dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Fontos szempontok az életben! B) Fontos szempont is, hogy üvöltsön a zene hát igen engem nem az izgat, hogy brummog a kipufogó mint az állat mert az a f@szság :D Amúgy németül meg nem tudok és nem a gyári leírás érdekel inkább a tapasztalat erre már rákerestem számok semmit se mondanak.... Az érdekel aki már mind2őt vezette van e érzésre különbség csak ennyi izgat :) Mert ha a C14SE alul jobban húz akkor inkább az éri meg szerintem az a 8LE nem érezhető szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 B) XD NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Dirty : írtad ,hogy lecserélted a corsába az ajtószöveteket. Vetted vagy csináltattál hozzá? Ha csináltattad akkor kb mennyibe jött ki /ajtó? Amúgy A Vectra kormányt (légzsákos) fel lehet tenni corsára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Dirty : írtad ,hogy lecserélted a corsába az ajtószöveteket. Vetted vagy csináltattál hozzá? Ha csináltattad akkor kb mennyibe jött ki /ajtó? Amúgy A Vectra kormányt (légzsákos) fel lehet tenni corsára? Öööööö.... Miért nem teszel fel corsás légzsákos kormányt? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Öööööö.... Miért nem teszel fel corsás légzsákos kormányt? B) Igazából nézelődtem össze vissza és találtam egy pár lufis kormány, pl a vectráét. Azért kérdeztem, egyáltalán rá lehet e tenni vagy felejtős :D Nekem mindegy lenne csak ettől a gyáritól kéne megszabadulnom mert nem igazán tetszik és már szét van kopva... Amúgy ha esetleg vki tud spirálos, fordulatszámmérős (benzinesbe) km/h-t akkor jelezzen! Akár tigra-é is jó lenne. Régebben volt annyi mint a szemét, de most amikor kellene nem nagyon lehet találni sehol Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Öööööö.... Miért nem teszel fel corsás légzsákos kormányt? B) ...ráadásul a késői Vectra A-k lufis kormánya és a korai Corsa B-ké teljesen megegyezik... ez itt ni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ...ráadásul a késői Vectra A-k lufis kormánya és a korai Corsa B-ké teljesen megegyezik... ez itt ni: És milyen a korai avectra lufis? :D B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Dirty : írtad ,hogy lecserélted a corsába az ajtószöveteket. Vetted vagy csináltattál hozzá? Ha csináltattad akkor kb mennyibe jött ki /ajtó? Amúgy A Vectra kormányt (légzsákos) fel lehet tenni corsára? Én így vettem a corsát hogy másmilyen volt az ajtószövet és már nem bolhák tartják hanem csavarok B) ezért sajnos árat nem tudok mondani. Elvileg fel lehet tenni :D A fentebb lévő kormányt fel lehet rakni nekem is az van annyi a baja, hogy nem müxik a duda és az indexet nem üti vissza de erre majd akarok készíteni egy agy szerűséget mert nekem nem légzsákos volt a kocsi a régi kormány duda és visszacsapó részét megtartottam majd még kitalálom, hogy lesz. Azt tudom, hogy a dudát majd be kell relézni de haverom lazán megcsinálja ingyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 És milyen a korai avectra lufis? :D B) :) Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"... Persze, hogy megegyezik mert corsa astra tigra és vectra is evvel a kormánnyal volt szerelve........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mégis van aki nem tudja... amúgy Omega B és Calibra is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"... :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"... Nekem miért van késői A vectra kormány a corsában? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nekem miért van késői A vectra kormány a corsában? :D Talán mert légzsákos a kocsi nem? :) Vagy ha rosszul értem akkor mókoltak rajta valamit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Volu látom a hétvégén megcsináltátok a verdád! XD http://www.youtube.com/watch?v=dow5O-yFNTA ja,átszereltük jobb kormányosra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ja,átszereltük jobb kormányosra :D Mennyibe fájt? XD ez a parkolás miatt kellett nem? Jobbra így nehezebb leverni a felnit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Akkor hogy művelődj még B) ez is marha szép let.... PFFF.. és ezek gyáriak. http://hasznaltauto.medija.hu/1242095/4565803_4.jpg Nekem pont ilyen van es tetszik. Szoval, izlesek es pofonok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nekem pont ilyen van es tetszik. Szoval, izlesek es pofonok. Akkor jó :D nálam a szép dolognak a fogalma nem itt kezdődik B) Ez a szín még a csajomnak se tetszik, a design meg kisgyerekes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Igazából nézelődtem össze vissza és találtam egy pár lufis kormány, pl a vectráét. Azért kérdeztem, egyáltalán rá lehet e tenni vagy felejtős B) Nekem mindegy lenne csak ettől a gyáritól kéne megszabadulnom mert nem igazán tetszik és már szét van kopva... Amúgy ha esetleg vki tud spirálos, fordulatszámmérős (benzinesbe) km/h-t akkor jelezzen! Akár tigra-é is jó lenne. Régebben volt annyi mint a szemét, de most amikor kellene nem nagyon lehet találni sehol http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1453844178.html Parancsolj itt van az óra neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1453844178.html Parancsolj itt van az óra neked Ez hol fordszámmérős? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1453844178.html Parancsolj itt van az óra neked nem is lenne rossz de kar h nincs fordulatszammero benne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 nem is lenne rossz de kar h nincs fordulatszammero benne B) Ez az egyetlen eladó kb. :D Scooter gabi már februárban is alig tudott elővakarni egy ilyet valamelyik sarokból. Azt mondja ha 100-at hozna akkor annyit eltudna adni,de Olaszországban is elfogytak sajnos. Ugyanannyit csal,mint a régi 1150 nálam. Olyan 7km/h-t felfelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Ez az egyetlen eladó kb. :D Scooter gabi már februárban is alig tudott elővakarni egy ilyet valamelyik sarokból. Azt mondja ha 100-at hozna akkor annyit eltudna adni,de Olaszországban is elfogytak sajnos. Ugyanannyit csal,mint a régi 1150 nálam. Olyan 7km/h-t felfelé. De ez legalább szép B) Ez tigra óra igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 nekem is ez a bajom B) kb 2hónapja volt egy csomó, most alig van. Ami meg lenne azt 10-15között adnák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts