibe,ha megtalálom belinkelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 na ki vele mi tetszik ennyire...itt elsősorban arra gondoltam hogy sok fellépő+sok program a kicsiktől a nagyokig -nak (ezt de szépen fogalmaztam meg...ja és beleszerettem vmibe,ha megtalálom belinkelem Olvass bele a megfelelő topikba... :D Szervezés szar volt, fellépők haha. :) szerk.: te eltaláltál arra a részre ahol pl az én autóm is volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Renaissance Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 miért mész 40 nel??? volt-e tanult értékek nullázva?? áll az autó. csak gondoltam magától értetődő, hogy a spirál el van törve... és természetesen volt nullázva, de ezt írom is a post-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Olvass bele a megfelelő topikba... :D Szervezés szar volt, fellépők haha. :D szerk.: te eltaláltál arra a részre ahol pl az én autóm is volt? B) majd ha lesz időm átolvasom mind a tizeniksz oldalt, de azt a azért egyből megtaláltam hogy a motorteredből már csak a halacskák hiányoztak :D mivel nem tudom lementeni a képet így leírom ami nagyon tetszett, egy f astra 2ajtós fehér ronal turbo felnikkel...soha nem láttam még ilyet és áhhh :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 áll az autó. csak gondoltam magától értetődő, hogy a spirál el van törve... és természetesen volt nullázva, de ezt írom is a post-ban. Én a kábelkötegben keresném a hibát és az ECU is lehet ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Spirálos x10xe? De ha elvan törve akkor miért mutat.. Lehet hogy pont ez hülyiti megáll az autó. csak gondoltam magától értetődő, hogy a spirál el van törve... és természetesen volt nullázva, de ezt írom is a post-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 majd ha lesz időm átolvasom mind a tizeniksz oldalt, de azt a azért egyből megtaláltam hogy a motorteredből már csak a halacskák hiányoztak B) mivel nem tudom lementeni a képet így leírom ami nagyon tetszett, egy f astra 2ajtós fehér ronal turbo felnikkel...soha nem láttam még ilyet és áhhh :D :D :) Legalább lemostam a blokkot :D :D Azért nem láttál még olyat, mert ez az egy van a világon. Gyuri barátom csinálta. :D Nem mellesleg, egy csomó cucc tőlem van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Renaissance Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Én a kábelkötegben keresném a hibát és az ECU is lehet ludas. igen, ez a kettő van nálam is top-os helyen, de ECU csere esetén senki nem ad garit, hogy jó lesz. sajnos az én bontósomnak az utóbbi fél évben nem nagyon volt 1.0L-eshez való ECU, próbál(gat)ni meg nem olyan egyszerű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 igen, ez a kettő van nálam is top-os helyen, de ECU csere esetén senki nem ad garit, hogy jó lesz. sajnos az én bontósomnak az utóbbi fél évben nem nagyon volt 1.0L-eshez való ECU, próbál(gat)ni meg nem olyan egyszerű... A kábelköteg kibontása és ellenőrzése is segíthet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Renaissance Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A kábelköteg kibontása és ellenőrzése is segíthet. úgy érted kisípolni a motorköteget ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 úgy érted kisípolni a motorköteget ? A tűzfal átvezetésnél lehet esetleg kidörzsölődött kábel. Kihúzni a kasztniból úgy, hogy hozzáférj és leszedni róla a szigetelést, átnézni és újra visszabandázsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts