Technodome Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 B) Én kérek elnézést ! Nem voltam tisztában ,hogy nem lehet megosztani! Bár régebben ez fent volt a fórumon,én is innen töltöttem le, lehet az is csak addig amíg az adminok meg nem látták!! Akinek kell az írjon privit egy email címmel mellékelve és küldöm!! Még1szer sorry Johnny ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Én kérek elnézést ! Nem voltam tisztában ,hogy nem lehet megosztani! Bár régebben ez fent volt a fórumon,én is innen töltöttem le, lehet az is csak addig amíg az adminok meg nem látták meg !! Akinek kell az írjon privit egy email címmel mellékelve és küldöm!! Még1szer sorry Johnny ! szégyelld magad :D köszi a fájlokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ma elkeserítő dolgok láttak napvilágot amikor megemeltük a kis szeretett corsámat..... Szétrohadva a hátsó rugónál úgy hogy beleér a rugóba hátul már a kirohadt rész, a tányér rész átrohadva eltörve........ elől a kereszttartók szarrá rohadva.... szerelő barátom is viccelődött hogy jobban tenném ha többet nem mennék vele 170ennel meg a gödröket kerüljem mert megfogok vele halni.... Ja meg az övet mindig kapcsoljam be mert elég durva a dolog. Szóval most full padlón vagyok. Esetleg ha valaki tud corsát papírok nélkül feketét alul ne legyen így ki és a fényezés is viszonylag normál írjon mert már mindent végig gondoltam de már magam se tudom mi lenne a jó megoldás. Arra, hogy valaki megtákolja 200 ezret nem fogok fizetni mert ezt legalább 4 pontot érint és akkor meg már nem ártana egy új fényezés is mert 1 szar az egész. Eladásom gondolkodok de nagyon megszerettem, vagy másik corsába való átpakoláson sajnos. Ja és persze 9 nap múlva a vizsga is lejár hogy a kép is kerek legyen áttolatni áttudom de magam se tudom, hogy megéri e már nekem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ma elkeserítő dolgok láttak napvilágot amikor megemeltük a kis szeretett corsámat. hát ez valóban nagyszerű... én meg már azt hittem hogy bezárt ez a topic :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 hát ez valóban nagyszerű... én meg már azt hittem hogy bezárt ez a topic :D Hát ma erőteljesen elgondolkodtam rajtam, hogy nekem bezáródik a topic mert befogok hajtani ezzel a szarral a dunába. XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hát ma erőteljesen elgondolkodtam rajtam, hogy nekem bezáródik a topic mert befogok hajtani ezzel a szarral a dunába. XD ugyan már.... fel a fejjel ... egy ismerősöm most vett ilyet : Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 ugyan már.... fel a fejjel ... egy ismerősöm most vett ilyet : Ilyen volt munkatársamnak sötétkékbe :D 1.8 elég szép kis kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ilyen volt munkatársamnak sötétkékbe :D 1.8 elég szép kis kocsi gyönyörű .... ebben z20let van a turbo kicserélve z20net ből... asszem 1.3m volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ma elkeserítő dolgok láttak napvilágot amikor megemeltük a kis szeretett corsámat..... Szétrohadva a hátsó rugónál úgy hogy beleér a rugóba hátul már a kirohadt rész, a tányér rész átrohadva eltörve........ elől a kereszttartók szarrá rohadva.... szerelő barátom is viccelődött hogy jobban tenném ha többet nem mennék vele 170ennel meg a gödröket kerüljem mert megfogok vele halni.... Ja meg az övet mindig kapcsoljam be mert elég durva a dolog. Szóval most full padlón vagyok. Esetleg ha valaki tud corsát papírok nélkül feketét alul ne legyen így ki és a fényezés is viszonylag normál írjon mert már mindent végig gondoltam de már magam se tudom mi lenne a jó megoldás. Arra, hogy valaki megtákolja 200 ezret nem fogok fizetni mert ezt legalább 4 pontot érint és akkor meg már nem ártana egy új fényezés is mert 1 szar az egész. Eladásom gondolkodok de nagyon megszerettem, vagy másik corsába való átpakoláson sajnos. Ja és persze 9 nap múlva a vizsga is lejár hogy a kép is kerek legyen áttolatni áttudom de magam se tudom, hogy megéri e már nekem.. Keress egy jó lakatost és ne keseredj el. Nekem is van most gond vele, bár nem vészes.Hátsó kerékjárati dobok aljánál nyalja a roszda papa, de meg lesz csinálva, csak várólistán vagyok. Hátsó nyúlványt lehet hozzá kapni, elsőt is UNIX/Bárdi, nem vészes, szal ne add fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Keress egy jó lakatost és ne keseredj el. Nekem is van most gond vele, bár nem vészes.Hátsó kerékjárati dobok aljánál nyalja a roszda papa, de meg lesz csinálva, csak várólistán vagyok. Hátsó nyúlványt lehet hozzá kapni, elsőt is UNIX/Bárdi, nem vészes, szal ne add fel. Aluszalag befogja nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Aluszalag befogja nem? :D :D Néztem most, hogy kapja a vizet, semmi baja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor76 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Az enyémet most alvázvédőztettem. Azt mondták, két évente érdemes ismételni. Nem túl gyakori az? Más: ha belekap a rozsda, meg lehet fogni, vagy reménytelen? Nekem a motorháztető rügyezget, a festés alatt nyomja fel. Javítható (nem ideiglenesen, hogy rendszeresen tákolgatni kelljen a festést) vagy cseréljem le a motorháztetőt? Öcsém skodáján a hátsó tornyokat "páncéllemez" anyaggal javította egy nagyon lelkiismeretes szaki, de a lengéscsillapítók rögzítésénél csak szétrohadt a kasztni :D Az az érzésem, hogy ha elkezd rozsdásodni, akkor az visszafordíthatatlan folyamat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Keress egy jó lakatost és ne keseredj el. Nekem is van most gond vele, bár nem vészes.Hátsó kerékjárati dobok aljánál nyalja a roszda papa, de meg lesz csinálva, csak várólistán vagyok. Hátsó nyúlványt lehet hozzá kapni, elsőt is UNIX/Bárdi, nem vészes, szal ne add fel. Hát reménykedem. De elől hátul is gázos és elől is az meg nem olcsó móka. Azért 150-200 ezret erre nem költenék mert ha már ezt megcsináltatom akkor az egészet telibe is fújatom mert akkor már el se adnám ennyiért meg már lehetne új verdát venni :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriik Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ma elkeserítő dolgok láttak napvilágot amikor megemeltük a kis szeretett corsámat..... Szétrohadva a hátsó rugónál úgy hogy beleér a rugóba hátul már a kirohadt rész, a tányér rész átrohadva eltörve........ elől a kereszttartók szarrá rohadva.... szerelő barátom is viccelődött hogy jobban tenném ha többet nem mennék vele 170ennel meg a gödröket kerüljem mert megfogok vele halni.... Ja meg az övet mindig kapcsoljam be mert elég durva a dolog. Szóval most full padlón vagyok. Esetleg ha valaki tud corsát papírok nélkül feketét alul ne legyen így ki és a fényezés is viszonylag normál írjon mert már mindent végig gondoltam de már magam se tudom mi lenne a jó megoldás. Arra, hogy valaki megtákolja 200 ezret nem fogok fizetni mert ezt legalább 4 pontot érint és akkor meg már nem ártana egy új fényezés is mert 1 szar az egész. Eladásom gondolkodok de nagyon megszerettem, vagy másik corsába való átpakoláson sajnos. Ja és persze 9 nap múlva a vizsga is lejár hogy a kép is kerek legyen áttolatni áttudom de magam se tudom, hogy megéri e már nekem.. Hello 2-3 napja nézegettem használtauton a corsákat volt 1 külföldi papíros olyan 80 e körül 3 ajtós fekete 1.5 d ha jól emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ma elkeserítő dolgok láttak napvilágot amikor megemeltük a kis szeretett corsámat..... Szétrohadva a hátsó rugónál úgy hogy beleér a rugóba hátul már a kirohadt rész, a tányér rész átrohadva eltörve........ elől a kereszttartók szarrá rohadva.... szerelő barátom is viccelődött hogy jobban tenném ha többet nem mennék vele 170ennel meg a gödröket kerüljem mert megfogok vele halni.... Ja meg az övet mindig kapcsoljam be mert elég durva a dolog. Szóval most full padlón vagyok. Esetleg ha valaki tud corsát papírok nélkül feketét alul ne legyen így ki és a fényezés is viszonylag normál írjon mert már mindent végig gondoltam de már magam se tudom mi lenne a jó megoldás. Arra, hogy valaki megtákolja 200 ezret nem fogok fizetni mert ezt legalább 4 pontot érint és akkor meg már nem ártana egy új fényezés is mert 1 szar az egész. Eladásom gondolkodok de nagyon megszerettem, vagy másik corsába való átpakoláson sajnos. Ja és persze 9 nap múlva a vizsga is lejár hogy a kép is kerek legyen áttolatni áttudom de magam se tudom, hogy megéri e már nekem.. Amit kétszázért kapsz mind1,hogy magyar vagy külföldi egyik sem lesz jobb állapotban. Legolcsóbb,legjobb megcsináltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Amit kétszázért kapsz mind1,hogy magyar vagy külföldi egyik sem lesz jobb állapotban. Legolcsóbb,legjobb megcsináltatni. Azért erre nem vennék mérget! Ismerősöm aki ma felemelte a corsát mondta, hogy ne izguljak mert múltkor is nála voltam és mutatta a csaja corsáját amit öreg bácsitól vettek 300ért és nem volt rajta rozsda szóval nem kell általánosítani... De nyilván sok szar 17 éves kocsik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Azért erre nem vennék mérget! Ismerősöm aki ma felemelte a corsát mondta, hogy ne izguljak mert múltkor is nála voltam és mutatta a csaja corsáját amit öreg bácsitól vettek 300ért és nem volt rajta rozsda szóval nem kell általánosítani... De nyilván sok szar 17 éves kocsik. Ezek az öreg bácsik olyanok,mint Columbo felesége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ezek az öreg bácsik olyanok,mint Columbo felesége. :D Figy én láttam a corsát csúnya kékes zöld de tényleg nincs rozsda se alul se kint szóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hát reménykedem. De elől hátul is gázos és elől is az meg nem olcsó móka. Azért 150-200 ezret erre nem költenék mert ha már ezt megcsináltatom akkor az egészet telibe is fújatom mert akkor már el se adnám ennyiért meg már lehetne új verdát venni :/ Nem tudom ott mennyiért dolgoznak a karosszériások, de a két első nyúlvány javítása és a hátsók cseréje nem kerülhet 150-be... Nekem pl a két első javítása 20 volt, alvázvédőzéssel együtt. A jobbos üléstartó bakot is nézd meg aláfekve, gócpont a B corsáknál. Rúgótányért lehet kapni egyébként 3900Ft. Egy ügyes lakatos pedig simán kijavítja a nyúlványt, akár cserével, akár ÜGYES foltozással...nem gányolással. Nekem amint kész veszek bele hátsó műanyag dobbetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Hali!!! Meg kell azt csináltatni. Keress valami olcsóbb szakit. Nekem a műszaki előtt a két váznyúlvány és az anyósülés mögötti részen egy luk hegesztése egy doboz rücsivel volt kb 5 ezer. Ha ott pöstön olyan drágák a szerelők, megéri máshol is körbenézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Köszönöm szépen az 5leteket akkor elsőre megkérdezem valami szaki véleményét aki elvállalná! Akkor viszont áttolom a vizsgán azt kész utána még ráérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Nekem amint kész veszek bele hátsó műanyag dobbetét. szia! létezik valami utángyártott műanyag dob hátra? ha igen légyszi segíts hogy hol lehet beszerezni további ,szép napot .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Mostanság észrevettem, hogy rohamosan fogy az ablakmosó folyadékom, amikor sokat spriccelek, és teli a tartály, akkor a bal első keréknél csöpög az folyadék ki. Szétkaptam az egészet, és a motor meg a a tartály között folyik ahogy néztem. Adtam neki szilót is, de még igy se jó. Létezik erre valami tömítés, vagy a motor a szar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Mostanság észrevettem, hogy rohamosan fogy az ablakmosó folyadékom, amikor sokat spriccelek, és teli a tartály, akkor a bal első keréknél csöpög az folyadék ki. Szétkaptam az egészet, és a motor meg a a tartály között folyik ahogy néztem. Adtam neki szilót is, de még igy se jó. Létezik erre valami tömítés, vagy a motor a szar? nekem is csinálta, jó pár hektolitert elfolyattam mire kiderült hogy csak a szivattyút kellett a helyére tenni, ott a tartály mellett...de ha már ott vagy nézd meg a csöveket hogy nem lazult e vmelyik le róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 A szivattyút jól belenyomtam mégis engedi ki nyomásnál a löttyöt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts