dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Folytásokkal 70 a végsebessége. 2e km-nél kell vinni kivetetni a folytásokat! Nagyon szarul mehet, ha ugyan az a blokk van benne mint a yamaha aeroxba. Fekvő levegős mina. 4 évig robogóztam, 1 SR-t fullra fel is tuningoltam, 130 volt a végsebessége!!! Teszek fel képeket róla, hogy elhigyjétek! tessék nekem ez volt az utolsó motorom B) 140 volt a vége tuning mentesen :D és úgy otthagyja az sr-t mint a szart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Jólvan akkor. Mondom nekik hogy fel se hívjanak, mert nem tudsz segíteni :D Mert szted nincs baja B) az enyémnek nincs baja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 tessék nekem ez volt az utolsó motorom B) én meg azt hitem hogy c14se van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 én meg azt hitem hogy c14se van.... :D az is van B) hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 tessék nekem ez volt az utolsó motorom B) 140 volt a vége tuning mentesen :D és úgy otthagyja az sr-t mint a szart "http://kephost.hu/index.php?m=kepek&f=1074616"]http://kephost.hu/kep/2011/04/__1866.jpg De ez nem is 50-es, se 70-es :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 De ez nem is 50-es, se 70-es B) de van belőlle 50es 7 sebességes, amúgy 125ös.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 az enyémnek nincs baja.... De ki mondta, hogy a tiednek van baja??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 de van belőlle 50es 7 sebességes, amúgy 125ös.. Gondoltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Gondoltam B) Mai napig visszasírom meg semmi gödröt nem érzett meg... 1x véletlen átmentem 1 árkon is és nem estem el :D városba meg szana szét aláztam a kocsisokat :) esélyük se volt lazán ment 140et rendszám se volt nem izgatott :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Itt vannak az SR-ről a képek Összerakott állapotról sajnos elvesztek a képeim Az eleje az első évi tuning, utána második évi tuning, és elkelt 320e-be, abból vettem a vectrát, meg írattam át!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Itt vannak az SR-ről a képek Összerakott állapotról sajnos elvesztek a képeim Az eleje az első évi tuning, utána második évi tuning, és elkelt 320e-be, abból vettem a vectrát, meg írattam át!!! Ez még a sima sr 1 az sr2be már volt injektoros az úgy ment mint az állat B) Nekem sr2öm volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mai napig visszasírom meg semmi gödröt nem érzett meg... 1x véletlen átmentem 1 árkon is és nem estem el B) városba meg szana szét aláztam a kocsisokat :D esélyük se volt lazán ment 140et rendszám se volt nem izgatott :) Én is vissza sírom a mai napig a SR-t. Az a brutál hang a verseny cső meg a full tuning miatt :/ Annyi csaj megállitott, de nem soknak álltam meg :) Mindenki megnézte, és még gyorsulást is nyertem vele scooter talin. Városba a bmw meg audikat aláztam mint a sz@rt Jó látni hogy van egy motoros cartárs is itt fent :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Én is vissza sírom a mai napig a SR-t. Az a brutál hang a verseny cső meg a full tuning miatt :/ Annyi csaj megállitott, de nem soknak álltam meg :) Mindenki megnézte, és még gyorsulást is nyertem vele scooter talin. Városba a bmw meg audikat aláztam mint a sz@rt Jó látni hogy van egy motoros cartárs is itt fent B) Csak a tuning miatt hamar szétesik kicsit sok lett a hozzászólás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ez még a sima sr 1 az sr2be már volt injektoros az úgy ment mint az állat B) Nekem sr2öm volt... Ez a Old SR. 14 évesen ilyenre futotta :D De még akkor nagy szám volt ez is :) Ditech sztem akkor még nagyon drága volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Csak a tuning miatt hamar szétesik kicsit sok lett a hozzászólás B) Nem tom hogy :S Valaki törölje már az első kettő hsz. Pedig egyszer nyomtam rá az elküldésre. Köszönöm Nálam bírta a tuningot :D Igaz hogy nem is hajtottam :( Alapjáraton volt olyan hangja :) elég volt gurulni vele :) 1x mértük le kocsival, 130 a végsebessége, és gyorsulása brutális volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ez a Old SR. 14 évesen ilyenre futotta B) De még akkor nagy szám volt ez is :) Ditech sztem akkor még nagyon drága volt. Annyira nem volt drága mert külföldről hoztak be használtakat :D Apám haverja egyszerre hozott be 20-30 darabokat :( Egészbe az a szar, hogy nem biztonságosak én nagy motoros voltam de full átpártoltam kocsira kényelmesebb nincs eső mindig tudom használni ugyan úgy jól megy a fogyasztás gáz de hát ez van a zene úgy üvölt mint az állat a motoron fülessel szar. Engem amúgy még így is úgy bámulnak a 18 éves corsával mint az állat full fekete üvölt a zene úgy, hogy lerúgja a rendszámot kb XDDDDDDDDDD Ha haverom előtt elmegyek fent a 4iken hallja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Annyira nem volt drága mert külföldről hoztak be használtakat B) Apám haverja egyszerre hozott be 20-30 darabokat :( Mind1. Ez nekem jobban tetszik, mint a körlámpás :D Majd 1x tuti veszek ilyet és megcsinálom ilyenre. Akkor is azért adtam el, mert már megvolt B-re a jogsi, és autóra vágytam :) De nem felejtem az élményeket vele :) Amikor eltüntek a képek, amikor másodjára összeraktam teljesen, voltam olyan ideges :S Sokkal jobb lett mint előző állapotra volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Van motoros topik, ha megbeszélni valótok van ezzel kapcsolatban oda tessék átfáradni...köszönöm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Van motoros topik, ha megbeszélni valótok van ezzel kapcsolatban oda tessék átfáradni...köszönöm. :( Nincs itt motorozás B) csak a corsa! :D Amúgy nem gondoltam volna hogy ennyire meglehet szeretni a corsát vezettem már vagy 30 kocsit de eddig legjobban ez tetszik jó az audi 4.2 quattro is oda b@sz de az már másvilág :) De ez a corsa nagyon szerethető verda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 J0hnny a X14XE vs C14SE azt olvastam, hogy a 16v pörgetni kell, kérdésem az lenne, hogy akkor a C14SE alul jobban húz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Annyira nem volt drága mert külföldről hoztak be használtakat B) Apám haverja egyszerre hozott be 20-30 darabokat :D Egészbe az a szar, hogy nem biztonságosak én nagy motoros voltam de full átpártoltam kocsira kényelmesebb nincs eső mindig tudom használni ugyan úgy jól megy a fogyasztás gáz de hát ez van a zene úgy üvölt mint az állat a motoron fülessel szar. Engem amúgy még így is úgy bámulnak a 18 éves corsával mint az állat full fekete üvölt a zene úgy, hogy lerúgja a rendszámot kb XDDDDDDDDDD Ha haverom előtt elmegyek fent a 4iken hallja :) Corsával engem is bámultak, annak is volt elég szép hangja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 J0hnny a X14XE vs C14SE azt olvastam, hogy a 16v pörgetni kell, kérdésem az lenne, hogy akkor a C14SE alul jobban húz? C14SE Bauform: R4 Steuerung: OHC Anzahl der Ventile: 8 Bohrung (mm): 77,6 Hub (mm): 73,4 Volumen (cmł): 1389 Leistung (kW bei min-1): 60 / 5800 Drehmoment (Nm bei min-1): 114 / 3400, 116 / 3400 (Corsa A) Verdichtung: 9,8 : 1, 10,0 : 1 (Corsa A) Motormanagement: Multec M Oktanzahlbedarf: 95 / 98 / 91, keine Klopfregelung Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: geregelter Katalysator Besonderheiten: Verwendung: Astra F (F10/5, F13WR/CR, F15CR, F17CR, AF13), Corsa A (F10/5, F13WR/CR), Combo B (F10/5, F13WR), Corsa B (F10/5, F13WR/CR, F15CR, AF13) X14XE Bauform: R4 Steuerung: DOHC Anzahl der Ventile: 16 Bohrung (mm): 77,6 Hub (mm): 73,4 Volumen (cmł): 1389 Leistung (kW bei min-1): 66 / 6000 Drehmoment (Nm bei min-1): 125 / 4000 Verdichtung: 10,5 : 1 Motormanagement: Multec S Oktanzahlbedarf: 95 / 98 / 91, klopfgeregelt Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: AGR, geregelter Katalysator Besonderheiten: Verwendung: Astra F (F13WR/CR, F15CR, F17CR, AF13), Astra G (F13CR, F17CR, AF13(-II)), Corsa B (F13CR, F15CR, F17CR, AF13), Tigra A (F13CR, F15CR, F17CR, AF13) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 üvölt a zene úgy, hogy lerúgja a rendszámot kb XDDDDDDDDDD Ha haverom előtt elmegyek fent a 4iken hallja B) Fontos szempontok az életben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 J0hnny a X14XE vs C14SE azt olvastam, hogy a 16v pörgetni kell, kérdésem az lenne, hogy akkor a C14SE alul jobban húz? Ha c14se 82ló, akkor x14xe mennyi??? 90ló??? Melyik a gazdaságosabb? C14SE is 16szelepes? Szerk.: Megtaláltam a választ J0hnny hozzászólásába Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 B) 12sz-nél 4800-nál lead minden teljesítményt. 2600-nál van a nyomatékgörbe csúcsa. Pont mint egy diesel-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts