moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Szerintetek ez jó lenne?? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa....4i_joy-4689815 Esetleg vki ismeri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Szerintetek ez jó lenne?? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa....4i_joy-4689815 Esetleg vki ismeri? Én ezt láttam már régebben szerintem ne ilyen tákolt szarokat vegyél. Ráadásul full fapad de a motor legalább jó amúgy ennek csúnya piros szürke a belseje mint az enyém asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Szerintetek ez jó lenne?? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa....4i_joy-4689815 Esetleg vki ismeri? Az előző ócsó korza nem volt elég tanulság? B) Szerintem 400alatt normális corsa nincs. Vagy papír baja van vagy szétrohadt,szétfingott vagy mindkettő. Aki ennyiért adja az tudja,hogy olyan is... Esetleg 300körül lehet kapni full fapad 3ajtós fehéret 1.2nz,de azok sem a legjobb állapotban vannak ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Az előző ócsó korza nem volt elég tanulság? :D Szerintem 400alatt normális corsa nincs. Vagy papír baja van vagy szétrohadt,szétfingott vagy mindkettő. Aki ennyiért adja az tudja,hogy olyan is... Esetleg 300körül lehet kapni full fapad 3ajtós fehéret 1.2nz,de azok sem a legjobb állapotban vannak ennyiért. A legviccesebb az hogy ugyan erre gondoltam feljebb amit írtam is B) Amúgy lehet venni 300 körül csak fél évig szerelgetni kell, hogy mindent olyan álapotra hozz amilyen tetszik is ha igényes az ember. Amúgy ez a motorja miatt megéri szerintem de amúgy 1 roncs én 82 le alatt nem vennék corsát az fix. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A legviccesebb az hogy ugyan erre gondoltam feljebb amit írtam is B) Amúgy lehet venni 300 körül csak fél évig szerelgetni kell, hogy mindent olyan álapotra hozz amilyen tetszik is ha igényes az ember. tőlem kellet volna megvenni a corsa-t... vettem 375ért ráköltöttem 400at majd eladtam 400ért :D mekkora biznisz volt :) :( de legalább rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 tőlem kellet volna megvenni a corsa-t... vettem 375ért ráköltöttem 400at majd eladtam 400ért B) mekkora biznisz volt :D :) de legalább rendben van. Én ugyan ezt csináltam utólag belegondolva vehettem volna 1 jobb kocsit is.......... pont ugyan ezek a számok játszanak nálam is. Ja és nekem rohad is + csomó helyen már alig van festék full újra kéne fényezni.... egyedül a 82 LE kárpotol meg a vezetési élmény ami miatt megszerettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 tőlem kellet volna megvenni a corsa-t... vettem 375ért ráköltöttem 400at majd eladtam 400ért B) mekkora biznisz volt :D :) de legalább rendben van. 500ért árulták. 190-ért hozzájutottam. :( Az excel táblám szerint 520-at költöttem a restaurálására 2év alatt. Nem fogom eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 500ért árulták. 190-ért hozzájutottam. :D Az excel táblám szerint 520-at költöttem a restaurálására 2év alatt. Nem fogom eladni. Nekem csak a szervó volt 70 bele :) sok volt de mindent kárpótol B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Én ezt láttam már régebben szerintem ne ilyen tákolt szarokat vegyél. Ráadásul full fapad de a motor legalább jó amúgy ennek csúnya piros szürke a belseje mint az enyém asszem. Majd fel extráznám. Most még gyüjtögetek, de lehet ezt megtudnám venni. Esetleg valamelyikötök nem akar robogót venni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A legviccesebb az hogy ugyan erre gondoltam feljebb amit írtam is B) Amúgy lehet venni 300 körül csak fél évig szerelgetni kell, hogy mindent olyan álapotra hozz amilyen tetszik is ha igényes az ember. Amúgy ez a motorja miatt megéri szerintem de amúgy 1 roncs én 82 le alatt nem vennék corsát az fix. Nekem se kell az alatt, ezért néztem ki ezt. A 82 pacis az SI igaz??? És a 1.5 TD az milyen szerintetek? 82 ló után melyik változat van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Majd fel extráznám. Most még gyüjtögetek, de lehet ezt megtudnám venni. Esetleg valamelyikötök nem akar robogót venni??? Hát én kocsit csak úgy vennék ha lenne még +200 ezrem amiből megtudom ejteni a kötelező cseréket + ha valami baja lesz. Amúgy meg ez a hirdetés már vagy fél éve fent van a kutyának se kell szerintem már 200ért is el lehetne hozni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Az előző ócsó korza nem volt elég tanulság? B) Szerintem 400alatt normális corsa nincs. Vagy papír baja van vagy szétrohadt,szétfingott vagy mindkettő. Aki ennyiért adja az tudja,hogy olyan is... Esetleg 300körül lehet kapni full fapad 3ajtós fehéret 1.2nz,de azok sem a legjobb állapotban vannak ennyiért. 220ért vettünk kollegának C12NZ fapad corsát, kb 100 ráfordítással lesz belőle tipp topp gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nekem csak a szervó volt 70 bele :) sok volt de mindent kárpótol :( 70ért szervó? LOL! B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 70ért szervó? LOL! B) :D :) 45 volt a szervó mindennel együtt + a munkadíj mivel nem kertesházba lakok és nem vagyok autószerelő. Hegeszteni is kellett meg minden ló######... ez van aki nem ért hozzá fizet. Generátor a szíj az olaj és még csomó minden sajna futómű állítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 tőlem kellet volna megvenni a corsa-t... vettem 375ért ráköltöttem 400at majd eladtam 400ért B) mekkora biznisz volt :D :) de legalább rendben van. Nem szóltál volna :( Amúgy a x12xe corsával megint bajok vannak. Vki megnéztem, most húsvétkor lerobbant, termosztát meg vízpumpa csere. Termosztátot nem csodálom mert van benne 150e, a vízpumpa meg sztem jó, mert amikor szétszedtük teljesen akkor jónak tünt még, de ezen még vezérlés se volt cserélve, mert láncos, vezető síneket illő lenne már cserélni, de te is tudod. Forralja a vízet, meg fogy, termosztát alá lett téve tömítés, nem fogy annyira. Jah meg nagyon füstöl, gőzöl. Mondtam én neked hogy megint hengerfejes, te azt mondtad az csak pára miatt van :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 500ért árulták. 190-ért hozzájutottam. :D Az excel táblám szerint 520-at költöttem a restaurálására 2év alatt. Nem fogom eladni. Hogy alkudtál le ennyit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Hát én kocsit csak úgy vennék ha lenne még +200 ezrem amiből megtudom ejteni a kötelező cseréket + ha valami baja lesz. Amúgy meg ez a hirdetés már vagy fél éve fent van a kutyának se kell szerintem már 200ért is el lehetne hozni :D Annyiért tuti elhoznám B) De én most látom először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Annyiért tuti elhoznám B) De én most látom először. Persze mert elsőre vagy 400ért árulta de kinek kéne ennyiért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Persze mert elsőre vagy 400ért árulta de kinek kéne ennyiért... Nem láttam még, hogy milyen állapotba van B) Nem hogy felhívnád nekem, hogy mennyi lenne a legalja, meg robogót számol e be. Valakinek nem kell amúgy, meg van egy x10 telóm is. Nagyon autót kell vennem. Egész hétvégén buliztunk, és ülhettem az anyós ülésen :D Meg csajhoz robogóval nem járhatok át 20kmre :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nem láttam még, hogy milyen állapotba van B) Nem hogy felhívnád nekem, hogy mennyi lenne a legalja, meg robogót számol e be. Valakinek nem kell amúgy, meg van egy x10 telóm is. Nagyon autót kell vennem. Egész hétvégén buliztunk, és ülhettem az anyós ülésen :D Meg csajhoz robogóval nem járhatok át 20kmre :/ Mi vagyok én az apukád? amúgy 250ért sejteni lehet milyen állapotban van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nagyon autót kell vennem. Egész hétvégén buliztunk, és ülhettem az anyós ülésen :( Meg csajhoz robogóval nem járhatok át 20kmre :/ B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mi vagyok én az apukád? amúgy 250ért sejteni lehet milyen állapotban van B) Én annak tekintelek :É Azt is nézd hogy 93-as évjárat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Én annak tekintelek :É Azt is nézd hogy 93-as évjárat :D Nekem semmit nem kell néznem mert nem én veszem :DDDD Emeld meg a telefont mond meg a csávónak, hogy adsz érte 200at ha jó jó ha nem akkor meg marad még 2 évig a hahu-n azt ennyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Napi használatból eladóvá vált a képen látható szgk. Rendszeresen karbantartott. A kocsiban található nagy Hifirendszer(850W)igény szerint. Lopásgátló. Téli nyári garnitúra könnyűfém felnire szerelve. Műbizonylatos sportkipufogó, sportfutómű, ültetve. Fogyasztás: 5, 5-6, 5l. Valós kilométer. Ez is nagyokos csávó lehet b corsa X14XEre írta ezt :DDDDDDDDDD sose volt ennek se 5L fogyasztása az fix B) Szerintem jó esetbe 7L és annál már csak több nem kevesebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Napi használatból eladóvá vált a képen látható szgk. Rendszeresen karbantartott. A kocsiban található nagy Hifirendszer(850W)igény szerint. Lopásgátló. Téli nyári garnitúra könnyűfém felnire szerelve. Műbizonylatos sportkipufogó, sportfutómű, ültetve. Fogyasztás: 5, 5-6, 5l. Valós kilométer. Ez is nagyokos csávó lehet b corsa X14XEre írta ezt :DDDDDDDDDD sose volt ennek se 5L fogyasztása az fix B) 7liter alá nehéz szorítani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts