Volu Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 A szivattyút jól belenyomtam mégis engedi ki nyomásnál a löttyöt JAJ,akkor nemtom,lehet a szívattyú a bűnös? Febiből 8ezerért van utángyártott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 8k-t azé sokallanám érte, van egy pár olcsóbb is, igaz nem febi, de ez a része érdekel a legkevésbé a kocsinak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 szia! létezik valami utángyártott műanyag dob hátra? ha igen légyszi segíts hogy hol lehet beszerezni további ,szép napot .... Bárdinál hozza az árlista és a webshop is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Bárdinál hozza az árlista és a webshop is. már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM Én se írok helyesen de ez már durva, meg hát a fogalmazás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Én se írok helyesen de ez már durva, meg hát a fogalmazás is. köszönjük "EMESE" a hozzászólásodat .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Figy én láttam a corsát csúnya kékes zöld de tényleg nincs rozsda se alul se kint szóval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 :D na jó ezt én sem tűrhetem szó nélkül, előre is bocsánatot kérek :D http://www.youtube.com/watch?v=bXKdVMQkJ-o&NR=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 na jó ezt én sem tűrhetem szó nélkül, előre is bocsánatot kérek :D http://www.youtube.com/watch?v=bXKdVMQkJ-o&NR=1 figyelj! te dobjál be vmit, egy whiskyt vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM Bárdi... Karosszéria/karosszéria elemek/... Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Bárdi... Karosszéria/karosszéria elemek/... köszönöm ! rajta vagyok a beszerzésén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 figyelj! te dobjál be vmit, egy whiskyt vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt. :D :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Hali!!! Tegnap rám hozta a frászt a corsi. Araszolgattam Szegeden, azt vettem észre hogy az alapjárat kicsit magas és ingadozik. Egyszer aztán kigyulladt a sárga lámpa is. Na f@sza gondoltam. Pláza parkolóban egy gyors szemrevételezés után észrevettem, hogy egy kis vákuumcső pipa szerű gumija törött el. Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) enyhe égési sérülések után sikerült megcsinálni. Indítás után minden OK lett. Itt a vége fuss el véle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Hali!!! Tegnap rám hozta a frászt a corsi. Araszolgattam Szegeden, azt vettem észre hogy az alapjárat kicsit magas és ingadozik. Egyszer aztán kigyulladt a sárga lámpa is. Na f@sza gondoltam. Pláza parkolóban egy gyors szemrevételezés után észrevettem, hogy egy kis vákuumcső pipa szerű gumija törött el. Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) enyhe égési sérülések után sikerült megcsinálni. Indítás után minden OK lett. Itt a vége fuss el véle. köszönjük Emese :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) sikerült ez kész :D :) adtál a tigrisnek hátulról B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 ez kész :D :D adtál a tigrisnek hátulról :) B) ki mire asszociál,ugye?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 ki mire asszociál,ugye?! :D Volu, tekintve, hogy neked c20NE-d van olvasgattam és megtetszett a motor mindenki csak dicséri. Kérdésem, olvastam, hogy könnyen ki lehet belőle hozni több lóerőt ha több levegőt juttatnak be és levesznek -1mm a hengerfejből így emelkedik a sűrítés így már 130LE. Ezt te már megcsináltad vagy gyári a cucc? Olvastam azt is, hogy alul brutálisan húz akkor így 130LEvel elég jó lehet corsába főleg városba :D Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Volu, tekintve, hogy neked c20NE-d van olvasgattam és megtetszett a motor mindenki csak dicséri. Kérdésem, olvastam, hogy könnyen ki lehet belőle hozni több lóerőt ha több levegőt juttatnak be és levesznek -1mm a hengerfejből így emelkedik a sűrítés így már 130LE. Ezt te már megcsináltad vagy gyári a cucc? Olvastam azt is, hogy alul brutálisan húz akkor így 130LEvel elég jó lehet corsába főleg városba :D Köszi LOL, akkor már inkább 2mm szedjetek le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 LOL, akkor már inkább 2mm szedjetek le :D Nem értek hozzá csak olvastam valahol :D egyáltalán nem is tudom, hogy ez tényleg igaz ez a 2 módosítás adhat +15LE-t? Elég jónak tűnik a leírás ---> http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos...es-a-c20ne.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Nem értek hozzá csak olvastam valahol :D egyáltalán nem is tudom, hogy ez tényleg igaz ez a 2 módosítás adhat +15LE-t? Elég jónak tűnik a leírás ---> http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos...es-a-c20ne.html Ezt Hemi írta. Én inkább SEH alakítással bíbelődnék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Ezt Hemi írta. Én inkább SEH alakítással bíbelődnék. :D Én nem bíbelődnék semmivel csupán kíváncsi vagyok :D Amúgy az nehéz dolog? Asszem 130LE az B) mínusz az évek :) Meg ahhoz nincs kevés alkatrész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Én nem bíbelődnék semmivel csupán kíváncsi vagyok :D Amúgy az nehéz dolog? Asszem 130LE az :) mínusz az évek :D Meg ahhoz nincs kevés alkatrész? Kérdés válasz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Kérdés válasz. :D Hallod te mindig ilyen vicces kedvedbe vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Végre beszereztem a km órámat! :D Már csak beszerelésre vár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Végre beszereztem a km órámat! :D Már csak beszerelésre vár :D és még nem szóltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts