VZoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Szia azt meg tudod mondani mi jelöli hova kell dugni a relét a kapcsolótáblánál ? Mindjárt megnézem. Amúgy gyári el. ablak + TID utólag B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 http://kephost.hu/kep/2011/04/__783.jpg Ez gyári B Corsa kormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 A tábla fedelén a majdem középen a kürt jel mellett jobbra van egy kis lámpa és egy csengő piktogram együtt. Ha jól tudom azaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ez gyári B Corsa kormány? Nem, Astra F GSi. Meg volt cabrioba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem, Astra F GSi. Meg volt cabrioba is. Nem is rossz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem is rossz... B) Ja, de már lecseréltem egy gyári corsa Gsi-ére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 A tábla fedelén a majdem középen a kürt jel mellett jobbra van egy kis lámpa és egy csengő piktogram együtt. Ha jól tudom azaz. Köszönöm szépen, utánanézek amint lesz időm elmenni bontóba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ja, de már lecseréltem egy gyári corsa Gsi-ére. mégis csak a b corsa gsi-é a legszebb kormány B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 mégis csak a b corsa gsi-é a legszebb kormány B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok ! Az autómban nem volt csomagtérvilágítás, de bontóból intéztem egyet. A kocsi annyira alap, hogy nem volt benne TID sem és szivargyújtó sem. A kérdés az lenne, hogy létezik hogy az Opel olyan sóher hogy nincs kábel behúzva erre a célra, tehát nekem kell bekábeleznem végigbontva a kocsi belső részeit ? Vagy van egy kábel amire jelenleg nincs kötve semmi, és azt csak meg kell keresnem, vagy kapcsolási rajzon kisilabizálni honnan jöhet és mihez tartozik ... Köszi előre is ! Hányas évjárat a masina? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Hányas évjárat a masina? 96-os évjáratú Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem, Astra F GSi. Meg volt cabrioba is. Szerintem astra f gt kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Szerintem astra f gt kormány. megverekszel két pofonért? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 megverekszel két pofonért? B) Tegnap még ott voltál amikor félholtra verték egymást a csövesek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 megverekszel két pofonért? B) 4500-ért van eladó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Tegnap még ott voltál amikor félholtra verték egymást a csövesek? micsoda? hol? erről lemaradtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 micsoda? hol? erről lemaradtam... Tegnap este, kissé megcsapkodták egymást a füvön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Tegnap este, kissé megcsapkodták egymást a füvön... és ti legalább végig néztétek mint vmi "jó" műsort? (ne akard hogy kiábránduljak belőled B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 és ti legalább végig néztétek mint vmi "jó" műsort? (ne akard hogy kiábránduljak belőled :D ) egy ideig néztük, de az már nem volt vicces mikor a földön rúgta a fejét a másiknak... B) és itt már közbeszólt a nép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 egy ideig néztük, de az már nem volt vicces mikor a földön rúgta a fejét a másiknak... B) és itt már közbeszólt a nép. Videózni meg mindenki elfelejtett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Videózni meg mindenki elfelejtett. ha te erre kiváncsi lettél volna akár videó felvételen is,akkor csak gratulálni tudok neked... amúgy terelve a témát, csütörtökön nem láttam egy calibrát sem, egy fehér csumpi jött a végén de azért hiányoltam a calikat...viszont annyi g coupe volt mintha ingyen osztogatták volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 ha te erre kiváncsi lettél volna akár videó felvételen is,akkor csak gratulálni tudok neked... amúgy terelve a témát, csütörtökön nem láttam egy calibrát sem, egy fehér csumpi jött a végén de azért hiányoltam a calikat...viszont annyi g coupe volt mintha ingyen osztogatták volna B) calibrások nem járnak ki, mert ők calibrások... :D de tényleg. ők mennek a saját találkozójukra. régen asszem péntek/hősök, most nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 calibrások nem járnak ki, mert ők calibrások... B) de tényleg. ők mennek a saját találkozójukra. régen asszem péntek/hősök, most nem tudom. ezt most nem mondod komolyan? külön kaszt a calibrások? na szép... mondjuk amennyit kijárok, végül is tök mindegy nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 ezt most nem mondod komolyan? külön kaszt a calibrások? na szép... mondjuk amennyit kijárok, végül is tök mindegy nekem B) pedig de. :D a korzások egy része is ilyen ám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 pedig de. :D a korzások egy része is ilyen ám. :) na ez a másik,hogy alig van corsa is, pár c corsa, b-ből egyet láttam és ennyi...de ha másképp nézzük akkor e csütörtöki lurdys tali meg az astrásoké ergo Ti is egy külön kaszt vagytok B) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts