dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 7liter alá nehéz szorítani. B) Az hát nagy kamu duma jó nagy madár aki ezeket el is hiszi...Parasztvakításnak jó gondolom 1-2 idióta még el is hiszi. Amúgy aki ilyet kiír alapból nem vennék tőle kocsit :D Már itt elvesztette a bizalmat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Annyiért tuti elhoznám B) De én most látom először. Miért nem fizetted ki a tartozást a piros gsi-ről inkább ennyiért? Tényleg azzal mi lett? Megtisztelhetnél minket azzal,hogy leírod,ha már 2hétig egyfolytában próbáltunk tanácsot adni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Miért nem fizetted ki a tartozást a piros gsi-ről inkább ennyiért? Tényleg azzal mi lett? Megtisztelhetnél minket azzal,hogy leírod,ha már 2hétig egyfolytában próbáltunk tanácsot adni... Több volt az 2 hétnél XD 2x2 hét B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Miért nem fizetted ki a tartozást a piros gsi-ről inkább ennyiért? Tényleg azzal mi lett? Megtisztelhetnél minket azzal,hogy leírod,ha már 2hétig egyfolytában próbáltunk tanácsot adni... Keresd a Vectra A topicban... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mondtam én neked hogy megint hengerfejes, te azt mondtad az csak pára miatt van :/ ha a sárga takonyra gondolsz a kupakon... akkor az enyém is az??? mert nekem is van de kocsinak semmi baja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ha a sárga takonyra gondolsz a kupakon... akkor az enyém is az??? mert nekem is van de kocsinak semmi baja :) Képzeld Elek, nekem is fogy a vizem ( 3 havonta töltök bele 2 decit) és fehér vízpára jön hidegen a kipuffból. Az olajat is eszi. Csöpög is kicsit. Akkor most dobjam ki az egész kocsit? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 7liter alá nehéz szorítani. B) ennyi különbség lenne az x14xe és z14xep között?? város 7.5 utolsó hosszú 6.1 (M5-54-44 (Gyula) és vissza) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Napi használatból eladóvá vált a képen látható szgk. Rendszeresen karbantartott. A kocsiban található nagy Hifirendszer(850W)igény szerint. Lopásgátló. Téli nyári garnitúra könnyűfém felnire szerelve. Műbizonylatos sportkipufogó, sportfutómű, ültetve. Fogyasztás: 5, 5-6, 5l. Valós kilométer. Ez is nagyokos csávó lehet b corsa X14XEre írta ezt :DDDDDDDDDD sose volt ennek se 5L fogyasztása az fix B) Szerintem jó esetbe 7L és annál már csak több nem kevesebb :D Mennyiért adja :) ??? 5,5-6,5litert hosszú távon elhiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Amúgy moti nem akarlak megsérteni de kurv@ szar a keeway robogóba B) és a kutya nem veszi meg majd 200ért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Képzeld Elek, nekem is fogy a vizem ( 3 havonta töltök bele 2 decit) és fehér vízpára jön hidegen a kipuffból. Az olajat is eszi. Csöpög is kicsit. Akkor most dobjam ki az egész kocsit? B) :D ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Miért nem fizetted ki a tartozást a piros gsi-ről inkább ennyiért? Tényleg azzal mi lett? Megtisztelhetnél minket azzal,hogy leírod,ha már 2hétig egyfolytában próbáltunk tanácsot adni... Elkelt, de ezt már leírtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Több volt az 2 hétnél XD 2x2 hét B) Széplenne :É Nem volt annyit nálam xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ha a sárga takonyra gondolsz a kupakon... akkor az enyém is az??? mert nekem is van de kocsinak semmi baja :D Ezen minden nap megjelenik, fogy a víz, gözöl a kipufogóból, és napi több liter! Ne mondd hogy nem hengerfejes B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 ennyi :D Mondjá má valamit, hát ez itt egy ingyen szervíz nem? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ezen minden nap megjelenik, fogy a víz, gözöl a kipufogóból, és napi több liter! Ne mondd hogy nem hengerfejes B) Te vagy az autószerelő, neked kellene tudni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Amúgy moti nem akarlak megsérteni de kurv@ szar a keeway robogóba B) és a kutya nem veszi meg majd 200ért :D Nagyon szar? Volt már olyanod? Tapasztalod van róla? Yahama licences, sokkal olcsóbb mint egy Aerox, Yamaha is azért kerül annyiba, mert márkás, mindenki ismeri, amúgy a mostani Aeroxok se hú de jók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mondjá má valamit, hát ez itt egy ingyen szervíz nem? B) :D Én nem kértem tanácsot! Csak keresztanyumék MC-Eleket akarják felhivni a javításra, nem baj J0hnny, csak szóltam neki hogy tudjon róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nagyon szar? Volt már olyanod? Tapasztalod van róla? Yahama licences, sokkal olcsóbb mint egy Aerox, Yamaha is azért kerül annyiba, mert márkás, mindenki ismeri, amúgy a mostani Aeroxok se hú de jók! Igen van tapasztalatom mivel 12 éves korom óta robogózok motorozok. Volt már nem 1 motorom a keeway meg 1 kaki szana szét hullik és szarul is megy. A robogó az yamaha aprilia gilera max B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Te vagy az autószerelő, neked kellene tudni! B) Nem vok autószerelő, de legalább én tudom is hogy mi a baja! 1x termosztát, utána vízpumpa! Majd ha nem múlik el, akkor hengerfejes, mert nem húzták meg rendesen a hengerfej csavarokat!!! Ennyi!! Nem akarok oltogatást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ezen minden nap megjelenik, fogy a víz, gözöl a kipufogóból, és napi több liter! Ne mondd hogy nem hengerfejes B) az enyémnek NINCS baja :D hogy az x12xe milyen azt nemtom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Igen van tapasztalatom mivel 12 éves korom óta robogózok motorozok. Volt már nem 1 motorom a keeway meg 1 kaki szana szét hullik és szarul is megy. A robogó az yamaha aprilia gilera max B) Folytásokkal 70 a végsebessége. 2e km-nél kell vinni kivetetni a folytásokat! Nagyon szarul mehet, ha ugyan az a blokk van benne mint a yamaha aeroxba. Fekvő levegős mina. 4 évig robogóztam, 1 SR-t fullra fel is tuningoltam, 130 volt a végsebessége!!! Teszek fel képeket róla, hogy elhigyjétek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mondjá má valamit, hát ez itt egy ingyen szervíz nem? B) :D valami a f@szom kivan hogy a 64bites gépen nem megy a 16bites program... na ez a probléma :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 az enyémnek NINCS baja B) hogy az x12xe milyen azt nemtom :D Jó hogy nincs, mert nem eszik meg 2-3 liter vízet 1 nap, és nem füstöl fehéren a kipufogó, valamint nem habos a sapka, se a nívód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 valami a f@szom kivan hogy a 64bites gépen nem megy a 16bites program... na ez a probléma B) :D Jólvan akkor. Mondom nekik hogy fel se hívjanak, mert nem tudsz segíteni :( Mert szted nincs baja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Folytásokkal 70 a végsebessége. 2e km-nél kell vinni kivetetni a folytásokat! Nagyon szarul mehet, ha ugyan az a blokk van benne mint a yamaha aeroxba. Fekvő levegős mina. 4 évig robogóztam, 1 SR-t fullra fel is tuningoltam, 130 volt a végsebessége!!! Teszek fel képeket róla, hogy elhigyjétek! Moti! Miért gondolod,hogy a robogóval dizsibe menni égő?? Öcsém évfolyamtársa csepel biciklivel szokott járni a JATE klubba vazze!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts